Hatice

22 november 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Schiedam Centrum. Op station Delft verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi Remco dat is de enige wat ik weet van je je heb bruin haar en je had een bril op en bruine leren jas met een leren laptoptas en je was een ontwerper. Je had een cute smile en je had een leuk humor je bent uitstappen in delft daar is je werk kantoor had je gezegt we gingen nog zwaaien naar elkaar toen je uitstapte in delft. maar sinds dien ben je in me gedachten ik zou je zo graag weer willen zien ik heb rood haar gekleurde ogen ik had lange beige jas aan en zou die dag naar den haag centraal gaan maar moest in denhaag HS uitstappen ik weet niet of je deze bericht ziet maar zou heel graag je weer willen zien liefs hatice"

Sanne

21 november 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Schiedam Centrum naar station Haarlem. Op station Den Haag HS verloren we elkaar uit het oog.
"We looked at each other when we were waiting for the train. You sat across from me, and we had eye contact. A boy and a girl were talking very loud, eventually they left and I said to you in Dutch: ‘thankfully they are gone.’ But I didn’t know you were not dutch, so you could not understand it.. and then I panicked for translating it in Dutch. And then… you showed me a message on your phone. It said: you have the most beautiful eyes I swear. I thanked you. I did not ask for your number/instagram because I was overwhelmed by the handsomeness of you and because you talked English. I would love to go on a date."

D

28 oktober 2022
We hadden oogcontact in de trein naar station Schiedam Centrum. Op station Rotterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zag je zitten in de metro naar Schiedam centrum. We keken elkaar een paar keer aan maar ik was helaas aan t bellen. Je stapte volgens mij uit bij Vlaardingen. Je hebt bruin haar en je had iets wits aan. Zou je graag eens willen spreken :)"

Anoniem

20 oktober 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Schiedam Centrum naar station Haarlem. Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Jij stapte einde van de middag in bij Schiedam Centrum en we zaten in de Intercity naar Haarlem. Je had een lichtbruine jas aan en zat in de trein met je vriendin (of collega) te praten. Ik had een koptelefoon op en volgens mij hadden we een aantal keren kort oogcontact. Toen we uitstapten bij Leiden centraal wist ik zeker dat we nog een aantal keer oogcontact maakten en daarna ben ik je uit het oog verloren. Je lijkt me een heel leuk meisje en hopelijk weet ik je via deze weg te vinden!"

Anoniem

26 juni 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Schiedam Centrum.
"Je stond buiten het perron te wachten. Je had vlechtjes in je haar liep wat heen en weer. Ik zat met mijn zus in de auto te wachten. We hadden oogcontact en ik kon mn ogen bijna niet van je afhouden, maar durfde niet je nummer te vragen..."

R

21 mei 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Schiedam Centrum.
"De kans dat de betreffende persoon dit leest is natuurlijk nihil, maar toch het proberen waard! Weet niet of de datum klopt maar het was zoiezo een donderdag ergens in de afgelopen 2 maanden. Ik had een donkere jas & broek aan en een bordeauxrode muts op. Bij tramhalte Schiedam centrum zat je naast je vriendin. Ik zat eerst een beetje rond te lopen en te dagdromen tot ik je zag zitten. Je keek mij vrijwel direct aan en daarna nog een paar keer, ik had het idee dat je me allang gezien had. Daarna was het bijna zo’n cliché filmmoment? Toen ik tegenover je stond keken we elkaar aan, begonnen allebei te lachen, jij stond op en begon naar me te zwaaien. Net toen ik besloot om op je af te stappen kwam de tram en moest je weg. Ik keek je nog na maar je zat met je rug naar mij toe, je vriendin en ik keken elkaar nog lachend aan terwijl de tram wegreed. Damn, kans gemist... maar ik kon het niet zomaar vergeten, misschien lees je dit ooit en kunnen we alsnog ontmoeten."

Barbara

26 januari 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Den Haag Centraal. Op station Schiedam Centrum verloren we elkaar uit het oog.
"Dear stranger, I saw you on Sunday evening (around 23:30) , waiting for the Sprinter to go to Den Haag. You caught my attention and as soon as you left the train, I regretted to have been too shy to speak to you... but at the same time, come one, why did you left at Schiedam !? Anyway, the chances are thin but I decided to try my luck! If you read this, what about a coffee half way? Let’s say Delft! The blond girl with the orange hat."

M

20 december 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Dordrecht. Op station Schiedam Centrum verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zocht een plekje waar ik lekker mijn eten kon opeten (wat dat was, dat deed jij ;)) Tijdens de rit richting mijn eindbestemming Schiedam Centrum vonden we af en toe oogcontact en moesten we glimlachen. Wat een mooie ogen heb jij, was letterlijk sprakeloos. Jij viel af en toe in slaap, maar gelukkig werd je weer wakker en glimlachte je naar mij. Herken jij jezelf hierin en weet je wat ik at of welke soort sokken ik had. Stuur dan een berichtje, als je wil?"

Ricardo

12 oktober 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Schiedam Centrum naar station Den Haag Centraal. Op station Den Haag Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Onderweg naar een demonstratie in Den Haag zag ik jou in de trein zitten. Hoewel ik mijn best deed om niet te staren, kon ik jouw schoonheid en mooie krullen niet weerstaan en keek ik regelmatig jouw kant op. Af en toe betrapte je mij en maakten we oogcontact. Je reiste met een vriendin en uit jullie gesprek kreeg ik de indruk dat je naar dezelfde demonstratie ging. Ik hoopte erop om jou tegen te komen, maar helaas genoeg zag ik jou niet in de menigte. Wie ben jij??"

A

29 juli 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Dordrecht naar station Rijswijk. Op station Schiedam Centrum verloren we elkaar uit het oog.
"Hi, leuke vrouw met donkere krullen, Je kwam naast me zitten in Barendrecht(?) en zei mij 'goedemorgen' met een lach. Ik moest steeds opzij kijken naar je prachtige krullen en op een gegeven moment reageerde je op wat je op mijn telefoon zag. Vervolgens een gesprek over hoogtevrees en reizen. Jammer dat je in Schiedam uitstapte. Ik zou graag in (mail)contact met je komen (als jij dat ook ziet zitten)."

Rik

13 juni 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Schiedam Centrum. Op station Rotterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Iets voor vertrektijd van de IC richting Rotterdam van 12:42 liep ik de trap van het perron op op schiedam centraal. Daar kruisten onze blikken elkaar, waarna je verlegen de andere kant op keek. We stonden bij elkaar in een middenstuk, ik hielp een dame voor me haar kinderwagen naar binnen te tillen en struikelde vervolgens ongemakkelijk naar de deur om daar tegen aan te leunen. Jij zat op het stoeltje naast de trappen en keek regelmatig mijn kant op had ik het idee, om weer verlegen terug te kijken toen je doorhad dat ik terugkeek. Je zag er netjes uit en had een soort uniform aan. Als ik zou moeten gokken zou ik zeggen dat je als stewardess werkt? Op rotterdam stapten we uit, waarna ik achter je stond op de roltrappen. Op het perron waar de trein richting amsterdam vertrekt verloor ik je uit het oog. Ik keek je nog even na toen je de roltrap opliep. Je lijkt me een aardige meid, en je zag er leuk uit! Als je dit leest zou ik graag nog eens van je horen :) Groetjes, De jongen met het lange haar, de zwarte broek en het zwarte vest"

Nadine

19 april 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag HS naar station Dordrecht. Op station Schiedam Centrum verloren we elkaar uit het oog.
"Hi leuke gast in het streepjes shirt met rode jas, Je wilt gister met twee andere vrienden bij mij in het viertje komen zitten, maar Mn ontzettende tas stond in de weg. Ik vroeg je om de tas achter de stoelen te zetten zodat je kon zitten, thanks daarvoor. Vervolgens was ik weer afgeleid door een ontzettend foute Netflix film die ik aan het kijken was, maar ik hoorde je ondertussen met je friends over voetbal praten. Toen ineens stonden jullie op bij Schiedam en stapte jullie uit. Ik was een beetje flabbergasted, want ik had me net voor genomen dat als ik daarna hij Rotterdam zou uitstappen om contact te zoeken. Je draaide je nog om en lachte en ik dacht shit, dat was zonde. Dacht jij hetzelfde?"

De jongen met

8 april 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leiden Centraal naar station Dordrecht. Op station Schiedam Centrum verloren we elkaar uit het oog.
"Het was de eerste dag van werkzaamheden bij Leiden, de trein van Leiden naar Den Haag Centraal was druk je kwam in de trein staan met je koffer want je kwam van je vriendin. je had de vrijdag voor het weekend ook al problemen en moest met de bus want de trein ging niet naar Leiden, we begonnen wat te praten en je attitude sprak me wel aan...ik vond het wel cute maar de tijd ging zo snel dat ik naast al de dingen die je me vertelde waar je heen ging, waar je vandaan kwam, waar je van houd ik stom genoeg was om je naam te vragen, je had een groene crop top aan want het was eens lekker weer, je net nieuwe broek waar je je handen aan afvoog na het eten van je 'schattige' balletje die je van dunkin donuts had gehaald en je had hoge vans aan..ik heb spijt dat ik het niet gevraagt heb want je was best wel cute"

D

5 december 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Schiedam Centrum naar station Schiphol Airport. Op station Schiphol Airport verloren we elkaar uit het oog.
"Je zat vandaag naast me in de vroege trein rond 7.10 onderweg naar Schiphol (waar ik moest uitstappen maar jij moest verder). Je droeg een bruine jas en had iets te drinken bij je/koffie(?). Ik had een grijze jas en zwarte over the knee boots aan. Je glimlach en gedag zijn me bijgebleven en made my day (zo vroeg in de ochtend)! :) ik kon het dus niet laten om hier een bericht achter te laten mocht je dit ooit nog zien ;)!"

Ted

17 september 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hengelo naar station Schiedam Centrum. Op station Apeldoorn verloren we elkaar uit het oog.
"Je viel me direct op toen je in de coupé kwam zitten, zwart haar en rood adidas T-shirt. Regelmatig keek ik naar je terwijl ik dacht dat je me niet in de gaten had. Tot het moment, BANG, dat we elkaar recht in de ogen keken en dat een paar seconden lang. Vrij snel daarna moest je eruit bij station Apeldoorn. Waarbij je nog even naast me stond in de rij wachtenden voor uitstappen. Deze snorremans krijgt de hele week al ontzettend veel energie van je als ik je weer terugzie in mijn gedachten. Wil je even laten weten dat je veel indruk op me gemaakt hebt! Hopelijk bereikt deze tekst je op de een of andere manier. Dag leukerd!"