Sybren

4 juli 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Schagen naar station Castricum.
"Ik ben op zoek naar de jonge vrouw die ik afgelopen maandagavond rond 18:15 in de trein van Schagen naar Castricum zag. Jij stapte in bij station Heerhugowaard en ondanks dat je aanvankelijk voorbij liep, kwam je later vlakbij zitten. Wij zaten samen in de stiltecoupé bovenin de trein en we hielden ons goed aan de afspraak door geen woord te wisselen. Nadat ik was uitgestapt vond ik dat erg jammer want we keken voortdurend naar elkaar en volgens mij stonden we allebei open voor een gesprek. Jij droeg een mooie bos krullen, een gekleurde jas, een spijkerbroek en laarzen. Ik droeg een groen t-shirt en een groene trui met een spijkerbroek en zwarte sneakers. Hopelijk hoor ik snel iets van je!"

Blonde dame in

9 augustus 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Schagen naar station Zaandam. Op station Zaandam verloren we elkaar uit het oog.
"8:20 stap ik uit de trein. Starend sta ik rustig op de roltrap naar boven en zie in mijn ooghoek iemand de trap aflopen. Een lief gezicht zie ik eerst, daarna een lange jas in creme. Een donkere man staart mij ook aan. Ik word verlegen en kijk weer weg. Toch kon ik het niet laten en kijk weer. Hij kijkt nog steeds en ik moet stiekem lachen. Ik ben benieuwd naar je, jij ook naar mij?"

Blond meisje me

28 juni 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Schagen.
"Na gegoogled te hebben op internet kwam ik terecht op deze website. Treinflirt. Heeft zo'n oproep ooit succes gehad? Zet ik mezelf niet voor schut als hij dit leest? Leest hij dit überhaupt wel? Tja, toch maar een gokje wagen, want er zijn van die momenten waarvan je wilde dat je het lef had om iets te zeggen. Want hoe groot is de kans dat je diegene ooit weer ziet? Mijn treinflirt (althans, ik hoop dat het zo was) zag ik op vrijdag 28 juni. Ik stapte in de trein van Utrecht richting Schagen. Daar zat je, in een vierzits met je laptop op je schoot en een grote koker op de stoel naast je. Ik denk dat je die nodig had voor een presentatie. Onze blikken kruisten en voor heel even hielden we die blik vast. Ik stapte uit op Amstelstation en keek je nog even aan voordat ik de trein uitliep. Zo’n dramatisch moment als in films, weet je wel? Mijn overstap naar de metro kon ik nog net halen. Ik moest eruit bij Weesperplein en tot mijn verbazing zag ik iemand de trap oplopen met dezelfde koker die jij bij je had in de trein. Jij was het! Ik ging iets sneller lopen en stond achter je op de roltrap. Je draaide je om, want volgens mij had je mij al gezien. Daar moest ik om lachen, want wie gaat nou achterstevoren op een roltrap staan? Waarschijnlijk om oogcontact te zoeken, maar we wisten beiden niet waar we moesten kijken. Ik ben je daarna uit het oog verloren, want je moest een andere kant op dan ik. Heel ongenegeerd dit, maar drankje doen bij Fest?"

Logic

9 april 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Schagen. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik kwam je tegen toen ik opweg was naar Utrecht en jij naar Amsterdam. Geen idee of dit werkt maar ik wou je nog bedanken voor Masego (je had gelijk, hij is echt geweldig). Hoopte wat langer met je te kunnen praten. *btw het was Lemon Drop niet supermarked"

Luuk

22 februari 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Schagen.
"Op zoek naar lieve lach en mooie bruine ogen! Jullie stapten met zijn tweeën in te Eindhoven, waarbij jij me meteen opviel. Ik was een filmpje aan het kijken op mijn telefoon met oortjes in. Jullie waren gezellig aan het kletsen en chips aan het eten. Af en toe keken wij elkaar diep in de ogen aan. Ik moest er in Den Bosch uit, en ik hoopte jou nog van iets dichterbij te kunnen zien, en misschien heel cheesy je mijn visitekaartje te geven. Lekker makkelijk, kun je me meteen vinden. Zin in een theetje? Laat maar weten! Je herkent me verder aan mijn zwarte broek, wit/blauw gestreepte trui en bruine lederen tas."

Bas

28 januari 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Amstel naar station Schagen. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"GEZOCHT meisje met een super lieve Lach, vanaf het eerste minuut dat we schuin tegenover elkaar zaten keken we lief lachend aan... Ik had gewoon "hoi" tegen je moeten zeggen.. Drie letters zou niet heel veel moeite moeten kosten omdat uit te kunnen spreken maar je lieve lach bracht mij in de verlegenheid.. Jij had zwarte hakken aan, donker haar, je droeg een bril en een bondjas met luipaard 🐆 print.... Ik was de jongen met een gele regenjack, had een headset op en zat heerlijk te genieten Oasis met supersonic.... Wat waarschijnlijk te hard aan stond :p.. Toen je buiten de trein was en ik je niet meer kon zien dacht ik bij mezelf oetlul je had haar moeten aanspreken... NS help mij dit meisje te vinden zodat ik haar een kopje koffie aan kan bieden"

Eva

20 december 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Sloterdijk naar station Schagen. Op station Castricum verloren we elkaar uit het oog.
"Vandaag (uurtje geleden) zat ik in de trein vanaf Amsterdam Centraal naar Zaandam, bij Amsterdam Sloterdijk stapte een jongen in die schuin tegenover mij kwam te zitten. Ben nooit verlegen en stap snel op mensen af, maar ik was helaas (!!!) in het gezelschap van mijn vader. Je had blond haar en hebt in het begin van de reis nog met een vriend gebeld of die wou trainen geloof ik. Ik had met wat vriendinnen op zaandam station afgesproken en die wezen mij gelukkig op deze website... ik ga het bij deze dus toch echt proberen want lijkt me echt heel leuk om je toch nog een keer ergens te zien of te spreken. Ik ben in Zaandam uitgestapt en heb bruin haar; ik had ook een kartonnen tasje van de front runner bij me. Ik hoop dat je dit leest! :) De trein ging trouwens naar Schagen!"

Anoniem

23 september 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Heerlen naar station Schagen.
"Hey, Volgens mij kwam ik bij station Roermond bij je in de "4-zits" zitten. Ik dacht: "daar zit een leuk meisje met bruin haar". Nadat we station Eindhoven waren gepasseerd ging ik tegenover je zitten en dat leidde tot het meerdere malen hebben van oogcontact. Ik was nog moed aan het verzamelen om je aan te spreken toen je de trein in Den Bosch verliet. Ik hoop niet dat deze treinreis(de treinreis waarbij iemand aan de noodrem trok) mijn enige kans was om je te zien!"

Gezellige gespr

26 juni 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen naar station Den Helder. Op station Schagen verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zat film te kijken op een tablet, terwijl je met de dame naast je zat te praten over de fietsen. Ik hoorde "Den Helder" in jullie gesprek voorbij komen en bevestigde dat je, je fiets kwijt zou zijn als je deze op het station zou laten staan. Vanaf ongeveer Heiloo raakten we echt in (een gezellig) gesprek! Je werkt in de IT, in Japan ben je lang & we deelden dezelfde politieke mening & vinden fish & chips vies! Zonde dat we geen nummers hebben uitgewisseld, volgens mij konden we nog veel langer door kletsen! Groetjes!"

Davidde visser

1 juni 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Helder naar station Schagen. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"ik liet me telefoon liggen we hadden oogcontact en ik leende je pen jij deed je haar volgens mij vlechten en wat ik van je zag was mooi.ik hoop dat je telefoon gevonden hebt en 0620902550 of 0619743433 wilt bellen en afspraak kunt maken over terugbrengen of ophalen door mij van telefoon en als je behoefte hebt elkaar weer te zien ik ben een natuurmens hartelijke groeten david"

Anouk

26 november 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Schagen. Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog.
"We kwamen allebei aan een kant van de trap op utrecht centraal aanlopen en na net iets te lang oogcontact liepen we allebei de trap op naar boven. Jij was aan de telefoon, had leuke krulletjes en nette kleren. Ik moest wat eten halen en zodra ik de winkel inliep baalde ik al dat ik niks had gezegd.. dat ik daar het lef niet voor had gehad. Toen ik op t perron aankwam en ik m'n vriendin aan het appen was, hoe erg ik baalde zag ik je weer op het perron staan; nog steeds aan de telefoon. Weer was er oogcontact en weer durfde ik niks te zeggen.. je stapte met een vriend in dezelfde trein, maar het was te druk om te zitten, dus jullie liepen door.. maar toch weer die blik. In de trein bedacht ik wat ik zou zeggen als we tegelijk uit zouden stappen, maar helaas stapte jullie al uit op amstel. Zelfs vanuit de trein naar buiten was er oogcontact, maar er was niks meer aan te doen. Heel misschien werkt dit, je weet het nooit ;)! Ik ben wel benieuwd naar de persoon achter die mooie ogen!"

Des

29 mei 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Roermond naar station Weert. Op station Schagen verloren we elkaar uit het oog.
"jij stapte op de trein in roermond? Sittard? en bent vaker gezien op station roermond. je hebt bruin of zwart of donkerbruin krullend haar, kort maar niet erg kort, een harry potter achtig brilletje en een t/u tas (denk ik) je las een manga die Log Horizon heet en je pikte mijn klapstoel in in de trein. Dat stukje waar dat conducteurs kantoortje zit. Ik heb schouder? Lengte bruin haar een bril met zwarte randen en een lange beige jas en een zwart schoudertasje. ik stond op omdat twee vermoedelijk poolse mannen mij met een reisgids moeizaam vroegen of het de trein naar eindhoven was waarop ik heel dom begon uit te leggen dat hij er in weert uitmoest, terwijl ze gewoon na weert langs eindhoven kwamen. Ik wilde weer terug gaan zitten bij mijn lichtblauwe eastpak maar zag dat jij er was gaan zitten waarna je me een sluwe grijns toe wierp die ik waarschijnlijk met een raar gezicht beantwoordde. Toen ik zag dat je manga las dacht ik, he daar wil ik best graag een keer mee kletsen, of zelfs vrienden worden. Kent iemand deze jongen? Hij is rond de twintig gok ik droeg een (denk ik) zwarte jas en aangezien ik er altijd in weert uitmoet en jij opstapt in roermond vroeg ik me af of je een keer mee wilt naar een conventie met me ofzo. Gewoon iets gezelligs. je lijkt me awesome om vrienden mee te zijn :D kent iemand deze persoon? Reageer dan op dit berichtje ^w^"

T

10 maart 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Schagen. Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog.
"Op het perron van Utrecht Centraal zaten we allebei op een bankje en hadden we al even oogcontact. We stapten in de trein van 14.55: jij, een meisje met bruin haar en een zwarte trui/shirt; ik, een jongen met donker haar en een grijs colbertje. In de trein kwam ik wat later de coupe binnen. We zaten niet tegenover elkaar, maar konden elkaar wel via het gat tussen de stoelen zien. Ik keek vaak naar jou, jij keek soms terug, en lachte dan. Toen ik de trein uitging keek ik nog een paar keer naar je en glimlachten we. Ga ik je nog eens zien?"

Wouter

9 december 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Schagen naar station Utrecht Centraal. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Gitaar. Dat zou genoeg moeten zeggen! We hebben met elkaar gepraat. Jij studeert geneeskunde in Amsterdam en had net sinterklaas gevierd. Ik speelde wat Oasis en Eva Cassidy in de trein, voor jou en de hele coupé. Stom om je niet gelijk te vragen om een keer samen wat te gaan doen, maar dan maar zo ;-)"

Steven

13 november 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Schagen.
"Op het station van Eindhoven kwam ik je tegen. Toen in de trein hadden we non stop oogcontact. Je begon leuk te lachen en ik lachte terug. Bij den bosch moest ik eruit evenals jij. Helaas moest ik op dat perron blijven en jij ging de roltrap op. Je had mooi lang bruin/zwart haar een jaguarprint tas en een mobiel in een roze hoesje"