Robert

1 april 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Sassenheim naar station Schiphol Airport. Op station Schiphol Airport verloren we elkaar uit het oog.
"Gisteren zag ik je weer na lange tijd, je brace om je knie viel me al op. Vanochtend hebben we even met elkaar gepraat bij het uitstappen op station Schiphol. We liepen samen de roltrap op. Je bent lief , leuk en aardig! Zou heel leuk zijn als je dit las, weet alleen dat je uit Leidschendam komt! Wie weet!"

Nick

19 november 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Schiphol Airport. Op station Sassenheim verloren we elkaar uit het oog.
"Je zat vanaf den haag cs naast me in de sprinter naar weesp. Ik zag dat je sudoku op je mobiel speelde. Intuitief dacht ik leuke vrouw maar ik durfde je niet aan te spreken. Wie weet dacht jij dat ook.... Ik had donkerblauwe jas aan en zat met oordopjes te luisteren."

Elise

22 november 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Sassenheim naar station Den Haag Centraal. Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Goedemorgen treinreizend Nederland, Ik weet niet helemaal precies waarmee ik bezig ben, maar volgens mijn vriendinnen zit er niks anders op dan mijn treinliefde op te sporen via internet. Onze romance duurde slechts één station, maar ondanks de korte duur van onze intense oogcontact relatie leek je me wel een toffe gozer. In het begin vond ik het nog wel een klein beetje beangstigend dat je me heftig zat aan te staren via de weerspiegeling van het raam, maar het was nog vroeg dus dat heb ik je vergeven. Normaal gesproken doe ik geen sappige oproepjes, maar ik moet nog een uur reizen en ik ben al sinds Leiden Centraal aan het bedenken hoe je in hemelsnaam zou heten. Beste onbekende jongen met zwart krullend haar die me aanstaarde ondanks dat het half 8 's ochtends was en ik letterlijk een kwartier wakker was, ik vond het erg lief dat je me zelfs nog aanstaarde terwijl je al op het perron was. Don't leave me hanging en doe een net zo zoetsappig als ik."