Bas

14 december 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Alkmaar. Op station Santpoort Zuid verloren we elkaar uit het oog.
"Ik dacht, laat ik het toch maar riskeren om geen reactie te krijgen haha! Je kwam achter me staan op het station en begon een gesprek met me. Daarna zijn we beiden ingestapt, maar er kwamen mensen naast ons zitten dus hielden we ons en beetje voor onszelf. Je had krullen en was net naar een concert geweest. Wil je eens samen koffie drinken?"

Edwin

3 oktober 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Sloterdijk. Op station Santpoort Zuid verloren we elkaar uit het oog.
"Jeetje, stapte in bij Amsterdam Sloterdijk, en had na even reizen, gelijk het gevoel van wow, probeerde oogcontact te maken, jij zat op de stoel boven de trap en was een boek aan het lezen (maar was je echt in je boek bezig ;) ), ik keek stiekem, jij keek, we hadden toch wel aantal keer oogcontact, uiteindelijk ergens in de buurt van Bloemendaal, kwam de conductrice uit het hok en zei pfoe wat is het warm hier, jij lachtte, ik vond het grappig, de opmerking op zich al, echt leuk. Ik stapte uiteindelijk uit op Station Santpoort Zuid, heb je voordat ik uitstapte nog wel zien kijken in de spiegeling van de deur. Ben die lange blonde jongen, grijze jas, spijkerbroek, zwarte rugtas, jij had donker lang haar en volgens mij een wit shirt, en een megadik boek in je handen ;) Hoop met je in contact te komen, Edwin"

Bedankje

28 september 2012
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Santpoort Zuid. Op station Santpoort Zuid verloren we elkaar uit het oog.
"Jij, mooi blond meisje (in gezelschap) was een lief (en laat, 19:00 denk ik?) zonnestraaltje aan het einde van een donkere dag. Ik, bellende en typende lange jongen in nette kleren, kon dat goed gebruiken. Als we elkaar niet meer tegenkomen, wou ik je daar toch nog voor bedanken, en anders mag het lot beslissen... :)"

Paul

12 juni 2012
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Santpoort Zuid naar station Amsterdam Centraal. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Vorige week woensdag 6 juni om 8:28 stapte je in Santpoort Zuid in, het. Voorste rij tuig. Je ging zitten een paar stoelen verder tegen over mij aan de andere kant van het gangpad. Jij,niet zo lang donker half lang tot lang zwart haar. Je begon je op te maken in de trein daarbij maakte je gbruik van een soort ooghaar tangetje. We maakten een paar keer oogcontact waar bij jij vriendelijk lachte. De dag erna zag ik je weer. Je zat die keer ook schuin tegen over mij en je zag mij in eerste instantie niet. Bij het opmaken had je een spiegeltje waar ik meen gezien te hebben dat je me via det spiegeltje aan keek. Later draaide je jnog even om. De yrein kwam die dafg op een ander spoor aan (2). Omdat ik in het station verkeerd liep en terug moest zagen we elkaar weer. Ik. Heb je niet durven aanspreken. Ik ben lang, kort donkerblond haar."