R.

17 februari 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Hoorn. Op station Santpoort Zuid verloren we elkaar uit het oog.
"Hallo leuke roodharige conductrice van de NS! Vanaf Haarlem kwam je binnenlopen (19:15) en ging je in de bestuurscabine zitten. Ik zat als enige in de eerste klas. Je moest een aantal keer op en neer om te fluiten en ik kreeg twee keer een leuke glimlach van je. Ik stapte uit in Santpoort Zuid en we wensten elkaar een mooie avond toe. Ik heb nog even omgekeken en zowaar kreeg ik weer die leuke lach van je! Ik verwacht niet dat je dit leest, maar ik durf er wel voor uit te komen dat je mijn avond hebt gemaakt. Wie weet reageer je wel op mijn oproepje. Rit 4873."

O.

12 september 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Haarlem Spaarnwoude naar station Hoorn. Op station Santpoort Zuid verloren we elkaar uit het oog.
"Nooit geschoten altijd mis.. Ik stapte in Haarlem Spaarnwoude op de trein. De trein was vol, in Haarlem kwam er een plek vrij in het 4 zitje. Ik kwam tegenover je te zitten. Ik probeerde een film te kijken, eerste stuk weinig gezien, omdat mijn blik steeds naar jou trok. Je zat wss met collega in trein, die in Bloemendaal de trein verliet. Jij bleef nog even zitten. Een paar keer hadden we oogcontact. Jij stapte uit in Santpoort Zuid. Nog 1x kruisten onze blikken .. Wouw onder de indruk... Jij vrouw met jurk met blauwe tinten en figuren, leuke gympen en opgestoken haar en een prachtige glimlach. Ik, kaal met baardje, bril dragend... Wie weet lees je dit .. En was je ook geprikkeld of ben je nieuwsgierig.. Keer drankje doen.... Ik hoop van je te horen.. O"

Bas

14 december 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Alkmaar. Op station Santpoort Zuid verloren we elkaar uit het oog.
"Ik dacht, laat ik het toch maar riskeren om geen reactie te krijgen haha! Je kwam achter me staan op het station en begon een gesprek met me. Daarna zijn we beiden ingestapt, maar er kwamen mensen naast ons zitten dus hielden we ons en beetje voor onszelf. Je had krullen en was net naar een concert geweest. Wil je eens samen koffie drinken?"

Edwin

3 oktober 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Sloterdijk. Op station Santpoort Zuid verloren we elkaar uit het oog.
"Jeetje, stapte in bij Amsterdam Sloterdijk, en had na even reizen, gelijk het gevoel van wow, probeerde oogcontact te maken, jij zat op de stoel boven de trap en was een boek aan het lezen (maar was je echt in je boek bezig ;) ), ik keek stiekem, jij keek, we hadden toch wel aantal keer oogcontact, uiteindelijk ergens in de buurt van Bloemendaal, kwam de conductrice uit het hok en zei pfoe wat is het warm hier, jij lachtte, ik vond het grappig, de opmerking op zich al, echt leuk. Ik stapte uiteindelijk uit op Station Santpoort Zuid, heb je voordat ik uitstapte nog wel zien kijken in de spiegeling van de deur. Ben die lange blonde jongen, grijze jas, spijkerbroek, zwarte rugtas, jij had donker lang haar en volgens mij een wit shirt, en een megadik boek in je handen ;) Hoop met je in contact te komen, Edwin"

Bedankje

28 september 2012
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Santpoort Zuid. Op station Santpoort Zuid verloren we elkaar uit het oog.
"Jij, mooi blond meisje (in gezelschap) was een lief (en laat, 19:00 denk ik?) zonnestraaltje aan het einde van een donkere dag. Ik, bellende en typende lange jongen in nette kleren, kon dat goed gebruiken. Als we elkaar niet meer tegenkomen, wou ik je daar toch nog voor bedanken, en anders mag het lot beslissen... :)"

Paul

12 juni 2012
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Santpoort Zuid naar station Amsterdam Centraal. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Vorige week woensdag 6 juni om 8:28 stapte je in Santpoort Zuid in, het. Voorste rij tuig. Je ging zitten een paar stoelen verder tegen over mij aan de andere kant van het gangpad. Jij,niet zo lang donker half lang tot lang zwart haar. Je begon je op te maken in de trein daarbij maakte je gbruik van een soort ooghaar tangetje. We maakten een paar keer oogcontact waar bij jij vriendelijk lachte. De dag erna zag ik je weer. Je zat die keer ook schuin tegen over mij en je zag mij in eerste instantie niet. Bij het opmaken had je een spiegeltje waar ik meen gezien te hebben dat je me via det spiegeltje aan keek. Later draaide je jnog even om. De yrein kwam die dafg op een ander spoor aan (2). Omdat ik in het station verkeerd liep en terug moest zagen we elkaar weer. Ik. Heb je niet durven aanspreken. Ik ben lang, kort donkerblond haar."