Eva en vriendin

5 oktober 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Beverwijk. Op station Santpoort Noord verloren we elkaar uit het oog.
"Datum ontmoeting langer geleden, in voorjaar? mooi weer. Jij Roger uit de buurt van Hoorn en werkzaam in de Bijlmeer ging wandelen in buurt van Santpoort. Wij gingen naar Wijk aan Zee een nacht in een hotelletje en wandelen aan zee. Je kwam tegenover ons zitten in een druk boemeltreintje. Een Vonkje sloeg zichtbaar over tussen jou en mijn vriendin. We hadden een leuk gesprek met je. Je bood aan je plannen om te gooien en door te reizen met ons, maar helaas klapte ze toen dicht. Achteraf gezien heeft ze daar spijt van. Vandaar gooi ik maar weer een balletje in de lucht, net als in de trein. Je weet maar nooit, misschien lees je het of iemand die jou kent. Wij zouden het leuk vinden als je zou reageren. Groetjes."

Irma

9 december 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Haarlem naar station Santpoort Noord. Op station Santpoort Noord verloren we elkaar uit het oog.
"Jij mysterieuze man, zat om 20.30 uur in de trein en stapte uit bij station Santpoort-noord met rode waterafstotende rode troley, ik vergat jou een lift te geven. Maar je zit nog steeds in mn hoofd."

Irma

9 december 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Haarlem naar station Santpoort Noord. Op station Santpoort Noord verloren we elkaar uit het oog.
"Jij zat schuin tegenover mij in het laatste stukje van Haarlem naar Santpoort-noord op zaterdagavond om 20.30 uur, jij met grote rode waterafstotende trektrolley, het was een zeer mysterieuze ontmoeting, ik kon mij iniedergeval niet goed meer concentreren, zin om een keertje af te spreken?"

Roland

11 augustus 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Santpoort Noord naar station Amsterdam Centraal. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi. Ik stapte in in Santpoort-Noord om 11:20 uur. Ik kwam naast je zitten. Op Amsterdam Centraal moesten we er allebei uit, jij moest voor je reis naar Almere overstappen op een andere trein en ik ging met mijn nichtjes naar Artis. We raakten aan de praat over mijn nichtjes en dat jij op je 6 maanden oude neefje ging passen. Leuk contact gehad en hopelijk vond jij dat ook. Zit er een vervolg in?"

Tim

19 juni 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Alkmaar naar station Amsterdam Centraal. Op station Santpoort Noord verloren we elkaar uit het oog.
"Ben jij dat leuke meisje die tegenover mij zat in de sprinter naar Amsterdam Centraal? Mooie donkere haren, witte schoenen, maar vooral een lach waar ik voor smolt. Zelf had ik een donkerblauw pak, wit hemd en lakschoenen aan en oortjes in. We kwamen in oogcontact, ik lachte eerst een beetje en jij lachte nogal timide terug dus ik dacht dat je er niet zo'n zin in had. Maar even later keken we elkaar weer aan, dit keer lachte je wel overtuigend terug en ik smolt vanbinnen zo mooi en zo lief.. Maar toen stapte je opeens uit op Santpoort Noord. Ik al opgestaan om naar je toe te rennen en om je nummer te vragen, maar ik zag je niet meer dus gaf ik het op. En nu baal ik als een stekker dat ik niet alsnog naar je toe ben gegaan of ben uitgestapt.."

M

16 november 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Santpoort Noord naar station Amsterdam Sloterdijk. Op station Amsterdam Sloterdijk verloren we elkaar uit het oog.
"Wie ben jij leuke jongen? Je kwam tegen over mij zitten op zondag morgen (11:55). We hadden steeds oog contact en raakte kort aan de praat over een reiziger naast ons. Jij was druk bezig met schrijven in een boek en ik was een boek aan het lezen. Je had een leren jack aan, zwart haar, getinte huidskleur en een nette broek met zwarte vans eronder. Ik stapte uit bij Amsterdam Sloterdijk (aankomst tijd 12:19). Toen ik op de rol trap stond naar boven bleef je me aankijken en zwaaide:). Ik wilde je graag mijn nummer geven maar was te verlegen!"

Joyce

10 oktober 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Santpoort Noord naar station Amsterdam Centraal. Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog.
"Vrijdag ochtend om 8.24 stap ik in de trein, op weg naar mijn werk in Haarlem. Willekeurig zoek ik een plekje ik kijk links, lege plek maar er ligt een tas, ik kijk rechts, daar dit al iemand, in een seconde flitst er door mijn hoofd, terwijl ik door wil lopen " he dat is die leuke jongen" ik kijk nog een keer en we kijken elkaar recht in de ogen aan. Ik sta stil en besluit om toch op die plek van de tas te zitten en duik gelijk in mijn metro. Na wat tot rust te zijn gekomen, kijk ik wat om me heen. Wanneer ik naar links kijk, kijk je terug en kijk ik vlug verlegen de andere kant op. Grappig wat gevoel met je doet, vragen en openingszinnen vliegen door mijn hoofd maar ik zeg niets. Je leest de ijmuider courant en lijkt geinteresseerd in de bourgondische en culture fietstocht. Wanneer er mensen op bloemendaal uitstappen, klapt de deur bijna tegen je aan. Dat ging net goed, zeggen we tegen elkaar en lachen. Station Haarlem komt in zicht, ik moet er uit, ik begin nog kort een gesprekje dat dit mijn station is en of jij verder reist naar amsterdam. Jij vraagt me of ik vlakbij het station werk, ik wilde vertellen bij welk bedrijf ik werkte totdat ik me bedacht dat dat niet is wat je me vroeg. Dus ik vertel je op welk adres ik werk en vraag waar jij werkt. Ergens in Amsterdam tegenover een Hema. Hoe bizar van alle mogelijkheden dat we elkaar hadden kunnen vragen, vragen we elkaar dit en weten uiteindelijk nog niets. Ik moet daar om glimlachen en zwaai nog naar je vanaf het perron. Dit glimlach heb ik de hele dag behouden en hoop je binnenkort weer gauw in de trein te zien. Wie weet durf ik je dan te vragen voor een kop koffie.... Of wacht ik op de uitnodiging van jouw."