Harm

22 november 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Venlo. Op station s-Hertogenbosch verloren we elkaar uit het oog.
"Hallo blauwe ogen, ik vroeg of je van het vliegveld kwam. Je zei dat je een week in Amsterdam was en altijd veel spullen meenam. Je moest er meteen al uit in Den Bosch toen het gesprek net begon..."

Flügel

11 november 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Amsterdam Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Jij als Oisterwijkse in Amsterdam... carnaval gevierd in Den Bosch... samen in de trein richting Utrechts een flügel gedronken... Dammnnn... hoe heet je????"

NS reizigster

6 november 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Alkmaar.
"Ik heb je ontmoet in de trein we hadden een heel fijn gesprek, jij was op weg naar Zwolle en ik was met mijn hondje ( zwart/witte Tibetaan, het keizerlijk ras zoals jij zelf aangaf :-)) op weg naar mijn dochter in Alkmaar. Ik zou je graag nog eens een keer ontmoeten!!"

Sophie

6 november 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We hebben samen overgestapt in den Bosch en zijn beide uitgestapt in Utrecht. Je las een boek net als ik. Volgens mij heb je hem uitgelezen in de trein. Je had een geruite broek aan met happy socks en nette schoenen, een petje en een bril, wat ik een leuke combinatie vond. In utrecht ging je naar de albert heijn, waar ik eigenlijk je achterna wilde gaan om je naam en nummer te vragen, maar besloot toch mn bus te halen."

Roy

10 oktober 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Den Haag Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Jullie reisden met wat koffers in de eerste klas, ik met een vriendin. Zij had het over een forse neger waarop jij reageerde.. ik zeg niets.. Bij het uit stappen uit de trein wisselde wij een lach terwijl ik op de roltrap stond.. later zagen wij elkaar nog terwijl ik in de rij stond bij het Beatrix theater.. we lachten naar elkaar en weg was je (nu alleen) met je rolkoffertje… Zou je graag nog eens een lach uitwisselen…"

Pieter

2 oktober 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Deurne. Op station s-Hertogenbosch verloren we elkaar uit het oog.
"Tijdens het uitstappen zag ik je brillen tekenen in je schetsboek. Ik werd nieuwsgierig en sprak je even aan. Na een kort gesprek moest ik hier overstappen. Ik vond je blauwe ogen erg sprekend en zou graag nog eens verder met je praten!"

Ruud

2 oktober 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Bijlmer ArenA naar station s-Hertogenbosch.
"Jij met jouw zoontje en wij tegenover elkaar. Je zette meteen de tas naast je toen ik tegenover julie wilde gaan zitten. Jij in zwarte broek en witte blouse met bril. Ik met koffer en in pak. Je maakte diepe indruk."

Helena

20 augustus 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Amstel. Op station s-Hertogenbosch verloren we elkaar uit het oog.
"Ik met een bloemetje op de trap, jij op de stang van de deur. Volgens mij was er een connectie tussen ons, maar ik was te verlegen om vanaf Utrecht tegen over je te gaan zitten! Je hield wel heel lief de deur voor me open toen we uitstapte. Dankjewel zei ik. Balend dat ik niet het gesprek met je was aangegaan. Was vast gezellig geweest!"

J.E.M

9 juli 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Maastricht. Op station Eindhoven Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Heyy, Oké normaal doe ik dit eigenlijk nooit, maar niet geschoten is altijd mis toch?! Vandaag zaten we allebei in de trein naar Eindhoven in het halletje. Ik op het trapje en jij aan de zijkant op een klapstoeltje. Deze trein had enorme vertraging, wat een opening voor ons gesprek werd. Toen de trein nog eens stil stond voor Eindhoven centraal zei je dat het terrasje met vrienden de vertraging helemaal goed zou maken. Want ja bier voor de win toch :) Toen we na een halfuurtje aankwamen in Eindhoven drukte ik op het knopje en viel ik heel casual toen de trein stopte. Uiteindelijk liepen we naar beneden naar de stationshal. Jij met je fiets in de hand. Ik liep naar rechts en jij naar links. Toen ik me omdraaide, zwaaide je nog even heel lief gedag. Om een lang verhaal kort te maken: heb je toevallig zin om samen een keer een terrasje te pakken in Eindhoven? 😊"

S

4 juli 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Zwolle. Op station Nijmegen verloren we elkaar uit het oog.
"In Oss stapte je rond 20:30 in de stilte coupé. Jij zat een rij verder schuintegenover op je telefoon toen er opeens een vrouw zonder mondkapje naast je ging zitten en keihard begon te hoesten en te roepen zonder reden. Je stond toen op en vroeg of je tegenover mij mocht zitten, we hadden telkens oogcontact en moesten echt keihard lachen toen die vrouw opeens zei "Hé waarom ga je nou opeens naast hem zitten?" Ik moest helaas uitstappen in Nijmegen dus ik kon niet met je kletsen, maar als je zin hebt om een keer samen deze grappige gebeurtenis te bespreken op een terrasje let me knowww. Ik had donker haar en een blauw mondkapje op, jij had ook donker haar en vgm een zwart leren jasje aan."

Nico

4 juli 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Jij ging tegen over mij zitten samen met je vriendin En iemand nam nog een foto van de regen voor zijn moeder zij Die en in utrecht centraal was je je ov kwijt zij je. Je had blond krullend haar."

Cas

3 mei 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Arnhem Centraal.
"Hai ik stond in Den Bosch. Met een oude fiets bij me op de trein naar Nijmegen te wachten. Ongeveer 14.45 was het. Jij was druk met een vriendin aan het praten. Jij keek me steeds aan. En ik keek naar jou. Jij nog druk in gesprek, ik met die fiets.. ik hoopte je in Nijmegen weer te zien. Daar moest ik er uit. Maar nee. Het is een poging waard. Mijn oproep hier. Een mooie open blik in je ogen en je was leuk gekleed!"

Willem

2 april 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Alkmaar. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Jij las The Intelligence Trap, ik begon over “een echte lezer”, jij nl.had van die plakdingen tussen wat bladzijden. Later nog raadde ik je Olaudah Equiano aan, die naam schreef je op in je telefoon. Gewoon praten zou al fijn zijn, over van alles."

Charlotte

24 november 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch. Op station Oss verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte in op Den Bosch in de sprinter richting Arnhem. Jij, jongeman, zat schuin tegenover me aan het andere gangpad. Jij: roodachtig haar, blauw standaard mondkapje op, grijze muts en trui waar iets van Paris op leek te staan, tattoo van een soort knoop of cirkel op je onderarm, een rugzak met een panterprint en witte schoenen met een doolhofprint, heel leuk! Ik: donkerblauwe coltrui, bruin haar, goudkleurige bril, zwart hunkemoller mondkapje op. We bleven oogcontact maken, en ik wenste je een goede reis toen ik in Oss uitstapte. Helaas durfde ik je niet aan te spreken, dus dan misschien maar zo? Liefs, Charlotte"

Jonge dame

9 november 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Alkmaar. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Druk op mijn telefoon was ik bezig met het uittypen van mijn deadline, ik zat al in de trein, donker blond / bruin haar met een geruite bruinige jas met een lichtblauwe trui eronder. Toen kwam je aanlopen, donker groene jas met donker krullend haar en een licht kleurig mondkapje en een lichte jeans, toen nog helemaal verzonken in mijn opdracht en de focus daarop. Je ging in de rij naast me zitten maar dan met het gezicht naar mij toe. Eenmaal in Utrecht aangekomen moesten we er allebei uit, ik keek je aan en dacht.. verdorie waarom zie ik nu pas hoe knap die is? Boos op mezelf dat ik niet eerder goed naar je gekeken had. Je stond op en liep richting de deur, ik was mijn jas nog aan het aandoen maar zag dat je bij de deur bleef wachten op hem open te houden voor me. Met een snellere pas ging ik naar de deur en zij op mn vriendelijkste manier mogelijk dankjewel, lachen deed ik maar geen idee of je het zag met mijn mondkapje. Eenmaal uit de trein liep ik je achterna, je nam de trap dus ik nam ook de trap, van te voren al een paar keer keek je naar achteren en ook op de trap keek je een paar keer achter je en hield je je snelheid in. Helaas net niet genoeg dat ik je kon inhalen met de mensen voor me en ook helaas dat we niet dezelfde bestemming hadden want jij ging bovenaan de trap richting de trams en ik richting spoor 20.. Ik twijfelde nog om nonchalant achter je aan te lopen, want ik voelde wel dat er iets was, maar ik moest ook mijn trein hebben en geen idee wat ik zou moeten doen als ik je gevolgd zou hebben? Achteraf super stom natuurlijk.. ik had je gewoon achterna moeten lopen.. Liefs"