Je flirt uit het oog verloren op Station s-Hertogenbosch? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Kas

20 februari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Schiphol Airport. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten samen in een sprinter naar s ‘Hertogenbosch waar we een keer oogcontact maakten. Op het perron moesten we wachten op de trein die vertraging had en je stond tegen een paal geleund toen ik zag dat je een hele leuke kledingstijl (lange beige jas en een lange zwarte jurk) had en je keek ook af en toe naar mij. In de intercity naar Utrecht hield je de deur voor me open een glimlachte je naar me, maar toen sloeg mijn teleurstelling toe, we zaten in een stilte coupé dus ik kon je niet aanspreken. Tijdens die lange rit haalde ik mezelf over om m’n nummer op een briefje te schrijven, maar ik durfde dit niet aan je te geven of in je tas te laten vallen. Je stapte uit op Utrecht en ik moest door naar Amsterdam. Ik zou graag je een keer willen ontmoeten :)"

Jur

1 februari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Amsterdam Centraal. Op station s-Hertogenbosch verloren we elkaar uit het oog.
"We stapten beiden uit in Den Bosch. We waren kort aan het kletsen en jij zei je blij was dat je al weekend had. Helaas hebben we geen nummers uitgewisseld."

Frenky

22 januari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Roosendaal. Op station Roosendaal verloren we elkaar uit het oog.
"Vroeg in de ochtend stap ik, met felgroene koffer, over in den Bosch opweg naar Roosendaal. Daar zat jij, met rode jas aan en gekleurde rugzak naast je. Ik ging schuin tegenover je zitten. Ik keek jouw kant op en je mooie grote ogen keken mij recht aan. Kippenvel. Tijdens de rit dutten jij in. Je knie raakte de mijne, voor wel 15 minuten lang. Van mij had deze rit eeuwig mogen duren. In Roosendaal stapte ik over en ben je helaas uit het oog verloren. Ik was te laf om iets te zeggen. Mag ik een tweede kans alsjeblieft?..."

Maud

4 januari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"“We stapte beide op in Den Bosch, en uit in Utrecht. Ik zat met een vriendin, en jij zat schuintegenover mij je boek proberen te lezen. Proberen, want het kleine schattige kindje voor de glazen deur was te vermakelijk aan het lachen om mijn aandacht bij het gesprek te houden, en jij bij je boek. We glimlachten en maakte oogcontact. Je zei nog ‘doei’ toen je wegging, en keek me nog na op de roltrap. Helaas daarna uit het oog verloren..”"

Mirthe

19 november 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Amsterdam Centraal. Op station s-Hertogenbosch verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zag een leuke jongen in de trein zitten toen ik moest overstappen in Den Bosch. Hij zat in de eerste klas te borduren. En daar wil ik het graag over hebben."

Twan

7 november 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Zwolle. Op station Nijmegen verloren we elkaar uit het oog.
"Dit verhaal gaat over een jongen met blonde krullen, volgens mij altijd met zwarte doctor Martens aan en je had vandaag een paars/oranje sjaal om. Ik moet dit traject vaak hebben en heb jou dan ook vaker gezien. Altijd zag ik je pas in Den Bosch op het perron lopen en vroeg me altijd af waar je dan ingestapt zou zijn. We hebben al een paar keer oog contact gehad. Je hebt zelfs een keer hoi tegen me gezegd maar toen keek je me heel verschrokken aan. Ik weet dus eigenlijk niet zeker of het tegen mij was, of dat je misschien per ongeluk hoi zei omdat je dacht dat ik iemand anders was. Vandaag toen ik de trein verliet op station Nijmegen liep ik opeens naast je. Ik wilde je heel graag aanspreken maar wist zo snel niks te verzinnen en nu heb ik spijt. Omdat ik je al vaker heb gezien op dit traject hoop ik je natuurlijk snel weer te zien en zal ik meteen iets zeggen als ik je zie lopen."

V

5 november 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Tilburg naar station Zwolle. Op station s-Hertogenbosch verloren we elkaar uit het oog.
"Ik (man, lang krulhaar, koptelefoon op) zat 2 stoelen verder tegenover je. Je had een lange beige jas aan, roodgeverfd haar en was een telefoongesprek aan het houden. Je leek van streek, en in het korte oogcontact dat we hadden probeerde ik je wat sterkte mee te geven. Ik had graag gevraagd of ik iets voor je had kunnen betekenen, een kop koffie te halen oid, maar het was druk en jij moest uitstappen. Niet als flirt, maar die koffie en een gesprek zou ik je bij deze willen aanbieden"

Jalou

3 november 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Tilburg naar station Zwolle. Op station s-Hertogenbosch verloren we elkaar uit het oog.
"De trein reed niet verder dus beide moesten we uitstappen in Den Bosch, jij op weg naar Groningen, ik (eigenlijk) op weg naar Nijmegen. We hebben even staan kletsen op het perron. Ik wilde je nummer vragen, maar was een schijterd. Achteraf natuurlijk spijt van dus proberen we het maar op deze manier. ??‍♀️"

Richard

29 oktober 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Sittard naar station Amsterdam Centraal. Op station s-Hertogenbosch verloren we elkaar uit het oog.
""Ik zat al in de intercity vanuit Maastricht en jij kwam om 16.16 uur de trein in bij station Sittard. Jij kwam naast mij zitten in de stiltecoupe. We konden niet met elkaar praten maar soms keken we elkaar aan. Jouw elleboog schoof soms tegen mijne aan. Jij stapte uit in s Hertogenbosch en ik ging door naar Utrecht Centraal. Jij had donkerbruin haar in een staart, zwarte trui, blauwe spijkerbroek en lichte winterjas. Je had een lichtbeige rugtas bij je en een aparte zwarte tas. Ik had zwarte trui en lichtgrijze spijkerbroek aan. Verder heb ik donkerbruin haar en donkerbruine ogen. We luisterden beiden muziek. Jij dronk uit een eigen waterfles (of thee?) Ik had flesje Spa met lemon op mijn tafeltje staan. Lijkt me geweldig om je nog eens te zien en dan ook spreken....misschien drankje doen? Hopelijk tot snel!""

Anoniem

26 oktober 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Maastricht. Op station s-Hertogenbosch verloren we elkaar uit het oog.
"Jij leuke vlotte meid met spijkerbroek en grijze sweater zat tegenover mij in de 1e klasse van Utrecht naar Den Bosch. Jij moest af en toe lachen omdat ik grappige YouTube filmpjes aan het kijken was en mijn gezicht mijn binnenpret moet hebben verraden. Ik had dezelfde kleur sweater als jij en jij deed bij Den Bosch jouw lange groene (regen)jas aan en na een lieve glimlach zag ik je weggaan. Wie weet hebben we de volgende keer wel de tijd om wat te kletsen… want nu zaten ee in de stiltecoupé…"

Sjonnie

23 oktober 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Nijmegen. Op station Nijmegen verloren we elkaar uit het oog.
"Jij donker haar met een prettige naturel uitstraling zat met twee kinderen van een afstandje schuin tegenover mij, een leuke toegewijde vrouw. Ik (met pet) zat het eerste stuk van de treinrit wat in te dutten , maar voelde snel al een soort van sterke blik mijn kant uitgaan… Toch weet je het en voel je het pas zeker wanneer de ogen elkaar gaan kruisen … en hoe we dat deden ! in Als je het over twee magneten hebt haha Ik wist bij het uitstappen niet zo goed wat ik moest zeggen tegen je ,maar ik wil je nu bedanken voor ons korte , maar prettige intense contact. Misschien dat het universum ons na deze oproep alsnog bij elkaar brengt .."

Rox

7 oktober 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Breda naar station s-Hertogenbosch.
"Je zat schuin tegenover mij in de trein. Je gaf me een heel leuk complimentje. We gingen beide bij s-Hertogenbosch eruit en nu baal ik dat ik je nummer niet heb gevraagd.."

Thomas

6 oktober 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen naar station Vlissingen. Op station s-Hertogenbosch verloren we elkaar uit het oog.
"We hadden oogcontact en wat glimlachjes tussen Oss en Den Bosch. Je droeg een witte koptelefoon (denk jbl) en had vans aan. Deze beschrijving moet genoeg zijn haha"

Carmen

30 september 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Maastricht. Op station s-Hertogenbosch verloren we elkaar uit het oog.
"Wouter, je stond op zodat ik naast mijn dochtertje kon zitten. Vervolgens begon je zo leuk met haar te kletsen dat mijn hart smolt. Je ging met je moeder een dagje naar het museum. Ik was onder de indruk van je leuke uitstraling en voelde me tot je aangetrokken, maar ik durfde het niet te laten merken. We liepen samen naar buiten, waar jij bij je moeder de auto in stapte. Ik heb de rest van de middag met een glimlach rondgelopen en heb spijt dat ik je niet m’n nummer had gegeven. De kans dat je dit tegenkomt (en het ziet zitten om met een alleenstaande moeder te daten) is vrijwel nihil, maar ik wil het toch proberen :)"

S.

11 september 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Tilburg naar station s-Hertogenbosch.
"We stapten allebei in tilburg in. Jij ging meteen links zitten. Ik eentje verder rechts. We hadden meteen een goeie blik gedeeld. Maar het was de stiltecoupe en je ging op je laptop dus ik vond aanspreken niet gepast, spijt! Je had een witte broek aan en een witte haarclip. Op den bosch stapte je helaas al uit."