Je flirt uit het oog verloren op Station s-Hertogenbosch? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

P.

13 mei 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Schiphol Airport. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik wilde mijn tas voor je wegzetten om wat ruimte te maken voor je benen, maar dat was niet nodig. Een glimlach die de maandagochtend nog even wat zonniger maakte. Beiden uitgestapt op Utrecht Centraal en ben achter je de trap op gegaan. Jij rechts richting de rest van je dag, ik helaas naar links. Een laatste blik was voldoende.."

Floor

7 mei 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten in de stiltecoupe. Jij zat in een 4-zits en ik in de 2-zits achter jou. Je had bruin haar, bent lang, met bruine ogen maar in het zonlicht leken ze een beetje blauw. Je had een felrode backpack bij je. Ik was het meisje met blond middellang haar met een lichtroze trui. Ik heb vaak in je mooie ogen gestaard. Je smolt mijn hart met je glimlach terwijl je nonchalant tegen het raam leunde. Ik zwaaide nog naar je op utrecht centraal vanuit de trein naar het perron waar jij je twee vingers opstak in een groet. Ik bleef zitten terwijl jij het perron overstak en uit mijn leven verdween in een andere trein. Ik kan je niet uit mijn gedachten krijgen. Ik kan niet wachten om je weer te zien! Liefs, je aanbidder"

Joan

5 mei 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Roermond. Op station Roermond verloren we elkaar uit het oog.
"Op station s-Hertogenbosch ging ik even zitten in afwachting van mijn trein, duidelijk moe van mijn bardienst op het bevrijdingsfestival. Jij zag dat en zei "Lekker, he, even zitten?" Ik bevestigde dat . Vervolgens raakten we aan de praat, jij zei dat je normaal zelden met de trein gaat maar dat je het super-raar vond dat het nu veel goedkoper was dan anders, scheelde je iets van 10 euro. We reisden samen naar Roermond, kletsten veel, ik gaf je een biertje in de trein en het was erg gezellig, dat vond jij ook, zei je meerdere malen. Je naam is Scarlett, bent half Indo,je bent liefhebber van de band Tool, je woont in Maasbracht, bent lerares Nederlands. Toen we weer in Roermond waren bedankte je me voor de gezelligheid. "Misschien zien we elkaar ooit weer",zei je, en je blies me een handkusje toen je naar de parkeergarage liep en ik naar mijn huisje. Ik had verdorie je nummer moeten vragen......"

Thomas

4 mei 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station s-Hertogenbosch. Op station Boxtel verloren we elkaar uit het oog.
"Het was één van de laatste treinen vanuit Eindhoven. Ik ging tegenover je zitten, terwijl je bezig was met je prachtige krullende rode haren keken we elkaar meerdere keren aan. In het begin schudde trein enorm terwijl je op dat moment tevergeefs je make up wilde doen. Ik zette mijn kop telefoon op en begon te lezen in mijn boek. Toen ik mijn been bewoog raakte ik je tas, dat moment gaf je mij een doosje krentjes. We raakte aan de praat en stelde elkaar voor. Je prachtige ogen en je lieve glimlach zie ik nog steeds voor je. We hebben gefilosofeerd over mijn boek de meditaties. Je moest er in Boxtel uit maar hoop eigenlijk dat ik je nog keer kan zien om ons gesprek voor te zetten. Wellicht hoor ik snel van jou! Groetjes, Thomas"

Anoniem

10 april 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Arnhem Centraal.
"Ik zag je zitten op een bankje op perron 1 zwarte haren zwarte jasje je zag spontaan en leuk uit"

Dave

5 april 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Eindhoven Centraal. Op station Eindhoven Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We hadden oogcontact op perron 6 station s-Hertogenbosch. We stonden op perron 6 s-Hertogenbosch naar Eindhoven. Je was erg mooi gekleed met een gouden ronden hanger en mooi blond lang haar. We keken elkaar om de zoveel tijd aan. Ik durfde niet naar je toe te gaan. In Eindhoven keken we elkaar weer aan voor het laatst en jij ging rechts af en ik links af onderaan de trap. Zou je toch weer willen zien. Wie weet jij ook en lees je mijn bericht en herken jij je hier in. Ps. We hadden oogcontact op perron 6 vanaf station s-Hertogenbosch naar Eindhoven. Grt, Dave :)"

Margot

31 maart 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Enkhuizen. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten niet in dezelfde 4-zits, maar jij zat in een 4-zits en ik in de 2-zits daarachter. We hadden veel oogcontact als ik opstond en ik boven de zitjes uitkwam. Je had erg leuk krullend haar en hele mooie lichte ogen. Je leek me zo lief en leuk. En ik jou ook misschien? Ik had in ieder geval een hele grote backpack, nog een bruine laptoptas en een linnen Dille&Kamille-tas. Hopelijk kom ik je nog tegen?"

Roderik

8 maart 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Enkhuizen. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Station s-Hertogenbosch, perron 3,4. Vrijdag avond 8.3.2024, rond 23.00 uur. Op de roltrap naar beneden liep je achter mij, klaar om te rennen naar de vertrekkende sprinter richting Utrecht Centraal van spoor 4a. Helaas, de trein reed weg zonder jou. Even was ik bang dat het door mij kwam, omdat ik misschien je weg op de roltrap blokkeerde. Maar het was je al snel duidelijk dat je die sprinter niet ging redden, dus gelukkig niet door mij. Ik vroeg nog aan je of je je trein had gemist en of dat toen een probleem was. Daarna kwam je al snel naar me toe en raakten we leuk en gezellig in gesprek op het perron. Waar jij je trein moest halen richting Utrecht en gelukkig nog een volgende intercity (naar Enkhuizen, vertrek 23.23 van 4b) kon halen, moest ik juist richting het zuiden en ik had nog een klein beetje tijd om ergens koffie te halen. Alleen sloot de Kiosk op perron 3,4 net voor mijn neus, toen jij net je sprinter had gemist. Omdat we ook gezellig aan de praat waren dacht ik van, laat ik deze leuke dame ook een bakje koffie aanbieden. Alleen wilde ze uiteraard niet nog eens een trein missen en wilde ze liever op perron blijven wachten, en juist op dat moment had ik moeten doorvragen of ze een andere keer met mij ergens een koffietje wilde doen en had ik om haar nummer moeten vragen. Want hoewel ik ook onder soort van tijdsdruk stond en snel voor een koffie bij de AH2Go ging en nog naar perron 6,7 moest lopen voor mijn aansluiting, vind ik achteraf dat ik de koffie had moeten laten schieten om 2 minuutjes langer met Aileen te kunnen praten. Want dat weet ik wel: je vertelde me je naam, je bent donkerblond of brunette en verder droeg je die avond een lichtgroene jas en witte broek meen ik, en je had ook veel spullen bij, zeker 3 tassen of 2 tassen en een koffertje ofzo. Je had geen haast, maar je wilde wel snel naar huis vertelde je me. We hebben elkaar een hand gegeven en vonden het samen een aangename ontmoeting, en in mijn vriendelijkheid en bescheidenheid heb ik je dus naast het koffie aanbod alleen nog maar een goed weekend gewenst. Maar ik heb echt spijt dat ik je niet om een toekomstige ontmoeting heb gepolst. Te meer omdat je zo prettig en sympathiek op mij overkwam, zeker voor iemand die net haar trein gemist had. Ik had een gezellig gesprek als dit niet verwacht en daarom denk ik nog aan je. Dus Treinflirt, help mij de kans te vergroten om deze knappe Aileen, waarschijnlijk uit omgeving Utrecht, nog eens te zien en te spreken. Ik hoop dat ik je naam goed spel. En Aileen, mocht je dit toevallig zelf lezen, schroom niet en laat dan iets van je horen. Ik zou je heel graag nog een keer willen ontmoeten. Al moet ik daarvoor weer de trein pakken, ik ben een ervaren treinreiziger en je lijkt me echt de moeite waard om elkaar ergens in Nederland weer te treffen, wellicht onder het genot van een hapje en drankje..."

Kas

20 februari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Schiphol Airport. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten samen in een sprinter naar s ‘Hertogenbosch waar we een keer oogcontact maakten. Op het perron moesten we wachten op de trein die vertraging had en je stond tegen een paal geleund toen ik zag dat je een hele leuke kledingstijl (lange beige jas en een lange zwarte jurk) had en je keek ook af en toe naar mij. In de intercity naar Utrecht hield je de deur voor me open een glimlachte je naar me, maar toen sloeg mijn teleurstelling toe, we zaten in een stilte coupé dus ik kon je niet aanspreken. Tijdens die lange rit haalde ik mezelf over om m’n nummer op een briefje te schrijven, maar ik durfde dit niet aan je te geven of in je tas te laten vallen. Je stapte uit op Utrecht en ik moest door naar Amsterdam. Ik zou graag je een keer willen ontmoeten :)"

Jur

1 februari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Amsterdam Centraal. Op station s-Hertogenbosch verloren we elkaar uit het oog.
"We stapten beiden uit in Den Bosch. We waren kort aan het kletsen en jij zei je blij was dat je al weekend had. Helaas hebben we geen nummers uitgewisseld."

Frenky

22 januari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Roosendaal. Op station Roosendaal verloren we elkaar uit het oog.
"Vroeg in de ochtend stap ik, met felgroene koffer, over in den Bosch opweg naar Roosendaal. Daar zat jij, met rode jas aan en gekleurde rugzak naast je. Ik ging schuin tegenover je zitten. Ik keek jouw kant op en je mooie grote ogen keken mij recht aan. Kippenvel. Tijdens de rit dutten jij in. Je knie raakte de mijne, voor wel 15 minuten lang. Van mij had deze rit eeuwig mogen duren. In Roosendaal stapte ik over en ben je helaas uit het oog verloren. Ik was te laf om iets te zeggen. Mag ik een tweede kans alsjeblieft?..."

Maud

4 januari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"“We stapte beide op in Den Bosch, en uit in Utrecht. Ik zat met een vriendin, en jij zat schuintegenover mij je boek proberen te lezen. Proberen, want het kleine schattige kindje voor de glazen deur was te vermakelijk aan het lachen om mijn aandacht bij het gesprek te houden, en jij bij je boek. We glimlachten en maakte oogcontact. Je zei nog ‘doei’ toen je wegging, en keek me nog na op de roltrap. Helaas daarna uit het oog verloren..”"

Mirthe

19 november 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Amsterdam Centraal. Op station s-Hertogenbosch verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zag een leuke jongen in de trein zitten toen ik moest overstappen in Den Bosch. Hij zat in de eerste klas te borduren. En daar wil ik het graag over hebben."

Twan

7 november 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Zwolle. Op station Nijmegen verloren we elkaar uit het oog.
"Dit verhaal gaat over een jongen met blonde krullen, volgens mij altijd met zwarte doctor Martens aan en je had vandaag een paars/oranje sjaal om. Ik moet dit traject vaak hebben en heb jou dan ook vaker gezien. Altijd zag ik je pas in Den Bosch op het perron lopen en vroeg me altijd af waar je dan ingestapt zou zijn. We hebben al een paar keer oog contact gehad. Je hebt zelfs een keer hoi tegen me gezegd maar toen keek je me heel verschrokken aan. Ik weet dus eigenlijk niet zeker of het tegen mij was, of dat je misschien per ongeluk hoi zei omdat je dacht dat ik iemand anders was. Vandaag toen ik de trein verliet op station Nijmegen liep ik opeens naast je. Ik wilde je heel graag aanspreken maar wist zo snel niks te verzinnen en nu heb ik spijt. Omdat ik je al vaker heb gezien op dit traject hoop ik je natuurlijk snel weer te zien en zal ik meteen iets zeggen als ik je zie lopen."

V

5 november 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Tilburg naar station Zwolle. Op station s-Hertogenbosch verloren we elkaar uit het oog.
"Ik (man, lang krulhaar, koptelefoon op) zat 2 stoelen verder tegenover je. Je had een lange beige jas aan, roodgeverfd haar en was een telefoongesprek aan het houden. Je leek van streek, en in het korte oogcontact dat we hadden probeerde ik je wat sterkte mee te geven. Ik had graag gevraagd of ik iets voor je had kunnen betekenen, een kop koffie te halen oid, maar het was druk en jij moest uitstappen. Niet als flirt, maar die koffie en een gesprek zou ik je bij deze willen aanbieden"