Marleen

3 juni 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen naar station Roosendaal. Op station s-Hertogenbosch verloren we elkaar uit het oog.
"We spraken over fietsen, Santos, Snel en Kalkhoff. Misschien eens verder kletsen? Of een rondje fietsen?"

A

2 juni 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Stadion naar station s-Hertogenbosch.
"Ik zag haar al toen ze instapte in boxtel, maar ze liep langs me en toen dacht ik dat ze weg was. Ze was niet heel groot, ze had rode krulletjes, een leuke lach en een leuke zonnebril op. Ik stapte uit in vught en zag dat ze achter me zat, ze keek en lachte maar kon niet goed zien of ze naar mij lachte door de zonnebril. Toen ik verder liep bleef ze lachen en kijken. Erg spijt dat ik niks gezegd heb…."

Ik mis je

30 mei 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Heerlen. Op station s-Hertogenbosch verloren we elkaar uit het oog.
"Het was rond 16.45 dat ik op Utrecht centraal instapte. De eerste keer dat ik je zag zitten hadden we gelijk oogcontact. Vanaf dat moment was ik eigenlijk al verkocht, maar na een tijdje gooide je ook nog je haren los. Netjes gekleed in een wit overhemd (ik wist ook niet dat ik hier op viel) zat je daar in je eentje relaxed een serie te kijken en had dus na het eerste oogcontact geen aandacht meer voor mij. Ik zat daar hopeloos naar een met graffiti besmeurde raam te kijken. Jij stapte uiteindelijk ook uit op station s-Hertogenbosch, maar ik had haast en heb je dus niet meer aangesproken (ook een beetje verlegen), waar ik nu spijt van heb. Ik had je graag willen vragen of we een keer samen konden Netflix en chillen."

Richard

20 mei 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Door sein en wisselstoring kwamen we in intercity naar Schiphol terecht. Uiteindelijk vertrok die rond 10.25 uur. We zaten naast elkaar met het gangpad ertussen. Jij reedt achteruit en ik vooruit. Ik droeg zwart spijkerjasje, wit shirt en blauwe spijkerbroek, kort bruin haar met lichte grijstinten, donkerbruine ogen. Zwarte rugtas. Jij droeg kort leer jasje, zwart rokje, je haar halflang bruin in kort staartje. Prachtige ogen, dacht bruin. Je had zwarte draagbare tas bij je. Mooie nagels waar je op knabbelde soms. In je oren oorknopjes en dacht kleine piercing..niet zeker! Ik luisterde muziek en jij keek naar filmpje of zoiets op je telefoon. Kort voor Utrecht CS bleef de trein wachten voor rood sein. Duurde vrij lang. Uiteindelijk om 11.02 uur op Utrecht CS. Bij uitstappen liep ik voor je en ik hield de deur van onze coupé voor jou open! Jij liet eerst iemand langs en ik wachtte op je. Je lachte lief en je bedankte mij. We liepen samen naast elkaar van perron naar boven waar jij linksaf naar centrum liep en ik rechtsaf naar mijn volgende trein. Ik vermoed dat je moest werken, je zag er netjes uit. Ik hoop je via hier nogmaals te kunnen ontmoeten."

Jeroen

12 mei 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Dordrecht. Op station Tilburg verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi Jij stond in de hal met je mooie blonde haren en een crème witte haarband en je lange jas. Je knappe en lieve gezicht en je verzorgde uiterlijk wekte mijn interese en ik kon mijn ogen niet van je weghouden. We keken elkaar aan tijdens de reis en toen ik uitstapte was er langer oog contact. Buiten draaide ik me om en we lachten naar elkaar en ik bleef staan kijken tot de trein wegreed. Volgens mij keken we beide vanuit wederzijds interesse Ik zou je graag willen ontmoeten en je mee uit eten nemen om elkaar te leren kennen 😘 Jeroen"

Mat

11 april 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Enkhuizen. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Wat was je toch leuk! Met je rode Nikes, je krullende haar je opvallende eyeliner en je The North Face tasje. Je stapte in Den Bosch in en uit in Utrecht. Net als ik. Luisterde je via je oortjes dezelfde muziek als op mijn AirPods? Ik was die gast met de grote zwarte tas en (nep)leren jas. De conductrice maakte nog geintjes en liet een jongen z’n excuses aanbieden omdat hij niet was ingecheckt. Misschien komt het omdat ik schuin tegenover je zat, maar ik kon mijn ogen niet van je afhouden. En jij keek wel heel vaak terug. Toen je de trein uitstapte en je op het laatste moment omdraaide om toch een andere deur te kiezen liep je bijna zo mijn armen in. Bijna! Even een glimlach naar elkaar en weer door. En toen verloren we elkaar uit het oog. Ben jij die leuke dame? Dan wil ik je graag zeggen dat je mijn dag hebt gemaakt!"

Paul

9 april 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Nijmegen. Op station Nijmegen verloren we elkaar uit het oog.
"Op Eerste Paaszondag rond 23:00 loop ik naar huis. Jij loopt rechtdoor, ik rechtsaf. Ik stond op het punt om te draaien om ‘hallo’ te zeggen. Ik was te verlegen. In de trein van Den Bosch naar Nijmegen heb ik af en toe oogcontact met jou. Eenmaal aangekomen in Nijmegen, krijg ik nog een beleefde glimlach. Na de uitcheckhekjes krijg ik nog een mooie glimlach. Ik wist dat ik iets moest doen, maar ik deed het niet. Jij had een lange lichtgroene jas aan en een staart in je haar. Je liep met je zwarte rolkoffer. Ik had een donkergroene jas en lichtblauwe broek aan. Ik had een Adidas-tas bij mij. Hopelijk krijg ik nog een kans om ‘hallo’ te zeggen. Ik had dit eerder moeten doen!"

Jordan

6 april 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Oss naar station s-Hertogenbosch. Op station s-Hertogenbosch verloren we elkaar uit het oog.
"Ik heb je in de heenreis van Den Bosch naar Oss al gezien en daarna op de terugreis een paar uurtjes later weer toen ik van training af kwam. Je bent prachtig, ik ging naast je zitten op een oncomfortabel stoeletje puur dat ik maar naar jou kon kijken haha. Ik zou graag met je in contact willen komen, want je ogen hebben me interesse gewekt. Ik ben die jongen met de voetbaltas en petje achter over."

Em

22 maart 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Alkmaar. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Jij, lange man, donker haar/vriendelijk gezicht, moest van de ene kant van het perron naar de andere rennen en toen je de trein die daar stond op het nippertje miste, kwam je teruggelopen. Je kwam uit Arnhem en moest via Den Bosch reizen vanwege een ingezakte dassenburcht. Daar stond ik, groene jas, rode shawl. We maakten een grapje over conditie. Je dacht op tijd vertrokken te zijn voor een belangrijke afspraak, nu kwam je waarschijnlijk te laat. Overmacht, zei ik, maar van binnen jubelde ik. Kopje koffie doen?"

Jort

19 maart 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Zwolle. Op station Arnhem Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We stapten allebei in de trein in Den Bosch en als bij toeval ging ik tegenover je zitten op de lange bank. Op het perron was je me al opgevallen en lachte naar je. En in de trein weer. Je was op de computer aan het schrijven, maar als ik naar je keek werd ik verlegen, je raakte me. Je hebt half lang heel blond haar en ik een baard en blauwe ronde bril. Ik ben benieuwd wie je bent, hoop op een signaal..."

M

16 maart 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Schiphol Airport. Op station s-Hertogenbosch verloren we elkaar uit het oog.
"Jij, jongen met een petje op, oortjes in en bril op zat al in de trein toen ik rond kwart voor negen in de ochtend op Eindhoven instapte. Je had een sweater aan met de Amerikaanse vlag er op. We keken elkaar vaak aan maar ik wist niet goed wat te doen."

A

11 maart 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Amsterdam Centraal. Op station s-Hertogenbosch verloren we elkaar uit het oog.
"Redder in nood ! Jij helemaal in zwart gekleed met zwarte dr martens Je at een broodje op Eindhoven Centraal op spoor 5 in de kios , ik zei nog Smakelijk eten , we zaten in de trein naar Amsterdam Centraal Ik rood haar en zwarte bril kreeg met drie Chinezen een woordenwisseling en jij kwam ter hulp ♥️"

Rick

8 maart 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen naar station s-Hertogenbosch. Op station Oss verloren we elkaar uit het oog.
"Woensdag 8 Maart nam ik met mijn mountainbike de trein van Arnhem naar Eindhoven. Rond 10/10.30u stapte in Nijmegen een leuke blonde dame in met haar mountainbike. Je zette je fiets tegen de mijne en alhoewel de zitplekken wat krap werden ging het prima. Kort voordat je uitstapte in station Oss, raakten we even in gesprek. We hadden het erover hoe fijn en gemakkelijk het is met de fiets in de trein. Je zei: Als je vermoeide benen hebt stap je gewoon in en ga je naar huis. Het sneeuwde en we vonden het allebei leuk om daar doorheen te rijden. In Oss moest je eruit, je vroeg met een enthousiaste blik of ik er ook uit moest. Ik moest door naar een tandardsafspraak in Eindhoven. Maar ik heb spijt dat ik niet met je uitgestapt ben om verder kennis te maken. Hopelijk zie je dit of ziet een bekende die je erop attendeert"

MJ

19 februari 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zutphen naar station Roosendaal. Op station s-Hertogenbosch verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte in op Zutphen en ik zag je toen al :) we zaten ook in dezelfde snelbus tussen Arnhem en nijmegen, zelfde coupe later ook, bij Den Bosch sprak je me aan maar ik was uiteraard een mietje"

Arrogant meisje

18 februari 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Tilburg naar station Nijmegen. Op station s-Hertogenbosch verloren we elkaar uit het oog.
"Ik, die niet echt van carnaval houd (niet van onder de rivieren oorspronkelijk) stapte in Tilburg in de drukke trein en stond dicht bij jou (jij zijnde man met soort van blond haar). Ik had vlechtjes in mijn haren en een grote koptelefoon op en keek waarschijnlijk wat arrogant. Jij had wel iets van carnaval gevierd gelet op je carnavalsoutfit en het feit dat je toch wat naar bier rook :). De trein zat om 20:42 ook behoorlijk vol met andere carnavallers. Dat terwijl Ik die drukte toch wat wil vermijden meestal. Dus ik probeerde in de treinhal iedereen te negeren met mijn muziek op maar jij zag dat het me niet lukte om niet toch naar het gesprek naast met te luisteren en sprak me er lachend op aan. Ik ging jammer genoeg vervolgens door met arrogant wegkijken omdat ik dacht dat je met vrienden was en een gesprek in die situatie alleen maar wat ongemakkelijk zou worden. Net voor den bosch bleek dat anders te zijn en random genoeg hoorde ik ook dat je thuis lekker rustig wie is de mol ging kijken, (mocht die info helpen met je opsporen). Ik twijfelde toen over toch een gesprek starten maar toen waren we al in Den Bosch. Jij stapte uit en wenste me een fijne avond, ik, wat in de war, wenste je nog een goede dag. Nu dacht ik: laat ik eens zien of ik een tweede kans krijg op dat gesprek via dit platform""