Anoniem

25 september 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Venlo. Op station s-Hertogenbosch verloren we elkaar uit het oog.
"Op Utrecht Centraal stapte ik in en ben gaan zitten aan het andere kant van het gangpad. Dit was schuin tegenover je in een vier zits. Tijdens de rit, ik zat met mijn rug naar de rij richting, hebben we meerdere keren net geen oogcontact gehad. Jij was gekleed in het zwart met mooie blonde haren nonchalant achterover gedragen. Ik droeg een witte trui met horizontale zwarte strepen en heb bruin/blonde krullen halflang. Voor je uitstapte in Den Bosch wilde ik oogcontact maken maar was te verlegen. Voor ik het wist was je uitgestapt en zag ik je de roltrap naar boven nemen. Wat zou het me leuk lijken om wel een keer echt oogcontact met je te maken."

Mandy

17 september 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Nijmegen. Op station Rosmalen verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte in Den Bosch in de trein en ik stapte in Rosmalen uit. Samen met mijn zus zat ik in de trein maar ik zat schuin tegenover jou. Je zou mij herkennen aan mijn panter jurk met een groen jasje. Vanaf het moment dat ik ging zitten dacht ik: hé dit is een leuke gast! Je was iets aan het bekijken op je telefoon. Zelf had je een groen bloesje aan met een spijkerbroek en volgens mij een paraplu bij. We keken elkaar een aantal keer aan en toen ik in Rosmalen uitstapte lachte je breed. Misschien dat je wel… zo die is weg haha! Maar hopelijk was dit positief en ga je dit bericht lezen! Ik ben namelijk heel nieuwsgierig naar je en ik heb spijt dat ik niks aan je heb gevraagd. Dus ik ga het eens proberen… wie weet ga je dit lezen!!"

Bert

10 september 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Amstel naar station Maastricht. Op station s-Hertogenbosch verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zoek een meisje dat ik vandaag zag in de trein (rond 12.30-13.00 uur). Ze had mooi donker haar, bruine ogen en een witte wollen (?) trui en zat tijdens de rit te lezen. Ik droeg een blauwe pet en ik heb blauwe ogen. We keken elkaar af en toe aan tussen de stoelen door en ik had graag een praatje met je willen maken, maar helaas zat ik daarvoor te ver van je af. Het lijkt me leuk om je een keer te spreken en te horen welk boek je zat te lezen. Groetjes, Bert"

Bob

9 augustus 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Roosendaal. Op station Breda verloren we elkaar uit het oog.
"Wat gebeurde hier…. Je liep bijna tegen me op op station Den Bosch en ik was direct overrompelt door je mooie ogen en lieve blik. Daarna was ik je kwijt maar even later liep je weer bijna tegen me op op een leeg perron, ik dacht dit is puur toeval en zal wel niks zijn. Tot ik je weer kwijt was en behoorlijk onthutst de trein in stapte om vervolgens helemaal van m’n stuk te zijn toen je in het zitje naast me ging zitten. Was dit toeval? Benieuwd of dit wat oplevert, geen idee of dit werkt maar ik moet het toch weten. Ik ben in ieder geval volgende week zelfde tijdstip zelfde plek… benieuwd of ik je weer zo “toevallig” tref…"

Ewout

31 juli 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Amsterdam Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We chatted the whole way from breda to den bosch to utrecht. I told you about my experiences on the boat and you were traveling on to poland. Then you had to rush into the train to schiphol."

P

31 juli 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen naar station s-Hertogenbosch. Op station s-Hertogenbosch Oost verloren we elkaar uit het oog.
"Jij stapte in Nijmegen met een fiets in de trein, je hebt blond haar en een leuk (rond?) brilletje. Een mooie open blik. We hadden een kort gesprekje. Je stapte uit op station ‘s Hertogenbosch oost (nacht van zondag op maandag) Op het perron riep je nog “tot ziens kanjer en slaap lekker!” Gaan we elkaar nog eens zien?"

Jaap

17 juni 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Eindhoven Centraal. Op station s-Hertogenbosch verloren we elkaar uit het oog.
"Hee! We hadden oogcontact vanaf t perron op Utrecht centraal zo rond half 12, en dit hielden we tot we allebei uitstapten in Den Bosch. Helaas was ik te laat met je aanspreken om je nummer te vragen!"

L

7 juni 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Eindhoven Centraal. Op station Eindhoven Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten in de trein naar eindhoven, we wilde wel wat zeggen tegen elkaar maar we durfde niet. We stapte uit op Eindhoven centraal en liepen samen langs elkaar naar de bus. Jammer dat we niks hebben gezegt.. jij stapte in de bus naar school en ik verloor je uit het oog. Hopelijk vinden we elkaar zo terug.."

M

6 juni 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten allebei in de (overvolle) trein van Den Bosch naar Utrecht. Jij had de pech dat je de hele reis samen met een vriendin van je moest staan. We hadden een aantal keer oogcontact, en gelukkig leek je het staan niet heel erg te vinden, getuige je mooie lach die ik vaak zag! Jij had een lichtblauwe trui aan, ik een zwarte jas en een zwarte nike pet op. Helaas was jij op Utrecht Centraal een stuk sneller de trein uit dan ik, dus hopelijk kunnen we elkaar via deze weg weer vinden!"

Renske

4 juni 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Bijlmer ArenA naar station Venlo. Op station s-Hertogenbosch verloren we elkaar uit het oog.
"Hi! We zaten naast elkaar in de trein, jij met blauwe jas, tas en blonde krullen. Ik dacht je te kennen, dat was niet zo. Toch ontstond er een kort gesprek over add. Toen we elkaar gedag zwaaiden, dacht ik .. wat bijzonder ... en wat zou het leuk zijn om je misschien nog eens te zien. Maar toen zag ik je niet meer. Jij was al op weg naar Wijk en Aalburg .."

S

30 mei 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Amstel naar station Maastricht. Op station s-Hertogenbosch verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten naast elkaar op het perron en toen zat je ook aan de andere kant van het looppad, toen de mensen naast mij opstonden vroeg je of je naast me kon zitten en ik zei ja. We zaten heel de tijd met onze armen tegen elkaar. Je had een leuk blauw petje op en echt leuke schoenen. Ik wilde je insta vragen maar ik was te nerveus"

Sara

22 mei 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station s-Hertogenbosch. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten allebei te wachten op de trein. Jij op de trein naar Nijmegen en ik op de trein naar den bosch. We hadden oog contact en lachte naar elkaar. Toen kwam mijn trein en we lachte nog is. Ik stapte in en durfde je niet aan te spreken. Groene blouse. Leuke slag/krullen in je haar. Mooie ogen en oortjes in."

Frans

18 mei 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Enkhuizen. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Hey leuke vrouw! We zaten naast elkaar in de trein van Den Bosch naar Utrecht van 18 mei, vertrek om 15:48. Jij was het boekenweekgeschenk aan het lezen en we hebben het daar kort over gehad. Helaas moest ik in Utrecht uitstappen. Ik hoor graag van je of het boek nog steeds de moeite waard is als je het uit hebt! P.s.: Je gaf aan dat je in Tallinn stage hebt gelopen."

amuda

13 mei 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Amsterdam Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Lieve jongen met groen jasje, glimlachte heel lief naar me toen ik uitstapte. Ik zwaaide nog naar je.. Ik hoop dat je vaker de trein pakt op dit tijdstip zodat we zo laat niet alleen hoeven te zitten.."

Daisy

1 mei 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Dieren naar station Tilburg. Op station s-Hertogenbosch verloren we elkaar uit het oog.
"Het was de trein die om 13.37 in Dieren vertrok, het was druk, toen vroeg ik of ik naast iemand mocht zitten, dat mocht. Tussen Oss en Den Bosch sprak diegene mij aan of ik een stroopwafel wou. Toen raakte we in gesprek, vertelde diegene dat ie net terug was. Na 9,5 uitgezonden te zijn, op weg naar Boxtel naar oma. Het is geen flirt, maar ik ben benieuwd naar diegene verhaal."