Sara

22 mei 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station s-Hertogenbosch. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten allebei te wachten op de trein. Jij op de trein naar Nijmegen en ik op de trein naar den bosch. We hadden oog contact en lachte naar elkaar. Toen kwam mijn trein en we lachte nog is. Ik stapte in en durfde je niet aan te spreken. Groene blouse. Leuke slag/krullen in je haar. Mooie ogen en oortjes in."

Frans

18 mei 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Enkhuizen. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Hey leuke vrouw! We zaten naast elkaar in de trein van Den Bosch naar Utrecht van 18 mei, vertrek om 15:48. Jij was het boekenweekgeschenk aan het lezen en we hebben het daar kort over gehad. Helaas moest ik in Utrecht uitstappen. Ik hoor graag van je of het boek nog steeds de moeite waard is als je het uit hebt! P.s.: Je gaf aan dat je in Tallinn stage hebt gelopen."

amuda

13 mei 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Amsterdam Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Lieve jongen met groen jasje, glimlachte heel lief naar me toen ik uitstapte. Ik zwaaide nog naar je.. Ik hoop dat je vaker de trein pakt op dit tijdstip zodat we zo laat niet alleen hoeven te zitten.."

Daisy

1 mei 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Dieren naar station Tilburg. Op station s-Hertogenbosch verloren we elkaar uit het oog.
"Het was de trein die om 13.37 in Dieren vertrok, het was druk, toen vroeg ik of ik naast iemand mocht zitten, dat mocht. Tussen Oss en Den Bosch sprak diegene mij aan of ik een stroopwafel wou. Toen raakte we in gesprek, vertelde diegene dat ie net terug was. Na 9,5 uitgezonden te zijn, op weg naar Boxtel naar oma. Het is geen flirt, maar ik ben benieuwd naar diegene verhaal."

Anoniem

19 april 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Venlo naar station Schiphol Airport. Op station s-Hertogenbosch verloren we elkaar uit het oog.
"Ik liep naar boven om 11:45 uur waar ik op de eerste vrije bank ging zitten, daar begon mijn spijt doordat ik zag dat je aan de ander kant van het pad zat op een (4 zits) bank. Je zag er zo leuk uit met je bruine haren en zomers paars bloemetjes jurkje, ik kon mijn ogen niet van je af houden. In de treinreis hadden we beiden onze oortjes in waardoor ik contact maken moeilijk vond. Je deed in de tussentijd je make up wat je uit een bruine tas vandaan haalde en je lachte lief terwijl je een film keek op je telefoon. Had ik je maar aan gesproken."

Ben

15 april 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Zwolle. Op station Zutphen verloren we elkaar uit het oog.
"Daar kwam je binnen op station Nijmegen omstreeks 15:35, ging staan op de trap, geen plek in de trein te verkennen. Ik zat naast mijn collega en zag jou staan. Hoe vaak je naar mij keek, hoe vaker ik terug keek. In zutphen ging ik de trein uit, had verwacht dat jij dat ook deed maar je bleef staan en verdween in een seconde. IIk zou graag met jou in contact willen komen, om wel ergens te kunnen zitten😉. (Blonde stijle haren, Lang, sportlegging grijs, heuptasje, witte schoenen.)"

Quin

7 april 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Venlo. Op station Eindhoven Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Het was een vroege en regenachtige ochtend, toen ik de trein pakte naar Venlo. In Den Bosch stapte ik om 8.25 uur in de trein. Al lachend stapte ik de trein in. Ik zag daarvoor iets gebeuren op het station wat me aan het lachen maakte. Eenmaal in de drukke trein vond ik een plaatsje en ging zitten. Ik scande wat rond en we hadden meteen oogcontact. Je lachte vriendelijk en we keken daarna weer weg. Ik ging wat scrollen door mijn tiktok, zag wat grappige filmpjes en ging wederom weer stuk. Ik zat wat stom in mezelf te lachen en te grijnzen en keek weer even jouw kant op. Je keek terug en lachte weer vrolijk terug. Wat schattig. Zo ging dat af en toe over en weer. Wat een spontaniteit én vrolijkheid op deze vroege druilerige ochtend. Jij droeg een bril en had een koptelefoon op. In Eindhoven stapten we allebei uit en zijn we elkaar uit het oog verloren. Ik heb geen idee of je dit leest, maar het is het proberen waard. Ik ben erg benieuwd wat je luisterde en.. ben je altijd zo vrolijk in de ochtend?"

Jt

28 maart 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Eindhoven Centraal. Op station s-Hertogenbosch verloren we elkaar uit het oog.
"Oogcontact via het raam en een stralende lach toen je opstond het was rond 6 uur en zit er 2 uur later nog mee in mn hoofd ben zelf een jongen van 21 had een zwarte jas grijze spijkerbroek en een grijze east pack bij hopen dat ik iets van je hoor"

Dylan

26 maart 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Eindhoven Centraal. Op station s-Hertogenbosch verloren we elkaar uit het oog.
"De trein vertrok van Utrecht rond 21:43. Ik ging zitten met een vriend van me, en jij zat tegenover mij. Je had een doosje macarons bij je, en deed je oortjes in. Ik was aan het praten met een vriend en tijdens het gesprek keken we elkaar vaak aan (jou, niet de vriend :p), hadden soms ook even oogcontact en keek je weg en lachte. Deed ik ook :)"

Sjoerd

26 maart 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Maastricht. Op station Roermond verloren we elkaar uit het oog.
"We hadden oogcontact en glimlachten naar el kaar, spraken elkaar kort voor ik de trein uitstapte. Ik was behoorlijk onder de indruk van je. Je ging door naar maastricht."

Sproet

1 maart 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Deurne. Op station Boxtel verloren we elkaar uit het oog.
"Het begon allemaal op een koude vroege ochtend waarop je me de weg naar het station vroeg bij mijn appartementencomplex. Ik stuurde je toen in de juiste richting en had al snel spijt dat ik niet had aangeboden om je achterop mijn fiets mee te nemen. Toevallig kwam je in dezelfde trein zitten voor een tweede kans. We hadden een heel leuk gesprek over carnaval. Het viel me op wat voor een mooie blauwe ogen je hebt en hoe mega vrolijk je was op een lichtelijk brakke ochtend. Natuurlijk had ik voor de tweede keer die ochtend spijt dat ik niet eens om je naam heb gevraagd laat staan je nummer. Lijkt het je leuk om eens een spelletje te spelen op de DS met een drankje in Nijmegen? :)"

Selina

30 januari 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Nijmegen. Op station Wijchen verloren we elkaar uit het oog.
"We stapten allebei in Den Bosch in de trein van 21:02 richting Nijmegen. Je liet me voorgaan bij het instappen en had een heel warme open uitstraling waar ik meteen van onder de indruk was. We hadden daarna een paar keer oogcontact en naar elkaar gelachen. Hahah, onder andere toen je iemand hielp (super aardig!) die niet zag waar het slot van de wc zat. Net voordat je uitstapte keken we nog even naar elkaar en zeiden we elkaar gedag. Om het helemaal personal adds stylo te maken: jij bent vrij lang (1.9m gok ik zo), donkerblond haar en droeg een grijze spijkerbroek en jas Ik had een lange grijze jas aan en heb heel lang donkerbruin haar met een pony."

Flügel

11 november 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Amsterdam Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Jij als Oisterwijkse in Amsterdam... carnaval gevierd in Den Bosch... samen in de trein richting Utrechts een flügel gedronken... Dammnnn... hoe heet je????"

NS reizigster

6 november 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Alkmaar.
"Ik heb je ontmoet in de trein we hadden een heel fijn gesprek, jij was op weg naar Zwolle en ik was met mijn hondje ( zwart/witte Tibetaan, het keizerlijk ras zoals jij zelf aangaf :-)) op weg naar mijn dochter in Alkmaar. Ik zou je graag nog eens een keer ontmoeten!!"

Sophie

6 november 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We hebben samen overgestapt in den Bosch en zijn beide uitgestapt in Utrecht. Je las een boek net als ik. Volgens mij heb je hem uitgelezen in de trein. Je had een geruite broek aan met happy socks en nette schoenen, een petje en een bril, wat ik een leuke combinatie vond. In utrecht ging je naar de albert heijn, waar ik eigenlijk je achterna wilde gaan om je naam en nummer te vragen, maar besloot toch mn bus te halen."