Bente

18 januari 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rosmalen naar station s-Hertogenbosch. Op station s-Hertogenbosch verloren we elkaar uit het oog.
"Jij stond op voor een (oudere) dame. Op de terugreis zat je weer bij mij in dezelfde trein dit was de trein van 18:02 uur vanaf het station in Den Bosch. Je was samen met een vriend, we hadden oogcontact voor een paar keer. Je stapte vervolgens ook in Rosmalen uit. Je droeg een leren jasje."

Ladyx

8 januari 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station s-Hertogenbosch.
"In de ochtend van 8 januari kwam ik je tegen op het station Utrecht Centraal. We maakte contact echter werdt dit gestoord door een voorbijganger die het nodig vond om mij lastig te vallen. Jij kwam voor me op en hielp me uit de brand! Daarna moest jij snel je trein halen en hadden we niet meer de kans om nog contact uit te wisselen. Het was op spoor 20/21 rond 7 uur ongeveer. De trein richting S Hertogenbosch of Rotterdam. Het is een longshot, maar stiekem hoop ik dat jij dit net zo jammer vind als ik en we via deze weg alsnog contact krijgen zodat ik je kan bedanken en wellicht nog eens kan ontmoeten. Greetz Lady X"

Jim

22 december 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Nijmegen. Op station Nijmegen verloren we elkaar uit het oog.
"Wie was het meisje die 22 december samen met mij de trein van half 12 van Den Bosch naar Nijmegen zat. In oss stonden we een tijdje stil en we raakten aan de praat. Maar ik ben helemaal vergeten te vragen hoe je heten. Je leek me een aardige en leuke jonge dame. We stapten samen uit in Nijmegen waar we samen naar de uitgang liepen. Onze wegen splitste buiten jij ging naar je fiets ik naar bus. Maar ik weet dus niet hoe je heet?"

R

18 december 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch. Op station Nijmegen verloren we elkaar uit het oog.
"Hey jij, we hebben ooit eerder oogcontact gehad in een vorige trein. Je viel op omdat je te maken had met wat dronken voetbalfans. Jij ging hier fantastisch mee om! Vandaag zag ik je weer, maar jij mij ook? Je hebt een fantastische glimlach en je lijkt me een sympathieke dame. Je droeg vandaag een blauwe jas en was onderweg met een koffertje. We hebben dezelfde haarkleur en ik had een zwarte jas en sjaal aan. Ik ben benieuwd wie je bent."

Isabelle

12 december 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Venlo. Op station s-Hertogenbosch verloren we elkaar uit het oog.
"Hey, we hadden af en toe oogcontact terwijl ik aan het leren was. Ik zat links tegenover je, meisje met krullen. In Den Bosch moest ik er uit waardoor ik niet je nummer heb kunnen vragen. Wil je contact op nemen?"

Krullenbol

4 december 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Amstel naar station s-Hertogenbosch. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Jij at een broodje gezond en ik een croissant wat een grote puinhoop was geworden. Je ging naar Zeeland voor sinterklaas. We raakten net aan de praat toen ik er uit moes. Doen we een keer een drankje? Jongen met de groene jas."

I

5 november 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Nijmegen. Op station Amsterdam Bijlmer ArenA verloren we elkaar uit het oog.
"Ik kwam je zaterdagavond iets na negen tegen op het perron, bood je nog een snoeptomaatje aan. Het bleek dat de trein die net wegreed de trein was die jij had moeten hebben. Uit het gesprek wat volgde bleek dat dit niet het eerste was wat die avond was misgegaan voor jou. Ik heb nog even voor je opgezocht welke trein je zou kunnen nemen, om nog goed thuis te komen, toen bleek dat we ongeveer tegelijkertijd zouden vertrekken, ik van de ene kant van het perron, jij van de andere. Ik ben benieuwd of je die avond zonder verdere pech goed thuis gekomen bent, laat je het me weten?"

J

1 november 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station s-Hertogenbosch. Op station s-Hertogenbosch verloren we elkaar uit het oog.
"Leuke blonde ns-medewerkster. Je liep naast je collega. Naast de trein van 12.00u uit Utrecht naar Eindhoven. Hadden even oogcontact. Later zag ik je boven de vergaderruimte in gaan. Zou je graag nog eens willen zien/spreken. Was de man met de blauwe hoed."

Arjen

25 oktober 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Eindhoven Centraal. Op station s-Hertogenbosch verloren we elkaar uit het oog.
"Je had nogal haast om de sprinter te halen toen je uit de intercity kwam en verloor daarbij een pakje sigaretten. Je hoorde niet dat het halve perron riep dat je iets verloren was, al keek je nog wel om tijdens je sprint. Ik ben achter je aan gesprint om het terug te brengen. Daarbij verloor ik dan weer iets wat tussen de rails belandde. De soepele momenten stapelden zich op. Ik drukte het in de handen van een man bij de deur van je sprinter, omdat de deuren dicht gingen en riep daarbij, dit is van die vrouw met de blauwe jas. Ik ben nu wel heel benieuwd, heb je je peuken nog teruggekregen? Ik had een uniform aan en zat met je in de coupe en jij dus een blauwe jas en had aan je tassen te zien net geshopt in Utrecht."

Lars

14 oktober 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Oss. Op station Oss verloren we elkaar uit het oog.
"Keek een leuk meisje aan maar durfde dr niet aan te spreken want ik ben een pussy"

Anoniem

25 september 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Venlo. Op station s-Hertogenbosch verloren we elkaar uit het oog.
"Op Utrecht Centraal stapte ik in en ben gaan zitten aan het andere kant van het gangpad. Dit was schuin tegenover je in een vier zits. Tijdens de rit, ik zat met mijn rug naar de rij richting, hebben we meerdere keren net geen oogcontact gehad. Jij was gekleed in het zwart met mooie blonde haren nonchalant achterover gedragen. Ik droeg een witte trui met horizontale zwarte strepen en heb bruin/blonde krullen halflang. Voor je uitstapte in Den Bosch wilde ik oogcontact maken maar was te verlegen. Voor ik het wist was je uitgestapt en zag ik je de roltrap naar boven nemen. Wat zou het me leuk lijken om wel een keer echt oogcontact met je te maken."

Mandy

17 september 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Nijmegen. Op station Rosmalen verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte in Den Bosch in de trein en ik stapte in Rosmalen uit. Samen met mijn zus zat ik in de trein maar ik zat schuin tegenover jou. Je zou mij herkennen aan mijn panter jurk met een groen jasje. Vanaf het moment dat ik ging zitten dacht ik: hé dit is een leuke gast! Je was iets aan het bekijken op je telefoon. Zelf had je een groen bloesje aan met een spijkerbroek en volgens mij een paraplu bij. We keken elkaar een aantal keer aan en toen ik in Rosmalen uitstapte lachte je breed. Misschien dat je wel… zo die is weg haha! Maar hopelijk was dit positief en ga je dit bericht lezen! Ik ben namelijk heel nieuwsgierig naar je en ik heb spijt dat ik niks aan je heb gevraagd. Dus ik ga het eens proberen… wie weet ga je dit lezen!!"

Bert

10 september 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Amstel naar station Maastricht. Op station s-Hertogenbosch verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zoek een meisje dat ik vandaag zag in de trein (rond 12.30-13.00 uur). Ze had mooi donker haar, bruine ogen en een witte wollen (?) trui en zat tijdens de rit te lezen. Ik droeg een blauwe pet en ik heb blauwe ogen. We keken elkaar af en toe aan tussen de stoelen door en ik had graag een praatje met je willen maken, maar helaas zat ik daarvoor te ver van je af. Het lijkt me leuk om je een keer te spreken en te horen welk boek je zat te lezen. Groetjes, Bert"

Bob

9 augustus 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Roosendaal. Op station Breda verloren we elkaar uit het oog.
"Wat gebeurde hier…. Je liep bijna tegen me op op station Den Bosch en ik was direct overrompelt door je mooie ogen en lieve blik. Daarna was ik je kwijt maar even later liep je weer bijna tegen me op op een leeg perron, ik dacht dit is puur toeval en zal wel niks zijn. Tot ik je weer kwijt was en behoorlijk onthutst de trein in stapte om vervolgens helemaal van m’n stuk te zijn toen je in het zitje naast me ging zitten. Was dit toeval? Benieuwd of dit wat oplevert, geen idee of dit werkt maar ik moet het toch weten. Ik ben in ieder geval volgende week zelfde tijdstip zelfde plek… benieuwd of ik je weer zo “toevallig” tref…"

Ewout

31 juli 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Amsterdam Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We chatted the whole way from breda to den bosch to utrecht. I told you about my experiences on the boat and you were traveling on to poland. Then you had to rush into the train to schiphol."