Je flirt uit het oog verloren op Station Rotterdam Stadion? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Rob

22 oktober 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Stadion naar station Dordrecht. Op station Zwijndrecht verloren we elkaar uit het oog.
"Door drukte stond ik in vlakbij jou in de coupé. Jij zat naast een vriendin en we hadden een paar keer oogcontact. Je bleef in mijn hoofd zitten dus vandaar deze oproep. Ik hoop dat je dit ziet en contact opneemt.. X"

Feyenoordfan

26 september 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Stadion naar station Amsterdam Centraal. Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Na een voetbalwedstrijd gezellig met elkaar in gesprek geraakt. Met tussentijds geweldige muziek van de machinist wist je mij te vermaken."

Feyenoord

27 januari 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Stadion naar station Rotterdam Centraal. Op station Rotterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Tramlijn 23 Stadion Feyenoord - leuvehaven Na de wedstrijd feyenoord - ajax. We stonden samen in het voorste gedeelte van de tram Jij had een koptelefoon op en ik een grijze feyenoord pet Door de drukte stonden we heel dicht bij elkaar helemaal voorin. Je hebt een betoveremde glimlach en schitterende ogen Ik stapte uit bij leuvehaven jij bleef in de tram Graag kom ik met je in contact"

G

9 november 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Ede-Wageningen naar station Rotterdam Stadion. Op station Driebergen-Zeist verloren we elkaar uit het oog.
"Tegen die jongen in de trein: Het was niet dit jaar,maar in 2006 of begin 2007. Ik herkende je van school,de CHE. Je was gestopt met je opleiding (communicatie geloof ik) en werkte toen in een kaasfabriek geloof ik. We hadden een gesprekje en toen moest je eruit,jammer. Ik had je al eerder gezien op school en vond je toen al leuk. Dagen later kreeg ik een superlieve kaart van je en een email. Ik reageerde daar heel stom op,waar ik erg veel spijt v heb. Ik zei dat er een andere jongen was met wie ik contact had en dat het voor mij niet goed voelde om dan ook contact te hebben met jou, echt zo stom van me!! Ik had totaal geen ervaring met relaties of wat dan ook toen,nu zou ik het heel anders aanpakken.Hopelijk kom ik ooit te weten hoe het met je gaat. Je had lang, donker haar en was wat stevig gebouwd. Het is lang geleden maar wie weet.... hopelijk lees je dit."

Mar123

21 april 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag HS naar station Rotterdam Stadion. Op station Delft verloren we elkaar uit het oog.
"Jij vroeg of de trein aan de andere kant naar Rotterdam ging. Ik stapte ook over naar die trein. Jij kwam naast mij zitten en hebben het kort over wonen en uitgaan in Delft gehad. Helaas moest ik snel uitstappen, ik zou je graag nog een keer willen zien"

Anoniem

7 augustus 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Stadion naar station Ede-Wageningen. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi leuke jongen, Van Rdam naar Utrecht wilde je graag gratis meereizen en dit was totaal niet vervelend! we heben het over vakantie, bijbaantjes en studie gehad. Nog nooit is mijn reis zo snel gegaan. Jij was op weg naar een verkoopcursus en ik naar mn werk. Vlak voor je verdween stelde je je voor als Niels. Wil je nog een keertje met me meereizen? :)"

Mutiara janet

23 september 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Stadion naar station Rotterdam Centraal. Op station Rotterdam Zuid verloren we elkaar uit het oog.
"Zondag 21 september rond de klok van 23:30 stapte jij in de tram 2 haltes na de 1ste middelandstr. Rdam west met een hollandse dame. Vanaf het moment dat je instapt en ik al in de tram zat met een vriendin was er ook contact met een lach. Wij wisten dit duidelijk van elkaar. Jij stapte uit bij rdam cs en die ene (neem aan: vrienschappelijk nederlandse jongedame) en ik deed dat ook met mijn indonesische vriendin. Aankomend op station was er een junkie doe niet al te goed maar zeker al te hard zong. Alle 4 lopend naar het station lachtte we er om. Ik maakte naar mijn vriendin de opmerking dat hij de voice of holland was en de battles konden beginnen.. we hebben er goed om gelachen en ik naar jou keek om je blik te vangen zag ik dat je me gehoord had en meelachte.. HELAAS A daar ging je.. richting de trein en ik de metro.. ik bleef kijken maar hoopte dat je me tegenhield.. je zwaaide nog en ik zwaaide terug.. wilde omkeren voor een nummer maar liet je spijtgewijs gaan.. en hoop je terug te vinden. Jij bent licht getint en je droeg die avond een jas met een makkelijk zittende grijs zwarte broek.. geen spijker..maar katoen en je had een mooi fris geschorren koppie.. de schoenen herriner in me vaag omdat ik gefocused was op je ogen. Ik hoop met deze aanwijzingen je terug te vinden. LET OP: DE GEGEVENS VAN STATION EN UITGESTAPT IN KLOPPEN NIET."

Abdurahman

18 oktober 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Stadion naar station Rotterdam Centraal. Op station Rotterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Het was laat in de avond en kwam net van de wedstrijd Feyenoord - FC Groningen. Toen zag ik een heel mooi meisje staan, blond haar blauwe ogen. We gingen alle bij van Rotterdam stadion naar Rotterdam centraal. Je ging ook nog naast mij zitten en ik dacht WAUW wat een lekker ding, deze moet ik mee naar huis nemen en aan mijn vader laten zien. We raakte aan de praat, maar ik durfde je niks te vertellen over mij zelf. Als ik je ooit weer tegen zou komen, gaan we een afspraak maken. Want jij bent het mooiste meisje die ik ooit heb gezien !"