Je flirt uit het oog verloren op Station Rotterdam Noord? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Jeroen

9 juni 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Noord naar station Gouda. Op station Nieuwerkerk ad IJssel verloren we elkaar uit het oog.
"Ben jij dat meisje waar ik al regelmatig oogcontact mee heb gehad vanaf Rotterdam Noord?! Vanaf daar stappen we beiden in waarbij jij uitstapt in Nieuwerkerk a/d IJssel... Deze sufferd was te verlegen om een gesprek aan te knopen en heeft net zijn laatste ritje gehad vanaf hier. Dit alles in de trein van 17:15 vanaf Rotterdam Noord. Hopelijk hoor ik iets van je :)"

VDJ87

14 januari 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Noord naar station Gouda. Op station Rotterdam Alexander verloren we elkaar uit het oog.
"Wie is die mooie blondine die donderdag 14 januari op de trein stond te wachten van 17:41? Op het station zag ik je al staan. Helaas kon ik in de trein je blik niet vangen, maar toen je bij Alexander uitstapte hadden we lang oogcontact. Sindsdien laat je me niet meer los. Hopelijk hoor ik snel iets van je!"

Jos

17 mei 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Gouda naar station Rotterdam Noord. Op station Rotterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Wachtend op de trein van 16.12 uur richting Rotterdam zat er een leuke meid op het bankje in de zon op haar trein te wachten op het perron van station Gouda. Ze had gewerkt op haar stage adres in de zorg en was op weg naar huis. We raakten aan de praat. en ze vertelde veel over haar stage en haar opleiding. Helaas moesten we bij station Rotterdam Noord elkaar gedag zeggen. Ik reed door naar Rotterdam Centraal , om vervolgens met de metro naar Spijkenisse te reizen en op de bus naar Rockanje te stappen. Ze bleef de hele tijd in mijn gedachten rondspoken en ik wil haar graag nog een keertje spreken. Vandaar deze oproep. Er waren die dag i.v.m. werkzaamheden treinen uitgevallen of reden niet. Het kan dus zijn dat deze dame lang op het perron heeft moeten wachten."

Thadizzmaker

7 februari 2012
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Noord naar station Amsterdam Bijlmer ArenA. Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog.
"Vanmorgen vroeg zat je naast mij, met je mooie blonde krullen! We zaten beide half te slapen, ik ging eruit bij amsterdam bijlmer en vroeg of jij er ook uit moest, (jij moest 1 halte verder eruit, duivendrecht denk ik) toen ik uit de trein stapte wilde ik liever weer terug, het was dat ik nogal laat was.."