VDJ87

14 januari 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Noord naar station Gouda. Op station Rotterdam Alexander verloren we elkaar uit het oog.
"Wie is die mooie blondine die donderdag 14 januari op de trein stond te wachten van 17:41? Op het station zag ik je al staan. Helaas kon ik in de trein je blik niet vangen, maar toen je bij Alexander uitstapte hadden we lang oogcontact. Sindsdien laat je me niet meer los. Hopelijk hoor ik snel iets van je!"

Pr

15 mei 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Noord naar station Gouda Goverwelle. Op station Capelle Schollevaar verloren we elkaar uit het oog.
"Ben jij dat meisje met de rode jurk/rok en Feyenoordsjaal in de sprinter van iets voor half zes?! Je was druk bezig met de perfecte selfie van jezelf te maken! ;) Helaas stapte je op Capelle Schollevaar al uit waardoor ik je niet meer kon aanspreken. Hebben nog wel naar elkaar gelachen en gaf je nog een knipoog toen je op het perron langs liep... Tot snel?!"

Pr

10 november 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nieuwerkerk ad IJssel naar station Rotterdam Noord. Op station Rotterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Op zoek naar het leuke meisje dat elke ochtend om 07:32 in de trein stapt op Nieuwerkerk a/d IJssel! Helaas moet ik er zelf op Rotterdam Noord weer uit waardoor ik je helaas niet veel zie... Hebben wel regelmatig oogcontact en vanochtend wel heel erg lang! :) Wie is toch deze mysterieuze leuker?!"

Jos

17 mei 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Gouda naar station Rotterdam Noord. Op station Rotterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Wachtend op de trein van 16.12 uur richting Rotterdam zat er een leuke meid op het bankje in de zon op haar trein te wachten op het perron van station Gouda. Ze had gewerkt op haar stage adres in de zorg en was op weg naar huis. We raakten aan de praat. en ze vertelde veel over haar stage en haar opleiding. Helaas moesten we bij station Rotterdam Noord elkaar gedag zeggen. Ik reed door naar Rotterdam Centraal , om vervolgens met de metro naar Spijkenisse te reizen en op de bus naar Rockanje te stappen. Ze bleef de hele tijd in mijn gedachten rondspoken en ik wil haar graag nog een keertje spreken. Vandaar deze oproep. Er waren die dag i.v.m. werkzaamheden treinen uitgevallen of reden niet. Het kan dus zijn dat deze dame lang op het perron heeft moeten wachten."

Thadizzmaker

7 februari 2012
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Noord naar station Amsterdam Bijlmer ArenA. Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog.
"Vanmorgen vroeg zat je naast mij, met je mooie blonde krullen! We zaten beide half te slapen, ik ging eruit bij amsterdam bijlmer en vroeg of jij er ook uit moest, (jij moest 1 halte verder eruit, duivendrecht denk ik) toen ik uit de trein stapte wilde ik liever weer terug, het was dat ik nogal laat was.."