Dante

13 augustus 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Assen.
"Aan de leuke jongen tegenover mij in de trein. Je kwam aan met een grote albertheijn tas en donkerbruine rugtas. Elke keer als we naar elkaar keken lachten we naar elkaar, maar ik was te verlegen om wat terug te zeggen. Ik stapte uit op Rotterdam Alexander, alhoewel ik toch eigenlijk toch steeds je blik weer opzocht. Ik droeg een wit shirt en een licht zandkleurige broek en gebruik een wandelstok. Ik hoop toch je nog ooit te bereiken :)"

Jet

26 juli 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Rotterdam Centraal. Op station Schiphol Airport verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten als eerste in de coupé, jij met je zoontje, ik alleen. We hebben even gekletst. Jullie gingen vliegtuigen kijken op schiphol, wat jij leuker vond dan je zoon, die wilde liever naar de bios. Toen jullie uitstapte en met de roltrap omhoog gingen zwaaiden jullie uitgebreid met een grote lach. Ik baalde dat we geen info hebben uitgewisseld. Misschien via hier?"

Jolante

23 juli 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Rotterdam Centraal.
"Je kwam naast mij zitten. Casper (met n C!). Uit Delft, je bent aannemer daar. Je had de 4 daagse gelopen. Ik was onderweg naar Almere. We hadden echt telefoon nummers uit moeten wisselen!"

Sebastiaan

22 juli 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Utrecht Centraal. Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stond op het station en jij kwam naar mij toe om te vragen of ik eten voor jou had. Je had een bloemen shirtje aan met een witte broek en je hebt bruin haar. Ik vond je lach mooi en de glinstering in jouw ogen"

Jorgos

18 juli 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rilland-Bath naar station Rotterdam Centraal.
"Claudia, dat was je naam. Ik was betoverd en moest je spreken, we hebben uren gekletst in de trein en stapten samen uit in Rotterdam voor een drankje. Daarna moest je gehaast de trein in en waren we vergeten nummers uit te wisselen. Ik hoop je nog eens te zien."

Do

17 juli 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Rotterdam Centraal. Op station Rotterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Samen zaten we in de intercity van Eindhoven naar Rotterdam. Tussen de stoelen door zag ik je mooie ogen. We hadden ook contact, ik werd er verlegen van. Toen we beide uitstapte in Rotterdam moest ik snel mijn overstap halen. Jammer, want ik had graag een praatje met je willen maken maar toen ik nog achterom keek zag ik je niet meer. Mooie donkere ogen, pet naar achter en een kuiltje als je lacht. Hopelijk kom ik je nog een keer tegen. Ik: donker haar, wit hemdje en rugtas."

Nandi

16 juli 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Vlissingen naar station Rotterdam Centraal. Op station Roosendaal verloren we elkaar uit het oog.
"Gister stapte ik rond half vijf s middags uit op Roosendaal. Toen ik uitstapte met kinderwagen, vonden onze blikken elkaar voor het eerst. Je was onderweg dus liep goed door, hetzelfde gold voor mij, maar onze blikken kruisten nog een aantal keer terwijl we over het perron liepen en we hadden vrij intens oogcontact (voor het laatst toen je met de lift naar beneden ging). Je droeg een soort van staartje, een Patagonia shirt en had donkere ogen en donker haar. Mocht je dit lezen, het lijkt me leuk je beter te leren kennen."

Laura

13 juli 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leeuwarden naar station Rotterdam Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik liep met mijn dochtertje door de coupe naar de wc en op de terugweg keek ik naar je en ik denk jij ook naar mij, je droeg een zonnebril. Toen ik weer in de tussencoupe ging zitten, zag ik dat je je omdraaide en me nakeek. Toen we Utrecht centraal naderden stapte je op me af en maakte eerst contact met mijn dochtertje. Je vroeg haar naam en hoe oud ze was. De sfeer was echter een beetje ongemakkelijk omdat je zag dat mijn moeder naast me zat en ik voelde dat je daarom niet echt wist wat je doen moest. Ik vertelde intussen dat we op weg waren naar Zeeland. Je droeg een pet, donkerblauwe polo en ik geloof een gouden kruisketting. Toen je met mij en Nalini praatte, zette je je zonnebril af en dat was voor mij een aangename verrassing. Je hebt een open, zachte blik en een mooie uitstraling. Wie weet ben je ook op het idee gekomen op deze site te kijken want ik geloof dat we beide baaalden dat moeder tussen ons inzat ."

Anoniem

2 juni 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leeuwarden naar station Rotterdam Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Donderdagochtend trein van 7.26u station Meppel, ik stap nog wat slaperig de volle trein in. Ineens kruisen onze ogen, jij zit 2 rijen voor mij. Je hebt een wit/grijzige pet op en hele sprekende blauwe ogen. Bij Zwolle wissel ik van plek naar de 4 zits aan de andere kant waar wat meer ruimte is, maar nog steeds in elkaars gezichtsveld. Onze blikken kruisen meerdere keren en een kleine glimlach ontstaat. In Utrecht cs stap ik uit, zal ik wat zeggen of niet. Ik loop langs je en zie dat jij naar een papier op je schoot kijkt, ik loop door en kijk nog eens achterom..zonder iets te zeggen.. Hopelijk kruisen onze paden elkaar nog eens!"

Jeroen

1 juni 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Rotterdam Centraal. Op station Rotterdam Alexander verloren we elkaar uit het oog.
"Jij zat aan je telefoon met een roze hoesje. Terwijl ik me bezig hield met kinderen. We hadden voortdurend oogcontact. Bij Alexander stapte wij uit, helaas was je sneller door de poortjes."

Robert

28 mei 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Rotterdam Centraal. Op station Breda verloren we elkaar uit het oog.
"We stapte beide in de Trein in Eindhoven, jij met jou fiets met bepakking. Je had een fietsvakantie naar Maastricht en was onderweg naar huis. Ik had net een concert gehad. We hebben vanaf Eindhoven nonstop zitten praten tot ik helaas op mijn eindbestemming Breda was. Jij heet Anna en bent 22. Ik ben door de schok dat de tijd zo voorbij was gevlogen en we al in Breda waren helemaal vergeten jou nummer of insta te vragen! Hopelijk lees jij dit, want jij vertelde deze week tentamens te hebben. Anna, hopelijk vind ik jou terug, jij was zo’n leuk gezelschap!"

Thomas

22 mei 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leeuwarden naar station Zwolle. Op station Rotterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"In de trein van Leeuwarden naar zwolle stelle uit Rotterdam ontmoet en hier een goed gesprek mee gehad en wil haar bedanken voor het goede gesprek en hoop een vriendschap op te bouwen."

Sam

19 mei 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Utrecht Centraal.
"We hadden constant oogcontact, jij was met vrienden, ik met m’n vriendin. Normaliter doe ik dit niet, maar ik krijg je niet uit m’n hoofd. Het was in de nacht. Ik stapte uit bij Utrecht centraal, de trein reed door met jou erin.. ik wil je beter leren kennen. Bericht me"

Simone

14 mei 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Rotterdam Centraal. Op station Rotterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Zat jij op 14 mei in de trein naar Rotterdam Centraal om naar je ouders in (de buurt) van Hellevoetsluis te gaan? Samen met een goede vriendin waren we ook onderweg naar Rotterdam. Bijna aangekomen bij het station hadden we een leuk gesprek gehad waarin een aantal fun facts besproken werden. Jij droeg een bril en had een donkergroene waterfles van de Albert Heijn. Ook vertelde je dat je op een boerderij in de buurt van het stadion in Utrecht tussen twee begraafplaatsen in woont."

Nick

4 mei 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Zwolle. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Je vroeg vriendelijk of je naast me mocht komen zitten en begon te lezen in een boek over de opvoeding. Tussendoor hadden we nog paar keer een gesprek over van alles en nog wat. Toen je uitstapte zwaaide je nog vriendelijk vanaf buiten naar me, en bedacht ik me dat ik eigenlijk niet eens naar je naam had gevraagd :/"