Thomas

22 mei 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leeuwarden naar station Zwolle. Op station Rotterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"In de trein van Leeuwarden naar zwolle stelle uit Rotterdam ontmoet en hier een goed gesprek mee gehad en wil haar bedanken voor het goede gesprek en hoop een vriendschap op te bouwen."

Sam

19 mei 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Utrecht Centraal.
"We hadden constant oogcontact, jij was met vrienden, ik met m’n vriendin. Normaliter doe ik dit niet, maar ik krijg je niet uit m’n hoofd. Het was in de nacht. Ik stapte uit bij Utrecht centraal, de trein reed door met jou erin.. ik wil je beter leren kennen. Bericht me"

Nick

4 mei 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Zwolle. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Je vroeg vriendelijk of je naast me mocht komen zitten en begon te lezen in een boek over de opvoeding. Tussendoor hadden we nog paar keer een gesprek over van alles en nog wat. Toen je uitstapte zwaaide je nog vriendelijk vanaf buiten naar me, en bedacht ik me dat ik eigenlijk niet eens naar je naam had gevraagd :/"

Stefan

29 april 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Den Haag Centraal. Op station Rijswijk verloren we elkaar uit het oog.
"Hey Noa, de laatste trein van de avond, het was een leuk maar kort gesprek en toen moest ik uitstappen. Nou ben erg benieuwd of dit werkt :)"

Maurice

27 april 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Amsterdam Amstel. Op station Rotterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten in een vierzits in de sprinter richting Amsterdam Centraal, vanaf Rotterdam Centraal. De trein had technische problemen en moest een “Herstart” maken en dat zou ongeveer 15 min duren. Daar babbelden we wat over. Na een poosje besloot je toch een andere trein te nemen (intercity naar Amsterdam Centraal dacht ik) en stapte je uit…. Ik vond je ontzettend mooi en volgens mij was er wederzijdse nieuwsgierigheid. Jammer genoeg had ik het lef niet om contactgegevens uit te wisselen, maar misschien dat we via deze weg elkaar weer mogen treffen!"

Anoniem

19 april 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Vlissingen.
"Tussen 7.45-8u vanmorgen zat je op Rotterdam Centraal perron 6/7 achter mij op het bankje. Ik zag je pas toen ik m’n boek dichtklapte en omkeek om op te staan voor mijn trein richting Vlissingen. Jouw trein zal de eerst volgende op perron 6 zijn (wellicht Eindhoven). Je keek mij met lieve grote lichtbruine ogen aan in je lange beige jas. Ik voelde dat je mij met je ogen volgde toen ik richting de trein liep waardoor ik nog eens omkeek en onze blik elkaar voor de laatste keer vond. Zie ik je nog eens? Meisje met boek, spijkerjas en rugtas."

Charlie

26 maart 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Laan van NOI naar station Rotterdam Centraal. Op station Den Haag HS verloren we elkaar uit het oog.
"Op station Laan van NOI stapte ik in. Liep via de eerste klas naar de tweede en ging schuin tegenover haar zitten. Toen ik mijn jas in mijn tas deed zag ik haar. Een zachte glimlach een nieuwsgierig en ondeugend blik. Enkele ogenblikken later stond de trein stil bij Den Haag HS. Ze stond op, een vluchtige ‘hoi’ en ze draaide zich om bij de trap. We wisten beiden dat deze treinreis te kort had geduurd…"

Anoniem

24 maart 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leeuwarden naar station Rotterdam Centraal. Op station Rotterdam Alexander verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten tegenover elkaar vanaf Utrecht centraal richting Rotterdam, je stapte uit bij Alexander en wachten volgens mij nog bij de poortjes. Ik had in ieder geval het idee dat je me nog zag wegrijden, ik had echter zelf ook moeten uitstappen."

Annemarie

24 maart 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Rotterdam Centraal. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We stonden naast elkaar bij de treindeur te wachten om in te stappen, op station Zwolle om 19:15. We zaten achter elkaar, allebei in een tweezit. Ik zag je in de weerspiegeling van het raam. Toen je uitstapje gaf je me een briefje met een schattig spookje dat Hi zegt. Ondertekend door RC. Ik durfde niet achter je aan te gaan en toen je wegliep over het perron zwaaide je nog even. Neem je contact op als je dit leest?"

Mart

14 maart 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Eindhoven Centraal.
"Ik zag je al in de metro in rotterdam en toen zat je aan naast me aan het andere kant van het gangpad. We hadden een aantal keer oogcontact en toen ik uitstapte bij breda kruisten onze ogen nogmaals. Ik heb spijt dat ik niks tegen je heb gezegd. Hopelijk vind ik je via hier weer"

.

27 februari 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Groningen. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"Zaten schuin tegenover elkaar met veel oogcontact, jongeman met petje en haar in een knot, stapte beide uit op Zwolle en toen niks meer gezien van hem, zou graag met je in contact willen komen :)"

Muts en boek?

21 februari 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Roosendaal naar station Rotterdam Centraal. Op station Rotterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik kwam op zo een afgelegen plek in de trein en daar zat hij dan met zijn muts had blonde haren en zat een boek te lezen. Toen kwam ik binnen en we maakte een beetje te lang oogcontact maar dat is waarschijnlijk omdat ik het lezen verstoorde ahahaha sorry maar je zwaaide wel terug dat was grappig ga hier nog heel de week aan denken waarschijnlijk tot nooit meer handsome stranger."

Ron

18 februari 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Dordrecht naar station Den Haag Centraal. Op station Rotterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Goedemorgen ben op zoek naar die leuke blonde dame die vanmorgen zag om 5.48 uur op station Dordrecht. Heb je vaker gezien en vind je een leuke dame. Misschien een keer een drankje doen lijkt me gezellig"

Ruben

17 februari 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Groningen. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Door storm Eunice viel de trein die ik moest hebben naar Leeuwarden uit en wachtte ik een halfuur om die naar Groningen te pakken. Door de uitval was het druk en ging ik met mijn reisgenoten in de 1e klas zitten. Jij stond daar aan het eind van het gangpad met je mooie ogen en blonde haar. Je bleef zelfs staan toen er een plek vrij kwam en zo kon ik langer oogcontact met jou houden. We stapten allebei in Utrecht uit maar ik durfde niet op je af te stappen in het bijzijn van mij reisgenoten en toen scheidde onze wegen."

S

17 februari 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Leeuwarden. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik heb geen idee hoe ik je moet vinden, dus kwam ik uit op deze website :) Je kwam naast me zitten toen je instapte bij station Rotterdam Alexander zo rond 16:45. Even later viel het je op dat ik problemen had met mijn laptop omdat de WiFi in de trein het weer eens niet goed deed. Toen bood je zo lief jouw 4G hotspot aan, ik was zo verbijsterd dat ik er alleen een snelle “nee dank je” uitkreeg. Hele weg verder gewacht op een kans om iets tegen je te zeggen, maar dat kwam er maar niet van ook omdat we in de stilte coupe zaten totdat ik er in Utrecht Centraal uit moest en jij bleef zitten. Van wat ik me herinner heb je rood haar en had je een groene Polo-pet op. Ik hoop dat ik je kan vinden om je nogmaals te bedanken voor dat lieve aanbod!!"