Fred

19 maart 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Muiderpoort naar station Rotterdam Centraal. Op station Amsterdam Bijlmer ArenA verloren we elkaar uit het oog.
"We stapten samen bij station Muiderpoort in de trein van 17.54 uur Jij dame met 2 kinderen, je dochter en zoon. Ze hadden allebij een step bij zich. Je dochter had het voor der verjaardag gehad afgelopen vrijdag met een horloge. Je zoon had honger er wou wat kopen. Jullie hadden een druk maar gezellig weekend gehad. Je reis ging naar Nijmegen. Je miste de uitstap bij Station Amsterdam Amstel. Je stapte bij Station Duivendrecht uit. Helaas door het snelle handelen en haast geen nummer kunnen geven of vragen. Zou het gesprek graag willen voortzetten. Ben jij het die dit leest, of weet iemand over wie dit gaat.. Contact/ reageer dan."

G

17 maart 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Groningen. Op station Leeuwarden verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte de trein in van 08.05 om naar werk te gaan. Ik vroeg of ik naast je mocht zitten en dat was geen probleem, alleen pakte je je tas zo snel op je schoot en had je op je tafel nog een koffie staan dus zat het wat onhandig. Heel lief maar direct vroeg je of ik het goed vond dat je even de koffie op mijn tafeltje kon zetten. Een hele normale vraag, maar vanaf hier voelde het voor mij al erg goed en leuk. Dit bracht me in de verlegenheid en in combinatie dat we in een stilte coupe zaten wist ik niet wat ik moest doen. Vanaf Rotterdam Alexander kwamen er 2 jongens aan de andere kant van het gangpad zitten en die waren enthousiast aan het praten over disney en nickelodeon kinder series, de hele rit lang. Tijdens dat ik mijn broodje at was ik wat aan het schaken en je keek mee. Later in de rit waren we allebei voor werk wat aan het doen, aan het einde van de rit vertelde je me dat je bij NHL stenden werk. Als ik het goed verstaan heb. We raakte kort in gesprek op Utrecht centraal, maar hier moest ik ook uitstappen voor werk. Omdat er vanaf eerste blik goed voelde had ik spanning en vergat ik je naam te vragen. Toen ik was uitgestapt zwaaide je nog heel lief naar buiten, ik zwaaide terug. Ik zou graag met je in contact komen dus ik hoop dat je hetzelfde gevoel hebt en ook bent gaan zoeken naar een website als dit haha."

W

1 maart 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Bijlmer ArenA naar station Rotterdam Centraal.
"Suede monks, grijze sokken, grijze pantalon, AirPods in, eerste klas coupe, zwarte tas en zwart horloge onderweg naar huis. We match!"

Anna

13 februari 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Rotterdam Centraal. Op station Rotterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Hee leuke jongen bij het metrostation Beurs, Rotterdam :) Jij ging naast me zitten in de metro richting de akkers. Ik dacht eerst dat je naast me was komen zitten om me op mijn plek te zetten omdat ik mijn tas op de stoel naast me had neergezet, maar dat bleek niet zo te zijn :p. Daarna stapten we allebei uit bij de Beurs en vroeg je of ik een keer iets leuks wilde gaan doen. Toen zei ik dat ik "unavailable" was, maar ik heb hier eigenlijk spijt van. Is het te laat om van gedachte te veranderen? Hopelijk zie je dit en hoor ik van je!"

Jasmijn

8 februari 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Uitgeest. Op station Breukelen verloren we elkaar uit het oog.
"Jij, druk met je MacBook bezig en duidelijk genietende van de muziek die je aan het luisteren was. Je had een super toffe kledingstijl, witte nikes , een neuspiercing, en een tattoo van 2 strepen op je linker onderarm. Je hebt blauwe ogen en bruin/donker haar. Je droeg een zwarte broek en witte sokken. Je had koffie gehaald van de Perla en belde met een vriend over dat je er over een kwartiertje zou zijn, en je noemde Joel Beukers. Ik zat schuin tegenover je. Spijkerbroek, Jordans, zwarte jas. Ik heb rood haar en groene ogen. Ook ik heb een neuspiercing. Af en toe hadden wij oog contact en toen ik de trein verliet keek je me wat langer aan. Ik had helaas niet het lef om iets tegen je te zeggen. Ik hoop dat ik je op deze manier kan vinden!"

Anoniem

4 februari 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Rotterdam Centraal. Op station Delft verloren we elkaar uit het oog.
"Meisje met donker haar, paarse (?) sjaal en fjallraven rugtas. Jij stond de hele rit bij de deur en was geloof ik iets later opgestapt. Tijdens de rit hadden we een paar keer oogcontact. Ik wilde een gesprek aangaan wanneer we bij station Delft waren en ben toen bij je gaan staan, maar heb toch de moed niet kunnen vinden. Toen de trein om 00:09 in Delft aankwam zijn we beide daar uitgestapt en leek je haastig het station te verlaten hebben. Na een lange dag te hebben gehad kon ik de woorden niet vinden om een spontaan gesprek te beginnen. Dus hopelijk vind dit bericht je en kunnen we een keer de tijd nemen om af te spreken! Liefs de jongen met de donkerblauwe jas, zwarte trui en beige broek (en Aziatisch uiterlijk)"

Jenna

2 februari 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Vlissingen. Op station Roosendaal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zat op Rotterdam Centraal te wachten op de trein naar Vlissingen. We raakten aan de praat over je persoonlijke hotspot wachtwoord “gameofthrones”. Ik vond het jammer dat ons gesprek zo snel afgekapt werd! Ik zou het leuk vinden om je nog eens te zien! Ik was de meid met de blauwe beanie :)."

Patrick

28 januari 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Groningen. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten in de trein jij met je witte sneakers aan met de letter n , en je zwarte broek aan je zat ook Lekekr te eten. We hadden een paar keer oog contakt gehad . Het was de trein van 22:05"

Gitaar jongen

17 januari 2023
We hadden oogcontact in de trein. Op station Rotterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik (jongen met gitaar) kwam van centraal en liep langs je op de Mauritsweg richting Eendrachtsplein. Jij stond met je fiets op iemand te wachten. We maakten drie keer duidelijk oogcontact maar ik liep door, wist niet helemaal wat me overkwam en had daarna direct spijt dat ik niet iets gezegd had, maar het ging zo snel. Je keek me heel vriendelijk en lief aan. Je was een erg knappe dame en je droeg iets van een blauwe sjaal of jas volgens mij. Ik had zelf een beige jas en witte/crème broek aan met zwarte boots en droeg in m’n linker hand een gitaartas. Dit overkomt me echt nooit maar het voelde heel bijzonder. Als jij dit leest en interesse hebt zou ik je heel graag eens ontmoeten :)"

Gijs

16 januari 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Dordrecht. Op station Rotterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Hallo leuke vrouw, We moesten allebei lachen om een vrouw, die nadat ze 3 minuten gezeten had weer opstond. Toen het drukker werd deed je je tas op schoot en hadden we een gesprekje over dat dat toch wel fatsoenlijk was, maar dat veel mensen dat niet deden (ik wel, haha). Eigenlijk had ik wel langer met je willen praten, maar je stapte uit. Herken je je hier in en vind je het ook leuk om contact te hebben, reageer dan op deze oproep."

Krullen

16 januari 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Blaak naar station Rotterdam Centraal. Op station Rotterdam Blaak verloren we elkaar uit het oog.
"Hey je had mooie krullen en keek me lachend aan. Je kwam me heel bekend voor of zo en jij keek mij zo ook aan. Helaas liep je snel door anders had ik wel een babbeltje met je gedaan. Reageer erop als je dit leest"

Anoniem

30 december 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Rotterdam Centraal. Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zat in de trein van Utrecht Cs om 23.48u naar Rotterdam Cs. Terwijl ik in de trein zat, bij Gouda of bij Rotterdam Alexander, zag ik je op het perron staan. Ik dacht dat je uit dezelfde trein stapte, maar het kan ook zijn dat je net kwam aanlopen en op de volgende trein wachtte. We hadden een paar keer oogcontact en lachten naar elkaar. Je zwaaide naar me en ik zwaaide terug, maar net op dat moment ging de trein al verder terwijl jij op het perron stond. Geen tijd gehad dus om even te praten. Ik droeg een rode winterjas en had een zwarte koptelefoon op. Jij had een zwart-wit geblokte overhemd aan en had een blikje cola (rood blikje in ieder geval) vast. Als je dit leest en zin hebt om een drankje te doen, stuur dan een berichtje!"

ANO

20 december 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Dordrecht naar station Rotterdam Centraal. Op station Rotterdam Blaak verloren we elkaar uit het oog.
"hey knappe dame we zaten tegenover elkaar, je had een korte kapsel en zwarte kleding aan. onze trein had een storing en stopte telkens. je vertelde dat een een zaak in rotterdam hebt. wie ben je? ik heb overal naar je gezocht"

David

11 december 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Rotterdam Centraal. Op station Rotterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Het was net voor het uitstappen bij Rotterdam Centraal Je sprak mij aan ,je was wat moe. Je kwam van de miljonairs beurs. Je was onderweg naar huis met je zoon. Ik kon alleen denken ,wat heb jij mooie ogen,en glimlach."

Sara

21 november 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Rotterdam Centraal. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Vanmiddag zaten we schuin tegenover elkaar in de trein. We hadden een paar keer oogcontact en je lachte naar me. Die lach is me nog de hele dag bijgebleven. Jij stapte bij Amersfoort al uit terwijl ik nog verder moest en ik durfde je niet aan te spreken in de stilte coupe. Je had een spijkerjas aan met handen op de borstzak en mooie krullen. Ik had een leren jas aan en een vlecht in. Ik hoop je hier te vinden!"