Je flirt uit het oog verloren op Station Rotterdam Centraal? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Elisabeth

16 februari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Eindhoven Centraal. Op station Tilburg verloren we elkaar uit het oog.
"Ik had die avond een concert gezongen, maar had mijn bloemen laten liggen in de trein (een van de ergste dingen die je kan overkomen als artiest).. Overstappen in Rotterdam voor de trein naar Eindhoven. Ik hoorde de deur van de machinist dichtslaan dus dacht, misschien kan ik een poging wagen mijn bloemen terug te krijgen via de conducteur? Niet geschoten, altijd mis. Vanachter het blauwe deurtje verscheen de meest leuke, knappe, sympathieke conducteur ooit. Ik legde mijn probleem uit en hij maakte er meteen werk van. We hadden een leuk gesprek over wat ik deed en andere trein-dingen. Uiteindelijk had hij voor me geregeld dat de bos - die in een trein naar Roosendaal was blijven liggen - op het station zou worden bewaard, zodat ik ze de volgende dag kon ophalen. We kwamen aan op station Dordrecht, dus ik voelde me een beetje in de weg staan. Nou ga lekker zitten, zei je. Jammer, dacht ik, had nog wel even met je willen kletsen.. :) In Tilburg aangekomen bedankte ik je nogmaals vanuit de verte. Je zette je handen aan je mond en riep -succes he, en met de bloemen!- De volgende dag zou ik de bloemen ophalen, maar helaas werd ik geveld door een zware verkoudheid… het knaagde aan me dat ik de bloemen niet had opgehaald, maar dat niet alleen: ook de ontmoeting met jou, Koen, de conducteur (je naam kreeg ik mee in het gesprek met je collega’s) kon ik niet uit mn hoofd krijgen. Het gesprek en je behulpzaamheid waren nog mooiere bloemen dan de bloemen zelf :)"

Man

16 februari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Amsterdam Centraal. Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Op Den Haag HS zagen wij elkaar voor het eerst. Onze blikken kruisten elkaar enkele keren maar daar bleef het bij. Iets later maakten we langer, voor enkele seconden, oogcontact. Hierna lachte ik ongemakkelijk en keek ik weg. Je prachtig fonkelende ogen, geaccentueerd door een prachtig lichtblauwe hoofddoek, je looks en je uitstraling zijn mij bijgebleven, ik heb nog nooit zo’n mooie vrouw gezien. Hopelijk zie je dit en kunnen wij in contact komen."

Lisanne

16 februari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leeuwarden naar station Rotterdam Centraal. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"In de volle trein vanaf Leeuwarden kwam ik naast je te zitten, we maakten even oogcontact. Ik was niet alleen, jij was druk bezig op je ipad en telefoon en het kwam er niet van een gesprek aan te gaan. Ik stapte uit op Amersfoort, jij bleef zitten. Je had een trui over een overhemd en spijkerbroek aan, en lijkt me een leuk iemand :) een keer een drankje doen?"

Bas

27 januari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Rotterdam Centraal. Op station Rotterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Heerlijk viel ik naast je in slaap... en voelde mezelf tegen je aan ... jou lichaam raakte mijne... je geur, je warmte en je hand die stiekem over me been ging toen ik sliep... Jij zo mooi, blond, bril en ook doen of je sliep, maar steeds even gluren of ik reageerde... Ik was te verlegen, jij teveel een droom... Wauw wat was dat een fijne reis... Ik wilde dat ik je kon spreken en vertellen hoe fijn en veilig ik me voelde tegen jou aan. Toen we aankwamen deed je ook net of er niks gebeurd was, ik vroeg welk station zijn we? Rotterdam centraal... je ging op in de menigte... Maar niet uit mijn gedachte Heb me suf gegoogled, Denk dat je sonja of zonja heet... Met tover handen Hoop je ooit nog eens te spreken, of naast je te zitten als ik niet zo moe ben... Liefs en alle zegen"

Ralph

25 januari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Eindhoven Centraal. Op station Breda verloren we elkaar uit het oog.
"Leuke, spontane blonde dame! Je stapte met mij einde middag op Rotterdam Centraal in. Je vroeg aan me of het de trein naar Eindhoven was en we grapten dat het met de trein nooit zeker was. Met andere reizigers had je het nog over wanneer de trein weer naar Den Haag zou gaan. Je ging in de buurt zitten met je boek en laptop.We wisselden wat blikken uit (althans, dat denk ik) en ik wenste je nog goede reis toen ik er bij Breda uitging en jij nog even keek. Leuk om je opnieuw tegen te komen!"

Fel

6 januari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Bijlmer ArenA naar station Rotterdam Centraal. Op station Nieuwerkerk ad IJssel verloren we elkaar uit het oog.
"We stapten in bij het station arena Amsterdam. Wij kwamen vanuit de ziggodome en je vroeg waar we naar toe zijn geweest. Spontane blonde jongen met bruin/beige tas. Je vertelde dat je uitstapte bij nieuwekerk. Ik kom graag in contact met je:)"

B

23 december 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Rotterdam Centraal. Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog.
"Jij stapte in terwijl ik in het halletje bij de klapstoeltjes stond te wachten tot iedereen binnen was, we hadden oogcontact en lachte even naar elkaar. Toen liep jij door naar de coupe. Vlak voordat we aankwamen bij Gouda kwam jij samen met je vriend in het halletje staan en we maakte een kort praatje over twee jongens die een vlog aan maken waren tijdens de reis bij ons in het halletje. Toen stapte jullie uit maar je bleef in het zicht staan op het perron en we keken nog een aantal keer naar elkaar totdat de deuren sloten en wij wegreden. Ik was te verlegen op dat moment om heel veel te zeggen. En toen zag ik deze pagina en dacht ik waarom niet. Wie weet zie je dit berichtje en kunnen we nog eens met elkaar in contact komen :)."

daniël

16 december 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Groningen naar station Rotterdam Centraal. Op station Assen verloren we elkaar uit het oog.
"ik, man met blond haar, stapte uit in Assen (trein uit Groningen van 13u19). jij een jonge man in blauwe pak, zat boven achterin het wagon bij de deur naar de trap naar beneden. we keken naar elkaar, eventjes oogcontact, maar wauw wat ben je mooi dacht ik. ik had het gevoel dat het wederzijds was."

Evy de heer

15 december 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Breda. Op station Breda verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zat naast hem in de trein, we stapten in Rotterdam allebei in en in breda allebei uit. We hadden oogcontact en op Breda centraal keek hij nog 2 achterom"

el rubio

10 december 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Den Haag Centraal. Op station Rotterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"You entered the train in Breda or Tilburg and sat next to us. You were carrying a big red leather bag and had a note/sketchbook with you. You are a great flirt. We both know it. I would love to see your sketches sometime..."

Chantal

24 november 2023
We hadden oogcontact in de trein naar station Rotterdam Centraal.
"Het was 14.11 en de trein vanuit Brussel Zaventem vertrok. De hele route hadden we oogcontact. Ik had je al gezien voordat ik instapte. Ik stapte uit bij Rotterdam centraal. Jij keek me nog na en je zwaaide even naar me. Jij ging door naar Amsterdam denk ik. Ik had een grote rugzak en nog twee stuks bagage bij me. Jij had een petje op en een north face broek denk ik. Misschien was je aan het werk geweest in Belgie."

Bart

24 november 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Leeuwarden. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Jongen met je grijze broek, blauw telefoonhoesje en je blauwgroene fitnessband in je tas, toen je uitstapte op Utrecht Centraal baalde ik dat ik te bang was dat ik je niet heb aangesproken... Met mijn neus verscholen in een (geel) boek hebben we toch een aantal keer oogcontact gemaakt waarbij jij telkens je wenkbrauwen optrok. Ik wenste dat ik de ballen had om op je af te stappen, maar dat had ik niet... Als ik je signalen verkeerd heb opgevat dan is dat jammergenoeg wat het is. Je hebt mijn dag in ieder geval een stuk mooier gemaakt."

D

13 november 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Gouda naar station Rotterdam Centraal. Op station Rotterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Je hebt blond haar, had een groene broek aan, droeg witte wollen jas en had zwarte oortjes in. Ik stapte in bij Gouda en we hadden al snel oogcontact. Ik was druk aan het werk maar onze ogen bleven elkaar zoeken. We stapten allebei uit bij Rotterdam Centraal en je hield de deur voor me open. Ik wou je nummer vragen maar was te verlegen om het te doen en liep je voorbij... spijt. Mocht je dit lezen dan hoop ik snel een kopje koffie met je te drinken."

Emma

13 november 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Schiphol Airport naar station Rotterdam Centraal. Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We stonden beide te wachten op Schiphol met onze kleine koffertjes, jij was naar vrienden geweest in Londen, ik met mijn broer en zussen naar Tenerife. We hadden een kort momentje, even oogcontact en je gaf me een lieve glimlach. Eenmaal in de trein ging je vlakbij zitten, maar de trein zat zo vol dat ik eigenlijk te verlegen werd om verder iets te zeggen. Ik droeg een lichtblauwe trui en licht roze sjaal, jij een zwarte jas en een koptelefoon. Misschien kunnen we samen een koffietje doen?"

C

8 november 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Den Haag Centraal. Op station Delft Campus verloren we elkaar uit het oog.
"We stonden opgestapeld als vee in een Sprinter. Jij kwam tegen me aangedrukt en ik vond het niet erg. Toen ik je zag dacht ik dat je Cara Delevigne was want daar lijk je op inclusief de wenkbrauwen alleen jij bent 10 centimeter langer. Je bent een paar centimeter langer dan ik, maar dat houdt mij niet tegen. We hadden verder geen oogcontact, want we stonden naast elkaar (ik rechts van je). Ik stapte in Campus uit. Ik hoop dat jezelf herkent en reageert!"