Je flirt uit het oog verloren op Station Rotterdam Centraal? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Olivier

19 juni 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Groningen. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"Ben jij toevallig die meid die in Utrecht instapte en bij Zwolle er weer uit? Je ging aan andere kant van het gangpad zitten maar we hadden leuk oogcontact met een paar glimlachen. Tijdens je rit heb je nog een Red Bull orange gehad. Mocht jij dit zijn en ben je hier ook al aan het lezen, reageer dan op de oproep :)"

Vos

15 juni 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Vlissingen. Op station Roosendaal verloren we elkaar uit het oog.
"I sat in the seeting behind your friend whom had relationship problems. You and another friend were sitting opposite her, but I could only see you through the gaps of the chairs. You have blue, twinkeling eyes, dark-blond or brown hair, and I guess you are not native dutch, since the three of you were talking about learning dutch. I assume you are a student aswell. I wore a blue-white blocked blouse with a grey jacket, have greenish eyes, and brown hair going to the right. I wanted to come up to you three to ask your friends for permission to take you on a spontanious drink when we got out of the train, because I assumed you would go to antwerp. I did not expect a foreign student to go to vlissingen. So, how about a drink?"

Pauline

13 juni 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Dordrecht naar station Rotterdam Centraal.
"Jij, half lang haar, heel rustige uitstraling. Ik half lang haar, een stuk minder grijs dan jij, met zwierige lange bruine blouse met bloemen en grote rugzak. De trein reed niet door en iedereen moest eruit. Bij de albert hein keken we even naar elkaar. Ik was op slag onder de indruk, daarvoor al."

Powerbankmeisje

1 juni 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag HS naar station Rotterdam Centraal. Op station Rotterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zag je eerst op het perron bij station Den Haag HS. We hadden oogcontact en vervolgens kwam jij in de tweezit naast mij zitten. We keken elkaar nog een paar keer aan en vervolgens vroeg jij om een powerbank. Een leuk gesprek volgde: jij net terug van reizen, ik van een festival. Bij Rotterdam CS moest je eruit, want je ging naar een feestje. Je vroeg mijn nummer, maar mijn festival brein heeft het nummer niet goed ingevuld. Vinden we elkaar nog via deze weg?"

Danique

26 mei 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Amsterdam Centraal. Op station Den Haag HS verloren we elkaar uit het oog.
"Tijdstip: 02:00 - 02:30 Ik was van station Breda onderweg naar Leiden. Eenmaal aangekomen op Rotterdam Centraal was het onduidelijk met de overstap die ik moest maken. Ik sprong net op tijd de juiste trein in. De deuren gingen vlak na mij sluiten en een dame probeerde nog net naar binnen te gaan. Ze duwde de deuren open en kon gelukkig nog naar binnen. Eenmaal binnen werd het NS personeel niet zo vrolijk van de actie die wij hadden gemaakt en ik denk met name die van haar. We hadden een kort gesprek over de situatie en of de trein waar we in zaten nou echt de kant op ging van Leiden en Den haag HS. Eenmaal naar de tweede klasse ging ze recht tegen over me zitten! Ik was zo perplex van haar dat ik helemaal bevroor. Heb amper tegen haar gepraat en dat terwijl ze ook nog vaak der haar aan het friemelen was en haar glimlach liet zien. Ik deed jammer genoeg alsof ik er niets van moest weten. Nu achteraf uiteraard spijt en teleurgesteld dat ik geen poging gewaagd had haar meer te vragen. Info dame: Stapte uit op Den Haag HS. Slanke blonde meid met een neusring. Leeftijd: rond de 25 jaar Bagage : sporttas Waarschijnlijk onvindbaar maarja ik heb me les geleerd. Wie niet waagt, wie niet wint."

D

21 mei 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Uitgeest. Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten schuin tegenover elkaar. Ik las een boek en jij zat op je telefoon. Onze ogen kruisten elkaar af en toe. Ik kan het verkeerd hebben, maar er hing een spanning. Ik wist mij geen houding meer te geven ineens. Ik stapte bij Gouda uit.. en ik heb je niet meer gezien.. best een beetje jammer"

G.

17 mei 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Groningen naar station Rotterdam Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zat al een tijdje in de trein en was aan het bellen met een vriendin. Ik droeg een wit t-shirt, net zoals jij, en een roze blouse met streepjes. Jij kwam op één van de eerste stops naast mij zitten. Toen ik eenmaal klaar was met bellen, tikte je me aan om te vragen of ik je spullen even in de gaten kon houden. Je kwam terug en vroeg me naar iets wat ik tijdens mijn gesprek aan mijn vriendin vertelde. Een leuk gesprek volgde over onder andere onze opleidingen. Aangekomen op Utrecht Centraal vroeg je nog snel mijn naam, en ik de jouwe, en terwijl we de trein uitliepen zeiden we dat we het een leuk gesprek vonden. Ik twijfelde om je te vragen naar je nummer, maar heb het niet gedaan. Via deze weg wil ik laten weten dat het me leuk lijkt dit gesprek nog eens af te maken."

Erwan

12 mei 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Groningen naar station Rotterdam Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"ik moet gewoon een date hebben."

Patrick

23 april 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Vlissingen. Op station Dordrecht verloren we elkaar uit het oog.
"Je was op weg naar de receptie voor het pensioen van je moeder. Je vroeg om een pen om je kaartje te schrijven en had een stralende lach op je gezicht. We raakten kort aan de praat maar ik moest even bellen. Toen ik ophing stond je op en wenste mij een fijne dag. Ik zou je graag beter willen leren kennen en wellicht een keer wat gaan drinken."

Mat

22 april 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Breda naar station Den Haag Centraal. Op station Rotterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Wat een fijne maandagochtend.. Om 923 vertrok de trein van Breda naar Den Haag. We zaten in de stilte coupé (3143) en keken elkaar om & om aan. Een lieve glimlach. Je droeg een spijkerbroek, grijze sneakers, groenige blouse en donkere jas en heel mooie ogen en wimpers. Je zat op je witte telefoon."

Anouk

11 april 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Rotterdam Centraal. Op station Rotterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We zijn beide van coupe gewisseld vanwege de geur in de andere coupe. Vanaf dat moment hebben we de hele tijd oogcontact gehad. Jij werkte even op je laptop tot aan Schiphol, daar klapte je je laptop dicht. Zelfs tussen alle mensen door die binnenstroomden, bleven we oogcontact maken. Aan het einde, toen we beiden uitgestapt waren, zei je: “hey”, groette ik terug en ben ik doorgelopen! En ik denk sindsdien steeds hoe ik je zou kunnen vinden."

AJ

27 maart 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Rotterdam Centraal. Op station Rotterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Hi conducteur met lang haar in een knot, we keken elkaar tijdens de reis al een paar keer aan, je zei me gedag. We stapten tegelijk uit op Rotterdam centraal - jij met je koffer. Ik sprak je aan: je moest naar spoor 9, ik naar spoor 7. Je accent klonk alsof je uit t zuiden kwam: uit Heerlen, vertelde je me. Je sloot af met “tot de volgende keer” ik antwoordde met “ja..?”, waarna je zei: “als het zo moet zijn..”. We keken elkaar nog aan, ik vanaf spoor 7, jij vanaf spoor 9. Toen kwam m’n trein er aan, zagen we elkaar niet meer en.. dat was dat."

Kevin

22 maart 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Sloterdijk naar station Rotterdam Centraal. Op station Rotterdam Alexander verloren we elkaar uit het oog.
"Jij jonge en spontane conductrice liep ik in de ochtend in de trein tegen het lijf en stelde je een vraag of mijn OV-chipkaart zich automatisch aanpast aan de daluren. Tijdens het beantwoorden van mijn vraag verdronk ik in je mooie ogen. Ik wilde je even later nog aanspreken voordat ik uitstapte bij Rotterdam Alexander, maar de trein was daar helaas iets te vol voor. Wel zei ik je nog vriendelijk gedag. Via deze weg vraag ik je op koffiedate aangezien je toen nog geen koffie op had (wink)"

Hoopvol

21 maart 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Breda naar station Rotterdam Centraal. Op station Rotterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Op perron Breda bij het instappen liet je me voor gaan. Eigenlijk gelijk was ik al geïnteresseerd door hoe vriendelijk je er uit zag. Uit verlegenheid kon mijn brein enkel bedenken om enigzins door mijn knieën te gaan om je te bedanken. We stonden beide in dezelfde hal tijdens de rit en hadden een enkele keer oogcontact, al had ik je vanuit mijn ooghoek constant in zicht. Aan het einde stapten we beide in Rotterdam uit maar uit haast en angst voor afwijzing ben ik niet op je afgestapt. Hierbij mijn laatste kans, want normaal is Breda niet mijn opstapplek en de trein van 7.26 niet mijn opstaptijd. Als ik het me niet ingebeeld heb dat het wederzijds was hoor ik graag van je. Hoopvol voor het corrigeren van een gemiste kans"

Elisabeth

16 februari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Eindhoven Centraal. Op station Tilburg verloren we elkaar uit het oog.
"Ik had die avond een concert gezongen, maar had mijn bloemen laten liggen in de trein (een van de ergste dingen die je kan overkomen als artiest).. Overstappen in Rotterdam voor de trein naar Eindhoven. Ik hoorde de deur van de machinist dichtslaan dus dacht, misschien kan ik een poging wagen mijn bloemen terug te krijgen via de conducteur? Niet geschoten, altijd mis. Vanachter het blauwe deurtje verscheen de meest leuke, knappe, sympathieke conducteur ooit. Ik legde mijn probleem uit en hij maakte er meteen werk van. We hadden een leuk gesprek over wat ik deed en andere trein-dingen. Uiteindelijk had hij voor me geregeld dat de bos - die in een trein naar Roosendaal was blijven liggen - op het station zou worden bewaard, zodat ik ze de volgende dag kon ophalen. We kwamen aan op station Dordrecht, dus ik voelde me een beetje in de weg staan. Nou ga lekker zitten, zei je. Jammer, dacht ik, had nog wel even met je willen kletsen.. :) In Tilburg aangekomen bedankte ik je nogmaals vanuit de verte. Je zette je handen aan je mond en riep -succes he, en met de bloemen!- De volgende dag zou ik de bloemen ophalen, maar helaas werd ik geveld door een zware verkoudheid… het knaagde aan me dat ik de bloemen niet had opgehaald, maar dat niet alleen: ook de ontmoeting met jou, Koen, de conducteur (je naam kreeg ik mee in het gesprek met je collega’s) kon ik niet uit mn hoofd krijgen. Het gesprek en je behulpzaamheid waren nog mooiere bloemen dan de bloemen zelf :)"