Henk

20 september 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik heb Kim ontmoet op de horecabeurs Gastvrij. Het gesprek ging in eerste instantie over een pot Zaanse mayonaise. Ze is 23 en studeert in Utrecht. Pas op metrohalte Zuidplein wist ik haar naam en zij die van mij (Henk). Ze heeft diepe indruk op mij gemaakt en heb nog een hand van haar gekregen. Zou graag een keer met haar willen stappen in Utrecht."

Len

14 september 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Rotterdam Centraal. Op station Rotterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten tegenover elkaar in een erg volle trein van om even over 9 ‘s ochtends. Ik zat op m’n laptop en jij deed af en toe je ogen dicht. Toen je een keer op je telefoon keek, liet je hem vallen. Ik raapte hem voor je op en gaf hem terug met een knipoog. Ik werkte nog wat door op m’n laptop en jij werd een keer gebeld. We keken elkaar nog een een paar keer aan. Op Rotterdam Centraal stapten we uit, jij voorop. Ik liep op het perron een collega tegen het lijf, waardoor ik je even uit het oog verloor. Maar toen zag ik je toch weer dicht bij lopen. Beneden in de hal keken we nog een keer naar elkaar om, je leek te twijfelen om naar me toe te komen, voordat ik met mijn collega via de achterkant van het station wegliep. Zullen we komende donderdag rond 9 uur weer bij elkaar zitten van Utrecht naar Rotterdam?"

Di

1 september 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Groningen. Op station Rotterdam Alexander verloren we elkaar uit het oog.
"De kans dat je mijn oproep zal lezen is onwijs klein toch zal ik een poging wagen. Ik merk dat je een grote indruk op mij hebt achtergelaten ik vind je heel interessant. Herken jij jezelf hierin of weet jij om wie het gaat? Brunette met krullen is opzoek naar die blonde lange jongen. Tweedejaars student technische studie in Delft en komt oorspronkelijk uit Zeist. We hadden oogcontact in de trein het was druk in de trein. Je bood me een zitplaats wat ik heel attent vond, maar ik besloot om op de trap te zitten omdat ik al bij het volgende station eruit zou gaan (Station Rotterdam Alexander) Je ging naar de toilet, om die reden lette ik op je koffer en tasje Je vertelde dat je studeert aan de universiteit in Delft, tweedejaarsstudent van een technische studie bent en recentelijk hebt aangesloten bij een vereniging net je ontgroening achter de rug hebt. Je komt oorspronkelijk uit Zeist komt en je was ook daarnaar onderweg."

A.

30 augustus 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Rotterdam Centraal. Op station Rotterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Na een intensieve dag belandde ik om 17:18 in een drukke trein, waar ik halverwege het gangpad niet meer verder door kon lopen. Ik (donkerblond, lichtgroene regenjas, gele rugtas en een pasta van de Julias) draaide met met een verontschuldigende glimlach even om en kreeg de liefste lach terug van jou (lange blonde jongen met koptelefoon, beige overhemd en zwarte rugtas). We bleven staan en af en toe moesten we onhandig aan de kant manouvreren voor mensen die er langs wilden, waarbij we elkaars glimlach weer opzochten. En ook toen ik bij Gouda kon gaan zitten vingen we elkaars blik. Voor mij het moment dat ik me realiseerde dat ik je echt heel erg aantrekkelijk vond. Maar toen bij het volgende station precies het plekje naast mij aan de andere kant van het gangpad vij kwam, was je opeens wel heel erg dichtbij en werd ik zenuwachtig, met hartkloppingen en al. Ik vond het te ongemakkelijk om een gesprek te beginnen waar iedereen naar mee had kunnen luisteren en ik durfde je ook niet meer aan te kijken. Al mijn hoop was gevestigd op het uitstappen, maar jij stond eerder op dan ik verwachtte en ik was te langzaam om direct achter je aan te komen. Ik heb je nog duidelijk achterom zien kijken toen je de trein uitkwam, dus ik vermoed dat je met dezelfde worsteling zat. Wat baal ik dat ik me een dag later pas bedacht dat ik gewoon mijn nummer op een papiertje had kunnen schrijven voor je! Flirten is niet mijn sterkste kant, maar wie weet doet deze oproep wonderen. In de tussentijd hoop ik dat deze treinreis ook voor jou onderdeel is van je dagelijkse verkeer, zodat we elkaar toch zeker nog eens zouden moeten tegenkomen. Ik kijk naar je uit!"

Hinde

27 augustus 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Rotterdam Centraal. Op station Rotterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Man met boek in volle trein! Ik vroeg of de plaats naast je vrij was, omdat ik gewoon heel beleefd ben en iets met boeken heb. Ik mocht vlak naast je zitten. Daar vonkten onze armen een beetje tegen elkaar, maar ik verkoos later toch de plek tegenover je. Zo kon ik je iets beter bestuderen. Je vermaakte je met Mensen op Mars van Joris van Casteren, hebt halflang haar, mooie rode sokken en een blik waar ik veel te verlegen van werd. Zo verlegen dat ik niet eens meer naar je durfde te lachen. We stapten uit in Rotterdam CS, waar ze trouwens prima koffie hebben. Samen keertje koffie drinken? Dan beloof ik dat ik naar je lach."

Rens Lindeboom

27 augustus 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Groningen. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten samen in de trein naar Groningen. Jij stapte in op Gouda. We lachte even naar elkaar toen je instapte. We stonden allebei in het middenstuk. Ik had een rood, wit, blauwe jas aan. Ik wilde je aanspreken, maar het lukte niet. Toen ik bij Utrecht centraal uitstapte hielp ik een donkere oudere mevrouw uitstappen. Zij sprak jouw daarvoor ook nog even aan. Ik stapte uit samen met de oudere mevrouw. Ik liep de roltrap op het station in, ik keek nog even de trein in en toen keken we elkaar recht aan. Ik hoop dat je dit leest en we met elkaar in contact kunnen komen."

Roy

15 augustus 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Rotterdam Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Paar rare mensen in de trein waardoor we beide in ander treinstel belanden...vanaf amersfoort aan het flirten? Oogcontact?...stonden nog heel ff kort te praten op station maar jouw afspraak op conservatorium ging niet door..had graag de afspraak over genomen en nog even drankje met jou gedaan maar durfde het niet te vragen...spijt! Herkansing?"

Maikel

10 augustus 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Rotterdam Centraal.
"De trein stond op het perron stil om te vertrekken naar Rotterdam Centraal, en ik kwam aanlopen met mn zoon van 7, en je keek me een paar keer aan. Je deed nog wat lipgloss of lippenstift op, en de trein vertrok weer rond 16:20. Helaas moest ik de trein naar Den Haag Centraal hebben… Ik zwaaide naar je, en je kreeg een supermooie glimlach op je gezicht. Jij mooi donker haar, en dus met je lippen bezig. Ik donker haar, baardje, zwart shirt en spijkerbroek. ☺️☺️"

Magali

9 augustus 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Rotterdam Centraal. Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog.
"Jij, leuke jongen van rond de 20 met lichtbruine krullen en prachtige groene ogen, zat naast mijn moeder in de trein. Je droeg een gestreept shirt en donkerblauwe sokken met witte stippen. Ik, meisje van 18 met lange donkerbruine haren en donkerbruin haar, zat aan de andere kant van het gangpad en we vroegen jou welke kant de trein op zou rijden. We hadden oogcontact en ik wilde graag een praatje met je maken, maar mijn moeder zat in de weg. Zullen we het nog eens proberen?"

Anoniem

30 juli 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Rotterdam Centraal. Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten naast elkaar achterin het treinstel, ik links jij rechts. Jij droeg een donkerblauwe trui met enkele bloemen erop. Ik een lichtblauw overhemd en heb bruin krullend haar met een baardje. Op een gegeven moment voelde ik hoe je mijn kant uitkeek, dus keek ik opzij en wisselden we een glimlach uit. Ik had je graag nog even willen aanspreken, maar voordat ik het wist was je uitgestapt bij Gouda."

Morad

29 juli 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Gouda naar station Rotterdam Centraal. Op station Rotterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Mooie vrouw tegenover mij 2 rij verder. Licht roze met zwarte jas lippenstift spijkerbroek met gympies"

Gijs

11 juli 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Tilburg. Op station Breda verloren we elkaar uit het oog.
"27 Mei, we wilden allebei met de fiets in de trein. Vonden niet de juiste coupé waar een fiets in mocht staan, dat zat niet mee. Dat schepte wel gelijk een band. Ik hield jouw fiets vast zodat hij niet omviel en we begonnen met praten. Je werkt voor de gemeente Amsterdam en speelt in een band. Samen met een vriendin ging je fietsen in België voor een goed doel. Op het einde vroeg ik niet om je nummer, maar als het mag zou deze wel heel graag willen"

H

6 juli 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leiden Centraal naar station Rotterdam Centraal. Op station Schiedam Centrum verloren we elkaar uit het oog.
"Je zonnebril in je haar maar je ogen vertelde mij genoeg"

R

12 juni 2023
We hadden oogcontact in de trein naar station Rotterdam Centraal. Op station Rotterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Hallo! Ik ben opzoek naar de jongen die vanmiddag om 14:25 met laptoptas in hand uit de IC op Rotterdam Centraal stapte. Ik vind je een knappe jongen, wit overhemd en mooie bruine schoenen, daarom gaf ik je een knipoog. Zelf ben ik de jongen met witte broek en donkerblauwe bloes. Zou graag met je in contact komen. Het betreft de intercity uit Leeuwarden/ Groningen die via Utrecht naar Rotterdam Centraal ging. Uitstappen op perron 14. Als deze oproep werkt, zou ik dat echt heel bijzonder vinden."

Cynn

3 juni 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Groningen. Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog.
"Hey jij daar leuke meid met de rode rugzak en leuke jurk! We zagen elkaar al staan op het perron op Rotterdam centraal en moesten dezelfde trein hebben. Ik had zelf een wit shirt aan met een regenboog erop. We stonden beide als eerste voor de deur om in te stappen, maar moesten lang wachten en onze gezichtsuitdrukkingen spraken boekdelen, volgens mij konden we op dat moment wel elkaar gedachten lezen, wat een drukte! Toen gingen we instappen, ik besloot om bij je in de buurt te blijven, in de hoop dat ik met je kon praten. Maar ook hier werd het enorm druk dus van echt praten is het er niet van gekomen. Maar onze ogen kruisde elkaar vaak en we lachten naar elkaar. Toen stopte de trein in Gouda en je moest er uit en zwaaide je me nog gedag. Ik wilde nog achter je aan maar ik was te laat toen ik dat besloot. Ik hoop via deze weg dat we nog in contact komen."