Je flirt uit het oog verloren op Station Rosmalen? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Bente

18 januari 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rosmalen naar station s-Hertogenbosch. Op station s-Hertogenbosch verloren we elkaar uit het oog.
"Jij stond op voor een (oudere) dame. Op de terugreis zat je weer bij mij in dezelfde trein dit was de trein van 18:02 uur vanaf het station in Den Bosch. Je was samen met een vriend, we hadden oogcontact voor een paar keer. Je stapte vervolgens ook in Rosmalen uit. Je droeg een leren jasje."

Mandy

17 september 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Nijmegen. Op station Rosmalen verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte in Den Bosch in de trein en ik stapte in Rosmalen uit. Samen met mijn zus zat ik in de trein maar ik zat schuin tegenover jou. Je zou mij herkennen aan mijn panter jurk met een groen jasje. Vanaf het moment dat ik ging zitten dacht ik: hé dit is een leuke gast! Je was iets aan het bekijken op je telefoon. Zelf had je een groen bloesje aan met een spijkerbroek en volgens mij een paraplu bij. We keken elkaar een aantal keer aan en toen ik in Rosmalen uitstapte lachte je breed. Misschien dat je wel… zo die is weg haha! Maar hopelijk was dit positief en ga je dit bericht lezen! Ik ben namelijk heel nieuwsgierig naar je en ik heb spijt dat ik niks aan je heb gevraagd. Dus ik ga het eens proberen… wie weet ga je dit lezen!!"

Elvira

7 augustus 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Oss West naar station Utrecht Centraal. Op station Rosmalen verloren we elkaar uit het oog.
"Hey Jij leukerd! Mijn vriendin stapte 7 augustus om 21.50 uur op bij OssWest en is onder de indruk van jouw super leuke lach. Je droeg een grijze trui, stoppelbaardje en dronk een cola. Jullie hadden veel oogcontact en lachten veel naar elkaar. Je stapte uit in Rosmalen. Leuk als je jezelf herkent want ze zou wel op date willen hoor ;) laat wat van je horen!"

Lauri

28 december 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Maastricht. Op station Rosmalen verloren we elkaar uit het oog.
"Gisteren, 28 december, rond 12.45 stapte je in en ging tegenover me zitten. Utrecht-Den Bosch ben ik met je meegereist, ik ging vanuit Amsterdam naar een vriendin in Brabant. Het was de trein naar Maastricht. Nét nu ik een Durum Doner aan het eten ben, kom jij met je knappe koppie tegenover me zitten. Totaal ongemakkelijk omdat je zo knap bent. We maakten een aantal keer oogcontact en ik werd er nerveus van... Jij, bruin kort haar, met je lichte jeans, bordeauxrode hoodie en sneakers zat met je koffertje tegen mij, pantertruitje, knot en rood tasje. We bestelden beide wat bij de railcatering. Ik vind je leuk."

Mp3

16 juni 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Rosmalen. Op station Rosmalen verloren we elkaar uit het oog.
"Aardige gast met zwarte krullen/ mp3 tips.. Je kwam naast mij zitten in Eindhoven en we stapte uit in den bosch..(maar deze optie kon ik niet vinden in bovenstaande invul vakjes)... Al met al ik had het eigenlijk best gezellig gevonden om nog even te babbelen :-)"

Anoniem

10 januari 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rosmalen naar station Nijmegen Dukenburg. Op station Nijmegen Dukenburg verloren we elkaar uit het oog.
"Op station Rosmalen stapte ik in de trein op za 10 januari om 14:03. We zaten naast elkaar met het gangpad er tussen. Ik ging een boek lezen terwijl ik zat te knikkebollen.Jij had een grijze reiskoffer bij. Op station Dukenburg verlieten we allebei de trein. Jij werd opgehaald en ik was met de fiets. Jij bood mij nog een lift aan, omdat het erg hard regende. Met mijn stomme kop heb ik dat geweigerd. Ik zou graag met jou in contact komen."

Johan

14 februari 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rosmalen naar station Oss West. Op station Oss West verloren we elkaar uit het oog.
"Op station Oss West liet jij (mooie dame) je witte aansteker vallen. Zonder enige bedoelingen erachter raapte ik hem voor je op. Bijna liet je hem weer vallen, maar ik hield nog even vast voor je... want je handen waren zo lekker warm (zelfs met dat koude weer), eventjes wilde ik helemaal niet meer loslaten, maar begon uiteindelijk toch aan te lopen. STOM, het was nog wel de dag des liefde, dus waarom niet even een praatje geprobeerd. Lees je dit? Hoop het... zou graag alsnog dat praatje willen maken..."

M

17 december 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Deurne naar station Nijmegen. Op station Rosmalen verloren we elkaar uit het oog.
"Vandaag, 17 December, mocht ik eindelijk zonder vertraging met de trein reizen. Trein stond al klaar, achterin instappen met nog 5 minuten te gaan. De sprinter van Den Bosch naar Nijmegen via Oss, zou om 17:26 vertrekken. Op het laatste moment kwam jij binnen. Ik stond helemaal in een hoek gedrukt, met in de ruimte naast me een een hele basisschoolklas. Op Den Bosch Oost ging je bellen, de deur bleef dicht omdat er niemand uitging. Toen we bijna in Rosmalen aankwamen, werd het duidelijk dat er al meer mensen uit moesten. Ik stapte uit, maar je stond met de rug naar iedereen toe. Keer wat doen, zonder in een volle trein?"

Tim

31 juli 2010
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Nijmegen. Op station Rosmalen verloren we elkaar uit het oog.
"Meisje met richard youngs LP. Is de plaat mooi? De feestgangers zijn nog even gebleven...x"

Marjolein

9 april 2009
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Nijmegen. Op station Rosmalen verloren we elkaar uit het oog.
"Jij zat in de trein van half vijf naar Nijmegen.Ik stapte in en ik zag je zitten. Kort bruin gemillimeterd haar. donkere ogen. Bruine schoenen wit gestreepte blouse, jeans en een groene jas. Ik blond haar blauwe ogen bloemetjes jurk en een grijs leren jasje. We keken de hele tijd naar elkaar maar ik durfde niets te doen! Helaas stapte je uit in Rosmalen toen ik nét mijn nummer had opgeschreven! Ik wil graag met je in contact komen!Liefs,Marjolein"