Je flirt uit het oog verloren op Station Roosendaal? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

R

14 april 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Deventer naar station Roosendaal.
"Jij (jonge vrouw met prachtig, stijl half-lang rood haar, en een bruin leren seizoensjas) stapte in de late middag in Deventer in achter een lange rij. Ik (jongen met donkere krullen en een bril) zat al in de trein. We maakten een keer oogcontact toen ik vanuit het raam keek. Je liep zoekend de trein in, en ik hoopte heel erg dat je bij me kwam zitten. Maar het was te druk! Toen je Arnhem weer uitstapte kruisten onze blikken weer. Het lijkt me leuk je beter te leren kennen. Groetjes, jongen uit Nijmegen."

Frenky

22 januari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Roosendaal. Op station Roosendaal verloren we elkaar uit het oog.
"Vroeg in de ochtend stap ik, met felgroene koffer, over in den Bosch opweg naar Roosendaal. Daar zat jij, met rode jas aan en gekleurde rugzak naast je. Ik ging schuin tegenover je zitten. Ik keek jouw kant op en je mooie grote ogen keken mij recht aan. Kippenvel. Tijdens de rit dutten jij in. Je knie raakte de mijne, voor wel 15 minuten lang. Van mij had deze rit eeuwig mogen duren. In Roosendaal stapte ik over en ben je helaas uit het oog verloren. Ik was te laf om iets te zeggen. Mag ik een tweede kans alsjeblieft?..."

Michelle

7 januari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Roosendaal. Op station Nijmegen verloren we elkaar uit het oog.
"Net voordat ik uitstapte in Nijmegen om 20.38 uur, moest ik even wachten voor de trap in de trein om uit te stappen en we hadden twee keer oogcontact. Je had een rood/oranje muts op (op station Arnhem, in de trein zag ik je zwarte haar) en een zwarte/grijze jas met een woord erop dat begint met een E. Je had een shopper naast je op de stoel staan, een film op je telefoon op het tafeltje voor je en je was je nagels aan het vijlen. Ik was het blonde meisje met de schapenjas. Ik kreeg een heel warm gevoel van je mooie ogen en baalde daarna dat ik niet direct mijn nummer heb gegeven. Ik kom graag met je in contact! :)"

Joshua

21 oktober 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Delft naar station Roosendaal. Op station Delft Campus verloren we elkaar uit het oog.
"Op Station Delft sprong ik de sprinter van 20.39 uur naar Roosendaal binnen, nog onzeker over mijn halte. Schuin tegenover me zat jij: rood haar en elegant gekleed met een lichtbruine lange jas. Ikzelf had een wit overhemd en een colbert, pantalon en een stropdas in het zwart, met een donkerblauwe jas met een bruine schoudertas erbij. Oogcontact, een gedeelde glimlach. Mijn laptop ging open - een schijnbeweging om mijn verwondering over jou te verbergen. Maar daarop stond ook mijn bestemming: Delft Campus. De trein was er al. Shit, nu al? Ik ging naar de deur en keek nog een keer naar je. We lachten opnieuw. Ik stapte uit, checkte op het perron even mijn route en wierp een laatste blik door het raam. Ik knipoogde en jij glimlachte, maar ik zag ook teleurstelling. Die teleurstelling voelde ik zelf nadat de trein wegreed. Kluns die ik ben! Ik had mijn halte expres moeten missen en je om hulp moeten vragen. Dank je voor die mooie glimlach. Hopelijk delen we nog eens een trein."

Jay

16 september 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Roosendaal naar station Amsterdam Centraal. Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Toen de deuren op Leiden Centraal (22.59, trein was vertraagd) opengingen ving je direct mijn blik, je intense ogen keken me recht aan en ik was even helemaal verloren. Ik wist even niet wat ik moest doen, ik had haast. We maakten nog een keer kort maar intents oogcontact toen ik verder was gelopen. later stopte ik nog even om te kijken of je er nog stond, maar de trein, en jij, moesten verder naar Ams Centraal. Je zag er mooi uit, brunette, slank met (vgm) een klein zwart tasje… die mega mooie ogen blijven me bij. Ik had een wit/zwart gestipt Adidas shirtje/polo aan met blauwe jeans, kort gekruld haar. Ik hoop je nog eens te zien"

Opa

15 september 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Heemstede-Aerdenhout naar station Roosendaal. Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi, ik zat nog niet in de trein of je dochter begon over van alles en nog wat te praten: kurlevaar, aagje, meegebracht eten etc. Zo hadden we erg leuk contact. Jullie waren op weg naar Roosendaal om te worden opgehaald voor een paar daagjes verblijf in Wemeldinge. Helaas moest ik er in Leiden uit. Ik zou jullie graag nog eens willen zien."

Eddy

2 juni 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Vlissingen. Op station Roosendaal verloren we elkaar uit het oog.
"Nou zat ik in de trein (19.21 vertrok deze) richting vlissingen. Ik zat een serie aan het kijken op mijn foon ik was je eigenlijk al aan het checken vanuit mijn ooghoeken. We kregen steeds meer oogcontact en voor mij werd duidelijk dat we elkaar zagen zitten. Jij zwarte strakke broek donkere zwarte jas, je was met een vriendin van jou in de trein. Ik had een zwart/wit geblokte blouse aan en een donker blauwe spijkerbroek. Ik had een rugzak en een stoffe tas bij me. Toen ik er bijna uit moest ging ik snel opzoek naar een pen in mijn tas. Maar had er geen bij en het punt kwam dat ik er uit moest en mezelf wel door mijn kop kon schieten waarom ik je niet gewoon gevraagd had. Je zonnebril bleef steken in je haar en je vriendin hielp je met los maken. Ik hoop zo dat je dit leest!! Ik wil meer van je weten!!"

MJ

19 februari 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zutphen naar station Roosendaal. Op station s-Hertogenbosch verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte in op Zutphen en ik zag je toen al :) we zaten ook in dezelfde snelbus tussen Arnhem en nijmegen, zelfde coupe later ook, bij Den Bosch sprak je me aan maar ik was uiteraard een mietje"

Jenna

2 februari 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Vlissingen. Op station Roosendaal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zat op Rotterdam Centraal te wachten op de trein naar Vlissingen. We raakten aan de praat over je persoonlijke hotspot wachtwoord “gameofthrones”. Ik vond het jammer dat ons gesprek zo snel afgekapt werd! Ik zou het leuk vinden om je nog eens te zien! Ik was de meid met de blauwe beanie :)."

Romanique

22 december 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Roosendaal. Op station Breda verloren we elkaar uit het oog.
"Ik kreeg bijna een tas tegen mijn hoofd. En jij zag het gebeuren. We begonnen allebei heel hard te lachen. We keken elkaar aan en we haalden allebei onze schouders op. Ik vond het moment zo cute. Heb het gelijk naar men vriendinnen geappt!"

Reiziger

22 november 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Tilburg naar station Breda. Op station Roosendaal verloren we elkaar uit het oog.
"Onze trein reed vanaf eindhoven maar stopte bij tilburg door iets op het spoor. Onze oogcontact was geweldig… je had zwarte schoenen, een grijze rugzak en bruin haar dacht ik. Ik bruine krullen en een witte broek. Oogcontact is niet vaak zo bijzonder dus hopelijk zie je dit"

Anonymous

4 oktober 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Roosendaal. Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog.
""I was sitting on the benches at Zwolle Station when you walked towards the benches. Black hair at earheight, big jacket and very cool looking purple platform shoes. You also had a black suitcase with you. We both walked towards the intercity going to Roosendaal and we sat diagonally from eachother. The whole time we were trying to catch a glimpse of eachother without our eyes locking. You took of your jacket and underneath was a white top and a black ripped shirt. It looked great on you. Meanwhile our eyes locked once or twice, only for us both to look away instantly. When you had to get out, we looked at eachother one last time. I gave you a wink and a smile and you left the train to be (never) seen again""

Kim

6 september 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Roosendaal naar station Zwolle. Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog.
"Rond 16.00 uur vandaag in Nijmegen kwam een leuke jongen naast mij zitten. Ik vond je er al meteen leuk uitzien. Je had bruine krulletjes, zilveren ringen, een Levi’s broek en een wit t-shirt. Je droeg een koptelefoon waardoor ik je niet aan durfde te spreken. Toen je uitstapte in Deventer baalde ik al meteen dat ik je niet alsnog aangesproken heb. Ik hoop hierdoor met je in contact te komen!"

Anoniem

12 augustus 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Roosendaal.
"We zijn beide in Arnhem ingestapt. Gesprek in de trein ging over de studie tandheelkunde , de jonge komt uit Haarlem. We hadden een leuke gesprek, ik zou graag in contact willen komen met hem."

Bob

9 augustus 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Roosendaal. Op station Breda verloren we elkaar uit het oog.
"Wat gebeurde hier…. Je liep bijna tegen me op op station Den Bosch en ik was direct overrompelt door je mooie ogen en lieve blik. Daarna was ik je kwijt maar even later liep je weer bijna tegen me op op een leeg perron, ik dacht dit is puur toeval en zal wel niks zijn. Tot ik je weer kwijt was en behoorlijk onthutst de trein in stapte om vervolgens helemaal van m’n stuk te zijn toen je in het zitje naast me ging zitten. Was dit toeval? Benieuwd of dit wat oplevert, geen idee of dit werkt maar ik moet het toch weten. Ik ben in ieder geval volgende week zelfde tijdstip zelfde plek… benieuwd of ik je weer zo “toevallig” tref…"