Job

14 mei 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Roosendaal naar station Vlissingen. Op station Goes verloren we elkaar uit het oog.
"Meer dan een aantal keren oogcontact was het niet, maar tóch ben ik benieuwd of de interesse wederzijds was. Jij zat eerst met je vriendin, maar die ging uit de trein in Kruiningen-Yerseke (als ik het me goed herinner). Opvallend was je leuke zeeuwse accent :) Groetjes de jongen met het lelijke groene mondkapje!"

Willem

18 april 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Steenwijk naar station Roosendaal. Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog.
"Je bent een lange blonde meid ergens in de twintig met een rol koffer en zat vandaag zowel in de trein naar Zwolle vanuit Steenwijk of Meppel, als in de trein naar Roosendaal. We keken elkaar vaak aan in de stilte coupé, helaas bleef het hierbij. Ik stapte uit de trein in Deventer en we keken elkaar door de ramen nog aan, ik baalde direct dat ik je nummer niet had gevraagd. Zelf had ik een spijkerjasje en rode trui aan :). Wellicht eens koffie of wijntje doen?"

Anna

18 april 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Vlissingen naar station Amsterdam Centraal. Op station Roosendaal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte in op station kruiningen-Yerseke samen met mijn zusje. We gingen zitten in de laatste coupe van boven. Daar zat jij alleen in een ‘vierzit’ met je zwarte koptelefoon op. Wij gingen een ‘vierzit’ voor jou zitten. Wij zaten met de ruggen naar elkaar toe. Een aantal keer keek je achterom tussen de stoelen door en lachte je mee om onze grappen. We moesten er in Roosendaal uit en ik liep naar de deur. Even keek ik achterom en jij keek me recht aan met je leuke blauwe ogen. Het leek wel een scène uit een film. Ik liep langs de trein en keek naar boven waar jij zat. Je keek me met een grote glimlach aan en zwaaide naar me. Hierna liep ik het station uit hopende dat ik je ooit nog zal zien. Ik hoop dat je dit ooit zult lezen..."

Merel

28 februari 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Roosendaal. Op station Wijhe verloren we elkaar uit het oog.
""Jij zat in een vierzit, ik kwam aanlopen in de coupe en ik zag je gelijk zitten. Ik keek je aan en jij mij. Je had hele mooie tattoos en een muts op. Buitenom had je een hele mooie stijl qua kleren. Ik ging een paar zitjes achter je zitten in de zelfde coupe in een 2zit. We hadden daar geen oogcontact maar toen ik in Wijhe uitstapte zag ik je nog zitten in de coupe, je keek me aan en ik moest glimlachen.""

merel

28 februari 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Roosendaal.
"Jij zat in een vierzit, ik kwam aanlopen in de coupe en ik zag je gelijk zitten. Ik keek je aan en jij mij. Je had hele mooie tattoos en een muts op. Buitenom had je een hele mooie stijl qua kleren. Ik ging een paar zitjes achter je zitten in de zelfde coupe in een 2zit. We hadden daar geen oogcontact maar toen ik in Wijhe uitstapte zag ik je nog zitten in de coupe, je keek me aan en ik moest glimlachen."

Anoniem

9 oktober 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Roosendaal.
"Jongen met leuke stijl. Je had een zwarte outfit aan. Ik kwam net de trap af gelopen en toevallig keek je net achter je, we hadden even oogcontact en je liep verder naar je trein. Je keek hierna nog een paar keer achterom en hadden we weer oogcontact. Daarna liep jij verder naar spoor 4A/4B en ik naar 3A. Dit gebeurde rond 13:15 - 13:20 op station Roosendaal. Ik had een paarse jas aan van Vans, zwarte adidas joggingbroek, witte schoenen en heb bruin haar. Lijkt me leuk om in contact te komen met je :) groetjes"

Vere

15 juni 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Roosendaal naar station Delft. Op station Delft verloren we elkaar uit het oog.
"Hey, Je stapte een paar stations na mij in en ging toen schuin tegenover mij zitten aan de andere kant van het gangpad. In Delft stapte je vlak achter mij uit. Ik had je een briefje willen geven met mijn insta erop, maar ik durfde niet en het was nog al ongemakkelijk met mijn moeder erbij. Dus ik hoop heel erg dat je dit lees! Jij was die jongen met bruin haar, een zwart/blauwe koptelefoon op, zwart shirt, donkerblauwe spijkerbroek. Ik was t meisje met rode haren, blauw shirt en blauw sportbroekje met oortjes in. Ik keek de hele tijd naar je, en ik dacht dat je ook terug keek. Ik zou je graag beter leren kennen! Dus als je die jongen bent en je hebt ook interesse, zou je dan alsjeblieft willen reageren? Groetjes Vere"

Y

27 januari 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Velp naar station Roosendaal. Op station Arnhem Presikhaaf verloren we elkaar uit het oog.
"Ik weet niet of je dit ooit nog zult lezen, want het is best wel een tijd geleden dat dit zich afspeelde. Omdat ik vergeten was in te checken in Rheden moest ik van de conductrice snel in Velp de trein uitstappen, daar inchecken en daarna mocht ik weer de trein in. Ik kwam op de stoel naast jouw te zitten aan de andere kant van het gangpad. Jij maakte een opmerking naar mij toe na mijn gesprek met de conductrice en zo begon ons gesprek. We waren toen de enigen in de coupe. Je vertelde mij als ik het mij goed herinner dat je in Velp de opleiding landbouwinrichting/architectuur deed en in Driebergen werkte. Ik vertelde je dat ik in Amsterdam studeerde. Aan het eind van ons gesprek wilde ik nog je nummer vragen, maar ik durfde het toen niet. Een halte daarna stapte je uit. Jij: jongeman ongv 22/23, blond haar, je had die dag een lichtblauw overhemd aan en een spijkerbroek. Mocht jij jezelf herkennen, dan kom ik graag in contact met je"

Erik

19 juli 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Dordrecht naar station Roosendaal.
"Zag jou (blonde krullen en blauwe broek) Vrijdagavond 19 juli op een bankje zitten op station Dordrecht samen met jou moeder. Jullie reisde van Rotterdam naar Vlissingen maar waren in de stoptrein gestapt en wachtte nu op de IC naar Vliss. Die trein kreeg steeds meer vertraging en werd opgeheven. Ik (werk bij NS) kwam jullie vertellen dat de vlgd trein van spoor 3 ging en zijn daar heen gelopen. Tijdens de rit naar Roosendaal zat ik door de drukte niet bij jullie en toen ik uitstapte in Roosendaal liep ik langs de trein om te kijken of ik jou nog zou zien. En ja hoor, jij zat aan de perron kant en ik zwaaide. Jij zwaaide enthousiast terug en ik kreeg er een prachtige glimlach bij. Wil graag nog eens met jou praten jij ook ?. Bel of app me aub. 0616880418."

Anoniem

10 juli 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Roosendaal.
"Woensdag 10 juli zaten wij samen in de trein richting Roosendaal. We zijn beide uitgestap in Den Bosch, waarna we beide een andere trein moesten hebben. We hebben in de trein een aantal keer oogcontact gehad en bij het uitstappen sloeg de vonk over. Je had een groene pet op, een koptelefoon en een zwarte leren jas aan. Misschien kan ik alsnog op de manier je aan je nummer komen."

X

6 juni 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Roosendaal naar station Breda. Op station Breda verloren we elkaar uit het oog.
"Vandaag de trein die om 17:57 vertrok vanaf Roosendaal ging je voor me zitten, je had een leren jasje aan en zwarte hakken. Je iPhone had een roze hoesje, verder weet ik je naam niet. Als je mij herkent, doe me een berichtje!"

Ed

31 mei 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Blaak naar station Roosendaal. Op station Roosendaal verloren we elkaar uit het oog.
"Dag mooie dame. We zaten in de trein van 16.54 uur van Rotterdam Blaak naar Roosendaal. Ik was met familie, jij was alleen. Je droeg een spijkerjasje en een spijkerbroek. Ik zat een boek te lezen, jij zat wat te spelen op je mobiel. We hebben een paar keer gelachen naar elkaar. In Roosendaal zag ik je op de Stationstraat wegrijden op een witte fiets. Heb jij zin in een afspraakje?"

Bram

6 maart 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Roosendaal. Op station Rotterdam Blaak verloren we elkaar uit het oog.
"Ik weet niet wie je bent, maar je was een jongen met blond haar. Je liep met een jongen met een bril mee. Zodra ik de trein instapte hadden we oogcontact. Het viel me niet op wat je aan had, ik kon je maar kort aankijken helaas. Toen je uitstapte op Blaak keek je me nog eens aan terwijl jij de trap opliep en terwijl mijn trein verder reed. Wie o wie ben je? Groetjes, Bram Iemand die zich veel te snel aangetrokken voelt tot een ander!"

Z

13 januari 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Roosendaal. Op station Breda verloren we elkaar uit het oog.
"Je hebt hier vast wel eens wat posts voorbij zien komen, waarvan je dacht: "ohhh, jammer dat ik dat niet was!", of "klinkt echt leuk, waarom ben ik die man niet tegengekomen in de trein?" of "ik reis daar ook vaak langs, wie zou dat zijn?"... Ik heb al meer dan eens iets gepost hier en na vergelijkbare ervaringen als hierboven zelfs wel gereageerd op posts, ook al was ik het niet (wat ik er dan altijd direct bij zei!), maar tot nu toe helaas nog zonder succes. Daarom draai ik het nu maar eens om - op zondagmiddag zit ik vaak, meest iets voor 16u in deze trein, waar ik dan in Breda een halfuurtje heb tot mijn overstap - en woensdag- of donderdagavond rond 19u vaak dezelfde route terug. Ik (m) zit bijna altijd in 2, in de (voor)laatste wagon bovenin, heb naast koffer en tas meest ook een rugzakje bij me - en kijk naar je uit! Dus zoek me op, als jij (v) nieuwsgierig bent geworden of je door de eerste regels aangesproken voelt :) Of reageer even als je eerst meer over mij wilt weten, me net gemist hebt, verlegen bent en/of gewoon "zeker" wilt zijn van zo'n ontmoeting!"

Een bewonderaar

4 november 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Roosendaal.
"Niets leidt me af deze zondagmiddag, in de IC van Arnhem naar Roosendaal - behalve dan je leuke glimlach, die me nog lang bijblijft ook nadat je er al in Den Bosch uitmoest... Jij moest pas later verder naar Breda, zei je, en je wenste me nog een goede reis! Spreekt dit je aan en wil je ons korte gesprek ook voortzetten? Meldt je dan gerust :)"