Bas

26 november 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen Heyendaal naar station Roermond. Op station Roermond verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zag je komen aanlopen, het regende en je had een regenjas aan. We stapte samen in de trein richting Roermond waar je je regenjas uitdeed. Tot mijn verbazing kwam je langs me zitten. Zo verlegen als ik ben durfde ik niks te zeggen maar was onder de indruk over hoe goed je eruit zag. Blond, rokje, witte trui en prachtige blauwe ogen. Halverwege de reis ging je tegenover me zitten waar we af en toe oogcontact hadden. Ik had een witte trui aan en een winterjas. Het lijkt me leuk om met je in contact te komen, misschien kunnen we wel samen reizen!"

Sam

9 oktober 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Maastricht naar station Den Haag Centraal. Op station Roermond verloren we elkaar uit het oog.
"je sprong uit de trein en checkte in op Roermond bij het paaltje, daarna ging je de trein weer in en verloren we contact.. blauw/turquoise hemdje & blond haar!"

Martijn

16 juni 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen naar station Roermond. Op station Mook Molenhoek verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten schuin tegenover elkaar in de stoptrein van Nijmegen richting Roermond om 21.38, we hadden een aantal keer oogcontact tijdens de reis, maar helaas ging jij al de trein uit op station Mook Molenhoek. Had graag een praatje met je willen maken. Jij was de jongen met bruin krullen haar en een rood The North Face shirt. Ik had een een geel shirt aan."

Aron

2 april 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Roermond naar station Venlo. Op station Tegelen verloren we elkaar uit het oog.
"Op 2-4 moest ik op station Roermond hard rennen om de Arriva trein te halen richting Venlo. Ik weet niet hoe je het deed maar jij rende nog net iets harder dan ik. Flink buiten adem moesten we nog even bijkomen en ik zei dat ik het knap vond dat je zo hard kon rennen op hakken. Je keek me wat verbouwereerd aan en daarom ben ik doorgelopen. Ik zou graag met je in contact komen, je stapte eerder uit dan ik, ik meen in Tegelen. Maar dat weet ik niet zeker. Ik was onder de indruk van je elegante uitstraling."

Hannah

30 maart 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen naar station Roermond. Op station Venray verloren we elkaar uit het oog.
"We namen allebei de trein vanuit Nijmegen die vertrok om 17:08. Het was ontzettend druk, waardoor jij ging zitten op zo’n uitklapstoel. Ik stond op dat moment nog tegen de trein aan. Toen er wat mensen uit gingen ben ik ook gaan zitten bij de uitklapstoelen en zat er enkel 1 stoel tussen ons. Je was geconcentreerd een boek aan het lezen, maar af en toe hadden we contact. Jij had een wit shirt aan, een beige pet op en een zwarte/donkerblauwe korte broek met witte nikes en had een zwarte rugtas bij. Je draagt een leren polsbandje. Misschien herinner je mij van dat ik een zonnebril op had met fel roze adidas schoenen. Ik was een tijdschrift aan het lezen. Ik vind je super interessant, dus ik besloot een stukje uit mijn tijdschrift te scheuren met mijn nummer erop, maar op dat moment ben jij al op je eindbestemming. Het zou tof zijn als we zo in contact komen! :)"

Blauwe trui

22 november 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Maastricht. Op station Roermond verloren we elkaar uit het oog.
"Hai😎 geen idee hoe dit werkt, maar er zat een jongen bij me in de trein van Rotterdam naar Eindhoven en hij is toen (net als ik) overgestapt naar de IC richting Maastricht. Helaas is hij al uitgestapt bij Roermond (wel nog heel lief omgekeken toen hij op het perron stond) en had ik niet het lef om hem aan te spreken. Maar ja, we hadden veel oogcontact, lang oogcontact en een paar keer naar elkaar gelachen (voor zover je dat kan zien met een mondkapje op). Legergroenige North Face jas aan als ik het goed heb gezien 👀"

Roos

19 juli 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Roermond naar station Nijmegen. Op station Nijmegen Heyendaal verloren we elkaar uit het oog.
"Uit het oog verloren op Nijmegen Heyendaal. De ogen waar we het vlak voor ik uitstapte nog over hadden. Oh ironie. Mooi hoe blikken kunnen klikken; het was fijn treinen met jou. Nog een keer zonder jouw laptop en met koffie? Dat had ik voor het uitstappen misschien moeten vragen want hoe vind je een man met bruin haar en een bordeauxrood shirt? Aan de andere kant: hoeveel paar ogen zijn elkaar verloren op 19 juli om 17.17 op Nijmegen Heyendaal, of all places. Een wereld te winnen wellicht. Dag helblauwe ogen:-)"

Zoekend

11 juli 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Echt naar station Roermond. Op station Roermond verloren we elkaar uit het oog.
"Hey, Het klinkt misschien een beetje vreemd, maar je zat tegenover me. (jongen) Ik had een fiets bij me. Als je dit ziet, dan weet je waar ik het over heb."

Sander

16 december 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Roermond naar station Eindhoven Centraal. Op station Eindhoven Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Mooie dame in zwarte broek en bloemetjes blouse Hallo mooie dame, we zaten samen in de trein van Roermond naar Eindhoven. Ik dacht wat een mooie dame, maar stelde een gesprekje uit. Graag zou ik toch een drankje met je drinken, een redbull met croissant bij de kiosk!"

Jacob

30 augustus 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen naar station Roermond. Op station Blerick verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi, De Arriva trein van 18:38 was al vrij vol in Nijmegen. Waarbij je een plaatsje vond schuin tegenover mij in de 6-zits. Onderweg wilde je nog een kaartje schrijven, waarbij je na dat ik mijn benen introk aan het tafeltje ging zitten en mij hiervoor bedankte. Nadat je klaar was met schrijven, ging je terug in het midden zitten. Zodat ik terug mijn benen terug kon strekken. Waarna ik je aankeek en bedankte, waarop je een lieve glimlach liet zien. Hierna hebben we nog enkele keren blikken na elkaar uitgewisseld maar niks meer gezegd. Nadat je uitstapte in Blerick hebben we elkaar nog een keer aangestaard op het moment dat je langs de coupe wegliep op het perron. Ik hoopte je de afgelopen weken nog eens tegen te komen in de trein maar dat is nog niet gebeurd. Vandaar via dit medium nog een oproep. Mocht je dit lezen en het leuk vinden om een keer samen iets te gaan drinken, hoop ik dat je een reactie stuurt."

Roel

28 juli 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Roermond naar station Eindhoven Centraal. Op station Sittard verloren we elkaar uit het oog.
"Op zondag 28 juli om 20:00 stond ik op station Roermond te wachten op de intercity naar Eindhoven en er stond een intercity richting Maastricht tegenover mij die bijna vertrok. Ik keek op en zag plots een hele lieve charmante glimlach mijn kant op. Toen ik een keer weg had gekeken en terug keek of die glimlach voor mij bedoeld was zag ik een nog lievere leukelach! Helaas reed de intercity richting Maastricht weg en zwaaide deze jongedame min nog na. Ik had een licht blauwe skinny jeans aan, met een gebroken wit linnen bloesje. Heb een tattoo op mijn onderarm en een volle baard. Ben jij die meid met donkere haren en een superlieve glimlach en denk je hey dat is hem! Dan nodig ik jou uit om eens een bakkie te doen! ;)"

Elles van zuile

22 juni 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Roermond. Op station Roermond verloren we elkaar uit het oog.
"We zagen elkaar voor het eerst nadat we waren ingestapt in de trein vervangende bus van eindhoven naar roermond. Jij zat links van het gangpad bij het raam en ik rechts van het gangpad. Jij besloot vriendelijk te zijn en een stel die graag naast elkaar wilde zitten jouw plaats te geven door naast mij te komen zitten. Jij droeg een donkerblauw / grijzig shirt met op de schouders een printje, ik mijn lady gaga shirt. Zwijgend was ik druk op mijn telefoon bezig en jij keek af en toe naar buiten en dan weer voor je uit. Toen ik besloot mijn koptelefoon op te zetten en lady gaga door mijn oren liet klinken. We waren nog niet op de snelweg of de naderende file leverde enig gezucht op in de bus. Wij waren beide niet erg happy, maar klaagde niet. Na een uur op dezelfde plek te hebben gestaan zwegen we nog steeds en keerden we om richting weert. Bij aankomst in weert vroeg jij of ik er uit moest, daar begon ons gesprek dan eindelijk (na ruim een uur naar elkaar te hebben gekeken en gezwegen). Jij vertelde mij dat je was geslaagd en nu een vakantie baantje had bij waterschap limburg, ik vertelde over mijn stage in de dierenkliniek en dat ik op weg was naar vrienden in Heerlen. De tijd tussen weert en roermond vloog voorbij, ik wilde nog zoveel vragen! Jij moest nog een halfuur met de bus vanaf roermond en ik werd opgehaald. Hier zijn onze wegen gescheiden en verloor ik je uit het oog. Ik hoop dat ondanks de tragische afloop op de oprit eindhoven met een voorgaande NS-bus toch dat dit verhaal een geluk bij een ongeluk wordt en ik je nog eens kan spreken. Veel liefs, Het meisje in de bus die 2 uur onderweg was van eindhoven naar roermond"

Appelmeisje

10 april 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Maastricht. Op station Roermond verloren we elkaar uit het oog.
"Hey! jij zei ''smakelijk'' toen ik net een te groot stuk appel in mijn mond propte. Ik las een boek en jij at een broodje en werkte daarna op je laptop. ik wilde graag nog iets tegen je zeggen maar toen moest je al in roermond eruit. We zeiden allebei doei en toen had ik spijt dat ik niet even met je gesproken had. Vandaar dit berichtje! Ik had een zwarte spijkerbroek aan en een groen jasje. jij ook :) doei!"

Anoniem

15 februari 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen naar station Roermond. Op station Boxmeer verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zag je in de trein zitten met je mooie bruine ogen, baardje en kort bruin haar. Je was bezig met huiswerk maken. We maakten oogcontact, maar ik was te nerveus om iets te zeggen. Ik zat in de trein van Nijmegen maar Roermond en moest helaas uitstappen in Boxmeer. Ik was die jongen met de zwarte koptelefoon die schuin tegenover je zat."

Jeffrey

18 januari 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen naar station Roermond. Op station Venlo verloren we elkaar uit het oog.
"De leuke dame met haar lieve lach. Je zat tegenover me en bood me een kauwgompje aan. Ik baal er van dat ik je niet aansprak. Je keek nog even om toen je de trein uit stapte.. Ik wil graag weten wie je bent, aangezien ik het niet aan je vroeg helaas.."