Richard

1 oktober 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Roermond naar station Maastricht. Op station Maastricht verloren we elkaar uit het oog.
"Om 14.00 uur ingestapt in de intercity op station Roermond richting Maastricht. Ik ging op de stoelen voor je zitten. Jij zat dus achter mij. We zijn beiden uitgestapt in Maastricht om 14.30 uur. We gingen allebei naar dezelfde bus 5, jij zag een bekende in de bus en met deze bus zijn wij ook weer bij dezelfde halte uitgestapt. Jij liep tijdje zelfde richting op maar uiteindelijk gingen we onze eigen weg. Jij droeg zwart shirt, lichtblauwe spijkerbroek en donkerbruin haar. Ik kort donkerbruin haar, wit shirt, zwarte spijkerbroek en spijkerjack. Helaas hebben we elkaar niet gesproken maar misschien lees je dit bericht en spreken we elkaar binnenkort.."

Sandra

24 september 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Mook Molenhoek naar station Roermond. Op station Maastricht verloren we elkaar uit het oog.
"Ik was van Nijmegen onderweg naar Maastricht voor een afspraak met mijn moeder en haar neef. Jij kwam van je broers in Malden en stapte in Mook Molenhoek in. Nadat ik eindelijk genoeg moed bij elkaar had geraapt om iets te zeggen over je Mona Lisa sokken hadden we een erg interessant gesprek en zijn we in Roermond samen overgestapt op de trein naar Maastricht. Ik zou graag eens verder kletsen over paleontologie of de museumnacht bij een lekker drankje."

Lena

22 september 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen naar station Roermond. Op station Blerick verloren we elkaar uit het oog.
"Lange knappe jongen met pet op stapte uit in Blerick met een meid. We hadden een aantal keer oogcontact. Ik zat bij de deur met een zwarte blazer en een gouden koffer :)"

Anoniem

8 september 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Maastricht naar station Roermond. Op station Roermond verloren we elkaar uit het oog.
"Jij maakte bij het instappen in de trein een leuke opmerking over mijn o zo interessante boek voor studie. Daarna hadden we regelmatig oogcontact, tot ik de trein uitstapte. Drankje doen? Groetjes van een meid met bruin haar, blauwe ogen en een gekke kleurvolle tas. PS: heb je genoten van je Cherry Cola?"

M

25 juni 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Roermond naar station Amsterdam Centraal. Op station Weert verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten beide eerste klas tussen Roermond en Weert, toen jij er helaas in weert al weer uit moest. Je had een mooie (blauwe) jurk aan, een bril en lekker kort haar. We hadden veel oogcontact, maar daar bleef het helaas bij, ik hoop dat ik je hier kan vinden!"

R

13 maart 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Roermond naar station Nijmegen. Op station Venlo verloren we elkaar uit het oog.
"Je had een zwarte broek aan en een grijze hoodie en viel soms in slaap haha. Ik had een oranje jas aan en heb spijt dat ik je nummer niet heb gevraagd."

Jermain breuer

2 maart 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Maastricht naar station Weert. Op station Roermond verloren we elkaar uit het oog.
"Jij zat al in de trein een boek te lezen ik kwam langs jou zitten ik had gerend om de trein te halen en hierop reageerde je dat je het merkte en hebben een leuk gesprek gehad je vertelde dat je 3dagen per week stage liep een opleiding volgde op een school in Eindhoven nadat je in Roermond op het station aankwam moest je nog een half uurtje met de scooter naar huis je had witte met zwarte all star schoenen aan een zwarte broek en een groene nike jas met achterop het nike loge in het wit (groot) je had blond haar Wie kan mijn vertellen wie dit was ?? Of herken jij jezelf hier in ?"

Abdulqader

7 september 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Roermond naar station Maastricht. Op station Sittard verloren we elkaar uit het oog.
"في يوم 7/9/2022 جلست جنبي ولم تكن على ما يرام كانت تضع رأسها على الطاولة وتنظر الي النافذة كنت اريد التحدث معها لاكن كنت اراها مرهقا جلست جنبي عندما نطلق القطار من رورموند بتجاه سيتارد وعندها نزل انا من القطار ورميت قفل صغير مع رقم هاتفي وكنت اتمنى ان تتصل بي ولأكن للاسف"

Ilse

15 juli 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Roermond naar station Geldermalsen.
"Er reden uren geen treinen tussen Sittard en Roermond vanavond. Uiteindelijk Roermond bereikt en met een sprint net de trein kunnen halen. Uitgeblust ging ik op de stoel zitten. Ik raakte in gesprek met een groep mensen die in de coupe zaten, waaronder een hele leuke jongen. Je viel meteen op met een open, vrolijk gezicht en een leuke lach. Je vertelde dat je met vrienden op vakantie gaat naar Egypte. We hadden een gezamenlijk gesprek met iedereen die er zat, maar zat al te bekokstoven dat ik eigenlijk je Insta of iets anders wilde gaan vragen. Ik moest er in Eindhoven uit, jij bleef zitten en ik vond het ongemakkelijk om dat op dat moment met iedereen erbij te vragen. Ik baalde wel als een stekker. Want wanneer kom je nou zo random een kei leuke jongen tegen Hopelijk lees jij dit berichtje en spreken we elkaar snel"

Wouter

9 april 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Roermond naar station Nijmegen. Op station Blerick verloren we elkaar uit het oog.
"Arriva-trein van 1333 vanuit Roermond naar Nijmegen. Ik zat in zwart-rood en wit motorpak in de trein met mijn oude sportbril op mijn neus en mijn haar door de war. Ik liet mijn telefoon vallen toen je tegenover me kwam zitten en je uitstraling werkelijk tot me door begon te dringen. … De beste manier om indruk op je te maken te maken, niet waar. Het kwam totaal onverwacht en ik was er totaal niet mee bezig en dus ook niet voorbereid. Ik was uit het veld geslagen, daarom lukte het niet goed. Toen ik in Blerick moest uitstapten, sprak ik je even aan. Maar dat ging niet helemaal soepel, ik was mijn balans nog aan het hervinden. Bijzonder om zo knock-out te gaan op enkel je uitstraling. Ik heb spijt dat ik niet meteen weer ingestapt ben. De Trein reed alweer. Ik wil graag opnieuw in contact komen. Wij hebben wat ongrijpbaars. Wouter Hijink Heemstede 2104VA19 0642541545"

Sjoerd

26 maart 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Maastricht. Op station Roermond verloren we elkaar uit het oog.
"We hadden oogcontact en glimlachten naar el kaar, spraken elkaar kort voor ik de trein uitstapte. Ik was behoorlijk onder de indruk van je. Je ging door naar maastricht."

Anouk

4 februari 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen naar station Roermond. Op station Venray verloren we elkaar uit het oog.
"Hee jij! Jij zat tegenover me in een grijze jas met een blauwe spijkerbroek, met leuke ogen, er bungelde een brilletje aan de rand van je trui. Je weet wel een beetje uit het raam kijken, naar elkaar gelachen en een praatje gemaakt over hoe hard je soms moet rennen voor treinen haha. Jammer dat je niet nog ietsje langer was blijven zitten."

Bas

26 november 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen Heyendaal naar station Roermond. Op station Roermond verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zag je komen aanlopen, het regende en je had een regenjas aan. We stapte samen in de trein richting Roermond waar je je regenjas uitdeed. Tot mijn verbazing kwam je langs me zitten. Zo verlegen als ik ben durfde ik niks te zeggen maar was onder de indruk over hoe goed je eruit zag. Blond, rokje, witte trui en prachtige blauwe ogen. Halverwege de reis ging je tegenover me zitten waar we af en toe oogcontact hadden. Ik had een witte trui aan en een winterjas. Het lijkt me leuk om met je in contact te komen, misschien kunnen we wel samen reizen!"

Sam

9 oktober 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Maastricht naar station Den Haag Centraal. Op station Roermond verloren we elkaar uit het oog.
"je sprong uit de trein en checkte in op Roermond bij het paaltje, daarna ging je de trein weer in en verloren we contact.. blauw/turquoise hemdje & blond haar!"

Martijn

16 juni 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen naar station Roermond. Op station Mook Molenhoek verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten schuin tegenover elkaar in de stoptrein van Nijmegen richting Roermond om 21.38, we hadden een aantal keer oogcontact tijdens de reis, maar helaas ging jij al de trein uit op station Mook Molenhoek. Had graag een praatje met je willen maken. Jij was de jongen met bruin krullen haar en een rood The North Face shirt. Ik had een een geel shirt aan."