Je flirt uit het oog verloren op Station Roermond? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Joan

5 mei 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Roermond. Op station Roermond verloren we elkaar uit het oog.
"Op station s-Hertogenbosch ging ik even zitten in afwachting van mijn trein, duidelijk moe van mijn bardienst op het bevrijdingsfestival. Jij zag dat en zei "Lekker, he, even zitten?" Ik bevestigde dat . Vervolgens raakten we aan de praat, jij zei dat je normaal zelden met de trein gaat maar dat je het super-raar vond dat het nu veel goedkoper was dan anders, scheelde je iets van 10 euro. We reisden samen naar Roermond, kletsten veel, ik gaf je een biertje in de trein en het was erg gezellig, dat vond jij ook, zei je meerdere malen. Je naam is Scarlett, bent half Indo,je bent liefhebber van de band Tool, je woont in Maasbracht, bent lerares Nederlands. Toen we weer in Roermond waren bedankte je me voor de gezelligheid. "Misschien zien we elkaar ooit weer",zei je, en je blies me een handkusje toen je naar de parkeergarage liep en ik naar mijn huisje. Ik had verdorie je nummer moeten vragen......"

Daniel

19 april 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Heerlen naar station Eindhoven Centraal. Op station Roermond verloren we elkaar uit het oog.
"We hadden een paar keer oogcontact en je was een lieve verschijning. Je zei wel goededag bij binnenkomst en toen je weg ging meer hebben we niet tegen elkaar gezegd, had je graag nog willen spreken."

Yara

3 april 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen naar station Roermond. Op station Venlo verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi! Ik ben opzoek naar Maarten. Uit Groningen, op weg naar een hotel 40 min buiten Venlo, omdat hij morgen een meeting heeft. Nog aan het afstuderen en een super leuke gast. Leuk gesprek over zijn dikke gele boek. Hij leert het gedicht “chaos” uit zijn hoofd op dit moment. Ik hoop je terug te vinden Maarten, je was een gezellige jongeman!"

Sandra

24 september 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Mook Molenhoek naar station Roermond. Op station Maastricht verloren we elkaar uit het oog.
"Ik was van Nijmegen onderweg naar Maastricht voor een afspraak met mijn moeder en haar neef. Jij kwam van je broers in Malden en stapte in Mook Molenhoek in. Nadat ik eindelijk genoeg moed bij elkaar had geraapt om iets te zeggen over je Mona Lisa sokken hadden we een erg interessant gesprek en zijn we in Roermond samen overgestapt op de trein naar Maastricht. Ik zou graag eens verder kletsen over paleontologie of de museumnacht bij een lekker drankje."

Lena

22 september 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen naar station Roermond. Op station Blerick verloren we elkaar uit het oog.
"Lange knappe jongen met pet op stapte uit in Blerick met een meid. We hadden een aantal keer oogcontact. Ik zat bij de deur met een zwarte blazer en een gouden koffer :)"

Anoniem

8 september 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Maastricht naar station Roermond. Op station Roermond verloren we elkaar uit het oog.
"Jij maakte bij het instappen in de trein een leuke opmerking over mijn o zo interessante boek voor studie. Daarna hadden we regelmatig oogcontact, tot ik de trein uitstapte. Drankje doen? Groetjes van een meid met bruin haar, blauwe ogen en een gekke kleurvolle tas. PS: heb je genoten van je Cherry Cola?"

M

25 juni 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Roermond naar station Amsterdam Centraal. Op station Weert verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten beide eerste klas tussen Roermond en Weert, toen jij er helaas in weert al weer uit moest. Je had een mooie (blauwe) jurk aan, een bril en lekker kort haar. We hadden veel oogcontact, maar daar bleef het helaas bij, ik hoop dat ik je hier kan vinden!"

R

13 maart 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Roermond naar station Nijmegen. Op station Venlo verloren we elkaar uit het oog.
"Je had een zwarte broek aan en een grijze hoodie en viel soms in slaap haha. Ik had een oranje jas aan en heb spijt dat ik je nummer niet heb gevraagd."

Jermain breuer

2 maart 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Maastricht naar station Weert. Op station Roermond verloren we elkaar uit het oog.
"Jij zat al in de trein een boek te lezen ik kwam langs jou zitten ik had gerend om de trein te halen en hierop reageerde je dat je het merkte en hebben een leuk gesprek gehad je vertelde dat je 3dagen per week stage liep een opleiding volgde op een school in Eindhoven nadat je in Roermond op het station aankwam moest je nog een half uurtje met de scooter naar huis je had witte met zwarte all star schoenen aan een zwarte broek en een groene nike jas met achterop het nike loge in het wit (groot) je had blond haar Wie kan mijn vertellen wie dit was ?? Of herken jij jezelf hier in ?"

Abdulqader

7 september 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Roermond naar station Maastricht. Op station Sittard verloren we elkaar uit het oog.
"في يوم 7/9/2022 جلست جنبي ولم تكن على ما يرام كانت تضع رأسها على الطاولة وتنظر الي النافذة كنت اريد التحدث معها لاكن كنت اراها مرهقا جلست جنبي عندما نطلق القطار من رورموند بتجاه سيتارد وعندها نزل انا من القطار ورميت قفل صغير مع رقم هاتفي وكنت اتمنى ان تتصل بي ولأكن للاسف"

Ilse

15 juli 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Roermond naar station Geldermalsen.
"Er reden uren geen treinen tussen Sittard en Roermond vanavond. Uiteindelijk Roermond bereikt en met een sprint net de trein kunnen halen. Uitgeblust ging ik op de stoel zitten. Ik raakte in gesprek met een groep mensen die in de coupe zaten, waaronder een hele leuke jongen. Je viel meteen op met een open, vrolijk gezicht en een leuke lach. Je vertelde dat je met vrienden op vakantie gaat naar Egypte. We hadden een gezamenlijk gesprek met iedereen die er zat, maar zat al te bekokstoven dat ik eigenlijk je Insta of iets anders wilde gaan vragen. Ik moest er in Eindhoven uit, jij bleef zitten en ik vond het ongemakkelijk om dat op dat moment met iedereen erbij te vragen. Ik baalde wel als een stekker. Want wanneer kom je nou zo random een kei leuke jongen tegen Hopelijk lees jij dit berichtje en spreken we elkaar snel"

Wouter

9 april 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Roermond naar station Nijmegen. Op station Blerick verloren we elkaar uit het oog.
"Arriva-trein van 1333 vanuit Roermond naar Nijmegen. Ik zat in zwart-rood en wit motorpak in de trein met mijn oude sportbril op mijn neus en mijn haar door de war. Ik liet mijn telefoon vallen toen je tegenover me kwam zitten en je uitstraling werkelijk tot me door begon te dringen. … De beste manier om indruk op je te maken te maken, niet waar. Het kwam totaal onverwacht en ik was er totaal niet mee bezig en dus ook niet voorbereid. Ik was uit het veld geslagen, daarom lukte het niet goed. Toen ik in Blerick moest uitstapten, sprak ik je even aan. Maar dat ging niet helemaal soepel, ik was mijn balans nog aan het hervinden. Bijzonder om zo knock-out te gaan op enkel je uitstraling. Ik heb spijt dat ik niet meteen weer ingestapt ben. De Trein reed alweer. Ik wil graag opnieuw in contact komen. Wij hebben wat ongrijpbaars. Wouter Hijink Heemstede 2104VA19 0642541545"

Sjoerd

26 maart 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Maastricht. Op station Roermond verloren we elkaar uit het oog.
"We hadden oogcontact en glimlachten naar el kaar, spraken elkaar kort voor ik de trein uitstapte. Ik was behoorlijk onder de indruk van je. Je ging door naar maastricht."

Anouk

4 februari 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen naar station Roermond. Op station Venray verloren we elkaar uit het oog.
"Hee jij! Jij zat tegenover me in een grijze jas met een blauwe spijkerbroek, met leuke ogen, er bungelde een brilletje aan de rand van je trui. Je weet wel een beetje uit het raam kijken, naar elkaar gelachen en een praatje gemaakt over hoe hard je soms moet rennen voor treinen haha. Jammer dat je niet nog ietsje langer was blijven zitten."

Bas

26 november 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen Heyendaal naar station Roermond. Op station Roermond verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zag je komen aanlopen, het regende en je had een regenjas aan. We stapte samen in de trein richting Roermond waar je je regenjas uitdeed. Tot mijn verbazing kwam je langs me zitten. Zo verlegen als ik ben durfde ik niks te zeggen maar was onder de indruk over hoe goed je eruit zag. Blond, rokje, witte trui en prachtige blauwe ogen. Halverwege de reis ging je tegenover me zitten waar we af en toe oogcontact hadden. Ik had een witte trui aan en een winterjas. Het lijkt me leuk om met je in contact te komen, misschien kunnen we wel samen reizen!"