Blauwe trui

22 november 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Maastricht. Op station Roermond verloren we elkaar uit het oog.
"Hai😎 geen idee hoe dit werkt, maar er zat een jongen bij me in de trein van Rotterdam naar Eindhoven en hij is toen (net als ik) overgestapt naar de IC richting Maastricht. Helaas is hij al uitgestapt bij Roermond (wel nog heel lief omgekeken toen hij op het perron stond) en had ik niet het lef om hem aan te spreken. Maar ja, we hadden veel oogcontact, lang oogcontact en een paar keer naar elkaar gelachen (voor zover je dat kan zien met een mondkapje op). Legergroenige North Face jas aan als ik het goed heb gezien 👀"

Roos

19 juli 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Roermond naar station Nijmegen. Op station Nijmegen Heyendaal verloren we elkaar uit het oog.
"Uit het oog verloren op Nijmegen Heyendaal. De ogen waar we het vlak voor ik uitstapte nog over hadden. Oh ironie. Mooi hoe blikken kunnen klikken; het was fijn treinen met jou. Nog een keer zonder jouw laptop en met koffie? Dat had ik voor het uitstappen misschien moeten vragen want hoe vind je een man met bruin haar en een bordeauxrood shirt? Aan de andere kant: hoeveel paar ogen zijn elkaar verloren op 19 juli om 17.17 op Nijmegen Heyendaal, of all places. Een wereld te winnen wellicht. Dag helblauwe ogen:-)"

Zoekend

11 juli 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Echt naar station Roermond. Op station Roermond verloren we elkaar uit het oog.
"Hey, Het klinkt misschien een beetje vreemd, maar je zat tegenover me. (jongen) Ik had een fiets bij me. Als je dit ziet, dan weet je waar ik het over heb."

Sander

16 december 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Roermond naar station Eindhoven Centraal. Op station Eindhoven Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Mooie dame in zwarte broek en bloemetjes blouse Hallo mooie dame, we zaten samen in de trein van Roermond naar Eindhoven. Ik dacht wat een mooie dame, maar stelde een gesprekje uit. Graag zou ik toch een drankje met je drinken, een redbull met croissant bij de kiosk!"

Jacob

30 augustus 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen naar station Roermond. Op station Blerick verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi, De Arriva trein van 18:38 was al vrij vol in Nijmegen. Waarbij je een plaatsje vond schuin tegenover mij in de 6-zits. Onderweg wilde je nog een kaartje schrijven, waarbij je na dat ik mijn benen introk aan het tafeltje ging zitten en mij hiervoor bedankte. Nadat je klaar was met schrijven, ging je terug in het midden zitten. Zodat ik terug mijn benen terug kon strekken. Waarna ik je aankeek en bedankte, waarop je een lieve glimlach liet zien. Hierna hebben we nog enkele keren blikken na elkaar uitgewisseld maar niks meer gezegd. Nadat je uitstapte in Blerick hebben we elkaar nog een keer aangestaard op het moment dat je langs de coupe wegliep op het perron. Ik hoopte je de afgelopen weken nog eens tegen te komen in de trein maar dat is nog niet gebeurd. Vandaar via dit medium nog een oproep. Mocht je dit lezen en het leuk vinden om een keer samen iets te gaan drinken, hoop ik dat je een reactie stuurt."

Roel

28 juli 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Roermond naar station Eindhoven Centraal. Op station Sittard verloren we elkaar uit het oog.
"Op zondag 28 juli om 20:00 stond ik op station Roermond te wachten op de intercity naar Eindhoven en er stond een intercity richting Maastricht tegenover mij die bijna vertrok. Ik keek op en zag plots een hele lieve charmante glimlach mijn kant op. Toen ik een keer weg had gekeken en terug keek of die glimlach voor mij bedoeld was zag ik een nog lievere leukelach! Helaas reed de intercity richting Maastricht weg en zwaaide deze jongedame min nog na. Ik had een licht blauwe skinny jeans aan, met een gebroken wit linnen bloesje. Heb een tattoo op mijn onderarm en een volle baard. Ben jij die meid met donkere haren en een superlieve glimlach en denk je hey dat is hem! Dan nodig ik jou uit om eens een bakkie te doen! ;)"

Elles van zuile

22 juni 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Roermond. Op station Roermond verloren we elkaar uit het oog.
"We zagen elkaar voor het eerst nadat we waren ingestapt in de trein vervangende bus van eindhoven naar roermond. Jij zat links van het gangpad bij het raam en ik rechts van het gangpad. Jij besloot vriendelijk te zijn en een stel die graag naast elkaar wilde zitten jouw plaats te geven door naast mij te komen zitten. Jij droeg een donkerblauw / grijzig shirt met op de schouders een printje, ik mijn lady gaga shirt. Zwijgend was ik druk op mijn telefoon bezig en jij keek af en toe naar buiten en dan weer voor je uit. Toen ik besloot mijn koptelefoon op te zetten en lady gaga door mijn oren liet klinken. We waren nog niet op de snelweg of de naderende file leverde enig gezucht op in de bus. Wij waren beide niet erg happy, maar klaagde niet. Na een uur op dezelfde plek te hebben gestaan zwegen we nog steeds en keerden we om richting weert. Bij aankomst in weert vroeg jij of ik er uit moest, daar begon ons gesprek dan eindelijk (na ruim een uur naar elkaar te hebben gekeken en gezwegen). Jij vertelde mij dat je was geslaagd en nu een vakantie baantje had bij waterschap limburg, ik vertelde over mijn stage in de dierenkliniek en dat ik op weg was naar vrienden in Heerlen. De tijd tussen weert en roermond vloog voorbij, ik wilde nog zoveel vragen! Jij moest nog een halfuur met de bus vanaf roermond en ik werd opgehaald. Hier zijn onze wegen gescheiden en verloor ik je uit het oog. Ik hoop dat ondanks de tragische afloop op de oprit eindhoven met een voorgaande NS-bus toch dat dit verhaal een geluk bij een ongeluk wordt en ik je nog eens kan spreken. Veel liefs, Het meisje in de bus die 2 uur onderweg was van eindhoven naar roermond"

Appelmeisje

10 april 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Maastricht. Op station Roermond verloren we elkaar uit het oog.
"Hey! jij zei ''smakelijk'' toen ik net een te groot stuk appel in mijn mond propte. Ik las een boek en jij at een broodje en werkte daarna op je laptop. ik wilde graag nog iets tegen je zeggen maar toen moest je al in roermond eruit. We zeiden allebei doei en toen had ik spijt dat ik niet even met je gesproken had. Vandaar dit berichtje! Ik had een zwarte spijkerbroek aan en een groen jasje. jij ook :) doei!"

Anoniem

15 februari 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen naar station Roermond. Op station Boxmeer verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zag je in de trein zitten met je mooie bruine ogen, baardje en kort bruin haar. Je was bezig met huiswerk maken. We maakten oogcontact, maar ik was te nerveus om iets te zeggen. Ik zat in de trein van Nijmegen maar Roermond en moest helaas uitstappen in Boxmeer. Ik was die jongen met de zwarte koptelefoon die schuin tegenover je zat."

Jeffrey

18 januari 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen naar station Roermond. Op station Venlo verloren we elkaar uit het oog.
"De leuke dame met haar lieve lach. Je zat tegenover me en bood me een kauwgompje aan. Ik baal er van dat ik je niet aansprak. Je keek nog even om toen je de trein uit stapte.. Ik wil graag weten wie je bent, aangezien ik het niet aan je vroeg helaas.."

Jeff

18 januari 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen naar station Roermond. Op station Venlo verloren we elkaar uit het oog.
"Je zat nu net tussen 5 en 6 tegenover me.. die lieve lach vergeet ik niet meer, je zat te Kloten met de rits van je tas die niet dicht ging, en bood me daarna een kauwgompje aan, ik kon me ogen niet van je af houden. Toen je bij station venlo uitstapte keek je me nog 1x aan.. Ik wil graag weten wie je bent"

Joyce

31 december 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Heerlen. Op station Roermond verloren we elkaar uit het oog.
"Hey handsome, Beiden zijn we ingestapt op het Station in Eindhoven. De trein van Eindhoven naar Heerlen vertrok van spoor 2b waar je al een keer langs me was gelopen. Tot mijn verbazing zaten we daarna in dezelfde coupé. Meteen maakten we oogcontact, en niet veel later deed je je grijze sjaal af en je zwarte jas uit. Je had een beige/kaki broek aan en een zilver horloge. Je blonde haren en mooie ogen maakte het plaatje helemaal af. Ik heb ook blonde haren en droeg een zwarte jas daaronder een gestreept topje. We hebben meerdere keren oogcontact gehad en naar elkaar gelachen. Voordat je (helaas) uitstapte in Roermond heb je me alvast een gelukkig nieuwjaar gewenst. Het lijkt mij gezellig om een keer iets met je te gaan drinken, maar ik heb natuurlijk niet gevraagd hoe je heet. Ik dacht, probeer het via deze manier, wie weet! Ik hoop dat je een leuke avond hebt, en misschien tot ooit."

S

12 september 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Roermond naar station Eindhoven Centraal. Op station Eindhoven Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Je trok mijn aandacht al op het perron. Daar waar iedereen zo snel mogelijk de trein instapt blijf jij geduldig staan tot iedereen ingestapt is. Je neemt plaats tegenover mij. Je prachtige donker blonde haren complimenteren je lichte kleur ogen. Hoewel ik zelf niet te veel wil staren trek je mijn aandacht. Je hebt witte sneakers, een groen jasje, witte top en een lichtblauwe jeans. Je haalt herhaaldelijk je handen door je volle bos haren wanneer ik voorzichtig naar je kijk maar oogcontact is er helaas niet. In Eindhoven stappen we samen uit. Aan je witte tas te zien ga jij waarschijnlijk naar school en pak ik mijn volgende trein richting mijn werk. Je bent nieuw voor mij op station Roermond maar hopelijk zie ik je nogmaals."

Jd

23 mei 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen Heyendaal naar station Roermond. Op station Roermond verloren we elkaar uit het oog.
"We stapte samen n in Nijmegen, en ik ging naast je zitten. Jij was al snel Brooklyn Nine Nine aan het kijken op je telefoon. Ik wilde je hierover aanspreken (was net van plan ook aan die serie te beginnen), maar besloot je maar niet te storen. In Venlo moesten we van coupe wisselen en sprak ik je wel kort hierover aan, omdat we het allebij niet zo goed verstaan hadden. In de volgende coupe zaten we helaas niet in dezelfde bank, maar zat jij wel tegenover mij. Ik zag toen eigenlijk pas hoe leuk jij was, en had meteen spijt dat ik je eerder niet toch aangesproken had. We hadden een paar keer oogcontact, en ik zag dat jij iedere keer moest glimlachen. Was dat omdat je mij ook wel zag zitten, of omdat je de aandacht gewoon wel leuk vond?"

E

3 maart 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen naar station Roermond. Op station Roermond verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten samen in de trein van Nijmegen naar Roermond, het was rond 3 uur 's middags. In onze coupé werden we vergezeld door 2 doorgesnoven gabbers die linea recta van een feestje afkwamen en nog behoorlijk zaten te spacen waren. Ze maakten aardig wat kabaal en gooiden er behoorlijk wat grappige opmerkingen uit, waardoor je zo nu en dan aardig aan het lachen was. Ditzelfde deed ik ook. Wat er echter gebeurde toen het tweetal uitstapte maakte indruk op me. Je lachte, maar niet om hen. Je lachte naar mij. Ditzelfde deed ik terug en dit hebben we van station Venray tot en met station Roermond volgehouden. Ik was me gedurende de treinreis al aan het bedenken hoe ik je zou aanspreken als we beiden in Roermond aan zouden komen. Eenmaal aangekomen in Roermond verzamelden de resterende reizigers zich rond de deur om uit te gaan stappen. Je stond een paar meter van me af en we lachten nog een laatste keer naar elkaar. Je stapte uit, en liep richting de uitgang van het station. Ik zag je naar links kijken, wat voor mij erop leek om te kijken of je me nog ergens zag. Ik liep een stukje achter je en versnelde mijn pas. Slecht 10 meter liep ik achter je en toen begon het dubio. Zal ik nog iets sneller lopen en haar inhalen, of die ik het niet? Helaas heb ik de keuze gemaakt om je het station te laten verlaten. Ik kon de moed niet verzamelen om je aan te spreken. Omdat ik hier nog steeds erg van baal, dit bericht. Ikzelf droeg een blauwe winterjas en spijkerbroek aan. Jij zag er erg lief en sportief uit, maar je was bovenal erg knap. Leuke kuiltjes in je wangen ook als je lacht. Ben jij de blonde meid met een hipster brilletje en grijze nikes waar ik het over heb? Ik hoor graag van je!"