Je flirt uit het oog verloren op Station Rijswijk? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Stefan

29 april 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Den Haag Centraal. Op station Rijswijk verloren we elkaar uit het oog.
"Hey Noa, de laatste trein van de avond, het was een leuk maar kort gesprek en toen moest ik uitstappen. Nou ben erg benieuwd of dit werkt :)"

Jeffz

17 december 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rijswijk naar station Amsterdam Centraal. Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Voor mijn werk reis ik elke dag van Rijswijk naar Amsterdam. Wanneer ik in plaats van de trein van 08:09 uur de trein van 08:24 uur neem kom ik jou tegen. Althans, dat hoop ik steeds. Omdat het met regelmatig is kan ik niet beschrijven welke kleding je draagt. Je ziet er gewoon leuk uit en je lacht nog leuker. Je herkent mij ook want we zeggen gedag tegen elkaar waarbij jij dus zo leuk lacht en ik geef je soms een knipoog. Zoals vandaag ook. Ik ben nu toch heel nieuwsgierig naar wie jij bent of in ieder geval hoe ke heet. Misschien moet ik je volgende keer ook gewoon aanspreken maar nu doe ik het via hier. Ik hoop dat je dit leest en mijn verhaal herkent. Ik wil graag met jou in contact komen. En anders zie ik je hopelijk snel weer. Wie ik ben? Dieman die meestal strak in pak met lange mantel en cognac kleurige reistas met jou instapt."

Johnny

24 augustus 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag HS naar station Dordrecht. Op station Rijswijk verloren we elkaar uit het oog.
"Ik gok erop dat je met je 2 kinderen net van vakantie terug was. Je stapte in de sprinter van 17:59 richting Dordrecht. Je zoontje had zoveel moeite met de koffer in de trein te krijgen, dat ik hem een handje geholpen heb. Je keek mij toen aan en bedankte mij daarvoor. Op dat moment zag ik een juweel van een vrouw met prachtige ogen. Vanwege de drukte gingen jullie in de midden ruimte bij de deuren zitten van de treinstel en ik zat verderop bij een plaats voor vier. Af en toe hadden wij oogcontact tijdens de reis. Jullie stapten uit bij Station Rijswijk. Wie is deze prachtige vrouw. Mocht dit wederzijds zijn hoop ik dat je hierop reageert. Alleen reageren als je alleenstaandsingle bent. Wil niet namelijk niet stoken in een goed huwelijk en of relatie."

A

29 juli 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Dordrecht naar station Rijswijk. Op station Schiedam Centrum verloren we elkaar uit het oog.
"Hi, leuke vrouw met donkere krullen, Je kwam naast me zitten in Barendrecht(?) en zei mij 'goedemorgen' met een lach. Ik moest steeds opzij kijken naar je prachtige krullen en op een gegeven moment reageerde je op wat je op mijn telefoon zag. Vervolgens een gesprek over hoogtevrees en reizen. Jammer dat je in Schiedam uitstapte. Ik zou graag in (mail)contact met je komen (als jij dat ook ziet zitten)."

Danny

30 juni 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Schiedam Centrum naar station Rijswijk. Op station Rijswijk verloren we elkaar uit het oog.
"Ik kwam net van een huisfeest af en zat in de trein, het moest er nogal raar hebben uitgezien want ik had een tent bij me om 00.00 uur. Ik zat een boek te lezen en zag een dame zitten. Ik keek haar aan en ze keek terug, in de meeste gevallen wordt dit altijd ongemakkelijk. Deze keer niet, je keek terug en lachte. Nadat we in Rijswijk uitstapte raakte we aan de praat en fietste we een stukje samen. Je studeerde in Amsterdam (UvA) en zat bij het koor vertelde je. Ik heb helaas nooit je nummer gevraagd dus daarom deze bizarre actie ("nooit geschoten altijd mis" zeggen ze toch?)"

Sharon

1 november 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Schiedam Centrum naar station Den Haag Centraal. Op station Rijswijk verloren we elkaar uit het oog.
"Het is misschien ver gezocht, maar misschien toch ook de moeite waard? Je stond vanochtend netzoals ik op perron 5 op Schiedam Centrum te wachten op de Sprinter naar Den Haag Centraal. Een leuke blonde jongen met geweldig mooie groene ogen! Je stond er overigens gister ook, dezelfde tijd, toen keken we elkaar ook even aan. Gister stapte ik in om naast een vriendin te gaan zitten, maar vandaag bleef ik naast je staan tot ik in Rijswijk uit moest stappen. Je maakte in ieder geval mijn tentamen week een beetje ''bearable''."

Geert

27 juli 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Delft. Op station Rijswijk verloren we elkaar uit het oog.
"We zagen elkaar staan bij de tramhalte Den Haag CS/Schedeldoekshaven, wachtend op tram 1 richting Delft Tanthof, rond 17.30. Na een paar keer oogcontact (mooie ogen!) kwam de tram, waar toevallig een plekje naast je vrij was :-) Ik wist niet goed wat te zeggen, en jij volgens mij ook niet, maar in mijn hoofd hadden we een levendig gesprek. Je las een stuk over serotonineremmers (jawel). We hebben alleen kort gepraat over je P+R kaartje. Je auto stond op P+R Hoornwijck en je was met de tram de stad in geweest. Bij de halte Broekpolder moest je helaas weg, terwijl ons gesprek nog niet eens begonnen was... Jij: kort donker haar, een open blik en een bruin-leren tas met 1978 erop. Ik: korte donkere krulletjes, in grijs pak, met grijze tas. Wil jij ook contact…? :-)"

Ryan

5 juli 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Den Haag HS. Op station Rijswijk verloren we elkaar uit het oog.
"Ik heb het uitgezocht! Je ging naar de Broodfabriek in Rijswijk voor een Model convention. In de trein vroeg je aan mij of deze trein zou stoppen bij Rijswijk. Ik knikte met een nee- gebaar en vertelde je dat je bij Holland Spoor moest uitstappen en dat ik ook naar Rijswijk moest. Je werd enthousiast en dacht dat ik ook naar zo'n modellenshow ging. Op dat moment wist ik niet van het bestaan van De Broodfabriek af. Toen we uitstapten in Rijswijk had ik uitgezocht dat je tram 17 moest pakken en we raakten in gesprek over onze dagelijkse werkzaamheden. We vergaten uit te checken en liepen het station weer in en je vertelde dat je al vet laat was voor de show. We raakten verder in gesprek en zei je dat je vlakbij Schiphol werkt. Het gesprek was zo fijn dat je mij zelfs jouw tatoeage liet zien. Op geen moment stond ik stil dat onze wegen zouden scheiden en pas toen jouw tram kwam, drong het tot me door! Ik aarzelde niet en vroeg jouw nummer waarop jij mijn mobiel pakte om het over te typen. Helaas, je maakte een fout en moest je naar de tram lopen. Je riep jouw nummer nog na, blijkbaar wilde je ook afapreken. Maar het geraas van de wind en auto's maakte jou niet te verstaan. Als ik het opnieuw mocht doen, zou ik dat stukje met je zijn meegelopen en toch de tram zijn ingestapt ondanks ik me moest haasten voor mijn afspraak. Zo goed ben je bij mij dus in de smaak gevallen. Mijn oproep aan treinflirt: - Mocht u iemand kennen die op zondag 5 juli naar een Mode Convention ging in Rijswijk, of; - Kent u een collega, vriend of vriendin die hier ging, of; - (Her)kent u dit verhaal van een vriendin die het heeft verteld, of; - Baal jij er ook van dat het ons niet is gelukt om een drankje te doen? Neem s.v.p. contact op met die Surinaamse jongen (en niet Pakistaanse zoals je eerst vermoedde). Mvg, Ryan"

Henk

29 september 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rijswijk naar station Tilburg. Op station Rotterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We wachtten samen op het station in Rijswijk voor de sprinter naar Delft. Door een storing moesten we met de bus naar Delft en van daaruit verder naar Tilburg. We hebben met elkaar gepraat maar ik ben vergeten jouw naam te vragen. Jij, aziatisch uiterlijk (Japans?), grijze trui, lange broek en slank. Zullen we samen een keer wat gaan drinken?"

Flodh

31 juli 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Moerwijk naar station Rijswijk.
"Zomerse ochtend, warme glimlach, zonnige dag.. Jij: leuke sprintermachinist Ik: rode broek, streepjesshirt en nog een beetje slaperig. Kom je me maandag weer ophalen?"

Jan

26 februari 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rijswijk naar station Rotterdam Centraal. Op station Rotterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte in de trein in Rijswijk om 19.24 en ging schuin tegen over je zitten. We lachten een paar keer naar elkaar en ik zocht oogcontact. Ik zou je graag willen leren kennen. Je had een spijkerbroek aan en een zwart/donkerblauwe jas. Mooi glanzend kort zwart haar en grote bruine ogen. Ik heb bruin haar, zwarte jas en zat papieren te lezen. Ik hoop zo dat je reageert. Ik denk continue aan je."

Roy

30 november 2012
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Rijswijk. Op station Rijswijk verloren we elkaar uit het oog.
"Zooo wie was jij mooie jonge dame die in Rijswijk uitstapte en nog naar me zwaaide? Je was met je moeder vermoed ik en ik kwam je in de trein ook al tegen en toen lachten we ook lief naar elkaar. #hartkloppingen"

Ingrid

7 juni 2012
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rijswijk naar station Rotterdam Centraal. Op station Rotterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Thursday morning around 9.15 - 9.30 hYou: male, coloured, short black hair. Dark suit, grey scarf and brown shoes.I: white, (asian looking eyes) long brown hair, grey legging, black boots, grey-black dress, blue denim jacket.I was with a group waiting for other people around the Bruna shop. You were with another man and blond woman opposite the Bruna shop and took pictures of the other two. We had eyecontact. I would like to get in touch with you."

Richard

24 mei 2011
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Rijswijk. Op station Rijswijk verloren we elkaar uit het oog.
"Tussen 15 en 16 voorin de trein zoek ik het mooie meisje met volle rode lippen. Ik moest er helaas in Rijswijk uit.Zin om deze flirt voort te zetten?"

Vincent

23 maart 2011
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Rijswijk. Op station Delft verloren we elkaar uit het oog.
"Weet je nog, die jongen die met z\'n meisje hand in hand door de coupe heen liep, (jongen was een Rasta, en meisje echt een bleu jonge meid.We keken elkaar aan, en jij gaf me een high five...(waarschijnlijk omdat we allebei hetzelfde dachten...;-)Jij zat in de bank tegenover me, samen met een (vriendin/collega/andere dame), en jullie stapte in Delft uit.Wil je graag een mailtje sturen, maar weet niets van je.... Mail jij?"