Max

26 oktober 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Apeldoorn naar station Deventer. Op station Rijssen verloren we elkaar uit het oog.
"Rustig aan naar de trein, Zal ik nu al gaan? Zal hij er nog zijn? Lustig voor elkaar, De trein, als rook in de zon, verdween, Zag je stralende ogen meteen, Wat een pech, De volgende ook pas later weg, Je mooie blonde haren en zwoele blik, De allerleukste lach en de mooiste lippen en mond, De perfecte dag en klik, met een goddelijke kont, Filters die ik perfect mik, dat vond je redelijk sick. Je was onderweg naar een verjaardag, Bleef daar in de nacht, Ik hoopte stiekem dat je je bedacht, Deze vrijdagnacht, Jij bent precies het type waar ik op val, En ooit op een dag vinden zal, We hebben veel dingen gemeen, Dat merkte ik vrijwel meteen, Dankzij een aansteker van 4 jaar oud, Voor elkaar vallen totdat je van elkaar houd, Ik zag aan je ogen, je wou dat ik kwam, Ik hield daar wel van, Wil je misschien een leuke date? Wie weet, misschien zijn we wel elkaars soul-mate! De meet cute deed me denken aan Friends toen Chantler vast zat in de bank met de blonde dame. We zaten vast aan een langere tijd en ik maakte veel te veel stomme foutjes, precies zoals in de series. Volgende keer zeg ik dat ik in Almelo woon, zodat ik een stukje langer met je was geweest vanavond. Hadden we achterin de trein op mijn mobiel Netflix gekeken, waar we dan eigenlijk nauwelijks naar aan het kijken zouden zijn waarschijnlijk zoals je subtiel suggereerde wegens afleiding. Helaas ben ik soms een beetje dom als het gaat om hele erge leuke super mooie vriendelijke lieve vrouwen die een beetje zijn zoals dat ik ben. Ik vond het desalniettemin een leuke ontmoeting. Het lot zal ons wel weer bij elkaar brengen, en indien je dit leest hoop ik dat je een mailtje stuurt. :)"

Alex

21 juli 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Holten naar station Rijssen. Op station Alkmaar verloren we elkaar uit het oog.
"everythingradio.tk"

Jhh

26 januari 2011
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Apeldoorn naar station Rijssen. Op station Aalten verloren we elkaar uit het oog.
"ik reisde op een vrijdagavond de datum weet ik helaas niet meer. Reisde van station apeldoorn naar Rijssen. Rond zes uur in de middag kwam er bij station deventer een vrouw bij me zitten. durfde je niet zo goed aan tekijken en ben een beetje gaan dutten. voor zover ik weet had je lang donker haar. ik vroeg bij station rijssen of ik er langs mocht. Waarop jij zei: kan je moeilijk laten zitten. Je wenste me vriendelijk een fijn weekend toe. Waar ben je?"

Miranda

18 juni 2010
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Apeldoorn naar station Enschede. Op station Rijssen verloren we elkaar uit het oog.
"Een hele tijd terug, op een donderdagmiddag in februari of maart rond 16:45 zat jij tegenover mij in de stoptrein tussen Apeldoorn en Enschede.Je was druk aan het werk in je LOI-werkmap maar we hadden regelmatig oogcontact en we lachten veel naar elkaar. Je had een bruine G-Star trui aan en je bent een jaar of 20 t/m 25. Opvallend was, dat de trein die reed een intercity was i.p.v. een Sprinter, die normaal altijd op dit traject rijd. We zaten in de achterste coupé.In Deventer stapte ik in, jij zat al in de trein. Ik kwam schuin tegenover je zitten. In Rijssen moest ik er helaas uit, jij bleef zitten. Vanaf het perron zag ik je nog en lachten we nog naar elkaar.Ik meende dat jij je nummer aan het opschrijven was, maar die heb ik helaas niet van je gekregen. Ben jij die jongen? Ik kan het na zo'n lange tijd nog steeds niet loslaten, dus ik hoop dat je contact opneemt."