Je flirt uit het oog verloren op Station Rhenen? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

M

12 april 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Zuilen naar station Rhenen. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Meid met bruine trui en zwarte samba’s gezocht! Je stond op station Zuilen te wachten. Tijdens het korte ritje richting centraal wisselden we een paar keer van blik. Ik had een groen jack aan. Lijkt me leuk je beter te leren kennen!"

Anoniem

15 januari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Vaartsche Rijn naar station Rhenen. Op station Driebergen-Zeist verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte in op Vaartsche Rijn en samen uit op Driebergen- Zeist. 1ste klas. Jij gekleed in groene jurk, zwarte laarzen. We hadden een paar keer oogcontact. Binnenkort kop koffie?"

XD

5 augustus 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rhenen naar station Breukelen. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We hadden al oogcontact op de brug en de trap. Jij was alleen. Ik eerst ook, later kwam er een vriendin bij. Jij had je haar in een leuk staartje omhoog, ik had een groene rok aan. Je ging één vierzits voor ons zitten. Bij het verlaten van de trein in Utrecht zwaaide je nog even. Ik kom graag met je in contact!"

Kullenbol

21 juni 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Rhenen.
"Je stond aan de overkant van mijn spoor. We keken elkaar best lang aan. Hahah kon alleen moeilijk naar jou toe om je aan te spreken aangezien beide treinen arriveerde. Je had een beige broek aan. Je was ook licht getint en fleeky krullen hahah. Herken je jezelf? Ik zag je rond 10:40 jij stond uit me hoofd bij spoor 15. Laat me weten als je dit bericht leest?"

Marlies

12 januari 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Rhenen. Op station Bunnik verloren we elkaar uit het oog.
"Vlak na station Utrecht Vaartse Rijn (trein richting Rhenen) werd mijn OV kaart gecontroleerd door een heel knappe conducteur, een lange jonge man met lange, donkere dreads. Ik kon nog net ‘toffe dreads’ stamelen, maar baal dat ik niet de stoute schoenen aan heb gedaan en mijn nummer heb gegeven. Dus mocht de conducteur in kwestie dit zien… :)"

Linde

28 juni 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Rhenen. Op station Driebergen-Zeist verloren we elkaar uit het oog.
"Ik had je al zien staan op het perron. Daar viel je al op als lange, knappe, atletische jongen. Ik liep naar dezelfde deur om in te stappen en zat vervolgens schuin tegenover je in de trein. Jij met je leger rugzak en grote reistas. Gekleed in een groen shirtje met korte blauwe broek. De trein vertrok nog niet want de machinist ontbrak... jij maakte een grapje tegen de mensen om je heen en keek mij lachend aan. Tijdens de treinreis hadden we nog een aantal keer oogcontact. Jij stapte achter mij uit en onder aan de trap op station Driebergen Zeist liep je richting de bus. Beide keken we nog een keer achterom en nu baal ik dat ik het lef niet heb gehad je aan te spreken... ik had je graag willen spreken!"

Mel

18 januari 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Rhenen. Op station Driebergen-Zeist verloren we elkaar uit het oog.
"Om 14:55 vertrokken we uit Utrecht . Jij was de machinist. Wie o wie ben je. Toen we uitstapten riep je nog heel vriendelijk ‘nog een fijne dag’"

Bo

12 november 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Rhenen. Op station Bunnik verloren we elkaar uit het oog.
"Jij blond kort haar, netjes gekleed en nette schoenen, volgens mij een lichtgrijze rugzak en je had ook een laptoptas bij je (maar dat weet ik niet zeker meer). Ik donkerblond haar, donkergroene regenjas en sjaal, een bruine rugzak en een linnen tasje met een gedichtje erop. We keken elkaar een paar keer aan op het perron van Utrecht CS voor de sprinter naar Rhenen. Je heldere blik en lieve glimlach vielen me op. Je liep me voorbij om ergens anders op het perron te wachten en helaas stapte we in een andere coupé in. Ik hoopte dat je misschien uit zou stappen in Veenendaal West, net zoals ik, maar je stapte uit in Bunnik. Ik probeerde nog oogcontact te maken toen je uitgestapt was, maar dat lukte al niet meer. Ik was te verlegen om je aan te spreken en waarschijnlijk lees je dit niet, maar niet geschoten is altijd mis. zin om een keertje koffie te drinken ? :)"

Jose

15 april 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rhenen naar station Utrecht Centraal. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"In Veenendaal Centrum stapte je volgens mij in en ging je tegenover mij zitten. Vanaf Bunnik zijn we een gesprek begonnen over mijn dansfeestje in Wageningen en jouw dagje uit in Amsterdam. Je vertelde ook dat je naar een concert van Depeche Mode was geweest. Helaas moest ik uitstappen in Utrecht Vaartsche Rijn en kpnden we niet meer verder praten. Het lijkt me heel leuk om je weer te zien."

C

31 maart 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Rhenen. Op station Bunnik verloren we elkaar uit het oog.
"Samen met mijn broers zat ik vandaag in de sprinter vertrekkend op 9:12 van Utrecht Centraal richting Rhenen. In Utrecht kwam je in de 4-zit naast ons zitten en we hadden een paar keer oogcontact. Toen ik in Bunnik uitstapte lachte je en ik smolt weg."

R

1 oktober 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Rhenen. Op station Driebergen-Zeist verloren we elkaar uit het oog.
"Op de avond van zondag 1 oktober stonden we te wachten op de treinvervangende bus van Utrecht Centraal naar Rhenen, die vertrok om 22:30. Ik had een rolkoffer bij. Ben jij de leuke jongen (Bas?) uit Maarn met het boekje in de hand met wie ik een tijdje een leuk gesprek heb gehad? Ik stapte uit in Driebergen-Zeist. Jij ging door naar Maarn. Je zwaaide nog naar me. Sorry, ik had je nummer moeten vragen. Een omleiding door werkzaamheden was dankzij jou nog nooit zo leuk."

Jur

19 maart 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rhenen naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi, ik zat vanmorgen rond 10:30 in de trein van Rhenen naar Utrecht en je stapte met je vader (denk ik) in op station Veenendaal of Maarn. Ik vond je een prachtige dame, je zat schuin tegenover me in een andere zithoek en we hadden een aantal keer intensief oogcontact. Ik had een bril op, een donkere coltrui aan en later toen we uitstapten op Utrecht C. ook een oranje ski-jas. Op de roltrap naar de stationshal van Utrecht C. stond ik achter jullie. Ik wilde je een briefje toestoppen met mijn tel. nummer maar durfde dat niet met je vader in de buurt. Hopelijk kunnen we zo in contact komen! :) Jur"

H

3 september 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Rhenen. Op station Veenendaal West verloren we elkaar uit het oog.
"Je komt uit Griekenland, en was samen met klasgenoten op weg naar Veenendaal voor een uitwisselingsweek. Op donderdagavond kwam je in Utrecht naast me zitten in de stoptrein naar Rhenen/Veenendaal. We hadden een leuk gesprek. Ik vertelde je in het Engels dat ik zojuist een kadootje voor mijn nichtje van 4 gekocht had, en had dit in een tas op schoot. Jij had een rondvaart gehad in Amsterdam en vertelde over Griekenland. Ik wenste je een fijne week toe en stapte uit in Veenendaal West. Je zwaaide nog even. Ik zou graag nog eens met je mailen, en heb spijt dat ik je dit niet gevraagd heb. Nu hoop ik dat iemand jou kent en dit bericht aan je doorgeeft."

Theo

28 december 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rhenen naar station Veenendaal Centrum. Op station Veenendaal Centrum verloren we elkaar uit het oog.
"Leuke mooie dame met prachtig bruin haar, mooie ogen en een leuke giechelende lach..wie ben je?? We stonden beide op station rhenen, stappen beide uit op station veenendaal centrum. We raakten in gesprek omdat de trein ons liet wachten in de kou. je bent af en toe beetje streng tegen je dochtertje;) jullie waren bij oma geweest op die middag, ik bij vrienden. Je houdt van koffie. Je woont paar straten/blokken verderop. Je bent van de details;) Je bent grappig, je bent leuk, je bent mooi.. maar wie ben je en hoe heet je? Ik wil graag koffie met je drinken.. (Volgende week: zelfde tijd, zelfde plaats, dezelfde glimlach?)"

Lief

16 september 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Bijlmer ArenA naar station Rhenen. Op station Utrecht Zuilen verloren we elkaar uit het oog.
"Dinsdag om 16.45 stapten we samen in sprinter van Amsterdam Bijlmer naar Utrecht Zuilen. We zaten schuin tegenover elkaar, jij met je telefoon ik met een boek. We hadden elkaar al in het oog op het station en nu dicht bij elkaar. Je keek naar mij en keek verlegen weg, dit deden we alle twee nog een paar keer. Op station Zuilen stapten we uit. Jij de ene kant op ik de andere, ik keek je na, je keek nog om... Je bent een leuke blondine met kort haar, rode rugzak en droeg slippers. Ik wil je graag nog een keer zien!!!"