Mel

18 januari 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Rhenen. Op station Driebergen-Zeist verloren we elkaar uit het oog.
"Om 14:55 vertrokken we uit Utrecht . Jij was de machinist. Wie o wie ben je. Toen we uitstapten riep je nog heel vriendelijk ‘nog een fijne dag’"

Bo

12 november 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Rhenen. Op station Bunnik verloren we elkaar uit het oog.
"Jij blond kort haar, netjes gekleed en nette schoenen, volgens mij een lichtgrijze rugzak en je had ook een laptoptas bij je (maar dat weet ik niet zeker meer). Ik donkerblond haar, donkergroene regenjas en sjaal, een bruine rugzak en een linnen tasje met een gedichtje erop. We keken elkaar een paar keer aan op het perron van Utrecht CS voor de sprinter naar Rhenen. Je heldere blik en lieve glimlach vielen me op. Je liep me voorbij om ergens anders op het perron te wachten en helaas stapte we in een andere coupé in. Ik hoopte dat je misschien uit zou stappen in Veenendaal West, net zoals ik, maar je stapte uit in Bunnik. Ik probeerde nog oogcontact te maken toen je uitgestapt was, maar dat lukte al niet meer. Ik was te verlegen om je aan te spreken en waarschijnlijk lees je dit niet, maar niet geschoten is altijd mis. zin om een keertje koffie te drinken ? :)"

Jose

15 april 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rhenen naar station Utrecht Centraal. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"In Veenendaal Centrum stapte je volgens mij in en ging je tegenover mij zitten. Vanaf Bunnik zijn we een gesprek begonnen over mijn dansfeestje in Wageningen en jouw dagje uit in Amsterdam. Je vertelde ook dat je naar een concert van Depeche Mode was geweest. Helaas moest ik uitstappen in Utrecht Vaartsche Rijn en kpnden we niet meer verder praten. Het lijkt me heel leuk om je weer te zien."

C

31 maart 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Rhenen. Op station Bunnik verloren we elkaar uit het oog.
"Samen met mijn broers zat ik vandaag in de sprinter vertrekkend op 9:12 van Utrecht Centraal richting Rhenen. In Utrecht kwam je in de 4-zit naast ons zitten en we hadden een paar keer oogcontact. Toen ik in Bunnik uitstapte lachte je en ik smolt weg."

R

1 oktober 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Rhenen. Op station Driebergen-Zeist verloren we elkaar uit het oog.
"Op de avond van zondag 1 oktober stonden we te wachten op de treinvervangende bus van Utrecht Centraal naar Rhenen, die vertrok om 22:30. Ik had een rolkoffer bij. Ben jij de leuke jongen (Bas?) uit Maarn met het boekje in de hand met wie ik een tijdje een leuk gesprek heb gehad? Ik stapte uit in Driebergen-Zeist. Jij ging door naar Maarn. Je zwaaide nog naar me. Sorry, ik had je nummer moeten vragen. Een omleiding door werkzaamheden was dankzij jou nog nooit zo leuk."

Jur

19 maart 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rhenen naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi, ik zat vanmorgen rond 10:30 in de trein van Rhenen naar Utrecht en je stapte met je vader (denk ik) in op station Veenendaal of Maarn. Ik vond je een prachtige dame, je zat schuin tegenover me in een andere zithoek en we hadden een aantal keer intensief oogcontact. Ik had een bril op, een donkere coltrui aan en later toen we uitstapten op Utrecht C. ook een oranje ski-jas. Op de roltrap naar de stationshal van Utrecht C. stond ik achter jullie. Ik wilde je een briefje toestoppen met mijn tel. nummer maar durfde dat niet met je vader in de buurt. Hopelijk kunnen we zo in contact komen! :) Jur"

H

3 september 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Rhenen. Op station Veenendaal West verloren we elkaar uit het oog.
"Je komt uit Griekenland, en was samen met klasgenoten op weg naar Veenendaal voor een uitwisselingsweek. Op donderdagavond kwam je in Utrecht naast me zitten in de stoptrein naar Rhenen/Veenendaal. We hadden een leuk gesprek. Ik vertelde je in het Engels dat ik zojuist een kadootje voor mijn nichtje van 4 gekocht had, en had dit in een tas op schoot. Jij had een rondvaart gehad in Amsterdam en vertelde over Griekenland. Ik wenste je een fijne week toe en stapte uit in Veenendaal West. Je zwaaide nog even. Ik zou graag nog eens met je mailen, en heb spijt dat ik je dit niet gevraagd heb. Nu hoop ik dat iemand jou kent en dit bericht aan je doorgeeft."

Theo

28 december 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rhenen naar station Veenendaal Centrum. Op station Veenendaal Centrum verloren we elkaar uit het oog.
"Leuke mooie dame met prachtig bruin haar, mooie ogen en een leuke giechelende lach..wie ben je?? We stonden beide op station rhenen, stappen beide uit op station veenendaal centrum. We raakten in gesprek omdat de trein ons liet wachten in de kou. je bent af en toe beetje streng tegen je dochtertje;) jullie waren bij oma geweest op die middag, ik bij vrienden. Je houdt van koffie. Je woont paar straten/blokken verderop. Je bent van de details;) Je bent grappig, je bent leuk, je bent mooi.. maar wie ben je en hoe heet je? Ik wil graag koffie met je drinken.. (Volgende week: zelfde tijd, zelfde plaats, dezelfde glimlach?)"

Lief

16 september 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Bijlmer ArenA naar station Rhenen. Op station Utrecht Zuilen verloren we elkaar uit het oog.
"Dinsdag om 16.45 stapten we samen in sprinter van Amsterdam Bijlmer naar Utrecht Zuilen. We zaten schuin tegenover elkaar, jij met je telefoon ik met een boek. We hadden elkaar al in het oog op het station en nu dicht bij elkaar. Je keek naar mij en keek verlegen weg, dit deden we alle twee nog een paar keer. Op station Zuilen stapten we uit. Jij de ene kant op ik de andere, ik keek je na, je keek nog om... Je bent een leuke blondine met kort haar, rode rugzak en droeg slippers. Ik wil je graag nog een keer zien!!!"

Hanneke

3 augustus 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rhenen naar station Utrecht Centraal. Op station Maarn verloren we elkaar uit het oog.
"Na zonsondergang in Rhenen gelijk door naar de trein, dus die van 22.09 u. Je was de enige in de trein en droeg een tas met bosui. Ik vroeg of ik met je mocht meereizen op een meereiskaartje. Jij: heel leuk, blauwe korte broek en heel donker haar met klein beetje grijs (indo?). Ik bruine jurk, oncharmante gympen, groene rugzak. Toen de conducteur kwam zei je: “ze reist altijd met mij mee ” en ik zei: ” ja, dat zie je zo”. Daarna toch verlegen en verrast (ik). Misschien beide wachtend tot de ander iets zou vragen, keken we elkaar zoekend in de ogen bij het weggaan. Voelde me daarna alsof ik een suikerlaagje had gekregen dus hoop dat je dit leest. Eerstvolgende zondag bij mooi weer op herhaling?"

Veenendaaler

2 april 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Driebergen-Zeist naar station Rhenen. Op station Veenendaal Centrum verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte in driebergen in, ik liep. beld langs en maakte me gesprek af bij de deur van de trein vervolgens kwam ik naast je zitten, merkte gelijk dat jij dit wel fijn vind want je schoof gelijk een stukje dichterbij, jij dacht dat ik iets liet valle toen ik me tas neerzette waarop ik jedankte voor je opletendheid, uit eindelijk lliete we elkaar iets zien op de telfoon(filmpje over aape op de moter kap) uit eindelijk in het veen aangekome stapte we uit en wenste elkaar een fijne avond toe, normaal zou ik dit hopeloos vinden maar je was zon leuke meid. dat ik hoop jee over 3weken weer in de zelfde trein weer tezien groetjes my"

David

14 juni 2012
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Breukelen naar station Rhenen. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"In de trein van 11.44u stapte wij beide in. Ik was gekleed in een wit overhemd met een zwart casual jasje. Ik zat in een 4 zits en jij rechts van mij aan de andere kant. Jij voel me meteen op lezend in een boek hadden we oogcontact, net voordat wij beide uitstapte glimlachte je weergaloos naar mij toe. Op dat moment had ik zo een brok in mijn keel. Ik liep vervolgens naar de rookpaal (sorry slechte gewoonte;) en jij liep verder. Na al spijt dat ik je niet heb aangesproken. Vandaar deze poging, hopend dat je het leest. X"