H

24 april 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen naar station Dordrecht. Op station Ravenstein verloren we elkaar uit het oog.
"Meisje met blauwe ogen en donkere krullen. We keken elkaar n paar keer aan. Zou je graag n keer spreken x (Ik had n donker rode stone island jas aan)"

Pascal van nift

30 augustus 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Oss naar station Ravenstein. Op station Nijmegen verloren we elkaar uit het oog.
"hallo, ik ben een jongeman die op het Centraal station van Oss instapte in de warme sprinter naar Nijmegen. Jij zat al in de trein van Den Bosch af omdat je in Haaren woont en op bezoek ging bij vriendinnen in Nijmegen. Doordat jij zuchtte van de warmte in de trein zijn we een beetje aan de praat gekomen en jammer genoeg was mijn station veel te vroeg alwaar ik uit moest stappen en jij verder ging naar Nijmegen. Ik weet nog dat je me vertelde dat je nogal vaak de verkeerde trein pakte namelijk de stoptrein/sprinter terwijl je het liefste de sneltrein van Den Bosch naar Nijmegen zodat hij niet overal stopt. Hopelijk komen we in contact. Groetjes Pascal"

Pieter stevenso

22 juli 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen naar station Ravenstein. Op station Ravenstein verloren we elkaar uit het oog.
"Na de 4-daagse terug naar Ravenstein. We zaten in de coupé bij die dronkaarden. Ik was met mn opa en oma. Jij met een vriendin. Jullie hadden het over of jij terug naar huis ging fietsen. We hebben af en toe oogcontact gehad en ik vind je leuk xD"

Anoniem

13 januari 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Ravenstein naar station Boxtel.
"Vanmorgen (13-01-2014) rond 08:50 op traject Nijmegen-Deurnen, kwam ik erachter dat je bij me in de trein zat. Waarschijnlijk ben je in gestapt op Den Bosch Centraal, ik denk namelijk dat ik je hier al eens vaker gezien heb en vind je oprecht een hele mooie jongen haha! Je hebt donker bruin, krullend (?) haar tot net iets boven je schouders. Ik dacht dat je jas rood met zwart was met een ruitje. Daar komt bij dat we dezelfde schoenen droegen, zwarte Old Skool vans. Volgens mij heb ik je ook ooit met een gitaarkoffer gezien, voor een elektrische gitaar. Helaas heb ik je nooit kunnen spreken omdat ik meestal pas merk dat je bij me in de trein zit wanneer ik in Boxtel uit stap. Ook ik heb bruin haar. Ik weet bijna zeker dat we één seconde oogcontact hadden haha. Ik ben erg benieuwd of je van binnen ook zo leuk bent als van buiten."