M

5 juni 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Raalte naar station Zwolle. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"We kwamen beide terug van ribs en blues, in de trein hebben we gepraat en vanaf station zwolle zijn we samen weggefietst. Halverwege zijn onze wegen gescheiden en ik heb er best wel spijt van dat ik niet eens je naam heb gevraagd laat staan je nummer. Maar oke hier ben ik dan met de hoop dat je dit ooit gaat lezen xoxo iedereens favoriete e-girl!"

Joris

1 september 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Raalte. Op station Raalte verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi Robin, Ik sprak je aan toen we 1 september eind van de middag uitstapte in Raalte, je zegt mij te kennen. Ik denk dat ik je ook herken, misschien kunnen we er samen achter komen! Ik ben heel erg benieuwd"

Rik

6 oktober 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Enschede naar station Amersfoort Centraal. Op station Raalte verloren we elkaar uit het oog.
"Het was een kort maar leuk gesprek wat we in de trein hadden (en oh wat zag je er goed uit). Ik kwam net van een sollicitatiegesprek en jij ging er net naar een (je weet wel, die jongen in dat blauwe pak). Tot mijn grote spijt heb ik niet meer naar je naam gevraagd en vraag ik je hier om, indien je het leuk vindt, contact met me op te nemen."

Thijs hoek

24 mei 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hengelo naar station Raalte. Op station Almelo verloren we elkaar uit het oog.
"Ik ben op zoek naar die ene mooie blonde dame waar ik gezellig mee heb zitten babbelen in de coupe. Je was je nog aan het opmaken voor het werk, want dat bespaarde je tijd. De jonge dame in kwestie is 23 jaar en kwam uit enschede drienerlo. Ze had 2e pinksterdag nog een gezellig etentje gepland staan. Wij waren op weg naar raalte voor ribs and blues En hebben je nog uitgenodigd om na je werk daar ook langs te komen:). Hopelijk vind ik je via deze weg(a) want hoe dom kon iemand zijn om niet naar je naam te vragen! Groetjes Thijs"

N

18 november 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Enschede Kennispark. Op station Raalte verloren we elkaar uit het oog.
"Trein van 14.49: Jij zat al in de trein op station Zwolle toen ik instapte. Ik ging schuin tegenover je zitten. Je keek nog of het paste met je tas voor A3 papier. Ik moest me al gelijk inhouden om niet te veel naar je te kijken. Ik vond je mooi! En ik was erg benieuwd naar welke studie je deed met zo'n tas. Zelf loop ik ook vaak met A3 vellen rond voor mijn studie. Af en toe keek ik naar je en zag dat je het zelfde deed. Soms met een gekruiste blik waarna we beide snel weer weg keken. We waren allebei misschien wat te verlegen om iets te zeggen. Het was ook druk in de trein.. Toen je opstond om uit te stappen baalde ik ervan dat ik niets gezegd had! Ik keek nog snel achterom en zag dat je me nog aankeek. Daarna stapte je uit.. Ik hoop dat je dit leest en reageert! Jij had blauwe jeans aan en zwarte handschoenen met grijze vingertoppen. Ik, blond, een bruine jas met een blauwe trui eronder. En naast me een fel oranje/blauwe tas."

B

7 september 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Raalte. Op station Raalte verloren we elkaar uit het oog.
"Beiden ingestapt op Amsterdam Centraal, zelfde coupe, beiden overgestapt in Zwolle, trein richting Enschede, weer zelfde coupe, jij uitgestapt in Raalte, ik mocht nog een paar stations verder. Hoop dat jij, man, blond, sportief lichaam, wit shirt en blauwe jeans je hierin herkent. Keer koffie drinken samen?;-)"