Je flirt uit het oog verloren op Station Putten? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Willemijn

15 maart 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Amersfoort Vathorst. Op station Putten verloren we elkaar uit het oog.
"We hadden een paar keer oogcontact. Helaas stapte ik al bij station Putten uit.. Jij had een pet op en ik zat schuin achter je :)"

Janneke

22 november 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Putten naar station Utrecht Centraal. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We kwamen elkaar tegen heletijd oog contact en en naar elkaar lachen . wat ik wel weet hij werkt bij het ns hopen kom ik hem weer een keer tegen of hij zoekt mij hihi"

Hans

23 oktober 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Utrecht Centraal. Op station Putten verloren we elkaar uit het oog.
""Ik stapte om 11.12 uur in Nunspeet in de sprinter van Zwolle naar Utrecht Centraal toen ik oogcontact kreeg met jou, aantrekkelijke vrouw met lang grijs haar in rood donsjack. Wij wisselde regelmatig blikken (van herkenning?) tot op het moment dat ik op station Putten de trein verliet. Spijt dat ik niet een gesprek met jou ben aangegaan en wellicht had kunnen vragen om met jou bij het station iets te gaan drinken en wellicht verder contact zouden kunnen hebben.""

Dirk koning

15 april 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Zwolle. Op station Putten verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zag jouw in een bomvolle trein.van Utrecht naar Zwolle.jij naar putten ik ermelo .Je zat op de trap een Utrechts krantje te lezen ik maakte nog een opmerking over de grachtjes in Utrecht.jij zat daar maar mooi te wezen en probeerde te lezen wat je duidelijk niet lukte omdat je je gedachte er niet bij had.ik zei nog moet eruit in Ermelo.En opeens kwam daar station putten.en je zei nog hier moet ik eruit en weg was je.mij achter latend met de vlinders in mijn buik.had ik je telefoonnet maar gevraagd.ik wil je dolgraag terug zien dan kunnen we wat leuks gaan doen.ik was die man met de blauwe jeans blauw witte jas en ?.ik hoop dat je dit leest en contact wil."

Martijn

1 december 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Vathorst naar station Zwolle. Op station Putten verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte de trein in bij vathorst, en ging op de klaptstoel tegen de ruit van de doorgang zitten. Jij zat schuin tegenover mij op de hoekbank; blond haar, mooie blauwe ogen achter een halfronde bril met grote glazen en een lieve lach waar mijn hart sneller van ging kloppen. Je stapte uit in putten voordat ik mijn moed had verzameld, geef je mij nog een kans?"

Anoniem

25 januari 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Harderwijk. Op station Putten verloren we elkaar uit het oog.
"Je ging tegenover mij zitten op een trappetje, ik zat op het stoeltje onderaan de trap. Iedereen stapte uit maar je bleef zitten. Je had zulke mooie ogen dat ik er zelf verlegen van werd en het voelde alsof jij dat ook was.. Doe dit normaal niet maar als je dit ziet en hetzelfde dacht laat dan wat weten dat we een keer kunnen praten met elkaar, lijkt mij echt leuk! Toen stapte je uit en was ik al te laat om wat te zeggen.."

L

23 oktober 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Overvecht naar station Zwolle. Op station Putten verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte samen met mijn vriendin in de stoptrein naar Zwolle om 16:55 vanuit Utrecht Overvecht. Jij zat al, en toen ik je aan keek kreeg ik een vriendelijk lachje terug. Jij raakte in gesprek met de vrouw die naast jou zat over haar klein kinderen. Jij luisterde zo aandachtig, en liet jouw vrolijke glimlach een paar keer zien. Ondertussen hadden wij oogcontact. Jij had een grijze trui met daaronder een witte blouse, jouw schoenen waren bruin, want jij hield de hele tijd de deur tegen als die te hard dicht of open"

Tegenover

6 december 2012
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Putten naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Een mooie,lange vrouw zat aan de overkant van het gangpad in de stoptrein Zwolle-Utrecht rond 12.00 uur. Ik stapte in bij Amersfoort Vathorst, maar die kan ik in de lijst niet aanklikken :-)Aangezien jij al in de trein zat heb ik maar gegokt dat je vanuit Putten kwam, maar Nijkerk ofzo zou net zo goed kunnen!Je had mooi, half lang stijl haar. Ook je gelige legging viel behoorlijk op. Verder was je duidelijk lang en slank. En leuk!Een echte flirt was er misschien niet, maar dat lag ook een beetje aan mij. Ik moet daarom even mijn excuses aanbieden. Je groette me heel vriendelijk, maar veel zinnigs kwam er bij mij niet uit, omdat ik niet goed wist waar ik moest kijken. Ik werd een beetje zenuwachtig van je!Mag ik je de volgende keer proberen wel te groeten?"

N23

10 september 2011
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Putten. Op station Aalten verloren we elkaar uit het oog.
"Ik kwam je tegen op Utrecht centraal en ging naast je op een bankje zitten. Jij was getint,had donkere krullen en droeg zwart/witte ( nette) kleding. Je lachte naar me en ik lachte voorzichtig terug. In de trein ging je één bankje voor me zitten. Je lag voornamelijk te slapen of keek mij aan via het raam. Bij Nijkerk kwam de conductrice en kreeg jij een boete. Je had alleen nog een pinbon van je kaartje? Ik stapte uit in putten en we lachten nog even naar elkaar...jij was ondertussen nog druk met het in ontvangst nemen van je boete dus ik durfde je niet meer aan te spreken. Jammer...ik ben toch stiekem erg benieuwd naar je :)"

Sjoerd

29 oktober 2010
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Zwolle. Op station Putten verloren we elkaar uit het oog.
"Jij zat muziek te luisteren en je haar goed te doen, we keken elkaar meerdere keren recht in de ogen aan. Net voordat ik uitstapte deed je een zwarte muts op."