Je flirt uit het oog verloren op Station Oss West? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

S

2 maart 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Oss. Op station Oss West verloren we elkaar uit het oog.
"We stonden in een volle sprinter, hadden een aantal keer oogcontact en je had prachtige bruine ogen. Ik droeg een donkerblauwe jas en grijze spijkerbroek. Je stapte uit bij Oss West. Je ogen kon ik daarna niet meer uit m'n hoofd halen dus daarom maar dit bericht.. Dit plaatsen is wel echt cringe maar ik wil je weer zien."

J

12 augustus 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Oss West naar station Utrecht Centraal.
"Jongen met veel bagage op zoek naar meisje met groen vestje. Op Oss centraal zag ik je al in de sprinter richting Den Bosch zitten in de verte, te ver om het gesprek aan te gaan. Na overstap in Den Bosch naar de trein richting schiphol (Utrecht centraal) zat ik plots tegenover je, sprakeloos. Nadat ik zeer onhandig met al mijn bagage de coupe in kwam lachte je even naar me, het moment dat ik toe had moeten slaan. Dit deed ik echter niet, tot mijn spijt. Herken je jezelf hierin en wil je dat gesprek alsnog aan gaan? Reageer (:"

Anoniem

8 november 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Oss West. Op station Oss West verloren we elkaar uit het oog.
"Ik kwam je al tegen in ede Wageningen toen we uit bus 1 stapte. Jij had een donkergroene jas aan met een.bondkraag,zwarte schoenen met een klein hogen, een zwarte broek met gaten erin en een donker paars kleurige trui. Je heb bruin haar en bruine ogen. Ik verloor je uit het oog totdat je samen met mij in de trein richting s Hertogenbosch stapte. Deze had vertraging en ging daardoor later weg en als intercity naar nijmegen. Ik ging op de stoelen naast je zitten en we hadden lichtelijk oogcontact. Ik heb blond haar en had een zwart vest aan met een donkergrijze broek. Ben jij dit of herken je je hier in laat het me weten."

Elvira

7 augustus 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Oss West naar station Utrecht Centraal. Op station Rosmalen verloren we elkaar uit het oog.
"Hey Jij leukerd! Mijn vriendin stapte 7 augustus om 21.50 uur op bij OssWest en is onder de indruk van jouw super leuke lach. Je droeg een grijze trui, stoppelbaardje en dronk een cola. Jullie hadden veel oogcontact en lachten veel naar elkaar. Je stapte uit in Rosmalen. Leuk als je jezelf herkent want ze zou wel op date willen hoor ;) laat wat van je horen!"

Anoniem

17 november 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Oss West. Op station Oss verloren we elkaar uit het oog.
"Stap 19:46 uit de trein (vanaf 19:26 uit Den Bosch die niet in de lijst staat) en heb zo'n spijt dat ik een magistraal mooie jongedame haar nummer niet heb gevraagd... We zaten beide in de sprinter van Den Bosch richting Nijmegen waarbij ik op Oss West uitstapte en zij bleef zitten. Waar ze uitstapte is sowieso na Oss.. Daarna weet ik het dus niet :( Een vriend van me knoeide nog een blikje bier waarna ik je vriendelijk een roze cadillac snoepje van Autodrop aanbood... Ze zat schuin-achter ons.. Hopelijk wil je dit bericht plaatsen zodat ik haar kan vinden en ik een keer een drankje met haar kan drinken... Ik baal echt vreselijk van het feit ik haar niet gevraagd heb of ze interesse had een drankje te doen met me frown-emoticon frown-emoticon"

Jelle

14 oktober 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Oss West. Op station Oss West verloren we elkaar uit het oog.
"Beide hadden we een medische keuring van Defensie. Jij voor Natres deeltijd militair en ik voor Luchtmobiele Brigade. Ik keek jou aan en jij naar mij. Stiekem keek ik nog een keertje naar jou. Ondanks dat we elkaar al heel de dag konden spreken begonnen we pas echt te praten tijdens het reizen. Samen liepen we naar Amsterdam centraal en toevallig moesten we beide de zelfde trein pakken. In Utrecht had ik richting Zaltbommel moeten reizen maar ik koos om samen met jou richting Den Bosch te reizen. Een kleine omweg om langer samen te kunnen reizen. Op station Den Bosch moest jij naar Oss West en ik dan toch maar richting Zaltbommel. Tijdens het afscheid nemen zei jij: we zien elkaar vast nog wel een keertje. Pas in de trein richting Zaltbommel besefte ik hoe leuk je eigenlijk bent en dat we geen contact gegevens hebben uitgewisseld. "We zien elkaar vast nog wel een keertje" ... kon dat maar. Misschien een kleine kans dat je dit leest... zou je mij nog een keertje willen zien maar dan buiten de trein om? Jelle"

Jelle

14 oktober 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Oss West. Op station Oss West verloren we elkaar uit het oog.
"Beide hadden we een medische keuring van Defensie. Jij voor Natres deeltijd militair en ik voor Luchtmobiele Brigade. Ik keek jou aan en jij naar mij. Stiekem keek ik nog een keertje naar jou. Ondanks dat we elkaar al heel de dag konden spreken begonnen we pas echt te praten tijdens het reizen. Samen liepen we naar Amsterdam centraal en toevallig moesten we beide de zelfde trein pakken. In Utrecht had ik richting Zaltbommel moeten reizen maar ik koos om samen met jou richting Den Bosch te reizen. Een kleine omweg om langer samen te kunnen reizen. Op station Den Bosch moest jij naar Oss West en ik dan toch maar richting Zaltbommel. Tijdens het afscheid nemen zei jij: we zien elkaar vast nog wel een keertje. Pas in de trein richting Zaltbommel besefte ik hoe leuk je eigenlijk bent en dat we geen contact gegevens hebben uitgewisseld. "We zien elkaar vast nog wel een keertje" ... kon dat maar. Misschien een kleine kans dat je dit leest... zou je mij nog een keertje willen zien maar dan buiten de trein om?"

Johan

27 juni 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen naar station Deurne. Op station Oss West verloren we elkaar uit het oog.
"Nijmegen, de trein van 19:23. Vandaag vrijdag 27 juni zat ik samen met mijn zoontje in de trein. Jij kwam naast me zitten (was ook niet veel andere keus), ik vroeg je of er een festival gaande was en jij antwoordde dat de drukte te maken kon hebben met afgestuurde studenten. Even leken we een heel leuk gesprek te gaan hebben, maar ja, rumoer door de drukte die in Wijchen uitstapte en mijn zoontje om op te letten, dus ja, het kwam er niet echt van. Toen ik uitstapte in Oss West, vond ik het jammer dat ik niet meer moeite had genomen om een beter gesprek aan te gaan. Zullen we dat alsnog doen?"

Johan

14 februari 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rosmalen naar station Oss West. Op station Oss West verloren we elkaar uit het oog.
"Op station Oss West liet jij (mooie dame) je witte aansteker vallen. Zonder enige bedoelingen erachter raapte ik hem voor je op. Bijna liet je hem weer vallen, maar ik hield nog even vast voor je... want je handen waren zo lekker warm (zelfs met dat koude weer), eventjes wilde ik helemaal niet meer loslaten, maar begon uiteindelijk toch aan te lopen. STOM, het was nog wel de dag des liefde, dus waarom niet even een praatje geprobeerd. Lees je dit? Hoop het... zou graag alsnog dat praatje willen maken..."