Je flirt uit het oog verloren op Station Oss? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Jordan

6 april 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Oss naar station s-Hertogenbosch. Op station s-Hertogenbosch verloren we elkaar uit het oog.
"Ik heb je in de heenreis van Den Bosch naar Oss al gezien en daarna op de terugreis een paar uurtjes later weer toen ik van training af kwam. Je bent prachtig, ik ging naast je zitten op een oncomfortabel stoeletje puur dat ik maar naar jou kon kijken haha. Ik zou graag met je in contact willen komen, want je ogen hebben me interesse gewekt. Ik ben die jongen met de voetbaltas en petje achter over."

Rick

8 maart 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen naar station s-Hertogenbosch. Op station Oss verloren we elkaar uit het oog.
"Woensdag 8 Maart nam ik met mijn mountainbike de trein van Arnhem naar Eindhoven. Rond 10/10.30u stapte in Nijmegen een leuke blonde dame in met haar mountainbike. Je zette je fiets tegen de mijne en alhoewel de zitplekken wat krap werden ging het prima. Kort voordat je uitstapte in station Oss, raakten we even in gesprek. We hadden het erover hoe fijn en gemakkelijk het is met de fiets in de trein. Je zei: Als je vermoeide benen hebt stap je gewoon in en ga je naar huis. Het sneeuwde en we vonden het allebei leuk om daar doorheen te rijden. In Oss moest je eruit, je vroeg met een enthousiaste blik of ik er ook uit moest. Ik moest door naar een tandardsafspraak in Eindhoven. Maar ik heb spijt dat ik niet met je uitgestapt ben om verder kennis te maken. Hopelijk zie je dit of ziet een bekende die je erop attendeert"

Lars

14 oktober 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Oss. Op station Oss verloren we elkaar uit het oog.
"Keek een leuk meisje aan maar durfde dr niet aan te spreken want ik ben een pussy"

Yas

16 maart 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Oss naar station Roosendaal. Op station Tilburg verloren we elkaar uit het oog.
"We stonden stil in denbosch toen kwam je tegenover me zitten We keken elkaar nu en dan aan maar ik wist niet hoe ik het aan ging pakken. Ik stapte uit in tilburg en je zwaaide me na."

Anne

3 december 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Oss naar station Nijmegen. Op station Oss verloren we elkaar uit het oog.
"Het was koud en het regende. De treinen waren uitgevallen en reden niet verder dan Oss. Beide waren wij aan het wachten tegenover het bedrijf MSD, tot we werden opgehaald. Je had een sporttas bij je en een grote AH tas met een doos erin. Mensen liepen terug naar de trein en jij vroeg aan mij of de treinen weer reden. We raakte aan de praat alleen voordat ik het wist werd je opgehaald in een zwarte auto, je zette je spullen achterin en je was weg. Door de korte tijd ben ik vergeten te vragen naar je naam. Het enige wat ik weet is dat je in Nijmegen woont. Je had een licht bruin beige jas aan, een spijkerbroek met sneakers. Ik zou graag ons gesprek voort willen zetten, en je beter willen leren kennen!"

Charlotte

24 november 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch Op station Oss verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte in op Den Bosch in de sprinter richting Arnhem. Jij, jongeman, zat schuin tegenover me aan het andere gangpad. Jij: roodachtig haar, blauw standaard mondkapje op, grijze muts en trui waar iets van Paris op leek te staan, tattoo van een soort knoop of cirkel op je onderarm, een rugzak met een panterprint en witte schoenen met een doolhofprint, heel leuk! Ik: donkerblauwe coltrui, bruin haar, goudkleurige bril, zwart hunkemoller mondkapje op. We bleven oogcontact maken, en ik wenste je een goede reis toen ik in Oss uitstapte. Helaas durfde ik je niet aan te spreken, dus dan misschien maar zo? Liefs, Charlotte"

Anouk

9 oktober 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Oss. Op station Oss verloren we elkaar uit het oog.
"Jij: las een boek je had een patagonia jas aan en je kwam bij Rosmalen of Oss west schuin tegeonver mij zitten omdat een andere vrouw vertrok. We hadden een paar keer oogcontact maar ik was aan het facetimen met een vriendin dus ik durfde je niet aan te spreken. In Oss moest ik helaas uitstappen"

S

2 maart 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Oss. Op station Oss West verloren we elkaar uit het oog.
"We stonden in een volle sprinter, hadden een aantal keer oogcontact en je had prachtige bruine ogen. Ik droeg een donkerblauwe jas en grijze spijkerbroek. Je stapte uit bij Oss West. Je ogen kon ik daarna niet meer uit m'n hoofd halen dus daarom maar dit bericht.. Dit plaatsen is wel echt cringe maar ik wil je weer zien."

Mark

28 december 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Deventer. Op station Oss verloren we elkaar uit het oog.
"Je stapte in op station Den Bosch en kwam tegenover mij zitten. We glimlachten naar elkaar. Ik zag je naar mijn tattoo op mijn arm kinken, tevens het moment dat jij ook jouw jas uitdeed en je jouw tattoos toonde. Je maakte een opmerking over mijn ogen en we raakten aan de praat. Te kort voor mijn gevoel, want je stapte een halte later uit. Ik ben benieuwd naar jouw verhalen achter je tattoos. Het lijkt mij leuk je te leren kennen. :-)"

Ed

3 januari 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Breda naar station Oss. Op station Oss verloren we elkaar uit het oog.
"Vandaag zag ik je in Breda de trein instappen naar Zwolle van 13.23 uur. Je ging aan het begin van de coupé zitten in dat knusse hoekje. Vanuit de vierzit kon je naar je kijken. Je had een zwarte jas en een zwart truitje aan. Ik had ook een zwarte trui van GAP aan. We hadden een paar keer oogcontact. Beide moesten we er in Oss uit. Jij om uit te stappen en ik om over te stappen. Op het perron zag ik je nog achterom kijken. Ik wil je graag nog eens zien. Zullen we een keer een drankje doen?"

S

23 september 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Oss.
"Ik zat in een hoekje van de Starbucks in station 's Hertogenbosch film te kijken toen je binnen kwam en 2 tafeltjes verder ging zitten, terwijl je lief lachte. Je was een kleiner meisje, blond haar, bril, lichtblauwe tas en een rode portemonnee met daarop "Mila" geschreven. Ook toen er mensen tussen ons kwamen zitten, bleef je (en ik ook) er omheen kijken en lachen. Daarna kwam ik je op spoor 1 nogmaals tegen, uiteraard met dezelfde lieve lach, waar bleek dat we dezelfde trein hadden (sprinter naar Nijmegen/Arnhem). Na het instappen ben ik je helaas uit het oog verloren. Graag zou ik met je in contact komen :)"

Caramelsundae

9 juni 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Roosendaal. Op station Oss verloren we elkaar uit het oog.
"Turnmeisje, cocosijs. Door de vertraging moest ik in Den Bosch rennen voor m'n aansluiting, maar misschien had ik m beter kunnen missen...."

Marc

9 februari 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Oss naar station Dordrecht.
"Wie was jij? Ik stapte in Oss in de sprinter naar 's Hertogenbosch. Je lachte al zo mooi naar me. Toen de trein in Oss-West langer bleef staan dan gepland keken we elkaar even vragend aan. Alsof één van ons wist wat er aan de hand was. "Ik wil nog een aansluiting halen" zei ik. Even later reed de trein weer in volle vaart, maar de machinist remde toen keihard. Weer keken we elkaar aan. En toen begon ons gesprek. Jij studente geneeskunde. Je ging naar je ouders in Terneuzen. Ik student fysiotherapie. We hadden een kort gesprek over mijn werk in Maastricht en mijn studie. Jij had je konijntje bij je in een klein kooitje. In Den Bosch vroeg je nog naar mijn naam vlak voordat ik moest uitstappen. Ik kon nog wel uren met je praten. Het voelde zo vertrouwd. Ik probeerde nog een glimp van jou op te vangen toen onze treinen nog een tijdje naast elkaar bleven rijden, maar helaas. Wie was jij?"

Mark

26 januari 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Tilburg naar station Wijchen. Op station Oss verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi! Ik zag je staan bovenaan de trap, perron 1, wachtend op de sprinter richting Arnhem. Je probeerde een aantal keer iemand te bellen, maar volgens mij kreeg je niemand aan de lijn. We hadden een paar keer oogcontact en wat vond ik je een prachtige verschijning. Het mooiste wat ik ooit had gezien en graag zie ik je nog eens! Je hebt donker haar, donkere (legging) broek en het mooiste gezicht. We stapten in en helaas zaten we niet dicht bij elkaar. Op station Oss stapte je uit en zag ik je nog eens mijn richting op kijken, we hadden weer oogcontact. Ben jij die prachtige verschijning? Dan wil ik dolgraag met je in contact komen!"

Twan

8 januari 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Tilburg naar station Oss.
"Hoi, Vanaf Tilburg centraal tot Den Bosch zat ik naast een persoon die ik graag beter wil leren kennen. Het was de sprinter van 11.36 (ong) vanaf Tilburg. Tijdens de reis kon ik m'n OV kaart niet vinden en die persoon dacht met me mee. Die persoon had blond haar, een groene jas, een zwarte broek en een zwarte tas. Mocht die persoon dit zien dan hoor ik het graag!!!! Eigen beschrijving : blauwe jas, blauwe spijkerbroek en een laptop op schoot. Groetjes Twan"