Je flirt uit het oog verloren op Station Olst? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Gerard

23 juli 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Deventer naar station Zwolle. Op station Olst verloren we elkaar uit het oog.
"De trein van 15:47 uit Deventer maar we zagen elkaar al voordat de trein aankwam. Je kwam het station oplopen en het oogcontact was en bleef. De rest weet je zelf wel. Blond en grotendeels gekleed in het zwart."

G

2 december 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Roosendaal. Op station Olst verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi NS, ik ben vandaag een hele leuke meisje tegengekomen in de trein richting Roosendaal. Toen ze in Olst uitstapte kregen we oogcontact en glimlachte zij heel lief naar mij, dit ging door tot op het perron. Ik zou graag met haar in contact komen. Tijdstip was rond 15:05 op dinsdag 2 december. Ze had donkerblond haar en als ik het mij goed kan herinneren had zij een zwarte broek aan. Ook had ze een witte smartphone van het met Apple."

Turgut

21 november 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Deventer naar station Zwolle. Op station Olst verloren we elkaar uit het oog.
"Gezellig kletsen only women 0639193093"

Phobus

18 september 2012
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Deventer naar station Olst. Op station Olst verloren we elkaar uit het oog.
"Het is langer geleden dan de datum die hier staat aangegeven. Ruim 4 jaar! Sindsdien ben ik haar 1 keer tegen gekomen in Deventer bij de Beestenmarkt. Maar iedere ochtend van deventer naar olst kwam ik een blonde meid tegen. We keken elkaar stiekem aan, maar durfde niks te zeggen.Ik geloof dat ze op overkempe heeft gewerkt, en woont in deventer in de smedenstraat. Als iemand haar naam weet of meer van haar. Hoor ik het graag."