Frank

13 september 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Tilburg. Op station Oisterwijk verloren we elkaar uit het oog.
"Met de trein van 23:21 ging ik terug naar Tilburg in het gezelschap van mijn dochter nadat we in Eindhoven een concert van Venice hadden bezocht. Jij had ons herkend en sprak mij meteen aan toen wij tegenover je zaten. We hadden al meteen al een gesprek over Venice en het al dan niet meedoen met de Nijmeegse vierdaagse. Ik vond het een heel gezellig en leuk gesprek en vond het jammer dat je uitstapte in Oisterwijk. Ik zou graag nog verder met je praten maar helaas heb ik je naam / telefoonnummer niet gevraagd. Als je dit leest en je het ook leuk vind om verder te praten met mij bijvoorbeeld over Venice, reageer dan a.j.b. op deze oproep!"

Anoniem

17 februari 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Oisterwijk naar station Tilburg. Op station Tilburg verloren we elkaar uit het oog.
"We reizen vaak heen en terug op maandag en dinsdag. We hadden regelmatig kort oogcontact. Ik kijk telkens weer naar je uit !"

Jeroen

25 juli 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Tilburg Universiteit. Op station Oisterwijk verloren we elkaar uit het oog.
"Toen ik aan kwam lopen op station Eindhoven zag ik je al in de sprinter zitten, alleen in een vierzits. Ik vond je meteen knap, met je opvallende opgestoken blonde dreads en prachtige oogopslag. Normaal durf ik niet zo snel op iemand af te stappen, maar jij liet me geen keus :) Ik (kort blond haar, t-shirt en spijkerbroek, en een zwarte rugzak) kwam schuin tegenover je zitten, en ik kon het niet laten af en toe naar je te kijken. Je droeg een blauwe jurk met figuurtjes, een aantal zilverkleurige ringen en een kettinkje met een soort donkere natuursteen, maar het meest opvallend waren je dreads. Toen jij op een gegeven moment ook even naar mij keek en lief terug lachte, ben ik daarover een kort gesprekje begonnen. Je stapte uit in Oisterwijk, maar moest nog een paar dorpjes verder. Ik durfde je naam niet meer te vragen, maar heb nog wel gevraagd of je vaker dezelfde trein nam. In Tilburg merkte ik hoeveel indruk je gemaakt had, want ik vergat bijna dat ik moest overstappen! Ik hoop dat je dit leest en contact met me opneemt. Het lijkt me heel leuk om eens wat te gaan drinken en elkaar wat beter te leren kennen! Jou ook?"

Anoniem

5 oktober 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Oisterwijk naar station Tilburg. Op station Tilburg verloren we elkaar uit het oog.
"Rond een uurtje of 4 stapte ik in de sprinter die me naar huis zou brengen, maar thuis dacht ik vooral terug aan het reisje met deze sprinter. Toen ik instapte zat je er al, je keek me met grote jongensogen aan toen ik in de vierzits naast de jouwe plaats nam. Ik schreef wat notities op in een schriftje waarna ik naar buiten wilde kijken om te zien of we al in Tilburg waren. Naar buiten heb ik nooit gekeken, want ik keek net zo recht in jouw ogen als jij in de mijne. Een beetje creepy versus lief was het wel, maar dus nog steeds in mijn gedachten. Een omschrijving lijkt me niet nodig, mocht je dit lezen weet je heus wel dat dit over jou gaat en ik graag een drankje (of twee) met je wil doen."

Anoniempje

9 maart 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Oisterwijk naar station Tilburg. Op station Tilburg verloren we elkaar uit het oog.
"Vandaag rond 8:45 kwam ik je tegen op station Oisterwijk. Je begon tegen me te praten en zei dat t normaal op dit tijdstip heel druk is op t perron. Om 09:00 zou de trein gaan toeteren wegens protest tegen agressie tegen conducteurs/conductrices enz.We maakten oogcontact en vond je leuk. In de trein naar Tilburg bij aankomst ging ik naast je staan en keek je weer aan. Wou je nummer vragen maar ik durfde niet. Xx vrouwtje met rode nagels groene ogen en donkere paardenstaart met schuine pony en n opvallende tas."

Frank

1 oktober 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Oisterwijk.
"Je zat in de stoptrein naar Tilburg Je tegen over me zitten. En toen vroeg een vrouwelijke conducteur aan je of je reistas boven in het bagagerek te leggen. En toen zij je als het me lukt. En toen zij ik: zal ik het voor je doen. Dus ik heb jou reistas in het bagagerek gelegd. Ik vroeg aan je of op reis was geweest en je zij dat je van vliegveld Eindhoven vandaan kwam. Je zij dat je uiteindelijke bestemming Bergen op Zoom was. En je zij dat je in Tilburg moest over stappen. In de intercity naar Breda/Roosendaal. Voor dat ik in Oisterwijk uitstapte vroeg ik. Of ik je reistas uit het bagagerek te halen. En toen je: als je dat zou willen doen zou ik dat er lief van je vinden. Ik zou je graag een keer willen ontmoeten."

Blonde vrouw

22 mei 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Oisterwijk naar station Tilburg. Op station Tilburg verloren we elkaar uit het oog.
"In verband met een 'mogelijke aanreiding' reed de sprinter van Eindhoven naar Tilburg Universiteit om 08.00 niet verder dan Oisterwijk. Daar stonden dan ook heel veel mensen te wachten. Jij droeg donkerblauwe suede schoenen, een licht beige broek, een lichtblauw(?) overhemd en een blauw jasje. Je had kort bruin haar en blauwe ogen. Ik stond achter je te wachten op het perron en we maakten af en toe oogcontact. Toen de trein eindelijk arriveerde om 08.30, ging ik tegenover je zitten. Je reisde met een vrouw met donker haar en donkere kleding. Jullie stapten allebei in Tilburg uit."

Wendy

20 oktober 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Oisterwijk. Op station Oisterwijk verloren we elkaar uit het oog.
"Jongen met een rode ruiten blouse,met tat op de onderarm . volgends mij net als ik een kater, ik vond je cute!"

Daan

26 maart 2012
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Tilburg naar station Weert. Op station Oisterwijk verloren we elkaar uit het oog.
"Je droeg een zwart leren jack, blauwe zonnebril, was niet al te lang, en zat naast het raam. Ik zat een bank verder, zo ongeveer schuin tegenover je. Je keek me geregeld behoorlijk vaak aan, ik jou ook overigens. Zou me leuk lijken om je toch nog 'ns te spreken."

Willem

29 januari 2010
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Oisterwijk naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Jij stapte op in 's Hertogenbosch en toen zat ik nog achter mijn laptop. Ik zat in een tweezitsbank en jij in een losse stoel, allebei tegen de glazen achterwand van de tweede klas. Toen jij binnen kwam dacht ik: wauw, jij bent mooi! Toen jij eenmaal je muziek op zette werd ik gek, want dat klonk verdacht veel als de muziek die ik zelf altijd luister! Toen de trein remde viel je bijna toen we in de gang stonden. We hebben alleen geen woord uitgewisselt, dat vind ik erg jammer. zin om te babbelen?"