M.

14 juni 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hengelo naar station Zwolle. Op station Nijverdal verloren we elkaar uit het oog.
"Het zal in Hengelo geweest zijn, ongeveer kwart voor zes en druk in de trein. Een jonge vrouw stapte in en bleef bij de stoel naast me staan. Ik keek even kort naar je en maakte de stoel voor je vrij. • Maar wat ik had gezien was een heel mooi gezicht met golvend stroblond haar. Je was lang, droeg een horizontaal in blauw en wit gedeelde trui en een lichtblauwe spijkerbroek. Je kleding was op zich eenvoudig maar leek je helemaal te complimenteren. Ik zie je hele uitstraling nog voor me … • – “Hallo.” • En je ging zitten. • Ik ben lang, heb bruin haar, een baardje en droeg een zwarte spijkerbroek met lichtblauwe poloshirt en schoenen. Na een volle dag was ik gewoon heel moe. Maar waarom had ik niets teruggezegd? Jammer, want je bent in Nijverdal uitgestapt en ik ben toch nieuwsgierig naar je. • Zullen we een keer wat gaan drinken? Dan kan ik even hallo terugzeggen … :-)"

D.

22 maart 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijverdal naar station Enschede. Op station Enschede verloren we elkaar uit het oog.
"Ik ben gewoon heel benieuwd welk boek je las. Kon het niet lezen toen ik de maaltijdsalade van de man tegenover je oppakte. Hmu"

Danique

20 juni 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Nijverdal. Op station Almere Centrum verloren we elkaar uit het oog.
"Hé jij, Ik stapte in op Amsterdam Centraal. De trein zat erg vol. Met mijn blauwe ogen keek ik rond, en onze blikken kruisden elkaar. Je had een zwarte pet op met een rood logo in de vorm van een ruit er op, ook had je een zwart t-shirt aan, een korte zwarte broek, een paar lage, zwarte vans en een zwarte vierkante rugzak. Ik probeerde te slapen, toen ik mijn ogen open deed, zag ik dat je naar me keek. Ik lachte voorzichtig. Er hing een bepaald soort spanning tussen ons, interesse in elkaar, je leek mij een mysterieuze man. Steeds vaker bleven we naar elkaar kijken, totdat de trein tot stilstand kwam. We stapten beiden uit op Almere c"

K

19 januari 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Almelo naar station Nijverdal. Op station Nijverdal verloren we elkaar uit het oog.
"Op dinsdag 19 januari kwam ik je rond 10.30 tegen op station Almelo. Je stond een sigaretje te roken. Eerst zag ik je helemaal niet maar toen hadden we oogcontact en wauw wat een mooie ogen. Even later in de trein naar Zwolle kwam je schuin tegenover me zitten in de vierzits. Ik was sommen aan het maken voor mijn tentamen en jij luisterde muziek. We hadden een aantal keer oogcontact. Tot mijn grote spijt stapte je in Nijverdal al uit. Ik zou graag meer van je te weten willen komen. Hier onder de beschrijving. Als je meer weet over deze leuke jongen laat het me weten in een reactie. Krullen, donker haar Baardje Lichte ogen volgens mij groen Grijze asics Zwarte trui met witte stippen Lichte spijkerbroek Donkerblauw jas en zwarte tas"

H

17 april 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hengelo naar station Zwolle. Op station Nijverdal verloren we elkaar uit het oog.
"Daar zit je dan. Op een vrijdagmiddag rustig in de trein naar ?Zwolle?, misschien nog wel verder. Stapt er in Hengelo zon eigenwijs figuur in dat recht tegenover je moet gaan zitten. Zeg maar dag tegen je beenruimte. Dat was ik dus. In eerste instantie had ik niet goed door wie er tegenover me zat. Eindelijk weekend, ik wil gewoon naar huis. Maar toen ik eenmaal rustig zat viel je me op. Simpel maar erg elegant gekleed, een grote sony-koptelefoon op. Macbook op schoot. Een ontzettend mooie vrouw. (zelf zat ik er niet echt okee bij, druk weekje). Toen op Almelo onze buurman uitstapte nam ik maar de vrijheid om een plaatsje op te schuiven- zodat we allebei wat beenruimte kregen. De reactie die je daarop gaf was een geweldige glimlach. En precies die glimlach zou ik graag nog eens zien! Groetjes"

U

13 februari 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Enschede naar station Zwolle. Op station Nijverdal verloren we elkaar uit het oog.
"Hai, mooiste meid die ik in tijden heb gezien. Je stapte in Almelo, zo onv om 8u, de drukste Zwolle trein in. Ik was nog niet helemaal wakker, maar toen ik jou zag zitten bij de bankenstel voor mij begon ik wel tot mezelf komen. Ik pakte tot mij verbazing een paar mooie blikjes terug op mijn chagrijnige ochtendkop van jou, en vond het leuk, al liet ik het niet veel merken. Iig, mooie oorbellen, passen goed bij je!"

Robin

2 april 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Enschede. Op station Nijverdal verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten vandaag (2 april) allebei in de stacoupé van Zwolle naar Enschede. Je bent een mooi donker meisje en was met twee vriendinnen. Na wat geflirt te hebben stapte ik uit in Nijverdal. Je zei doei tegen me toen ik uitstapte en zwaaide naar me, wist ik maar hoe je heet of wat je nummer is. Ik hoop je graag weer te zien. Zullen we een keertje iets gaan drinken?"

Jongen20twente

19 mei 2011
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Enschede naar station Nijverdal. Op station Almelo verloren we elkaar uit het oog.
"Hee, ik probeer het toch maar. Ik zat een paar weken geleden in de trein. ik blond, blauwe jas, lang.We kwamen in Enschede in de trein en je zat schuin tegenover me we glimlachten naar elkaar en flirte met je. je stapte in Almelo uit. denk je dat jij dit was mail dan even!"

Bennie

8 maart 2011
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Enschede naar station Nijverdal. Op station Wierden verloren we elkaar uit het oog.
"je moest naar wierden en kwam bij me zitten voor de gezelligheid. we hebben leuk gekletst, je studeert boekhouden en had een afspraak met een vriendin. je bent 25 woont in Twekkelerveld bij AH en werkt ook nog bij Willemsen. je stapte in wierden uit, ik ook maar was te bleu om je uit te nodigen voor een bakje koffie op de oude markt. Ik was in het zwart, jij had een beige jas met spijkerbroek en het was half 11 id ochtend. ik ga elke dag ong. 10.15 hopelijk zie ik je weer"