Je flirt uit het oog verloren op Station Nijmegen Lent? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Wilfred

14 augustus 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen Lent naar station Nijmegen. Op station Nijmegen verloren we elkaar uit het oog.
"Je liep in de avond in het centrum van Nijmegen op de hoek van de Grote Markt en de Augustijnenstraat. Ik fietste daar, en we hadden een lachend oogcontact. Je lach was verpletterend! Schrijf je me?"

Timo

25 november 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Nijmegen Lent.
"Je kwam naast me zitten en vroeg of je mee mocht reizen zodat je korting hebt. Dit was natuurlijk geen probleem, helaas moest ik er al in Lent uit. We hebben niet veel gesproken. Heel even over het boek dat ik aan het lezen was ( The Alchemyst). Achteraf gezien heb ik spijt dat ik niet om je nummer heb gevraagd, ben jij dit? Laat het dan horen!"

Charlotte

28 februari 2011
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Nijmegen. Op station Nijmegen Lent verloren we elkaar uit het oog.
"Iets voor 15.00 uur stapte jij in de trein richting Nijmegen, we zaten helemaal voorin, verder was er niemand. Je zei hoi tegen mij en ik zei hoi terug. Onderweg keken we elkaar nog een paar keer aan en glimlachten we naar elkaar. Jij belde iemand op om te vragen of hij je op wilde halen in Oosterhout. Op station Nijmegen Lent stapte je weer uit. Je droeg een wat langere grijze jas, een vest met capuchon en zwart-witte all stars. Je was volgens mij bezig met bladmuziek te schrijven in een geel notitieblok.Ik droeg een zwarte jas en een zwarte broek en ik had grijze all stars aan en een grote koffer bij me.Herken jij jezelf of iemand anders in deze omschrijving, reageer dan! Ik vond je echt leuk! ;)"