Roos

19 juli 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Roermond naar station Nijmegen. Op station Nijmegen Heyendaal verloren we elkaar uit het oog.
"Uit het oog verloren op Nijmegen Heyendaal. De ogen waar we het vlak voor ik uitstapte nog over hadden. Oh ironie. Mooi hoe blikken kunnen klikken; het was fijn treinen met jou. Nog een keer zonder jouw laptop en met koffie? Dat had ik voor het uitstappen misschien moeten vragen want hoe vind je een man met bruin haar en een bordeauxrood shirt? Aan de andere kant: hoeveel paar ogen zijn elkaar verloren op 19 juli om 17.17 op Nijmegen Heyendaal, of all places. Een wereld te winnen wellicht. Dag helblauwe ogen:-)"

N

3 december 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Venlo naar station Nijmegen. Op station Nijmegen Heyendaal verloren we elkaar uit het oog.
"Jij zat aan het gangpad, ik bij het raam. Jij had een zwarte jas aan, ik een lichtbruine. Ik lag de hele rit half te slapen, maar bij het uitstappen viel je me op. Ik lachte naar je, en jij lachte lief terug. Toen ik buiten lang het raam liep zag ik dat je keek of ik nog een naar je keek, en lachte ik nog eens naar je. De grijns die je toen op je gezicht had vond ik erg aantrekkelijk, en graag zou ik je een keer spreken!"

Anoniem

6 juni 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Boxmeer naar station Nijmegen. Op station Nijmegen Heyendaal verloren we elkaar uit het oog.
"Jij stapte in op station Boxmeer en ging naast me zitten. Ik den dat je me betrapte terwijl ik af en toe naar je keek. Opeens begon je tranen uit je ogen te vegen, en ik vroeg of je hooikoorts had. Jij zei "nee, mijn vriend heeft het net uitgemaakt". Ik was nogal van mijn stuk, en probeerde jou tevergeefs wat te troosten. Ik bood je zelfs zakdoekjes aan die ik niet bij me bleek te hebben. Ik had graag willen suggereren dat ik wel je nieuwe vriend wou zijn, maar dat leek me ongepast. Nu echter spijt. Zin om een keer wat te gaan drinken?"

Jd

23 mei 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen Heyendaal naar station Roermond. Op station Roermond verloren we elkaar uit het oog.
"We stapte samen n in Nijmegen, en ik ging naast je zitten. Jij was al snel Brooklyn Nine Nine aan het kijken op je telefoon. Ik wilde je hierover aanspreken (was net van plan ook aan die serie te beginnen), maar besloot je maar niet te storen. In Venlo moesten we van coupe wisselen en sprak ik je wel kort hierover aan, omdat we het allebij niet zo goed verstaan hadden. In de volgende coupe zaten we helaas niet in dezelfde bank, maar zat jij wel tegenover mij. Ik zag toen eigenlijk pas hoe leuk jij was, en had meteen spijt dat ik je eerder niet toch aangesproken had. We hadden een paar keer oogcontact, en ik zag dat jij iedere keer moest glimlachen. Was dat omdat je mij ook wel zag zitten, of omdat je de aandacht gewoon wel leuk vond?"

Locke

19 januari 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen Heyendaal naar station Cuijk. Op station Cuijk verloren we elkaar uit het oog.
"Als je dit leest moet je het wel herkennen. Ik pakte mijn boek uit mijn tas, en jij probeerde meteen de titel te lezen. Ik draaide t behulpzaam naar je toe, waarna we in gesprek raakte. We hebben enkeke boeksuggesties uitgewisseld, en we waren het er over eens dat Lamora goed kan liegen. Ik vroeg je toen je uitstapte om je naam, maar ik had je natuurlijk om je nummer moeten vragen. Ik hoop dat je dit leest, want ik zou je graag nog een keer spreken!"

L

27 november 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Mook Molenhoek naar station Nijmegen Heyendaal. Op station Nijmegen Heyendaal verloren we elkaar uit het oog.
"Jij (m, lang, donkere broek en jas, zwarte schoenen, rugzak, bruin haar) stapte vanochtend om 07.26 uur in vanaf een koud en regenachtig station Mook Molenhoek. Ik (v, grijze jas, groene schoudertas, bril en ook bruin haar) stond al in de trein. Tijdens het instappen vielen mij direct jouw mooie (bruine?) ogen op. Gelukkig ging je zo zitten dat ik nog af en toe naar je kon kijken en jij keek terug. We moesten beide uitstappen op station Nijmegen Heyendaal en zo kon ik nog even naast je staan. Jij liep rechts de trap op en ik links. Bovenaan de trap heb ik mij nog even omgedraaid om te zien waar jij heen ging... Mag ik morgen weer naar je kijken?"

N

11 september 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Boxmeer naar station Nijmegen. Op station Nijmegen Heyendaal verloren we elkaar uit het oog.
"Jij stapte in Boxmeer in en kwam tegenover mij zitten in een drukke trein. Je hebt hele blonde haren, een bril, en lichte ogen. Je las een boek van Connie Palmen. Ik was ook een boek aan het lezen, en toen mijn vriend vroeg waar het over ging mengde jij je in het gesprek. Je straalde erg veel energie uit en praatte erg fanatiek, wat ik erg leuk vond. Ik kwam in korte tijd toch redelijk wat over jou te weten, maar je naam of je nummer heb ik helaas niet gevraagd. Het is rond Boxmeer helaas altijd erg druk, waardoor we elkaar waarschijnlijk niet zo makkelijk meer zullen spreken. Ik hoop dan ook dat je dit leest, en mij ook wel zag zitten."

Marjolein

27 augustus 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Roermond naar station Nijmegen Heyendaal. Op station Nijmegen verloren we elkaar uit het oog.
"Ik vond je al meteen interessant door je tattoo die een klein beetje boven je shirt uitkwam. Ik ben benieuwd hoe die er helemaal uitziet. We waren allebei moe en onze benen hielden elkaar op zijn plek in de bewegende trein. Opeens was daar mijn halte en durfde ik je niet aan te spreken. Zoveel spijt!"

Ng

3 juli 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Cuijk naar station Nijmegen. Op station Nijmegen Heyendaal verloren we elkaar uit het oog.
"Jij met blond haar, een leuke wipneus, een witte jas en een tas vol met schedels? Denk dat het schedels waren. Ik lang en in een rood (paars?) vest. Ik zat een boek te lezen waarin ik prompt alle aandacht verloor toen jij in Cuijk instapte. Ik lachte naar je, en jij glimlachte terug. Je ging helaas niet tegenover mij zitten, maar we hadden wel oogcontact. Ik had natuurlijk op moeten staan en hallo moeten zeggen, maar ik ben helaas nogal verlegen als het op nieuwe mensen leren kennen aankomt. Ik heb echter zelde zo'n lieve lach gezien, en ik baalde nogal toen jij niet ook op Heyendaal station uitstapte. Ik zou het erg jammer vinden als deze eerste ontmoeting ook meteen de laatste was. Ik hoop dat je dit leest en dat, mocht je deze site nog niet kennen, je hem vind omdat je mij ook graag nog een keer zou zien."

N

30 maart 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen Heyendaal naar station Venray. Op station Venray verloren we elkaar uit het oog.
"We stapte beide in op Heyendaal. Het was nogal druk, en jij ging op die uitklapbare stoeltjes aan het gangpad zitten, ik bij het raam. We hebben niet gepraat (ik had natuurlijk gewoon op je af moeten stappen), maar we hadden wel af en toe oogcontact. Jij had een licht groen shirt/blouse whatever aan, en een bruine leren tas. Ik een grijs shirt, en een rood vest dat ik op het tafeltje dumpte. Ik vond je erg aantrekkelijk, en had je graag aangesproken, maar helaas ben ik nogal verlegen. Als het je leuk lijkt deze eerste ontmoeting (als het al zo te noemen valt) over te doen, dan hoor ik dat graag!"

C

18 maart 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen naar station Den Helder. Op station Nijmegen Heyendaal verloren we elkaar uit het oog.
"Je stond samen met je vriendin wat foto's van elkaar te maken bij een kiosk op spoor 4. Had net besloten dat ik wel op je af moest stappen, totdat jij en je vriendin vlug naar een ander spoor liepen, omdat er een spoor wijziging was. Je had een rode rok aan, en donker haar. Ik zat daar te wachten op een bankje. Het zou me leuk lijken om alsnog eens kennis te maken met je. Hopelijk lees je dit überhaupt 🙏"

N

5 december 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen Heyendaal naar station Roermond. Op station Swalmen verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte in op Nijmegen Heyendaal, waar het al flink druk was. Ik vroeg jou daarom ook of ik je grote koffer boven in het rek kon leggen, omdat ik dan kon zitten. Dat mocht, zei je, maar dan moest ik hem er ook wel weer uit kunnen krijgen. Je was bezig op je laptop, en ik zag dat je een artikel aan het lezen was dat er wel interresant uitzag. Ik vroeg dan ook welke studie je deed. We hebben kort gepraat, maar jij was aan het werk, en luisterde bovendien muziek. Ik wilde je niet storen, en ben om eerlijk te zijn ook niet de beste in het aanknopen van conversaties. Graag zou ik toch nog een keer een wat diepgaander gesprek met je voeren, aangezien we een soortgelijke studie doen, en jij er bovendien erg lief uit zag. Als je dit leest en denkt "ik zou het opzich niet héél erg vinden hem nog een keer te zien" (of iets nog positievers natuurlijk) dan zou ik het leuk vinden als ik wat van je hoor."

Ng

25 oktober 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen Heyendaal naar station Venlo. Op station Venray verloren we elkaar uit het oog.
"Jij zat met een vriend en een vriendin te praten, ik zat aan de andere kant van het gangpad. Mijn boek lag nog thuis, dus ik had niet veel te doen. Ik vond jou meteen erg aantrekkelijk, maar helaas is flirten niet mijn sterkste punt. Wel sprak ik kort met jou vriend, toen er voor de tweede keer gewacht moest worden op een tegenliggende trein. Ik had me graag verder in jullie gesprek gemengd, maar was daar op het moment net iets te verlegen voor. Jij had kort blond haar, een grijze trui en een gele broek (of legging, ik weet niet, t was geel). Je was op weg naar Venlo, en hoopte daar en jongen tegen te komen met wie je onlangs gezoend had. Niet erg hoopgevend voor mij, dat. Maar hij was niet echt je type, ving ik op. Mocht je hem niet tegen gekomen zijn, zou ik je graag nog een keer zien, en hopelijk nog een kans krijgen een eerste indruk op jou te maken. ps. Een dromedaris is een kameel die nog niet klaar is (kameel = twee bulten)"

Anoniem

12 september 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen Heyendaal naar station Roermond. Op station Cuijk verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zag je al op het station, ik lachte naar je en jij lachte terug. Ik stapte met opzet in dezelfde coupe in, en ging tegenover je zitten. Ik pakte mijn boek om nonchalant over te komen, maar eerlijk gezegd was ik zowel totaal verkocht als straal bezopen. Ik dacht "laat maar gaan, je bent bezopen, ze heeft niks aan een dronkelap die haar probeerd te versieren", dus probeerde ik verder te lezen. In plaats daarvan grijnsde ik als een malloot naar je. Jij haalde zelfs je schouders op en maakte een gebaar van 'wat wil je nu?'. Toen je uitstapte had ik meteen spijt dat ik je niet toch aangesproken had. Dronken had ik zo mogelijk nog meer kans gemaakt dan sober, zo sociaal ben ik niet. Jij had blond haar en een (veelzijdige?) dobbelsteen aan een ketting om. Ik was die gek die zo naar jou grijnsde. Als ik jou ook opgevallen ben, en niet enkel op een negatieve manier, zou ik je graag een keer spreken."

Teverlegen

1 september 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Roermond naar station Nijmegen Heyendaal. Op station Mook Molenhoek verloren we elkaar uit het oog.
"Je viel me meteen op toen je instapte, met je enorme ogen, en de sproetjes rond je neus. Je droeg een donkergroen-achtige jas, en als ik me niet vergis had je tas dezelfde kleur. Ik was aan het lezen op een e-reader, maar keek af en toe op. We hadden vluchtig oogcontact, maar ik keek te snel weer weg. In Mook was het uitstappen en de bus in (aanrijding met een persoon). We liepen naast elkaar de trein uit, maar ik durfde niets te zeggen. Ook in de bus hadden we oogcontact, maar het was veel te vol voor een gesprek. Op station Hyendaal stapte we uit, maar werd ik wederom door de drukte verhinderd je aan te spreken. Zelde zag ik iemand met zulke prachtige ogen. Ik zou graag een keer een gesprek met je voeren, als ik jou ook opgevallen ben."