Je flirt uit het oog verloren op Station Nijmegen Dukenburg? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Robert

12 oktober 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen naar station Dordrecht. Op station Nijmegen Dukenburg verloren we elkaar uit het oog.
"We zagen elkaar in de trein en na het uitstappen liepen we dezelfde kant op. Het regende maar we werden gestopt door een rood stoplicht. Ik keek je aan, jij lachte. Vijftig meter verder bood ik je een smintje aan. Je zei ja! We staken over bij die bijzonder gevaarlijke overgang maar gelukkig ging het goed. We hadden haast en.. Toen was je weg."

patrick

6 januari 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen Dukenburg naar station Breda. Op station Breda verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi Hoe is het met je, ken je me nog we waren in de trein naar Breda en we spraken elkaar kort over waar je heen ging helaas hebben we toen niets overlegd misschien dat we nog es kunnen chatten dan. groetjes patrick"

Maudy

20 augustus 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Nijmegen. Op station Nijmegen Dukenburg verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zoek de heel aardige Conducteur waar ik een heel leuke gezellig gesprek mee gehad over zijn 2 dochtertjes die laatst met de eyeliner op haar gezicht had gekliederd, indonesië, de boom die hij laatst in zn tuin heeft geplaats waar die laats ook verhuist naar was. Rond de 40 denk ik. Moest nog werken tot half 1 s’nachts. En zou een knuffeltje van mij doen aan z’n dochters als hij ze zag in de ochtend. Hele oprecht man met een goed hart. Zou hem graag ookal is het nog 1 keer willen spreken of tegen komen! Eindigde reis met veel liefde!"

Joshua

13 december 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Nijmegen Dukenburg. Op station Elst verloren we elkaar uit het oog.
"Een leuke lieve mooie dame zat tegenover mij en allebei hadden wij oortjes voor de muziek in onze handen. Ik liet mijn flesje vallen en zei sorry. We raakten aan de praat met elkaar want ik dacht door het kaartje of pasje aan haar koffer, dat ze stewardess was. Dit was niet zo maar haar vader werkt bij de KLM. Ik vroeg wat zij deed. Zij kwam bij Den Haag vandaan waar zij bestuurskunde studeert en in haar eerste jaar zit. Ook vertelde ik wat ik voor stage deed in Ede-Wageningen en dat ik rond januari/februari daar weg ben. Dit omdat deze stage niet echt heel leuk vind. Zij heet Bowien of Bo. Want we vroegen elkaars naam. Ook hadden we het heel even over Nijmegen. Ik vertelde dat ik in Dukenburg woon. Zij kent dit van Triavium de schaatsbaan. Ik voelde mij heel aangenaam bij het gesprek met haar. Er was voor mijn gevoel echt een klik. Toen zij in Elst eruit ging keek ze nog lachend met een lief knikje. Ze had blond haar. Tot op heden moet ik aan haar denken en op de social media kan ik haar helaas niet vinden. Zij deed de rits van haar jas open. Ik dacht dat het een donkere of zwarte jas was. Ikzelf had een vest aan met groene sjaal en droeg een donkere muts. Mijn sjaal deed ik in mijn rugtas. Ze zag er prachtig uit en ze had een geweldige mooie stem! Ik hoop haar weer eens te ontmoeten!"

Reno

20 september 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Nijmegen. Op station Nijmegen Dukenburg verloren we elkaar uit het oog.
"Wij zagen elkaar in kijkduin. Jij stond bij de bushalte en je liep met mij mee naar lijn 3 om richting den haag C.S. Je vertelde dat je uit Nijmegen komt en een schrijfster bent. Ik vertelde je dat ik net een vollybaltoernooi in kijkduin heb gehad. Je gaf aan dat je op deze laatste mooi dag de zonsondergang wilde zien en daarvoor naar Den Haag bent gekomen. Je hebt mijn hart gestolen.....had ik maar mijn nummer aan je gegeven. Ik krijg jou niet uit mijn hoofd. Je vertelde ook dat je een blog schrijft en ik heb getracht dit te vinden maar dit is mislukt en daar baal ik enorm van. Hopelijk lees je dit en kunnen we eens samen afspreken op het strand?"

Anoniem

10 januari 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rosmalen naar station Nijmegen Dukenburg. Op station Nijmegen Dukenburg verloren we elkaar uit het oog.
"Op station Rosmalen stapte ik in de trein op za 10 januari om 14:03. We zaten naast elkaar met het gangpad er tussen. Ik ging een boek lezen terwijl ik zat te knikkebollen.Jij had een grijze reiskoffer bij. Op station Dukenburg verlieten we allebei de trein. Jij werd opgehaald en ik was met de fiets. Jij bood mij nog een lift aan, omdat het erg hard regende. Met mijn stomme kop heb ik dat geweigerd. Ik zou graag met jou in contact komen."

Blondnblue

11 mei 2009
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Nijmegen Dukenburg. Op station Nijmegen Dukenburg verloren we elkaar uit het oog.
"Je zat in de stoptrein van Den Bosch naar Nijmegen. Je vriend zat naast je, maar aan je ogen en lach kon ik zien dat je liever bij mij zat. De hele reis hebben we oogcontact gehouden en keken we stiekem weer weg als je vriend keek. Je trok zelfs een beetje terug toen hij je een zoen wilde geven en lachte naar me. Ik was de blonde jongen met de leren jas en de mp3 op schuin tegenover je.Om 19:00 kwam je aan in Nijmegen Dukenburg en stapte je uit. Je keek nog om naar mij in de trein, lachte en liep verder. Graag zou ik je weer een keer willen zien, zo\\\'n mooie en lieve vrouw heb ik nog niet eerder gezien. Mocht je dit heel toevallig lezen, laat het me dan weten!"

Jeroen

2 april 2009
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Oss naar station Nijmegen. Op station Nijmegen Dukenburg verloren we elkaar uit het oog.
"Ok, dit is wel een \"extreme long shot\", maargoed.Ik stapte vanochtend rond 8.15 in Oss in.Het was nogal vol in de trein en we zaten allebei in zo\'n halletje(ik stond bij de deur, jij zat.) Ik durfde niets te zeggen, dat zou teveel aandacht van iedereen gevraagd hebben en dan zat jij ook in een ongemakkelijke positie. Ik had in eerste instantie niet het idee dat je interesse had ofzo(Dat ik interesse had was waarschijnlijk ook niet goed te zien, ik durfde niet lang genoeg te kijken tot er oogcontact was), maar toen je uitstapte(Dukenburg) keek je helemaal om, over je schouder heen, recht naar mij toe! (Althans daar leek het sterk op). Dus nu baal ik ervan dat ik niet gewoon ook de trein uitgestapt was in dukenburg, ik was toch al laat.Long shot of niet, ik hoop van je te horen...."

Paulns

17 juli 2008
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen Dukenburg naar station Nijmegen. Op station Nijmegen verloren we elkaar uit het oog.
"Tijdens de vierdaagsefeesten zagen we elkaar dinsdag, woensdag en donderdag op het perron van station Dukenburg, telkens om precies 19:30. Beide onderweg naar het centrum om van de muziek te genieten, jij naar de Salsa, ik naar Plein44. Ik was al vanaf de eerste seconde overdonderd, maar pas op donderdag durfde ik je aan te spreken, daarna hoopte ik je vrijdag nog een keer te zien. Maar dat is helaas niet meer gebeurd. Jammer! Ik wil je graag nog een keer ontmoeten, jij ook?"