Anoniem

24 mei 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen naar station Schiphol Airport.
"Aan die ene leuke man met witte Vans (zwarte streep in het midden van de schoenen) Zwarte koptelefoon en bruin haar, blauwe blouse en drinkt een blikje 330 ml Leffe bier (je vrouwelijke medepassagier een halve liter hertog Jan) Oeps, ziet na een uitgebreide check, en tijdens het type van deze oproep een trouwring om je linkerhand zitten. Hopelijk kun snel weer naar de zon, ookal gaat dat momenteel ff niet. En aan de gene met de andere trouwring je hebt een ontzettende leukerd aan je zijde, wees er zuinig op!"

T.

22 mei 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Nijmegen.
"Ik: lange man met baardje en blauw adidas jack. Jij: slanke lange jongedame met halflang blond haar en leuke lach. Op het perron (rond 21:45) hadden we oogcontact. We stapten in bij verschillende treinstellen, maar toen ik in Utrecht uitstapte zat je achter mij... Keertje wat drinken? :-)"

Daniel

14 mei 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Venlo naar station Nijmegen. Op station Nijmegen Heyendaal verloren we elkaar uit het oog.
"Je stapte zaterdag om 2020 uit bij Nijmegen Heyendaal. Bij de uitstap deur Hadden we Even oogcontact, maar meer niet. Maar dat was voor mij genoeg reden om dit berichtje te plaatsen. Je had bruine ogen, bruin haar en je droeg een mooi rokje. Zou graag willen weten wie je bent en je beter leren kennen :)"

Merel

28 april 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Tilburg naar station Nijmegen. Op station Tilburg verloren we elkaar uit het oog.
"Het was 28 April rond een uur of 21:35, ik moest de trein in richting Nijmegen vanaf Tilburg en jij moest er in Tilburg uit. We hadden constant oogcontact maar helaas moest ik de trein halen en was het te laat om nog iets te kunnen zeggen :)"

Anoniem

22 april 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen naar station Schiphol Airport. Op station Arnhem Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We stapte allebei in op station Nijmegen en zaten schuin tegenover elkaar. Jij met een vriend en ik met een vriendin. Je had bruine krullen en een groene trui aan. Op station Arnhem Centraal ging ik in een andere coupé zitten. Eigenlijk had ik je moeten aanspreken. Liefs, het meisje met de blonde krullen"

Tom

18 april 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Amstel naar station Nijmegen. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Jij met een gitaar en ook nog eens schaken op je telefoon, lang haar. Ik las een blaadje, petje op. Wil je een keer een potje schaak spelen?"

Wouter

9 april 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Roermond naar station Nijmegen. Op station Blerick verloren we elkaar uit het oog.
"Arriva-trein van 1333 vanuit Roermond naar Nijmegen. Ik zat in zwart-rood en wit motorpak in de trein met mijn oude sportbril op mijn neus en mijn haar door de war. Ik liet mijn telefoon vallen toen je tegenover me kwam zitten en je uitstraling werkelijk tot me door begon te dringen. … De beste manier om indruk op je te maken te maken, niet waar. Het kwam totaal onverwacht en ik was er totaal niet mee bezig en dus ook niet voorbereid. Ik was uit het veld geslagen, daarom lukte het niet goed. Toen ik in Blerick moest uitstapten, sprak ik je even aan. Maar dat ging niet helemaal soepel, ik was mijn balans nog aan het hervinden. Bijzonder om zo knock-out te gaan op enkel je uitstraling. Ik heb spijt dat ik niet meteen weer ingestapt ben. De Trein reed alweer. Ik wil graag opnieuw in contact komen. Wij hebben wat ongrijpbaars. Wouter Hijink Heemstede 2104VA19 0642541545"

WHB

17 maart 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Schiphol Airport naar station Nijmegen. Op station Amsterdam Zuid verloren we elkaar uit het oog.
"Hey you! Donderdag 17 maart 2022 nam ik de trein vanuit Schiphol Airport rond 7:25 uur. Waarschijnlijk was het spoor 2 of 3 de Intercity richting Nijmegen. Jij zat al in de trein. Ik kwam dus later zitten in een rij naast jouw rij, maar we zaten soort van schuin tegenover elkaar. We zaten in een stiltecoupé en de plek was redelijk druk met andere reizigers. Ik moest uitstappen bij Amsterdam-Zuid, mijn reis duurde dus 5 a 6 minuten, wel te kort. Het viel me op dat je een boek aan het lezen was, waarschijnlijk was het “Over leven in het wild” van Martine van Zijll Langhout. Ik keek dus geïnteresseerd om van verre afstand te lezen wat de boektitel was, maar ik verloor mijn doel omdat ik verdwaald was in jouw oogcontact, die ondeugend, stiekem en energieke blikken. We hebben elkaar vaak aangekeken gedurende die 5-6 minuten, dat ik af en toe even moest glimlachen, misschien was dat minder duidelijk door het medische mondkapje dat ik droeg. Ik stapte uit bij Amsterdam-Zuid en voor ik vertrok stond ik een tijdje naast de rij waar je zat. Voor ik vertrok zei ik nog tegen je “nog veel leesplezier, hehe!”. Die ochtend had ik een belangrijke praktijktoets, ik had veel stress, maar onze oogcontact maakte de begin van mijn dag echt veel beter, mijn dag kon niet meer stuk, wat de uitslag van de toets dan ook was. De kans is klein dat je dit leest, maar als je jezelf toch herkent in dit verhaal zou ik graag in contact met jou willen komen. Ik ben het, de jongen met een donker groene leren jas, Jeans en witte schoenen."

Iris

8 maart 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen naar station Zwolle. Op station Arnhem Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We hadden een paar keer oogcontact toen je in dezelfde coupe ging zitten. Je had grijze schoenen aan en een grijze eastpack mee. Je leek mij een leuke jongen :)"

T

3 maart 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Amstel naar station Nijmegen. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Jij zat met je vriendin/klasgenoot naast mij en een random jongen (4 zits). Jullie deden volgens mij een opleiding richting geneeskunde. Verder was je erg trots op de 9 die je had gehaald en je had rood/blond haar en blauwe ogen. Ik hield de deur nog voor je open en daarvoor bedankte je mij nog netjes. Helaas voelde ik mij niet zo lekker maar dat vond ik jou wel…"

Anouk

4 februari 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen naar station Roermond. Op station Venray verloren we elkaar uit het oog.
"Hee jij! Jij zat tegenover me in een grijze jas met een blauwe spijkerbroek, met leuke ogen, er bungelde een brilletje aan de rand van je trui. Je weet wel een beetje uit het raam kijken, naar elkaar gelachen en een praatje gemaakt over hoe hard je soms moet rennen voor treinen haha. Jammer dat je niet nog ietsje langer was blijven zitten."

Selina

30 januari 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Nijmegen. Op station Wijchen verloren we elkaar uit het oog.
"We stapten allebei in Den Bosch in de trein van 21:02 richting Nijmegen. Je liet me voorgaan bij het instappen en had een heel warme open uitstraling waar ik meteen van onder de indruk was. We hadden daarna een paar keer oogcontact en naar elkaar gelachen. Hahah, onder andere toen je iemand hielp (super aardig!) die niet zag waar het slot van de wc zat. Net voordat je uitstapte keken we nog even naar elkaar en zeiden we elkaar gedag. Om het helemaal personal adds stylo te maken: jij bent vrij lang (1.9m gok ik zo), donkerblond haar en droeg een grijze spijkerbroek en jas Ik had een lange grijze jas aan en heb heel lang donkerbruin haar met een pony."

E

17 december 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen naar station Zwolle. Op station Nijmegen verloren we elkaar uit het oog.
"Eigenlijk is het meer een stationsding, maar we hadden een kort gesprek bij de belabberde piano op het station van Nijmegen nadat ik er even op speelde. We kwamen tot de conclusie dat er eigenlijk een Nijmeegse symfonie moet komen die rekening houdt met alle toetsen die niet werken. Ik moest snel door en kon je niet meer horen spelen, maar achteraf gezien had de trein ook wel even kunnen wachten."

Paul

6 november 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen naar station Venlo. Op station Venlo verloren we elkaar uit het oog.
"Voor mijn reis naar Limburg pak ik weer eens de trein. Ik neem plaats op een 3-zits waar toevallig nog wel plek was. Tenminste dat is wat ik dacht. Ik twijfelde. Ik vroeg het de dame tegenover mij en ze bevestigde dat het oké was hier te zitten. Wat ik nog niet wist was dat er een spontane, lieve lach achter het zwart-wit gestreepte mondkapje verborgen zat. Gelukkig nam ze het kapje af bij het lezen van haar boek. Daardoor had ik moeite om niet te vaak te kijken. Na een tijdje had ik ook de moed verzameld om een gesprekje te starten over het boek van Lala Gül. Het enthousiasme, je lach zorgde voor een glimlach op mijn gezicht. Helaas moest ik ook een keer uit de trein. Na een paar dagen maakt dit onschuldige gesprek blijkbaar nog steeds indruk op mij. Kan ik de vrouw met de zwart trui en beige pantalon, die zaterdagavond (6-11) rond half 7 in de trein naar Venlo zat, ooit nog vragen of ze nog andere goede boeken kent?"

Jeroen

5 september 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Nijmegen. Op station Arnhem Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zat schuin tegenover je en zodra ik gong zitten viel me op dat je een hele leuke stijl en uitstaling had. Een prachtige rode zomerjurk met witte opdruk en leuke hakschoenen met accessoires. Je had twee tassen naast je en tot mijn verbazing haalde je er een borduurwerk uit en ging plechtig aan de slag, je leek oprecht op een prinses! We maakten een aantal keer oogcontact en wisselden blikken uit, en toen ik een keer knipoogde glimlachte je lief alvorens weer aan terug te gaan aan je borduursel. Toen ik uitstapte wilde ik iets zeggen maar mijn stem stoke en je hoorde me volgens mij niet. Laten we een keer 19de eeuws daten!"