Je flirt uit het oog verloren op Station Nijmegen? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Raymond

18 april 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Alkmaar naar station Nijmegen. Op station Amsterdam Sloterdijk verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten eerste klas. We stapte beiden in op alkmaar centraal. Jij zat schuin tegenover mij. Ik kon mijn ogen niet van je afhouden. Je had kort blond haar. Ik met groene bomberjack aan. Helaas moest ik er op sloterdijk uit. We zeiden kort hoi. Ik wil veel meer tegen je zeggen."

Yara

3 april 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen naar station Roermond. Op station Venlo verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi! Ik ben opzoek naar Maarten. Uit Groningen, op weg naar een hotel 40 min buiten Venlo, omdat hij morgen een meeting heeft. Nog aan het afstuderen en een super leuke gast. Leuk gesprek over zijn dikke gele boek. Hij leert het gedicht “chaos” uit zijn hoofd op dit moment. Ik hoop je terug te vinden Maarten, je was een gezellige jongeman!"

Blonde vrouw

2 april 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Nijmegen. Op station Arnhem Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Jij lachte naar me, kwam naast me zitten, deed je koptelefoon op en begon fanatiek te typen. Je been leunde bijna de hele weg tegen mijn been, dat voelde chill. Toen ik uitstapte maakten we behoorlijk wat oogcontact en lachten we een aantal keer naar elkaar. Ik hoopte dat jij er uit ook moest in Arnhem en we even konden kletsen, maar helaas. Zonde dat we elkaar niet even gesproken hebben, ben benieuwd naar je!"

J.

27 maart 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Nijmegen. Op station Driebergen-Zeist verloren we elkaar uit het oog.
"Wij zaten schuin tegenover elkaar bij de 4-Zits. Tegenover je zat een vrouw met een hoop tassen die ineens de benen nam. Beiden vonden wij de situatie ietwat grappig en kregen wij oogcontact. Het lijkt mij leuk om een keertje af te spreken!"

Lisa

23 maart 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Nijmegen. Op station Arnhem Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Er was eens een raadsel m.b.t. een achtergebleven tas en een half frietje en twee mensen die zich daarover verwonderden. Je had een heel open en aardige uitstraling! Misschien vind je het leuk om nog een keer met elkaar te praten :)."

Christina

22 maart 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen naar station Schiphol Airport. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"You got on in Armhem and sat down next to me. I was too shy to say hi. You are tall with beautiful hair and a nice beard and had a nice suit on. I noticed your cool skull bracelet and cool umbrella. I got off in Utrecht. If you ever see this I would like to have a drink with you."

J

29 februari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Nijmegen. Op station Nijmegen verloren we elkaar uit het oog.
"Eerlijk gezegd hadden we helemaal geen oogcontact in de trein, maar liep ik toevallig achter je aan richting de fietsenstalling onder Doornroosje op Nijmegen centraal. Je had een leuke jas aan, die me van achteren deed denken aan een western film. Toen we onze fietsen pakten lachten we even naar elkaar. Later fietste je blijkbaar een stuk achter me aan, tot ik afsloeg richting de binnenstad, nog even omkeek, je opeens weer zag, en je een ongemakkelijke dubbele knipoog gaf. Heb je zin om een keer samen een stukje te fietsen?"

Bi

26 februari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen naar station Amsterdam Centraal.
"Je bood me een fishermanfriend aan toen je net naast me zat. We raakten in gesprek nadat je aan me vroeg of ik mezelf aan het appen was aangezien ik met twee telefoons in de weer was. Jij was op weg naar Hoorn om je nieuwe BMW op de halen. Jij werd gebeld waardoor ik niet verder connectie met je kon maken voor ik in Veenendaal uit moest stappen. Vind jij, leuke man uit Groesbeek, het leuk om een keer een drankje te doen? Ik kijk uit naar je reactie."

X

18 februari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Nijmegen. Op station Nijmegen verloren we elkaar uit het oog.
"Vanmorgen in onze nette zwarte outfits bij de fietscoupé mevrouw geholpen en weggereden in rollsRoyce, dunchdate?"

Annemieke

13 januari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Helder naar station Nijmegen. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik (lange brunette in een jas met cheeta print) stond voor de trein op het perron op Utrecht CS te wachten rond 16uur tot ik de trein in kon. Ik was druk met bellen met mijn airpods in toen jij - knappe man met donker haar - de trein uit stapte. We hadden even oogcontact en ik herkende je van een keer eerder in de trein toen ik je er al zo leuk uit vond zien. Volgens mij herkende je mij ook, maar misschien keek je gewoon terug omdat ik je zo aan het aanstaren was haha :). Je liep verder en keek op de trap nog even om waarop ik glimlachte. Drie keer is scheepsrecht? :)"

R

10 januari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Cuijk naar station Nijmegen. Op station Nijmegen Heyendaal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zou vanochtend de trein missen, maar hij was vertraagd, waardoor ik tegenover je kwam te zitten van Cuijk tot Heyendaal, waar jij uitstapte. Je droeg een zwart-witte baret en je las uit een roze ebook. Net als ik had je een groene jas aan. Ik zag je mooie bruine ogen toen onze blikken kruisten. Ik kom graag met je in contact om je beter te leren kennen :)"

Michelle

7 januari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Centraal naar station Roosendaal. Op station Nijmegen verloren we elkaar uit het oog.
"Net voordat ik uitstapte in Nijmegen om 20.38 uur, moest ik even wachten voor de trap in de trein om uit te stappen en we hadden twee keer oogcontact. Je had een rood/oranje muts op (op station Arnhem, in de trein zag ik je zwarte haar) en een zwarte/grijze jas met een woord erop dat begint met een E. Je had een shopper naast je op de stoel staan, een film op je telefoon op het tafeltje voor je en je was je nagels aan het vijlen. Ik was het blonde meisje met de schapenjas. Ik kreeg een heel warm gevoel van je mooie ogen en baalde daarna dat ik niet direct mijn nummer heb gegeven. Ik kom graag met je in contact! :)"

Twan

7 november 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Zwolle. Op station Nijmegen verloren we elkaar uit het oog.
"Dit verhaal gaat over een jongen met blonde krullen, volgens mij altijd met zwarte doctor Martens aan en je had vandaag een paars/oranje sjaal om. Ik moet dit traject vaak hebben en heb jou dan ook vaker gezien. Altijd zag ik je pas in Den Bosch op het perron lopen en vroeg me altijd af waar je dan ingestapt zou zijn. We hebben al een paar keer oog contact gehad. Je hebt zelfs een keer hoi tegen me gezegd maar toen keek je me heel verschrokken aan. Ik weet dus eigenlijk niet zeker of het tegen mij was, of dat je misschien per ongeluk hoi zei omdat je dacht dat ik iemand anders was. Vandaag toen ik de trein verliet op station Nijmegen liep ik opeens naast je. Ik wilde je heel graag aanspreken maar wist zo snel niks te verzinnen en nu heb ik spijt. Omdat ik je al vaker heb gezien op dit traject hoop ik je natuurlijk snel weer te zien en zal ik meteen iets zeggen als ik je zie lopen."

Sjonnie

23 oktober 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Nijmegen. Op station Nijmegen verloren we elkaar uit het oog.
"Jij donker haar met een prettige naturel uitstraling zat met twee kinderen van een afstandje schuin tegenover mij, een leuke toegewijde vrouw. Ik (met pet) zat het eerste stuk van de treinrit wat in te dutten , maar voelde snel al een soort van sterke blik mijn kant uitgaan… Toch weet je het en voel je het pas zeker wanneer de ogen elkaar gaan kruisen … en hoe we dat deden ! in Als je het over twee magneten hebt haha Ik wist bij het uitstappen niet zo goed wat ik moest zeggen tegen je ,maar ik wil je nu bedanken voor ons korte , maar prettige intense contact. Misschien dat het universum ons na deze oproep alsnog bij elkaar brengt .."

Debby

21 oktober 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Sloterdijk naar station Nijmegen. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Helaas kan ik niet zo een romantisch verhaal schrijven als de heer hieronder! But here we go! Ik zat vanaf Station Sloterdijk in de trein onderweg naar Utrecht Centraal. Jij stapte in bij Amsterdam Centraal. Je kwam schuin tegenover me zitten, en we lachten even. Ik was blij verrast, wat een leukerd! Aantrekkelijke, vriendelijke uitstraling en je zag er leuk uit. ZO op het eerste oog helemaal mijn type. Later kwam er nog een dame bij zitten. Jij hebt nog even muziek geluisterd en je ogen dicht gedaan of je zat te mediteren, dat kan ook, haha.. Ik ben ook (zogenaamd nonchalant) wat muziek gaan luisteren. Bij Utrecht Centraal moest ik er helaas uit. We lachten weer en je gaf een knipoog. Ik merkte dat ik ietwat teleurgesteld was dat jij er ook niet uit moest bij Utrecht Centraal. Helaas heb ik je niet aangesproken, toch een beetje spijt van. Wie weet kom ik via deze weg nog met je in contact. You never know!"