R

13 maart 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Roermond naar station Nijmegen. Op station Venlo verloren we elkaar uit het oog.
"Je had een zwarte broek aan en een grijze hoodie en viel soms in slaap haha. Ik had een oranje jas aan en heb spijt dat ik je nummer niet heb gevraagd."

Rick

8 maart 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen naar station s-Hertogenbosch. Op station Oss verloren we elkaar uit het oog.
"Woensdag 8 Maart nam ik met mijn mountainbike de trein van Arnhem naar Eindhoven. Rond 10/10.30u stapte in Nijmegen een leuke blonde dame in met haar mountainbike. Je zette je fiets tegen de mijne en alhoewel de zitplekken wat krap werden ging het prima. Kort voordat je uitstapte in station Oss, raakten we even in gesprek. We hadden het erover hoe fijn en gemakkelijk het is met de fiets in de trein. Je zei: Als je vermoeide benen hebt stap je gewoon in en ga je naar huis. Het sneeuwde en we vonden het allebei leuk om daar doorheen te rijden. In Oss moest je eruit, je vroeg met een enthousiaste blik of ik er ook uit moest. Ik moest door naar een tandardsafspraak in Eindhoven. Maar ik heb spijt dat ik niet met je uitgestapt ben om verder kennis te maken. Hopelijk zie je dit of ziet een bekende die je erop attendeert"

Monique

5 maart 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Helder naar station Nijmegen. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte in de trein van 11.55 op station Castricum. Het was druk maar vond een plekje in de ingang van de trein op een klapstoel. Jij zat naast me en haalde je koffie weg zodat ik kon gaan zitten. Tegenover ons zat een stel met een kind. Vader liep op krukken en moeder en zoon maakten behoorlijk wat herrie. Waren elkaar aan het pesten en uitdagen. Toen ze uitgestapt waren kwamen we even aan de praat over dat gezin. Je gaf handenarbeid op een vrije basisschool in Alkmaar. Toen je uitstapte wenste je me een prettige reis en ik jou een fijne dag. Leuk je gesproken te hebben!!"

Rozehaardude

4 maart 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Nijmegen. Op station Elst verloren we elkaar uit het oog.
"Ik ben de jongen met roze haar en de muts, heel moe vanuit utrecht rond 23:00 richting Ede-Wageningen. Je was met vrienden en ik zag je eerst niet door een vrouw die naast mij zat… Toen zij vertrok en ik naar links keek gebeurde er iets met me… Daar zat een magisch elfje rechtstreeks uit een sprookje ontsnapt.. Je roze haren deden jouw prachtige blauwe ogen dansen als tropische vissen… Normaal ben ik nooit verlegen, maar toen je naar mij lachte was ik uitgeschakeld door oorverdovend geklapper van 5000 vlindervleugeltjes… Had ik toch maar je nummer gevraagd dacht ik later… Je gaat dit vast nooit zien en dit is super corny, maar wellicht is er een kans dat we op een dag in een sprookjesland met onze roze haren samen de wereld wat kleurrijker maken!😌💕"

P

27 februari 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Nijmegen. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Het was zondag avond. Zitend in in 4 zits deel aan t gang pad was ik met dikke koptelefoon music aan t luisteren. Toen kwam je naast me zitten aan de andere kant van t gang pad. Ik vondt je wil interessant uit zien. Je had veel lichte kleren aan en ziet er mooi uit. Je draaide naar me toe alsof je languit op de bank wilde liggen maar ging je wiskunde oefeningen doen op je tablet. Het leek of je geen aandacht voor me had. Dat probeerde ik mezelf ook voor te houden (dat ik het me verbeelde dat je naar mij gericht zat). Wilde je niet lastig vallen. Maar toch hadden we geregeld kort oog contact. Durfde je al bijna aan t spreken :p Helaas moest ik eruit in utrecht wel keek ik vanaf de trap nog een keer om en kreeg ik een hele lieve glimmlach van je. Waarin ik een beetje verdwaalde en bijna tegen volgende persoon opliep. Had ik me dus toch niet verbeeld dat je mij ook interresant vondt. Lijkt me leuk om je nog eens te zien. Mischien een kop koffie drinken en lachen om apparte ontmoeting?"

Arrogant meisje

18 februari 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Tilburg naar station Nijmegen. Op station s-Hertogenbosch verloren we elkaar uit het oog.
"Ik, die niet echt van carnaval houd (niet van onder de rivieren oorspronkelijk) stapte in Tilburg in de drukke trein en stond dicht bij jou (jij zijnde man met soort van blond haar). Ik had vlechtjes in mijn haren en een grote koptelefoon op en keek waarschijnlijk wat arrogant. Jij had wel iets van carnaval gevierd gelet op je carnavalsoutfit en het feit dat je toch wat naar bier rook :). De trein zat om 20:42 ook behoorlijk vol met andere carnavallers. Dat terwijl Ik die drukte toch wat wil vermijden meestal. Dus ik probeerde in de treinhal iedereen te negeren met mijn muziek op maar jij zag dat het me niet lukte om niet toch naar het gesprek naast met te luisteren en sprak me er lachend op aan. Ik ging jammer genoeg vervolgens door met arrogant wegkijken omdat ik dacht dat je met vrienden was en een gesprek in die situatie alleen maar wat ongemakkelijk zou worden. Net voor den bosch bleek dat anders te zijn en random genoeg hoorde ik ook dat je thuis lekker rustig wie is de mol ging kijken, (mocht die info helpen met je opsporen). Ik twijfelde toen over toch een gesprek starten maar toen waren we al in Den Bosch. Jij stapte uit en wenste me een fijne avond, ik, wat in de war, wenste je nog een goede dag. Nu dacht ik: laat ik eens zien of ik een tweede kans krijg op dat gesprek via dit platform""

Anoniem

19 januari 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Helder naar station Nijmegen. Op station Arnhem Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We keken de hele weg naar elkaar. We stapte samen uit in arnhem en lachte toen naar elkaar. Jij had een blauwe broek aan, een wollen jas en een witte koltrui aan."

Romee

19 januari 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen naar station Zutphen. Op station Arnhem Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Je ging tegenover mij zitten in een vierzit we lachten twee keer naar elkaar. Vervolgens complimenteerde je me op mijn schoenen en raakte we aan de praat over waar we naar toe gingen en hoe oud we waren.Jij was opweg naar je ouders in Arnhem. Ik moest helaas al bij het volgende station eruit in Nijmegen lent en had geen tijd meer om je naam te vragen. Hopelijk kijk je hier, en stuur je mee een mail want je had een super lieve lach! Ik had een grote bruine jas aan met een zwarte flair broek en hakken. Jij had een tas met allemaal zwemmers erop."

D.

18 januari 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Helder naar station Nijmegen. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Op woensdag 18 januari kwam je trein om 12:51 aan op Utrecht CS, spoor 19 (eindbestemming van de trein: Nijmegen). Ik (jonge man met gekleurde muts, zwarte jas) stond op het perron samen met enkele andere reizigers voor de deur van de trein te wachten tot alle passagiers waren uitgestapt en ik in kon stappen. Jij (jonge vrouw, donker haar, rode rugzak) stapte uit: we keken elkaar lang aan, waarbij we allebei vrijwel direct begonnen te glimlachen. Jij liep uit mijn zicht richting de roltrappen. Ik draaide me om en keek of ik je op de roltrap nog kon ontdekken. Toen ik je daar zag staan draaide jij je ook om, keek in het rond tot je mij vond: weer die lange en intense blik, allebei weer lachen (ik zou het bijna grijnzen noemen). Zulk intensief oogcontact met een vreemde heb ik nooit eerder gehad. Jij werd weggevoerd naar boven en ik stapte verdoofd in de trein die ook nog eens meteen vertrok. Het leek – en ik realiseer me dat dit een cliché is – bijna alsof we elkaar op dat perron herkenden. Ik zou heel graag willen weten wie je bent!"

Jim

22 december 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Nijmegen. Op station Nijmegen verloren we elkaar uit het oog.
"Wie was het meisje die 22 december samen met mij de trein van half 12 van Den Bosch naar Nijmegen zat. In oss stonden we een tijdje stil en we raakten aan de praat. Maar ik ben helemaal vergeten te vragen hoe je heten. Je leek me een aardige en leuke jonge dame. We stapten samen uit in Nijmegen waar we samen naar de uitgang liepen. Onze wegen splitste buiten jij ging naar je fiets ik naar bus. Maar ik weet dus niet hoe je heet?"

J

21 december 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Nijmegen. Op station Nijmegen verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stond in het tussenstuk van de trein bij de deur (bruine jas, groen shirt, witte koptelefoon op m’n witte haar). Toen we bij Nijmegen station aankwamen zag ik jou uit m’n ooghoek omhoog lopen . ( blauwe jas, blond haar, ook een witte koptelefoon ) Je zwaaide voor m’n ogen en complimenteerde me op m’n outfit ( had nog half mijn koptelefoon op m’n oren dus ik hoorde het niet heel goed…). Ik niet veel anders zeggen dan “dankjewel!”, omdat ik niet gewend ben een compliment te krijgen haha. Beetje spijt dat ik niet wat anders terug had gezegd, want jij zag er ook echt leuk uit! Misschien zie ik je weer een keer en kan ik het als nog zeggen :)"

R

18 december 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch. Op station Nijmegen verloren we elkaar uit het oog.
"Hey jij, we hebben ooit eerder oogcontact gehad in een vorige trein. Je viel op omdat je te maken had met wat dronken voetbalfans. Jij ging hier fantastisch mee om! Vandaag zag ik je weer, maar jij mij ook? Je hebt een fantastische glimlach en je lijkt me een sympathieke dame. Je droeg vandaag een blauwe jas en was onderweg met een koffertje. We hebben dezelfde haarkleur en ik had een zwarte jas en sjaal aan. Ik ben benieuwd wie je bent."

Kevin

1 december 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Nijmegen. Op station Arnhem Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten samen in het gedeelte van de trein dat buiten de coupé valt. We hadden beiden erg last van die grote groep concertgangers die constant lawaai maakten. Ik zag dat je je (logisch) niet prettig voelde en vroeg je of het ging. Je lachtte heel lief en zei van wel. Ik had graag nog een gesprek met je gehad maar daar was de situatie niet naar. Zou het leuk vinden je nog eens te zien :)"

E. Jansen

14 november 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Nijmegen. Op station Nijmegen verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten naast elkaar in de trein. We hebben een paar woorden gewisseld, onder andere over de mobiele internet verbinding in de trein. Je was druk aan het werk met je laptop. Een powerpoint presentatie over energietransmissie in Zuid Amerika (Peru, Chili?). Ik zei dat ik je behoorlijk productief vond. Dat wel, want zeggen hoe mooi ik je vond zat er niet in. Ik kom graag met je in contact!"

J

13 november 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Nijmegen. Op station Ede-Wageningen verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zag je bij het uitstappen. Ik was iets vroeg bij de deur dus keek rond en keken elkaar kort aan. Je zat op die bogen van de treindeur aan de andere kant een boek te lezen. Witte oortjes in (AirPods?) en ik geloof witte schoenen. Ik had een grijs vest aan, groen short en een zwarte rugzak. Airpods in, die ik uit deed. Een andere jongen aanspreken is al lastig genoeg zeker met anderen eromheen. Ik moest uitstappen bij ede-wageningen voordat ik je durfde aan te spreken. Ik stapte in bij Utrecht"