Lena

22 september 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen naar station Roermond. Op station Blerick verloren we elkaar uit het oog.
"Lange knappe jongen met pet op stapte uit in Blerick met een meid. We hadden een aantal keer oogcontact. Ik zat bij de deur met een zwarte blazer en een gouden koffer :)"

Rianne

30 juli 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen naar station Arnhem Centraal. Op station Arnhem Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We stonden op perron 4b op Nijmegen CS, jij met je vouwfiets, ik met bepakte fiets. We keken elkaar een paar keer aan en glimlachten, jij vroeg waar ik heen ging - althans dat verstond ik, maar je wilde weten of je op het goede perron stond. Dat was zo. Toen je trein vertrok zwaaiden we naar elkaar en plakte jij je armen en handen tegen het raam. Daar moest ik om lachen. Ik was wel gecharmeerd van je open, speelse en lieve uitstraling!"

Menno

24 juli 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Arnhem Zuid naar station Nijmegen. Op station Arnhem Zuid verloren we elkaar uit het oog.
"Je vroeg of ik op jouw plek wilde zitten met mijn fiets. Ik bedankte want maar een halte naar zuir net als jij. In arnhem zuid stapte je uit met je prachtige blonde haar net als ik en zag ik og een lach. Geen idee of ik je ooit nog zal zien maar stiekem dacht ik wat een leuke meid ben jij. Mocht je dit berichtje zien misschien leuk om elkaar beter te leren kennen groetjes Menno van der Geugten."

J

22 juli 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen naar station Zwolle. Op station Deventer verloren we elkaar uit het oog.
"Na de vierdaagse van Nijmegen zaten we bij de deur van de wagon. Jij op een klapstoeltje en ik zat op het trapje om dat het zo druk was. Je had een grote rode koffer bij je waar een wieltje van kapot was wat ik je nog vertelde vlak voordat ik uit stapte"

F

16 juli 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hoorn naar station Nijmegen. Op station Amsterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Jij zat voor me in de intercity vanaf Hoorn, we hadden bij het in- en uitstappen even kort oogcontact. Je had een witte jurk met een plantenpatroon en gekleurde highlights in je haar, ik was volledig in het blauw gekleed. Je had een lieve glimlach en lijkt me een creatief persoon. Had eigenlijk wel met je willen praten :) maar ik zat dus achter je en onze medepassagiers waren nogal luid, haha. Wie weet lees je dit!"

Rey

15 juli 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Nijmegen. Op station Nijmegen verloren we elkaar uit het oog.
"Het was rustig in de trein en we keken elkaar met een glimlach aan. Toen we aankwamen zei je iets liefs tegen mij. Ik had geen tijd om verder een gesprek aan te gaan. Toen we allebei uit de trein stapte liepen we van elkaar weg. We keken allebei nog achterom, lachte en zwaaide naar elkaar. Ik blijf aan je lieve lach denken. Hoop dat je dit leest en wie weet...."

Iris

15 juli 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Nijmegen. Op station Ede-Wageningen verloren we elkaar uit het oog.
"We stapten allebei in Utrecht op de trein naar Nijmegen. Je kwam naast me zitten bij gebrek aan plekken bij het raam, maar omdat het de stiltecoupé was konden we geen gesprek voeren. Dat zou ik graag alsnog doen! Je bent lang, donker haar en draagt een bril. Ik draag ook een bril en had een blauwe doorweekte jas aan vanwege de regen"

W

11 juli 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We spraken over De gelukkigste man van Nederland van Joost de Vries, en over de val van het kabinet. Ik ben vergeten te vragen naar je naam..."

G

29 juni 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Nijmegen. Op station Arnhem Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Hé leukerd we hadden continue oog contact in de vroege trein naar Nijmegen. Jij lekker aan t werk op je laptop. En tussendoor mij een grote glimlach aan het geven. Ik was te verlegen om je naam te vragen. Deze dommerd droeg een wit/blauw gestreepte blouse en daarboven een volle bos met blond haar…"

T

25 juni 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Nijmegen. Op station Nijmegen verloren we elkaar uit het oog.
"Vandaag zat ik schuin achter je in de trein. Jij zat met je oortjes in, net als ik. We hadden al even oogcontact. Je had een zwart hemdje aan met een zwart met wit gestippeld rokje. In de trein deed je ook nog even je mascara goed :). Eenmaal in Nijmegen (rond 19:20 uur) stonden we samen op het balkon en lachte je heel lief naar mij. Helaas verloor ik je uit het oog bij de ingang van het stationsgebouw. Mocht je net zo nieuwsgierig zijn naar mij, laat het vooral weten :)."

F

5 juni 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Nijmegen. Op station Nijmegen verloren we elkaar uit het oog.
"We stapten samen uit in Nijmegen en hadden leuk oogcontact, maar niet met elkaar gepraat helaas. Ik liep ook onhandig te doen met mn koffers en had gehoopt op je hulp Ik zag je daarna nog wegfietsen, maar was te laat om iets te zeggen.."

Marleen

3 juni 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen naar station Roosendaal. Op station s-Hertogenbosch verloren we elkaar uit het oog.
"We spraken over fietsen, Santos, Snel en Kalkhoff. Misschien eens verder kletsen? Of een rondje fietsen?"

Attie

28 mei 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Nijmegen. Op station Arnhem Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zat met vrienden in de trein van Amsterdam naar Nijmegen. Jij stapte later in (Utrecht?). Toen je van de muziek zat te genieten hadden we oogcontact en lachten even. Later was er nog een paar keer oogcontact. Je had een zwarte jas aan en zwarte jeans. Onze blikken kruisten elkaar nog toen je uitstapte op Arnhem Centraal. Hopelijk lees je dit en hoor ik van je. Ik had een korte blauwe spijkerbroek aan en een grijze hoodie..."

V.

7 mei 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Nijmegen. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Met een brede lach hield je de deur in de trein voor me open. Je straalde vriendelijkheid uit en juichte zowat toen er een vrouw naast je kwam zitten. Ik probeerde te lezen maar kon me moeilijk concentreren met jou in de buurt. We liepen min of meer samen naar de fietsenstalling op Utrecht, maar ik was zo dom om je niet aan te spreken."

Paul

9 april 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Nijmegen. Op station Nijmegen verloren we elkaar uit het oog.
"Op Eerste Paaszondag rond 23:00 loop ik naar huis. Jij loopt rechtdoor, ik rechtsaf. Ik stond op het punt om te draaien om ‘hallo’ te zeggen. Ik was te verlegen. In de trein van Den Bosch naar Nijmegen heb ik af en toe oogcontact met jou. Eenmaal aangekomen in Nijmegen, krijg ik nog een beleefde glimlach. Na de uitcheckhekjes krijg ik nog een mooie glimlach. Ik wist dat ik iets moest doen, maar ik deed het niet. Jij had een lange lichtgroene jas aan en een staart in je haar. Je liep met je zwarte rolkoffer. Ik had een donkergroene jas en lichtblauwe broek aan. Ik had een Adidas-tas bij mij. Hopelijk krijg ik nog een kans om ‘hallo’ te zeggen. Ik had dit eerder moeten doen!"