Jan harm

11 oktober 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen naar station Arnhem Centraal. Op station Arnhem Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Hee leuke vreemdeling, gisteren 11 oktober zaten we samen in de sprinter naar Zutphen (16:31 vanaf Nijmegen). Jij had een beige jas aan, mooie bruine krullen en turquoise oorbellen. Ik was de jongen in de tuinbroek met een wit overhemd en heb donker haar. We hadden nogal wat oogcontact en stapten samen uit op Arnhem Centraal (16:50). We hebben niet gepraat, want ik durfde je niet aan te spreken, maar de spijt is nu te groot. Mocht jij ook nog steeds aan mij denken en dit toevallig zien, laat me dan iets weten. Misschien kunnen we elkaar dan nog een keer zien en wél praten."

Dorien

3 september 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Je droeg een hoed en een warme trui. Ik had een oranje jasje aan. Je ging recht meteen tegenover me zitten. Een vriend van je zat naast me. Het was vanaf het begin tot het einde leuk, en ik zag dat je dat ook vond. Keertje wat drinken?"

Maudy

20 augustus 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Nijmegen. Op station Nijmegen Dukenburg verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zoek de heel aardige Conducteur waar ik een heel leuke gezellig gesprek mee gehad over zijn 2 dochtertjes die laatst met de eyeliner op haar gezicht had gekliederd, indonesië, de boom die hij laatst in zn tuin heeft geplaats waar die laats ook verhuist naar was. Rond de 40 denk ik. Moest nog werken tot half 1 s’nachts. En zou een knuffeltje van mij doen aan z’n dochters als hij ze zag in de ochtend. Hele oprecht man met een goed hart. Zou hem graag ookal is het nog 1 keer willen spreken of tegen komen! Eindigde reis met veel liefde!"

Roy

12 augustus 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Cuijk naar station Nijmegen. Op station Nijmegen verloren we elkaar uit het oog.
"Je ogen. Meteen verliefd. Onze ogen kruisten een paar keer en we hebben het even over studio’s gehad. Je had een zwart jurkje aan en kwam met een vriendin bij mij zitten. We stapten uit in Nijmegen en wilde je aanspreken, maar heb nu spijt dat ik dat niet gedaan heb. Ik hoop dat onze ogen nog eens elkaar kruisen."

Roos

19 juli 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Roermond naar station Nijmegen. Op station Nijmegen Heyendaal verloren we elkaar uit het oog.
"Uit het oog verloren op Nijmegen Heyendaal. De ogen waar we het vlak voor ik uitstapte nog over hadden. Oh ironie. Mooi hoe blikken kunnen klikken; het was fijn treinen met jou. Nog een keer zonder jouw laptop en met koffie? Dat had ik voor het uitstappen misschien moeten vragen want hoe vind je een man met bruin haar en een bordeauxrood shirt? Aan de andere kant: hoeveel paar ogen zijn elkaar verloren op 19 juli om 17.17 op Nijmegen Heyendaal, of all places. Een wereld te winnen wellicht. Dag helblauwe ogen:-)"

T

11 juli 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Amstel naar station Nijmegen. Op station Arnhem Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zag jou; man ongeveer 1.80cm, tussen de 25-35 jaar, donkerblond kort haar met een bril, zwart shirt met lange mouwen, laptop bij je op het perron van Amsterdam Amstel. Je stond te wachten op de trein van 11:33 naar Nijmegen/Arnhem bij het rustige gedeelte van het perron, voorbij de kiosk. Je had een rugzak en een laptop bij je, als ik het me goed herinner. Je liep naar het wat stillere gedeelte van het perron. Ik stond daar ook te wachten met een blauwe getailleerde halflange jas, zwarte broek en gympen, bruin lang haar en een zonnebril op. Je stapte in de trein en onderweg zat je best ver weg in dezelfde coupe, ik kon via het spiegeleffect van de treinplafond ( is niet bij alle treinen zo alleen sommige type treinen intercity's) naar je kijken en volgensmij had jij dat ook door want je keek regelmatig. Je liep een keer langs mij naar de wc en bij station Arnhem stapte ik uit de trein en jij ook. Je keek nog naar mij toen we stonden te wachten voordat de deur open ging, helaas durfde ik je niet aan te spreken... Er stonden nog meer mensen daar. Je had toen een leger groene/lichtgroene jas aan. Toen je de trein uitliep checkte je uit bij het poortje op het perron en daarna liep je door naar de uitgangshal van Arnhem centraal, daarna heb ik je niet meer gezien. Ik zou je graag nog eens ontmoeten! :-) wie weet in Amsterdam of Arnhem"

J

30 mei 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Nijmegen. Op station Arnhem Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Hi meisje uit de trein met donkere haren en donker jurkje. Je reisde in een 4-zits, samen met een vriendin en haar hond. Je stapte uit in Arnhem, maar ik was helaas te laat om je aan te spreken of iets aan je mee te geven. Je lach was te leuk om te laten schieten, dus ik hoop dat je dit leest. Tot snel! De jongen uit het tussenstukje met zonnebril en rode koptelefoon."

Aslan

2 februari 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Amstel naar station Nijmegen. Op station Nijmegen verloren we elkaar uit het oog.
"Op 2 februari 2020 nam ik de trein van Amsterdam naar Nijmegen om 23.22. Toen de trein aankwam in Arnhem s'nachts veranderde ik van stoel richting Nijmegen. 2 stoelen verder tegenover mij zat jij rechts bij het raam in de silence gedeelte op de 2e verdieping van de trein je bent de jonge dame met een mooie vrolijke sympathieke lach en uitstraling. Regelmatig zat je te spelen met jouw mobieltje en je was vrolijk. Je zat te lachen in jezelf toen je bezig was met jouw mobieltje. Je heb donkerblond lang haar. Je was gekleed in een grijzige shirt, blauwe jeans, je had wit grijze sportschoenen aan en tijdens de aankomst trok je een donkergroene winterjas aan met capuchon. Regelmatig hadden we oogcontakt tijdens de reis van Arnhem naar Nijmegen. Toen de trein arriveerde rond iets voor 1 uur s'nachts stond ik op en liep naar de glazen deur in de trein. Ik zag dat je naar de andere uitgangsdeur wilde gaan. Toen ik nog een naar jou keek en de glazen deur voor je open hield in de trein keek je me recht in mijn ogen aan. Die vriendelijke sympathieke lach van je deed me wat. Toen je me bedankte zei ik tegen jou dat je goed aangekleed was tegen de kou en maakte een compliment dat je een mooie jas aan heb. Ik vroeg aan je toen of je nog ver moest gaan. Je gaf aan dat het maar 5 minuten lopen was. Toen de deuren van de trein open ging was je snel vertrokken. Ik wou jou nog meer vragen maar ik zag dat je verlegen werd. Toch had ik met je kennis willen maken jammer genoeg de gelegenheid was niet op dat moment. Bij deze kan je met me in kontakt komen. Ik heb kort haar, ben atletisch. Ik had een donkergrijze korte jas aan, zwarte broek, zwarte nette schoenen en een vel rode sjaal had ik om."

Sjuul

23 december 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen naar station Amsterdam Centraal. Op station Ede-Wageningen verloren we elkaar uit het oog.
"Jij zat schuin achter me en direct achter me zat een jochie op zijn ipad te spelen en herrie te maken. Ik was op zoek naar waar het geluid vandaan kwam en mijn blik raakte verstrikt in jouw mooie glimlach. Bij Ede-Wageningen kruiste onze blikken nog een keer, een glimlach en je stapte uit. Je had blond haar, een mooie lach en luisterde naar muziek. Ik las de krant, had een zwart shirt en krullen."

Anoniem

17 december 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Nijmegen. Op station Nijmegen verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi, Je zat twee rijen van mij vandaan in de trein naar Nijmegen. We keken elkaar regelmatig aan. Jij hebt blond haar en maakte mij heel nieuwsgierig. Je stapte in Nijmegen over, terwijl dat mijn eindstation was. Ik had een colbert aan en een stropdas om. Helaas sprak ik je niet aan. Had je dat toch gewild, dan hoor ik het graag!"

Anoniem

30 november 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen naar station Utrecht Centraal.
"Ik was ingestapt in Nijmegen. Jij stapte volgens mij pas in Arnhem of Ede in. We zaten in de stiltecoupé. Jij las in een boek over het leven van mystici. Je maakte een grap toen er nogal hard omgeroepen werd. We zaten tenslotte in de stiltecoupé. Ik zei dat ik vaak spiek welk boek iemand leest. Ik moest er even over nadenken, maar het lijkt me heel leuk om je nog eens te spreken. Wie weet tot ziens, Gemma"

Bob

28 november 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Nijmegen. Op station Nijmegen verloren we elkaar uit het oog.
"Op donderdagavond (28 november) zag ik jou zitten in de intercity van Den Bosch naar Nijmegen. Jij: mooi meisje met donkere haren. Ik: lange, blonde jongen, met bril en grijze jas. Tijdens de reis knipoogden en lachten we vaak naar elkaar, maar ik zat samen met een vriend en durfde dus niet op je af te stappen. Toen we in Nijmegen aankwamen zei ik heel kort iets tegen je, en op het perron liepen we achter elkaar, maar na een tijdje zag ik je ineens niet meer... Ik heb je nog gezocht op het station van Nijmegen, maar helaas... Ik hoop dat je dit leest, en dat we eens kennis kunnen maken!"

Eline

26 november 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen naar station Arnhem Centraal. Op station Arnhem Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"o jongen met een oranje broek en ook oranje jasje (volgens mij) koptelefoon en donkerblond haar. Op 26 november stond ik om 7:10 op het station Nijmegen te wachten op perron 3a voor de trein van 7:13 richting Den Helder. Ik staarde in de verte en toen ik opkeek zag ik jou en moest ik gelijk lachen, zoals je zag, want jij lachte gelijk terug. Je liep een stukje door en toen kwam de trein aan. We stapten dezelfde coupé in, jij liep naar boven en ook ik deed dat natuurlijk. Ik ging schuin achter je zitten en zag in de weerspiegeling van het raam dat je een spelletje op je telefoon aan het doen was. Bij Arnhem moesten we er allebei uit. Jij stond achter me en toen ik de deur ophield zei je nog bedankt. Ik wilde toen natuurlijk iets zeggen maar natuurlijk deed ik dat niet. Op Arnhem liep je de trap af en weg was je! Ik zou jouw lach wel vaker willen zien. Zou je een keer koffie of een biertje willen drinken? Liefs van het meisje met een zwarte jas, gele sjaal, witte schoenen, spijkerbroek en een oranje/blauwe tas."

Danielle

12 oktober 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Amstel naar station Nijmegen. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Oh man, helemaal warm kreeg ik het toen je uitstapte en naar me lachte. We keken al even naar elkaar op station Amstel, waar we de trein van 20.03 richting Arnhem namen. Jij liep achter mij, de trap op. Ik zat aan het raam en droeg een blauwe jas, zwart-wit gestreepte trui en rokje, jij volgens mij een lange grijze jas. We luisterden allebei naar muziek uit onze koptelefoon. In Utrecht stapte je uit, lachte nog een paar keer naar me toen je bij de deur naar beneden stond. Ik gaf je een knipoog. Ik heb echt op het punt gestaan om je achterna te gaan, maar keek je na toen je op Utrecht op de roltrap omhoog verdween."

Mathijs

7 september 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Nijmegen. Op station Arnhem Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Diep verzonken in een boek in de stilte coupe, heb ik niet gemerkt dat je was ingestapt. (Ik gok in Gouda?) De trein vanuit Den haag centraal stopte in utrecht. We pakte allebij onze spullen om uit te stappen. Je zat schuin tegen over me aan de ander kant van het gangpad en we keken elkaar recht in de ogen aan. Je maakte veel indruk op me in dat kleine moment. Ik stapte in utrecht over op de trein naar Arnhem/Nijmegen en ik koos weer voor de stilte coupe. Jij koos het zelfde. Ik liep achter je de trap op en op het laatste moment ving je de deur voor me op om open te houden. Je lachte en ik zij dankje. Tussen Utrecht en Arnhem besloot ik dat ik je graag wilde vragen om een keer wat te gaan drinken. Toen je langs me afliep om uit te stappen keek ik je vol aan om oogcontact met je te maken zodat ik je even aan kon spreken. Je keek me kort aan maar ik durfde niet de stap te zetten. Ik realiseer me nu hoe dat er moet hebben gezien. :) Je had donkere haren, droeg een paarse jas, had en een osprey rugzak. We pakte de trein in Utrecht naar Nijmegen om 12:09. Ik had een oaker/oranje shirt aan, een vrij grote rugzak en ik was ook aan het lezen. Met een beetje geluk lees je dit. :) Groetjes Mathijs"