Joo

14 augustus 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen naar station Roermond. Op station Roermond verloren we elkaar uit het oog.
"We waren allebei uitgestapt van de stoptrein naar roermond in roermond. Ik vroeg of je ook de intercity moest halen maar je zei van niet. Ik moest helaas haasten voor de trein dus kon niet verder praten. Je bent een jongedame van ik gok Indiase/ Surinaamse afkomst. Ik jongen met baardje en blauw hemdje aan. Hit me up als je een keer roti wil eten ✌️"

D

3 augustus 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Zuid naar station Nijmegen. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten tegenover elkaar in het onderste treinstel. Jij droeg een groene rok en een wit topje en had een koptelefoon op. Ik droeg een blauw pak en had een zonnebril op. Was te zenuwachtig om het gesprek te beginnen. Misschien dat het op deze manier alsnog kan? :’)"

jonas

1 augustus 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Nijmegen. Op station Arnhem Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten schuin tegen over elkaar en hadden oogcontact, ik geloof vlak voor station Ede-Wageningen. Ik weet niet of je er al veel langer zat. Het gaf me een prettig gevoel van herkenning. zeker ook enige aantrekkingskracht. En ik twijfelde om tegenover je gaan te zitten in de 4-zits om een gesprek aan te knopen maar ja zenuwen he.. We hadden een paar keer kort oogcontact, glimlachten even. Ik had een fel oranje shirt aan en gele korte broek, wandelschoenen. blond haar in een knotje. Jij een leuke hippiebroek en lang lichtbruin krullend haar. In Arnhem stapte je uit. Ik zou het wel leuk vinden om kennis te maken. Jij ook?"

P

31 juli 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen naar station s-Hertogenbosch. Op station s-Hertogenbosch Oost verloren we elkaar uit het oog.
"Jij stapte in Nijmegen met een fiets in de trein, je hebt blond haar en een leuk (rond?) brilletje. Een mooie open blik. We hadden een kort gesprekje. Je stapte uit op station ‘s Hertogenbosch oost (nacht van zondag op maandag) Op het perron riep je nog “tot ziens kanjer en slaap lekker!” Gaan we elkaar nog eens zien?"

A

24 juli 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Tilburg naar station Nijmegen. Op station Rosmalen verloren we elkaar uit het oog.
"ik stapte in een trein met drukke mensen die waarschijnlijk van de tilburgse kermis afkwamen. wij waren de enige die rustig muziek zaten te luisteren en in ons eigen wereldje zaten. we maakten ook oogcontact, a few times. je droeg een oranje shirt en een zwarte koptelefoon. ik wou je aanspreken maar of course durfde ik die stap niet te zetten, en toen stapte je uit in rosmalen.. well i think you look cute. - a woman and you probably know who :) x"

R

16 juli 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Nijmegen. Op station Arnhem Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Je zat bovenin de trein en naast de deur, we hadden vaak oogcontact en je had een lieve lach. Voordat ik wist was je weg, je had mooi bruin lang haar en droeg blauw."

Anoniem

25 juni 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen naar station Arnhem Centraal. Op station Arnhem Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Vanaf Arnhem centraal ging de sprinter. Ik ging achterin de sprinter zitten en jij met je vriendinnen kwam in de coupe naast mij te zitten. Een van jouw vriendinnen zat tegenover mij. Je kwam niet uit de buurt en was aan het discussiëren met je vriendinnen over hoe jullie naar Oosterbeek moeten komen met OV. Hierop begon ik een beetje te helpen aangezien ik dezelfde kant op moest. We kwamen erachter dat de bus naar Oosterbeek 1 minuut nadat de trein aankwam er zou zijn. Zij waren met allerlei grote koffers, dus ik als een echte gentleman bood aan om even vooruit te lopen zodat de buschauffeur misschien even zou wachten. Dit werd hartelijk met een brede glimlach gewaardeerd door haar. Helaas was de bus al weg. Op het station had ik niet meer echt met je gesproken, maar voordat je de bus instapte was jij degene die achterom keek en glimlachte je naar mij, waarop ik teruglachte. We hadden daarna in de bus helaas niet meer gepraat. Misschien dat dat in de toekomst wel weer eens kan? Je had een roze truitje aan met een zwarte broek"

Anoniem

24 mei 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen naar station Schiphol Airport.
"Aan die ene leuke man met witte Vans (zwarte streep in het midden van de schoenen) Zwarte koptelefoon en bruin haar, blauwe blouse en drinkt een blikje 330 ml Leffe bier (je vrouwelijke medepassagier een halve liter hertog Jan) Oeps, ziet na een uitgebreide check, en tijdens het type van deze oproep een trouwring om je linkerhand zitten. Hopelijk kun snel weer naar de zon, ookal gaat dat momenteel ff niet. En aan de gene met de andere trouwring je hebt een ontzettende leukerd aan je zijde, wees er zuinig op!"

T.

22 mei 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Nijmegen.
"Ik: lange man met baardje en blauw adidas jack. Jij: slanke lange jongedame met halflang blond haar en leuke lach. Op het perron (rond 21:45) hadden we oogcontact. We stapten in bij verschillende treinstellen, maar toen ik in Utrecht uitstapte zat je achter mij... Keertje wat drinken? :-)"

Daniel

14 mei 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Venlo naar station Nijmegen. Op station Nijmegen Heyendaal verloren we elkaar uit het oog.
"Je stapte zaterdag om 2020 uit bij Nijmegen Heyendaal. Bij de uitstap deur Hadden we Even oogcontact, maar meer niet. Maar dat was voor mij genoeg reden om dit berichtje te plaatsen. Je had bruine ogen, bruin haar en je droeg een mooi rokje. Zou graag willen weten wie je bent en je beter leren kennen :)"

Merel

28 april 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Tilburg naar station Nijmegen. Op station Tilburg verloren we elkaar uit het oog.
"Het was 28 April rond een uur of 21:35, ik moest de trein in richting Nijmegen vanaf Tilburg en jij moest er in Tilburg uit. We hadden constant oogcontact maar helaas moest ik de trein halen en was het te laat om nog iets te kunnen zeggen :)"

Anoniem

22 april 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen naar station Schiphol Airport. Op station Arnhem Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We stapte allebei in op station Nijmegen en zaten schuin tegenover elkaar. Jij met een vriend en ik met een vriendin. Je had bruine krullen en een groene trui aan. Op station Arnhem Centraal ging ik in een andere coupé zitten. Eigenlijk had ik je moeten aanspreken. Liefs, het meisje met de blonde krullen"

Tom

18 april 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Amstel naar station Nijmegen. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Jij met een gitaar en ook nog eens schaken op je telefoon, lang haar. Ik las een blaadje, petje op. Wil je een keer een potje schaak spelen?"

Wouter

9 april 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Roermond naar station Nijmegen. Op station Blerick verloren we elkaar uit het oog.
"Arriva-trein van 1333 vanuit Roermond naar Nijmegen. Ik zat in zwart-rood en wit motorpak in de trein met mijn oude sportbril op mijn neus en mijn haar door de war. Ik liet mijn telefoon vallen toen je tegenover me kwam zitten en je uitstraling werkelijk tot me door begon te dringen. … De beste manier om indruk op je te maken te maken, niet waar. Het kwam totaal onverwacht en ik was er totaal niet mee bezig en dus ook niet voorbereid. Ik was uit het veld geslagen, daarom lukte het niet goed. Toen ik in Blerick moest uitstapten, sprak ik je even aan. Maar dat ging niet helemaal soepel, ik was mijn balans nog aan het hervinden. Bijzonder om zo knock-out te gaan op enkel je uitstraling. Ik heb spijt dat ik niet meteen weer ingestapt ben. De Trein reed alweer. Ik wil graag opnieuw in contact komen. Wij hebben wat ongrijpbaars. Wouter Hijink Heemstede 2104VA19 0642541545"

WHB

17 maart 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Schiphol Airport naar station Nijmegen. Op station Amsterdam Zuid verloren we elkaar uit het oog.
"Hey you! Donderdag 17 maart 2022 nam ik de trein vanuit Schiphol Airport rond 7:25 uur. Waarschijnlijk was het spoor 2 of 3 de Intercity richting Nijmegen. Jij zat al in de trein. Ik kwam dus later zitten in een rij naast jouw rij, maar we zaten soort van schuin tegenover elkaar. We zaten in een stiltecoupé en de plek was redelijk druk met andere reizigers. Ik moest uitstappen bij Amsterdam-Zuid, mijn reis duurde dus 5 a 6 minuten, wel te kort. Het viel me op dat je een boek aan het lezen was, waarschijnlijk was het “Over leven in het wild” van Martine van Zijll Langhout. Ik keek dus geïnteresseerd om van verre afstand te lezen wat de boektitel was, maar ik verloor mijn doel omdat ik verdwaald was in jouw oogcontact, die ondeugend, stiekem en energieke blikken. We hebben elkaar vaak aangekeken gedurende die 5-6 minuten, dat ik af en toe even moest glimlachen, misschien was dat minder duidelijk door het medische mondkapje dat ik droeg. Ik stapte uit bij Amsterdam-Zuid en voor ik vertrok stond ik een tijdje naast de rij waar je zat. Voor ik vertrok zei ik nog tegen je “nog veel leesplezier, hehe!”. Die ochtend had ik een belangrijke praktijktoets, ik had veel stress, maar onze oogcontact maakte de begin van mijn dag echt veel beter, mijn dag kon niet meer stuk, wat de uitslag van de toets dan ook was. De kans is klein dat je dit leest, maar als je jezelf toch herkent in dit verhaal zou ik graag in contact met jou willen komen. Ik ben het, de jongen met een donker groene leren jas, Jeans en witte schoenen."