Je flirt uit het oog verloren op Station Nijkerk? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Lars

13 januari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Zwolle. Op station Nijkerk verloren we elkaar uit het oog.
"Heel kort oogcontact, een glimlach over-en-weer, nog eens kijken en toen stapte je uit op station Nijkerk, met 22:54 op de klok."

Joost

6 december 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Ede-Wageningen naar station Amersfoort Centraal. Op station Nijkerk verloren we elkaar uit het oog.
"Vanaf Ede wageningen station oogcontact, en ook op de zelfde overstap op Amersfoort Centraal richting zwolle. In die trein elkaar uit het oog verloren. Ik droeg een pet, jij donkere krullen, bril, groene jas. Groetjes Joost"

F

13 december 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Ermelo. Op station Nijkerk verloren we elkaar uit het oog.
"Jij: jongen met blond haar, lang, spijkerbroek, paraplu in je hand, sneakers. Ik: jongen met bruin haar, koptelefoon, lange jas, te veel baggage. We zaten naast elkaar in de 18:00 trein van Amsterdam Centraal naar Amersfoort (en daarna van Amersfoort naar Zwolle). Op een gegeven moment zaten we erg gezellig tegen elkaar aan, maar helaas kwam toen al station Amersfoort. Om de een of andere reden durfde ik toen niets te zeggen en liep ik weg. Ik baal er sterk van dat ik je niet om je nummer heb gevraagd."

Nathan

6 november 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Schothorst naar station Nijkerk. Op station Nijkerk verloren we elkaar uit het oog.
"Je stapte in om 13.15 op station Amersfoort Schothorst als ik het goed gezien heb op het bordje. Ik zat al onderin de dubbeldekker trein op een enkel stoeltje met voor m'n voeten een grote aluminium koffer en een rugtas. Je ging zitten aan de andere kant op een lang bankje naast een ander meisje dat haar huiswerk zat te maken en ging een filmpje te kijken op mobiel met oortjes. Je had een donkere rode jas en een donkerblauwe broek aan. Je had heel mooi donkerblond haar met je gouden oorbellen er half onder verscholen. Ook had je een tasje bij je met opdruk van oude landkaart en wereldbol. We hadden regelmatig oogcontact en glimlachten naar elkaar. Ik heb spijt dat ik je niet aan durfde te spreken. We stapten samen uit om 13.23 in Nijkerk. Ik moest eigenlijk naar Harderwijk, dus in eerste instantie bleef ik zitten en wenste ik je een goede reis. Maar ik bedacht me al snel en was net op tijd uit de trein voordat de deuren sloten. Ik liep achter je aan richting de weg. Maar voordat ik je kon aanspreken stapte je bij een meneer in de auto. Ik liep rustig verder en voordat jullie uit het zicht de woonwijk in verdwenen zwaaiden we nog even naar elkaar. Ik hoop dat je op de er of andere manier dit berichtje leest en dat we misschien samen ergens iets kunnen drinken. Dat zou ik heel gezellig vinden. Jij ook?"

Sophie alvarez

9 oktober 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijkerk naar station Bilthoven. Op station Bilthoven verloren we elkaar uit het oog.
"Je had een Daily Paper trui aan met een spijkerjasje. Je was blond. We zaten samen in de bus vanuit Bilthoven naar Heidelberglaan s ochtends al om 08.06. We hadden echt oogcontact, en zijn bij de halte beide er uit gestapt. Zou je zo graag beter leren kennen! :)"

A g

25 september 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Nijkerk. Op station Nijkerk verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zat in de trein van Utrecht naar Zwolle van 15:18 die wegens vertraging vertrok om 15:24. Ik zat te praten met een vriend van de middelbare schooltijd die ik toevallig in de trein tegenkwam en een tijd niet had gezien. Toen ik rechts van het gangpad keek zag ik jouw zitten en keek een lachende leuke blonde dame naar mij op. Dit herhaalde zich een aantal keer tijdens de rit, maar vanwege het gesprek met die vriend was voor ik het wist al bij Nijkerk aangekomen. Bij het uitstappen had ik er spijt van dat ik geen contactgegevens van je had. Zelf heb blauwe ogen en donkerblond haar. Ik hoop je via deze weg nog eens te spreken:)"

M

20 februari 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Nijkerk. Op station Nijkerk verloren we elkaar uit het oog.
"Je stapte in Utrecht CS in. De stoptrein van 17: 50. Je at een paste salade en ging werken achter je laptop. We hadden een keer oogcontact en keken een paar keer in elkaars kant op. Ik stapte stuntelig uit in Nijkerk met mijn tas. Wie ben jij mooi meisje met je onvergetelijke lach? Ik hoop dat je reageert! Ik wil graag nog een keer in je mooie ogen kijken!"

Eenjongen

16 december 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Nijkerk.
"Wauw... zo knap was je dat ik volledig bevroor. Je had prachtig kort blond geknipt haar, en droeg een zwart/roze sjaal in combinatie met een zwarte jas, grijze spijkerbroek en zwarte laarzen. Je stapte in Bilthoven in en ging recht tegenover mij zitten, en glimlachte naar me. Vanaf dat moment kon ik maar niet stopen met staren, wat jij ook redelijk door had. Hopelijk lees je dit ooit, ik zou je graag nog willen leren kennen."

Cindy

15 februari 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijkerk naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Super fijn praatje gemaakt met Mevrouw oorspronkelijk uit Friesland, wonende sinds 20 jaar in Amsterdam. Beeldhouwen (hout). Meubel intererieur ontwerp. Ik wil niet flirten maar ik had graag mijn emailadres gegeven zodat we nog eens vaker als vrienden een drankje kunnen doen tot zodat het leuk is. Groetjes"

Ilonab

8 juni 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Nijkerk. Op station Amersfoort Schothorst verloren we elkaar uit het oog.
"Wie is die leuke jongen die zo vriendelijk lachte? Rossig haar, Lacoste polo, lichte broek. In bezit van een witte Samsung Smartphone en een samsung tablet. Je stapte in in Amersfoort en stapte al weer uit in Amersfoort Schothorst. Het was zaterdag 8 juni en de trein vertrok om 17.13 uit Amersfoort."

John

4 november 2010
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Amersfoort Schothorst. Op station Nijkerk verloren we elkaar uit het oog.
"we spraken elkaar aan terwijl we wachtten op de verlate stoptrein naar Zwolle .... en we eindigden als haringen in een ton en ik kon je niet meer spreken. Ik ontmoet je graag weer."

Ikke

23 november 2009
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijkerk naar station Zwolle. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"heey hallo, ik zoek het meisje met de zwarte haren. we zaten deze ochten met 4 mensen bij elkaar, jij schuin tegenover mij bij het raam. ik bij de deur. we hebben via het raam naar elkaar gekeken en af en toe oog contact gehad. in zwolle stapte je uit en je liep naar windesheim. (gebouw C geloof ik) we hadden deze ochtend ruim 20 min vertraging, de vrouw naast mij voroeg nog een s hoe laat we aan zouden komen. als je dit leest hoor ik graag van je!! of vrienden / vrindinnen help mij zoekken volgens mij stapte ze in bij nunspeet maar dat weet ik niet zeker!! Groeten!"

Amersfoortn

2 maart 2009
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Zwolle. Op station Nijkerk verloren we elkaar uit het oog.
"Jij meisje, bruin lang haar met een pony, lachte naar mij vanochtend toen ik op het perron liep nadat we samen in een coupe zaten. Zie je eigenlijk wel vaker, maar durven aanspreken.. ai, nee duf ik niet!mocht je het nou toevallig lezen... hoor heel graag van je!"

Helaas

7 januari 2009
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Zwolle. Op station Nijkerk verloren we elkaar uit het oog.
"Je kwam tegenover me zitten en bleef daar zitten ook toen je buurvrouw wegging. Je had duidelijk te weinig beenruimte ;-) maar wel een mooie camera en telefoon. Ik deed alsof ik mijn boek las en mijn agenda bijwerkte en was te verlegen om ook maar iets te zeggen (of zag ik het nou goed dat je een trouwring omhad? ;-) )Nog een keer samen treinen?"