Je flirt uit het oog verloren op Station Nieuwerkerk ad IJssel? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Fel

6 januari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Bijlmer ArenA naar station Rotterdam Centraal. Op station Nieuwerkerk ad IJssel verloren we elkaar uit het oog.
"We stapten in bij het station arena Amsterdam. Wij kwamen vanuit de ziggodome en je vroeg waar we naar toe zijn geweest. Spontane blonde jongen met bruin/beige tas. Je vertelde dat je uitstapte bij nieuwekerk. Ik kom graag in contact met je:)"

Febe

17 september 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Uitgeest. Op station Nieuwerkerk ad IJssel verloren we elkaar uit het oog.
"Ben jij die leuke gast met blond haar en een trekrugzak? Je ging uit de trein bij nieuwerkerk ad Ijsel. We hadden toen even oogcontact en lachte we naar elkaar :). Ik was het meisje met de pet, geruite jas en wit shirt :)"

Jeroen

9 juni 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Noord naar station Gouda. Op station Nieuwerkerk ad IJssel verloren we elkaar uit het oog.
"Ben jij dat meisje waar ik al regelmatig oogcontact mee heb gehad vanaf Rotterdam Noord?! Vanaf daar stappen we beiden in waarbij jij uitstapt in Nieuwerkerk a/d IJssel... Deze sufferd was te verlegen om een gesprek aan te knopen en heeft net zijn laatste ritje gehad vanaf hier. Dit alles in de trein van 17:15 vanaf Rotterdam Noord. Hopelijk hoor ik iets van je :)"

Mathieu

17 augustus 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Nieuwerkerk ad IJssel. Op station Nieuwerkerk ad IJssel verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi hoi, Ik plofte neer in een vierzitter naast jou, we raakten met elkaar in gesprek en ik kwam tegenover je zitten, dat mocht van jou. Jij bent leraar geschiedenis. We hadden het over scholen, kinderen, leraren, vragenlijsten...ik liet jou via mijn Memo-app weten je leuk te vinden. Je stapte eerder uit dan ik dacht, ik dacht dat je naar Gouda ging. Het ging zo snel, ik wil je snel weer ontmoeten. Samen een hapje eten?"

Ap

13 juli 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Alexander naar station Gouda. Op station Nieuwerkerk ad IJssel verloren we elkaar uit het oog.
"Een flirt was het niet, wel een prachtig gesprek! Je kwam donderdag avond naast me zitten op station Alexander, om een persoonlijk onderwerp te bespreken. Iets waarvoor ik heel veel respect heb! Ik vind het zonde dat het gesprek zo abrupt gestopt werd, omdat ik in de trein naar Gouda stapte en jij naar Nieuwerkerk moest! Ik zou het heel mooi vinden om nog eens verder te praten :)"

Raymond

2 mei 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Breukelen naar station Rotterdam Centraal. Op station Nieuwerkerk ad IJssel verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi onbekende mooie leuke vrouw, Jij stapte om 10.18u de trein in op station Nieuwerkerk aan de Ijssel met je twee kinderen. Een jongen( ong. 8 jaar) en een meisje( ong. 6 jaar), waarvan de jongen een hoedje op had. Jij droeg een zwarte shirt, lichtbruine omslag, blauwe spijkerbroek met roze Adidas sneaker. Je hebt donkerbruin haar en mooie witte tanden. En een geweldige glimlach. Ik droeg een zwart met grijs jas. Had een grijze broek aan met blauwe glimmende schoenen. Donkerbruin haar en donkere ogen met een donkere bril. Ik was samen met mn moeder. Bij aankomst van de trein op station Nieuwerkerk aan den Ijssel hadden we meteen oogcontact. Jij ging tegenover ons zitten met je kinderen. Ik praatte met mn moeder over koophuizen. En jij met je kinderen over papa. Gedurende de rit naar Rotterdam bleven we continue oogcontact houden. Ik luisterde mee wat je vertelde tegen je kinderen en begreep eerste instantie dat je gezeteld was. Later besefte ik dat je wel vrijgezel bent..... Bij het uitstappen van de trein, praatte mn moeder nog met je. Ze zei o.a. dat niets geheim is voor kinderen. Jij zei ja klopt en je moest lachen... je liep met je kinderen naar de noordkant van Rotterdam centraal. Ik hoop dat je dit berichtje leest. Ik zou het leuk vinden om met je in contact te komen."

26 september 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Rotterdam Centraal. Op station Nieuwerkerk ad IJssel verloren we elkaar uit het oog.
"Marieke. Je was aan het bellen. Maar je bleef kijken . Had echt naar jou toe moeten lopen.."

Anoniem

27 januari 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nieuwerkerk ad IJssel naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Een aantal keer zat ik bij jouw in de trein van Nieuwerkerk a/d IJssel naar Utrecht CT via Gouda en de trein vanaf Gouda naar Nieuwerkerk a/d IJssel. Ik kwam je redelijk vaak tegen maar de laatste tijd zie ik je niet meer nu is het helaas al weer een lange tijd geleden dat ik jouw heb gezien ik zou er werkelijk alles voor over hebben :3 We hadden altijd lang oogcontact en je glimlachte altijd naar mij, ik wou je een keer aanspreken maar daar was ik waarschijnlijk te verlegen voor haha Ik wist gewoon bijna zeker dat ik je eerder had ontmoet je had namelijk zo'n bekend gezicht ! ik weet tot op de dag van vandaag helaas nog steeds niet wie jij bent. Eigenlijk het enige wat ik mij kan herinneren van jouw is je mooie gezicht je bruine lange haren en je skinny jeans. Ik hoop je gewoon nog een keer te zien, dat zal mijn week weer he-le-maal goed maken :)"

Peter

1 oktober 2009
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Gouda naar station Rotterdam Centraal. Op station Nieuwerkerk ad IJssel verloren we elkaar uit het oog.
"Ik probeerde de deur open te krijgen van de trein, maar ze gingen maar niet open. Jij lachte naar me, en ik terug. We stapten in, en je ging verderop bij het raam zitten. Later ging je een plekje opzij zodat we elkaar aan konden kijken, waarna ik verlegen in m'n schetsboek begon te werken..Toen ik uitstapte wel weer even die lach van je mogen zien, haha!"

Janneke

16 oktober 2008
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nieuwerkerk ad IJssel naar station Amsterdam Amstel. Op station Amsterdam Amstel verloren we elkaar uit het oog.
"Op station Nieuwerkerk liep je al langs me, je keek omlaag, richting mij, dacht ik aangezien ik niet zo groot ben. In de trein stap je bij dezelfde deur in, gaat in dezelfde coupe zitten, in mijn gezichtsveld. Af en toe een glimlach en de ogen op elkaar richten. Je had een Nintendo DS bij je. Bij Amsterdam Amstel stapte je uit, ik moest er nog twee door naar Centraal. Ik meende je al eens eerder gezien te hebben, in de bus misschien? Hoop dat ik je nog een keer zie."