Erik

28 april 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nieuw Amsterdam naar station Helmond Brouwhuis.
"Straks met de trein, vanuit Emmen naar Helmond, mss is er een leuke vrouw die ook ri Helmond ga, en die mij gezelschap wil bieden"

Erik

28 april 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nieuw Amsterdam naar station Helmond Brouwhuis.
"Met de trein van nieuw-amsterdam ri Helmond, mss is er een leuke vrouw die mij gezelschap wil houden, ik draag een blauwe vest en een grijze broek"

Backpackmeisje

18 april 2012
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nieuw Amsterdam naar station Zwolle. Op station Hardenberg verloren we elkaar uit het oog.
"Met mijn tante en neefje en nicjtje,die me gingen uitzwaaien, liep ik (zwaar beladen met mijn backpack) naar perron,in de verte kruisten onze blikken elkaar al..jij,stoere rode jas,hippe bril en kort blond haar,ging op hetb1e wachtbnkje zitten..mijn neefje wilde achterop het perron wachten,dus ik liep langs je..we wisselden een blik en groeten elkaar. Toen de teein kwam,stapte jij alvast in de coupe waar ik uitgebreid afscheid nam van mn familie..jij hield me goed in de gaten! Schijtluizerig als ik ben,zocjt ik een plaatsje schuin tegenover je,ipv naast je ;) hebben elkaar een aantal keer aangekeken..maar waren beide te lafjes om een gesprek te beginnen..wat baalde ik dat je uitstapte!en ik heb je naam/nr/adress niet eens! Helaas ben ik niet elke dag op station n.adam..hopelijk lees je dit ooit en kom ik speciaal naar station n'adam,in mn bloemetjesjurkje! ;)"

Marcel

25 juli 2009
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Emmen naar station Zwolle. Op station Nieuw Amsterdam verloren we elkaar uit het oog.
"Jij blond haar en een gele zonnebril in je haar in de trein van emmen naar zwolle van 15:08uur je zat aan de andere kant van het gangpad en we hadden een paar keer oogcontact, ik stapte in Nieuw-Amsterdam uit en had een blauw shirt aan, misschien kom ik je nog wel eens een keer tegen:)"