Je flirt uit het oog verloren op Station Naarden-Bussum? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Thomas

2 december 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Hilversum. Op station Naarden-Bussum verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi leuke verpleegkundige met rode rollator. Je ging je ouders helpen met verhuizen. Nog x verder kletsen?"

Jack

10 april 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Naarden-Bussum naar station Almere Centrum. Op station Almere Centrum verloren we elkaar uit het oog.
"Ik was conducteur op deze trein, jij stapte in Naarden-Bussum in en vroeg heel netjes of je ergens je telefoon kon opladen, omdat daar je kaartje op stond en je nog maar 1 procent had. Ik zei dat dit helaas niet kon in dit materieel maar dat ik je op je woord geloofde. Op Almere was je telefoon leeg en heb ik je uit de poortjes gelaten. Aangezien ik mijn werk serieus neem heb ik niet om je nummer gevraagd, puur omdat ik dit niet professioneel vind. Ik heb je toen een fijne avond gewenst. Ik vond je uitstraling zo tof en uniek dat ik het toch maar hier probeer. Je had een beige jas aan met een playboy konijn op de achterkant van je capuchon. Ben jij de dame in kwestie, het lijkt het mij leuk een keer een drankje te doen."

M

15 december 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Amersfoort Vathorst. Op station Naarden-Bussum verloren we elkaar uit het oog.
"Jij had bruine lange haren en een witte broek (volgens mij), we keken elkaar een aantal keer aan (hoop ik, keek je mij aan?:)) Ik had zwarte headphones op en ik zat naast het raam. Stuur maar een berichtje als je dit ziet, zou leuk zijn!"

Niels

14 november 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Naarden-Bussum naar station Amersfoort Centraal. Op station Naarden-Bussum verloren we elkaar uit het oog.
"Hallo, Ik ben op zoek naar de blonde vriendelijke conductrice die dienst had op de sprinter tussen Naarden-Bussum en Diemen op zondag 14 nov (aankomst in Diemen om 22.38). en zou het leuk vinden haar nog eens te ontmoeten. Ik was die knappe jongen met de vouwfiets en 2 flinke tassen bagage"

Bert brouwer

1 juli 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hilversum naar station Almere Centrum. Op station Naarden-Bussum verloren we elkaar uit het oog.
"Jij, Aziatische, sluik haar, zonnebril op, blauw spijkerjasje, broekrok, je stapte ik te Hilversum, mijn adem stokte... We keken kort naar elkaar. Ging je eerste schuin voor me zitten gangpad scheidde ons, na enkele seconden kwam je ter hoogte van me zitten, wederom gangpad ertussen. Jij keek. Ik keek (kaal, bril, KPN overhemd aan) in Naarden Bussum stapte je uit en je keek in het voorbij lopen ietwat lachend naar binnen... Omg had ik maar even meegelopen ;) Wil graag met je in contact komen."

Bert brouwer

1 juli 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Hilversum naar station Almere Centrum. Op station Naarden-Bussum verloren we elkaar uit het oog.
"Jij, Aziatische, sluik haar, zonnebril op, blauw spijkerjasje, broekrok, je stapte ik te Hilversum, mijn adem stokte... We keken kort naar elkaar. Ging je eerste schuin voor me zitten gangpad scheidde ons, na enkele seconden kwam je ter hoogte van me zitten, wederom gangpad ertussen. Jij keek. Ik keek (kaal, bril, KPN overhemd aan) in Naarden Bussum stapte je uit en je keek in het voorbij lopen ietwat lachend naar binnen... Omg had ik maar even meegelopen ;) Wil graag met je in contact komen."

Marieke

11 september 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam RAI naar station Hilversum Sportpark. Op station Naarden-Bussum verloren we elkaar uit het oog.
"Hee, jij leuke man met donkerblonde krullen! Je zat op zo'n klapstoeltje bij de deuren in de sprinter vanochtend (rond een uurtje of half 9). In alle chaos vanochtend was je je ov-chipkaart verloren, toen je buiten een sigaretje stond te roken. De conducteur (grote man met een mini-hanenkam ) was hier niet zo blij mee en schreef een boete uit. Wel bood hij je aan om je telefoon even voor je op te laden, want die was blijkbaar leeg. Terwijl dit allemaal gebeurde, maakten we oogcontact. Ik droeg een rode blouse en zat iets verderop, bij het raam. Jij droeg je haar in een knotje en droeg een werkbroek. We keken een paar keer opnieuw naar elkaar, en lachten steeds naar elkaar. Mijn wangen kregen waarschijnlijk de kleur van mijn blouse ;) Totdat jij eruit ging bij Naarden-Bussum, en ik moest blijven zitten. Wat jammer! Hopelijk lees je dit en kunnen we eens een biertje drinken samen!"

N

5 januari 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Almere Centrum. Op station Naarden-Bussum verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi knappe lange jongeman. Jij zat schuin tegenover mij in de trein vandaag. Je had een jas aan van The North Face (donkerblauw met het merk in oranje). Jij stapte uit in Naarden-Bussum (17:50 uur) en ik moest verder naar Almere Centrum. Kleine kans, maar ik gok het er toch op."

A

16 december 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Naarden-Bussum. Op station Hilversum Sportpark verloren we elkaar uit het oog.
"zaterdag 16-12-2017 IN: we stapten beiden in de sprinter op Utrecht CS om 13:40u UIT: jij stapte uit op Hilversum-Sportpark om 13:56u We zaten in de sprinter op de klapstoelen recht tegenover elkaar en lazen ieder een boek. Jij had je oortjes in en ik schreef tussendoor af en toe wat. Onze blikken kruisten regelmatig, maar we zeiden verder niets... ow....! ok ik wist het even niet meer... helaas... nou wie weet lees je dit. Het lijkt me leuk om in contact te komen. Groet! JIJ [kaukasisch]: donker brilmontuur, donker haar, donkere lippen[stift?], had wat tasjes bij je, maar ik herinner me vooral je bruine bootschoenen en zwart-wit verticaal gestreepte broek, omdat ik steeds een beetje naar beneden staarde ;] IK [kaukasisch]: lichtbruine ribbroek, grijsgetinte wollen overjas, blauw gebreide muts, kaal, baardje, 1 ring en 1 knop oorbel, bruine boots [harness], ...en wat verlegen [duh]"

N

23 oktober 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Naarden-Bussum naar station Weesp. Op station Weesp verloren we elkaar uit het oog.
"-Vrijdag 11 Augustus 2017- Aangezien ik de datum niet kon veranderen, dan maar zo. Vrijdag 11 Augustus rond 21:24 in de avond, stapte ik in de trein richting Amsterdam Centraal (reed niet verder dan Weesp) vanaf Naarden-Bussum. Jij zat schuin tegenover mij op een vierzitter en ik was samen met mijn baas. Af en toe hadden we oogcontact en op Weesp bleef dit aanhouden. Wij hadden haast en jij liep het station uit. Ik heb spijt dat ik niet op je af ben gelopen, dus vandaar via deze weg. Jij had een bordeaux kleurige yankees pet op, een lange camel kleurige jas aan en een baardje. Ik ben getint met krullen."

W

21 mei 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Naarden-Bussum naar station Hilversum. Op station Hilversum verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi vrolijke, slanke, aantrekkelijke krullebol! We zagen elkaar in de sprinter van Almere, via Naarden naar Hilversum. Jij kwam van de Libelle zomerdinges af en zat met drie vriendinnen melig na te praten en de 'buit' te bekijken. Ik kreeg vlinders toen ik je zag (om maar op de insecten door te gaan). Jij bent LEUK!! Zowel innerlijk als uiterlijk. En dat kon ik al zien en horen in 5 minuten :) Wie ben ik? Kale man met wit shirt. Ik stapte over in Hilversum naar Amersfoort. Drankje drinken libelle van me? X, W"

J

28 april 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Naarden-Bussum.
"Hi Conductrice met Vampier Tanden, Ik kwam je tegen in de 18:41 van Amsterdam naar- Naarden-Bussum. Ik kon mijn ogen haast niet van je afnemen. Ik vind je tanden zo sexy! :) Volgens mij hadden we een klik.. Stuur me een berrichtje voor de klak.. :)"

Lisanne

20 april 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Amsterdam Centraal. Op station Naarden-Bussum verloren we elkaar uit het oog.
"Het was vanochtend toen ik instapte in Amersfoort. Ik ging in een vierzit en reed vooruit ik treinrichtig. Jij zat schuin tegenover mij op Eem verhoogde vier zits. Je had een blauw Sportjack aan en wat donkerbruin krullend haar, lang en slank. We keken elkaar in de ogen en glimlachten. Jij ging op je Dell laptop grijs. In Naarden Bussum ging ik eruit. Bij het verlaten van de stoel en de trein kruisten onze blikken nogmaals. Graag zou ik je willen leren kennen ik ben erg benieuwd naar je."

Nick ooms

5 juli 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Naarden-Bussum. Op station Naarden-Bussum verloren we elkaar uit het oog.
"Vandaag met mijn broer naar Amsterdam geweest. Om 17:10 wilden wij de trein nemen richting Zwolle op spoor 2B. Wij zouden uit stappen in Weesp. Uiteindelijk hoorde wij dat de treinbestuurder nog niet kwam. In deze trein had ik al oogcontact met je. Vervolgens hoorde ik dat je naar Naarden-Bussum moest. Wij moesten hier ook heen. Omdat de treinbestuurder nog niet kwam namen wij op spoor 8B (volgens mij) richting Amersfoort Vathorst de trein om 17:22. Hier stapten wij in en in mijn ooghoeken zag ik dat jij met je vriendin ook deze trein in stapte. Me broer en ik gingen zitten en jullie gingen precies voor ons zitten. Uiteindelijk kwamen wij aan in Naarden-Bussum, waar ik uitcheckte. Toen ik mij omdraaide na het uitchecken stond jij die mij recht aan keek in mijn ogen. Ik keek terug, maar uiteindelijk deed ik niks helaas... waar ik nu van baal.... Beschrijving van jou: zwart haar in een staart, denk tussen de 1.60-1.70, droeg een groene jas, leeftijd denk ik tussen de 15-17. Volgens mij hockey je in het gooi waar jij met je vriendin het over had in de trein want zei vroeg of je in de A of B zou komen. Beschrijving van mij: Blond haar(kuif), groen jasje met eronder een lichtblauw shirt, blauwe broek en witte schoenen."

San

6 april 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Weesp naar station Naarden-Bussum.
"Jij was leuk, ik kwam net van een concert van charles Bradley en jij van de Balie. Vanavond ga je naar miss Betty wright. Leuk om een keer wat te daten ;)"