Je flirt uit het oog verloren op Station Mook Molenhoek? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Sandra

24 september 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Mook Molenhoek naar station Roermond. Op station Maastricht verloren we elkaar uit het oog.
"Ik was van Nijmegen onderweg naar Maastricht voor een afspraak met mijn moeder en haar neef. Jij kwam van je broers in Malden en stapte in Mook Molenhoek in. Nadat ik eindelijk genoeg moed bij elkaar had geraapt om iets te zeggen over je Mona Lisa sokken hadden we een erg interessant gesprek en zijn we in Roermond samen overgestapt op de trein naar Maastricht. Ik zou graag eens verder kletsen over paleontologie of de museumnacht bij een lekker drankje."

Martijn

16 juni 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Nijmegen naar station Roermond. Op station Mook Molenhoek verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten schuin tegenover elkaar in de stoptrein van Nijmegen richting Roermond om 21.38, we hadden een aantal keer oogcontact tijdens de reis, maar helaas ging jij al de trein uit op station Mook Molenhoek. Had graag een praatje met je willen maken. Jij was de jongen met bruin krullen haar en een rood The North Face shirt. Ik had een een geel shirt aan."

L

27 november 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Mook Molenhoek naar station Nijmegen Heyendaal. Op station Nijmegen Heyendaal verloren we elkaar uit het oog.
"Jij (m, lang, donkere broek en jas, zwarte schoenen, rugzak, bruin haar) stapte vanochtend om 07.26 uur in vanaf een koud en regenachtig station Mook Molenhoek. Ik (v, grijze jas, groene schoudertas, bril en ook bruin haar) stond al in de trein. Tijdens het instappen vielen mij direct jouw mooie (bruine?) ogen op. Gelukkig ging je zo zitten dat ik nog af en toe naar je kon kijken en jij keek terug. We moesten beide uitstappen op station Nijmegen Heyendaal en zo kon ik nog even naast je staan. Jij liep rechts de trap op en ik links. Bovenaan de trap heb ik mij nog even omgedraaid om te zien waar jij heen ging... Mag ik morgen weer naar je kijken?"

Jan

22 april 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Mook Molenhoek naar station Nijmegen. Op station Nijmegen verloren we elkaar uit het oog.
"We zagen elkaar in Molenbeek in de buurt van het station. Jij man zwart haar, rode broek en bruine tas. Op het station zag ik je op het perron zitten. Ben tegenover je gaan zitten in de trein. Onze blikken kruisten elkaar meerdere keren. In Nijmegen stapten we allebei uit. Jij liep de bloemwinkel op het station in. Daar ben ik je uit het oog verloren."

Teverlegen

1 september 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Roermond naar station Nijmegen Heyendaal. Op station Mook Molenhoek verloren we elkaar uit het oog.
"Je viel me meteen op toen je instapte, met je enorme ogen, en de sproetjes rond je neus. Je droeg een donkergroen-achtige jas, en als ik me niet vergis had je tas dezelfde kleur. Ik was aan het lezen op een e-reader, maar keek af en toe op. We hadden vluchtig oogcontact, maar ik keek te snel weer weg. In Mook was het uitstappen en de bus in (aanrijding met een persoon). We liepen naast elkaar de trein uit, maar ik durfde niets te zeggen. Ook in de bus hadden we oogcontact, maar het was veel te vol voor een gesprek. Op station Hyendaal stapte we uit, maar werd ik wederom door de drukte verhinderd je aan te spreken. Zelde zag ik iemand met zulke prachtige ogen. Ik zou graag een keer een gesprek met je voeren, als ik jou ook opgevallen ben."