Renee van den b

4 augustus 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Middelburg naar station Rotterdam Centraal. Op station Rotterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik ben opzoek naar de hele leuke en knappe conducteur in de trein van Vlissingen naar Rotterdam Centraal, je stapte uit bij Rotterdam Centraal. Trein van 08:52u vanaf Vlissingen op dinsdag 4 Augustus. Je was ongeveer eind twintig denk ik."

Amber

17 oktober 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Middelburg. Op station Bergen op Zoom verloren we elkaar uit het oog.
"Hey jonge met de blauwe blouse, Meisje met de streepjes trui hier! We zaten donderdag 17 oktober in de trein met die super vrolijke conducteur. We hebben weet ik niet hoevaak oogcontact gehad, voor je uitstapte op bergen op zoom. Ik had langs willen lopen en een briefje op de stoel naast je willen leggen maar had de moed niet. Zou je het leuk vinden om een keer een kopje koffie te drinken? Groetjes mij ;)"

Tehscobar

30 augustus 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Middelburg naar station Roosendaal. Op station Roosendaal verloren we elkaar uit het oog.
"Middelburg 14:00. Bruin haar dat me gelijk liet denken aan ons heerlijke Herfst. Een uiterlijk waar je het liefst naar wilt blijven kijken. Maar ik was bang dat ik niet naar lucht zou kunnen happen als ik zou verdrinken in haar ogen. Misschien wilde ik wel verdrinken. Zuurstof wat me niet zou baten. Neem m'n leven maar. Zolang ik in haar ogen kon blijven liggen. "Jongedame, als de conducteur je voeten op de stoelen ziet, ben je de pineut. En dat zou ik niemand gunnen." Vergeet niet haar enkelbandje. Of haar neusring. Kleine details dat mijn aandacht greep en mijn gedachten niet meer verliet. Verdomme! Je naam! Ik verdien een klap op m'n achterhoofd. Roosendaal 14:54. Een glimlach en een gedag voor de laatste keer. Haar gezicht vergeten? Onmogelijk. Maar wat heeft het voor nut? Vastgeketend aan het woord "Alsof". Alsof ik je ooit weer tegen zal komen..."

Anoniem

21 september 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Middelburg naar station Goes. Op station Goes verloren we elkaar uit het oog.
"Welke leuke jongedame stond deze week en vorige week rond half 5 op station Middelburg en liep op krukken? We hadden aangenaam oogcontact...dat smaakt naar meer!"

Diederick meije

24 mei 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Middelburg naar station Rotterdam Centraal. Op station Rotterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zou graag nog keer in contact komen met die leuke vrouw (bruine jas, tiijgerprint jurkje) die ik ontmoete in Roosendaal en daarna zaten we in dezelfde bus en vanaf Zwijndrecht in dezelfde trein. Tijdens het gesprek vertelde je me dat je 3 kinderen had en je vader uit hetzelfde dorp kwam als ik. Daarna liepen we samen naar de metro en toen vergat ik in de haast je telefoonnummer te vragen. Beetje stom want zou graag keer drankje met je drinken en het gesprek een vervolg geven. Dus mocht je dit toevallig lezen en je er hetzelfde over denken zoek me asjeblieft op via fb ( diederick meijer) en wie weet kunnen we dan verder praten waar we gebleven waren 😊 groetjes diederick"

Theresa

26 december 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Middelburg naar station Rotterdam Centraal. Op station Rotterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Op station Middelburg, jij met fiets, ik een uit de klei getrokken Westlandse laat mijn tas onbeheerd staan, wij praten wat, stappen uit Rotterdam Centraal, jij woont in Rotterdam Noord, ik vond je aardig, vraag mij nog steeds af waarom ik je zomaar liet gaan, zou graag nog eens contact met je willen."

Vd ploeg

4 oktober 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Harlingen naar station Middelburg. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Deze dag had een behoorlijk zware start maar dat leuke meisje in die grijze trainingsbroek, witte sportschoenen, donker jasje, en vooral die leuke glimlach.... damn die heeft mijn dag opeens helemaal goed gemaakt!!!! Ik droeg een grijze jas, geblokt overhemd, en zat opgepropt in een hoekje naast 2 vrouwen. Ik weet niet wie je bent, maar thanx voor het maken van mijn dag!"

Anoniem

20 september 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Roosendaal naar station Middelburg. Op station Bergen op Zoom verloren we elkaar uit het oog.
"De datum klopt niet, het is al ongeveer een jaar geleden, ik meen een vrijdagavond, oktober 2012. Je stapte in op Roosendaal. Ik zat daar met mijn vriendin, nu mijn ex. We hadden elkaar al een keer eerder gezien, toen ook al met veel oogcontact. Jij zat op de vierzitter naast mij. Je zocht weer oogcontact maar ik heb het bijna niet gedurfd deze te beantwoorden. Achteraf heb ik daar veel spijt van! Je hebt namelijk enorm mooi rood/bruin haar, prachtige ogen en de glimlach is eveneens zo mooi. Ik denk dat je rond de 1.84 lang bent en je had een smal maar goed in vorm postuur. Ik zelf heb bruin haar, iets langer maar niet echt half lang te noemen, ben best lang, rond de 1.90 en ik krijg jou maar niet uit mijn hoofd! Ik zou je heel erg graag weer eens zien en spreken en hoop dat je dit leest!"

Girl

25 mei 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Middelburg. Op station Roosendaal verloren we elkaar uit het oog.
"Hi, just met you ( Guy with grey pants, green sweater with lines, sneakers, Ereader).I spoke to you at the perron, asked if I could travel along with you. I liked you, but was to shy. Will you contact me?"

Carmen

2 februari 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Roosendaal naar station Vlissingen. Op station Middelburg verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zat te wachten op de trein naar Vlissingen die 20 minuten vertraging had. Na een tijdje kwam jij op hetzelfde bankje zitten en zei je gedag. We raakten even aan de praat tot we de trein instapten. Ik dacht even dat je ook naar Vlissingen moest, maar je stapte helaas in Middelburg, anders hadden we nog even een praatje kunnen maken. We zeiden elkaar wel nog gedag toen je uitstapte. Je hebt me verteld dat je uit Groningen komt en in middelburg studeert en een internationale opleiding doet. Je hebt blond, half-lang haar. Ik zou je graag nog is ontmoeten, omdat ik je best een leuke jongen vind en er wel van baalde dat je in Middelburg uitstapte en dat we niet meer een praatje hebben gemaakt in de trein.Groetjes"

Peter

16 juni 2011
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Middelburg naar station Amsterdam Centraal. Op station Schiphol Airport verloren we elkaar uit het oog.
"Je zat aan de andere kant van de stoelen en had op onze biertjes gepast. We hadden nog een gesprek en ik werd betoverd door je uitstraling, ik durfde je nummer niet te vragen. hopelijk lees je dit :)"

Peter

11 juni 2011
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Schiphol Airport naar station Middelburg. Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi, ja klopt ben op zoek naar jou. Oogcontact, glimlach en praten over de groente die me jongste dochter niet lekker vind. Maar veel belangrijker jij bent iemand met een goed hart, je was een dagje met een vriendin naar A'dam geweest en die vriendin kon niet praten en zat in een rolstoel en had een toetsenbord met scherm zodat ze met je kon praten. Jullie samen hadden veel schik, was fijn om je te zien. Hopenlijk tot gauw. Liefs"

Roger

22 april 2011
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Bergen op Zoom naar station Middelburg. Op station Middelburg verloren we elkaar uit het oog.
"Al een oude flirt, maar er is nog altijd een kleine waakvlam. Najaar van 2009 kwam ik je regelmatig tegen tussen Bergen op Zoom en Middelburg. Je werkte daar en ik liep er stage. Regelmatig oogcontact en knipogen. Helaas uit het oog verloren maar niet ui mijn geedachte. Laat maar hopelijk niet te laat. Je had een rondreis gemaakt door Zuidoost-Azië en Australië. Zwarte krullen en ontzettend mooie ogen die ik graag nog een keer zou willen bewonderen.Hopelijk hoor ik nog iets van je."

Nadine

1 augustus 2009
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Middelburg naar station Roosendaal. Op station Bergen op Zoom verloren we elkaar uit het oog.
"Ik ging naast je zitten op het perron in Middelburg, en zat in dezelfde coupé (boven) in de stoptrein richting Roosendaal. We hadden oogcontact en je glimlachte naar me toen je uitstapte in Bergen op Zoom. Je bent rond de 19/20, hebt bruin haar en droeg een korte broek. De conducteur vroeg of je je voeten niet op de bank wilde leggen. Wie o wie is deze leuke jongen:)?"

Jennifer

9 januari 2009
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Vlissingen. Op station Middelburg verloren we elkaar uit het oog.
"Omstreeks 5 voor 2 nam ik de trein vanuit Bergen op Zoom. In de trein zag ik een interessante jongen zitten; petje op, beetje stevig, ringbaardje, spijkerbroek, zwarte jas, zwarte ipod/mp3, gouden ring, reistas. Ik stapte uit in Middelburg, jij dus in Vlissingen-souburg of Vlissingen... We hadden veel oogcontact en je lachte naar me toen ik uitstapte! Bedacht me later dat ik heel stoer m'n telefoonnummer op een briefje had moeten schrijven, maar ja, dat lef ontbrak me... Misschien was je wel op weg naar je vriendin in Vlissingen?! In ieder geval ben ik benieuwd naar je, zou graag met je in contact komen!"