A..

1 mei 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station t Harde. Op station Meppel verloren we elkaar uit het oog.
"Hi! We zaten naast elkaar, met een gangpad er tussen, onderweg naar het noorden. Ik was met mijn golden retriever puppy en had een roodoranje jas aan. Jij zei dat je mijn hond een lieve hond vond. Ik zei dat ze dat zeker is, maar dat ze de trein nog spannend vindt. Ik durfde verder geen stappen te ondernemen.. Ik was moed aan het verzamelen.. In t harde moesten we overstappen op een snelbus ivm werkzaamheden. In Meppel zag ik je nog achterom kijken, we hadden weer even oogcontact. Je nam de trap, maar met mijn pup kon ik niet die trap op en moest ik verder lopen om de lift te nemen. Helaas heb ik daardoor de aansluiting gemist, jij bent nu waarschijnlijk onderweg maar assen of Groningen.. ik sta te wachten op de volgende trein.. misschien zie ik je in Assen.. Note to self. Grijp je kansen! Anders ben je misschien te laat!"

Y

6 mei 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leeuwarden naar station Meppel. Op station Akkrum verloren we elkaar uit het oog.
"Een prachtig meisje met een zwarte broek, zwarte schoenen, blonde haren en een zwart dun shirtje met plantjes erop. We startten beide in Leeuwarden, in een lege praatcoupé. Voor het uitstappen in Akkrum glimlachte ze heel vriendelijk terug. Ik kon mijn ogen niet van je afhouden. Ik hoop je zo te vinden. -De jongeheer met puntschoenen en geheel in het grijs"

Anoek

2 augustus 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Meppel naar station Den Haag Centraal. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zag je gele jas en je mooie gezicht toen we met de hele groep naar de NS bushalte liepen, om vervolgens weer terug te lopen naar het spoor gezien de storing in Zwolle alweer voorbij was. Toen er werd omgeroepen dat de storing voorbij was juichte ik en dat vond je leuk, je lachte toen heel lief naar me. Verder stonden we nog even bij elkaar in de trein, maar ik durfde zoals gewoonlijk niks te zeggen. Dus vandaar dit berichtje, wie weet vind ik je zo terug :)"

Jan van dijk

1 juni 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Meppel naar station Heerenveen. Op station Heerenveen verloren we elkaar uit het oog.
"Afgelopen zaterdag waren er geplande werkzaamheden aan het spoor, waardoor er vervangend vervoer door de NS (met de bus dus) geregeld moest worden. Volgens mij rondom 14:00 uur. Jij kwam naast mij zitten op het voorste bankje in de bus. Ik had een korte broek en een zomers helmpje aan. We hebben heerlijk gekletst en geroddeld o.a. over de (te) voorzichtig rijdende chauffeuse. Volgens mij keken wij elkaar ook wel heel intens aan. Jij zat op hete kolen vanwege een afspraak. Je had een feest in Wijnjewoude (of Oosterwolde. Ik twijfel.) Het klikte wat mij betreft heel goed tussen ons en ik had zo graag willen zeggen, dat ik jou een mooie knappe en zeker ook lieve vrouw vond en ik had graag onze gegevens willen uitwisselen. Ik dacht er wel over na, maar heb het toch niet gedaan. Wat heb ik daar spijt van. Nu is de kans heel groot, dat ik jou nooit meer zie. Waarom zeg ik dat dan niet gewoon. Ik heb er zo’n spijt van. Hopelijk herken jij je in dit verhaal en vindt ook jij het leuk mij nog eens te ontmoeten of toch minimaal te mailen. Iemand anders mag ook reageren, maar het zou toch wel heel leuk zijn, als ik onze ontmoeting in de bus nog op de een of andere manier kan voortzetten. Sowieso wat mij betreft veel liefs, janjacobvandijk@gmail.com Zie eventueel ook https://www.facebook.com/janjacobvandijk"

Jan van dijk d

1 juni 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Meppel naar station Heerenveen. Op station Heerenveen verloren we elkaar uit het oog.
"Afgelopen zaterdag waren er geplande werkzaamheden aan het spoor, waardoor er vervangend vervoer door de NS (met de bus dus) geregeld moest worden. Volgens mij rondom 14:00 uur. Jij kwam naast mij zitten op het voorste bankje in de bus. Ik had een korte broek en een zomers helmpje aan. Ik weet niet of ik dat verteld heb, maar ik woon dus in Drachten. We hebben heerlijk gekletst en geroddeld o.a. over de (te) voorzichtig rijdende chauffeuse. Volgens mij keken wij elkaar ook wel heel intens aan. Jij zat op hete kolen vanwege een afspraak. Je had een feest in Wijnjewoude (of Oosterwolde. Ik twijfel.) Het klikte wat mij betreft heel goed tussen ons en ik had zo graag willen zeggen, dat ik jou een mooie knappe en zeker ook lieve vrouw vond en ik had graag onze gegevens willen uitwisselen. Ik dacht er wel over na, maar heb het toch niet gedaan. Wat heb ik daar spijt van. Nu is de kans heel groot, dat ik jou nooit meer zie. Waarom zeg ik dat dan niet gewoon. Ik heb er zo’n spijt van. Hopelijk herken jij je in dit verhaal en vindt ook jij het leuk mij nog eens te ontmoeten of toch minimaal te mailen. Iemand anders mag ook reageren, maar het zou toch wel heel leuk zijn, als ik onze ontmoeting in de bus nog op de een of andere manier kan voortzetten. Sowieso wat mij betreft veel liefs, janjacobvandijk@gmail.com Zie eventueel ook https://www.facebook.com/janjacobvandijk"

Charlotte brink

10 maart 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Meppel naar station Den Haag Centraal. Op station Amsterdam Zuid verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte vandaag (zondag 10 maart) in bij het station in Meppel richting Den Haag. Jij was een film aan het kijken. In Lelystad vroeg ik aan je of ik mee mocht kijken, want het zag er spannend uit. En dit mocht, dus hebben we tot aan Amsterdam Zuid samen de film gekeken. Ik wilde wel graag je naam en telefoonnummer, maar durfde het niet te vragen. Dus wie weet lees je dit en kunnen we nog eens samen een film kijken. Groetjes het meisje met het zwart roze Adidas vest."

Timo

5 februari 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Meppel naar station Hoogeveen. Op station Assen verloren we elkaar uit het oog.
"Jij had een mooie zwarte hond, een border collie kruising, t was een zij en twee jaar oud. Jijzelf was een leuke spraakzame meid van 21 volgens mij, we kletsen wat over honden en leeftijd schatten. Ik zelf ben 19 en heb lang blond haar voor een jongen ik hoop je te vinden!"

Timo

5 februari 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Meppel naar station Groningen. Op station Assen verloren we elkaar uit het oog.
"De trein van 14:33 vanaf Meppel Jij had een mooie zwarte hond, een border collie kruising, t was een zij en twee jaar oud. Jijzelf was een leuke spraakzame meid van 21 volgens mij, we kletsen wat over honden en leeftijd schatten. Ik zelf ben 19 en heb lang blond haar voor een jongen ik hoop je te vinden!"

Timo

5 februari 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Meppel naar station Groningen. Op station Hoogeveen verloren we elkaar uit het oog.
"De trein van 14:33 vanaf Meppel Jij had een mooie zwarte hond, een border collie kruising, t was een zij en twee jaar oud. Jijzelf was een leuke spraakzame meid van 21 volgens mij, we kletsen wat over honden en leeftijd schatten. Ik zelf ben 19 en heb lang blond haar voor een jongen ik hoop je te vinden!"

Ron

26 oktober 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Lelystad Centrum naar station Meppel. Op station Meppel verloren we elkaar uit het oog.
"Leuke dame die naast mij zat in de trein richting Meppel. Toen we elkaar uit het oog verloren kon ik mezelf wel voor m'n kop slaan dat ik je niet heb aangesproken. Bij het uitstappen van de trein hebben we een aantal keren oogcontact gehad. Jij liep volgens mij naar de bus, ik moest overstappen op een andere trein. Je droeg een lange, zwarte jas en een zwart hoedje. Las een boek met gele kaft met de onvolledige titel "meiden .." Ik droeg een bordeaux rode trui en las ook een boek. Laat even wat van je horen mocht je dit lezen, dan drinken we even wat :)"

Roel

27 september 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Leeuwarden. Op station Meppel verloren we elkaar uit het oog.
"Ik weet de datum niet meer precies maar volgens mij ergens eind september. Ik stapte in Zwolle op de Intercity naar Leeuwarden. Omdat alleen het voorste treinstel verderging richting Leeuwarden werd het daar erg druk en kwam ik in een tussenstuk op zo'n klapbankje te zitten bij de deuren. Er was links van mij nog een stoeltje vrij. Jij ging eerst aan de andere kant zitten op een bankje naast een donker meisje die een boek aan het lezen was. Je had een spijkerrokje aan en volgens mij een licht jasje. Ik schat dat je eind 50 bent. Eerst stond je nog even op om door de sluis naar de andere coupé te gaan maar je kwam toch weer terug en ging weer naast het donkere meisje op de bank zitten. We kwamen aan de praat maar omdat er veel geluid was vroeg je of het goed was dat je naast me kwam zitten. Dat vond ik erg fijn. Je vertelde dat je ging kijken naar een woning in Leeuwarden en dat je als ik het goed had uit de Zaanstreek kwam? Het ging om een woning in het centrum van Leeuwarden. Helaas moest ik er in Meppel uit. Ik had graag verder gepraat met je. Hoop dat je dit ooit leest. Groetjes, Roel"

Elle

13 augustus 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Leeuwarden. Op station Meppel verloren we elkaar uit het oog.
"Je lachte naar mij terwijl ik mijn broodje at ....en zei dat je blij was dat je met de trein was nu de regen luidruchtig van zich liet horen.."

Tseard

16 juli 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Meppel naar station Arnhem Centraal. Op station Arnhem Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zoek contact met een mevrouw uit Eelde. We zaten een tijd geleden in de trein van Meppel naar Arnhem en hadden een goed gesprek. De datum weet ik niet meer precies . U ging naar uw zus in Arnhem en ik naar mijn zoon. We stapten beide uit op Arnhem Centraal. U maakte nog de opmerking, "wat wij beide gemeen hebben is dat we zoeken naar onze vrijheid". Ik wil nog graag een keer contact om ons gesprek voort te zetten. 0614968164"

E

25 januari 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Meppel naar station Zwolle. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"Je stapte vanmorgen, net als ik (zwarte leren jas en lichte spijkerbroek), op station Meppel in de trein naar Zwolle van 09:47. We zaten tegenover elkaar in de trein, toen jij op een gegeven moment je Vans tas op de stoel naast je zette en je lippen begon te stiften. Vanaf dat moment hadden we meerdere keren oogcontact en maakte je mijn dag meer dan goed met je mooie lach. Bij de trap op station Zwolle scheidden onze wegen helaas zonder dat ik iets van je te weten ben gekomen. Daarom deze oproep; you never know..."

David

25 november 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leiden Centraal naar station Leeuwarden. Op station Meppel verloren we elkaar uit het oog.
"Donderdag 24 november was je ingestapt ongeveer tussen 14:00 en 14:45. Jij die leuke meid in de 20 met donkerblonde krullen! Ik was die jongen van 24 met lang donkerblond haar, witte sneakers en zwarte winterjas. Je ging tegenover me zitten en we hadden een paar keer leuk oogcontact. Ik wou je dolgraag aanspreken, maar ik was na een heftig concert van Stone Sour in Eindhoven en een korte nacht in Leiden helemaal gesloopt en was ook niet super verzorgd ofzo :) Voordat je bij Meppel de trein uitstapte hadden we nog een keer leuk oogcontact waarbij we beide glimlachte. Ik had je toch moeten aanspreken en had in ieder geval je naam moeten weten, maar ik heb dit niet gedaan. Hopelijk zien we elkaar nog een keer! :)"