Je flirt uit het oog verloren op Station Meppel? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

M

7 april 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Meppel Op station Amsterdam Zuid verloren we elkaar uit het oog.
"Je lag zo lekker te slapen, bewonderde jouw mooie krullen. Gelukkig stapte we beiden uit om in Zwolle over te stappen. We belande niet ver van elkaar in de trein. Ik probeerde in Almere uit te stappen, keek je aan en baalde ervan dat ik niet even gedag zei. Helaas was de trein naar adam centraal gecanceld. Ik stapte onze trein weer in. Bij het uitstappen in Amsterdam zuid maakte ik weer oogcontact. Daarna verloor ik je uit het oog."

Mees

29 maart 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Groningen naar station Zwolle. Op station Meppel verloren we elkaar uit het oog.
"Jij ging naast mij zitten op station Groningen met je mooie krullen… Ik zat op mijn laptop mijn essay af te schrijven en jij zat op je telefoon piano tutorials te kijken. Je had een hele lieve uitstraling en ik kreeg vlinders in m’n buik ook al zeiden we niks. Voor station Meppel vroeg ik of ik langs je mocht en maakte ik een opmerking over mijn vele tassen, toen wenste je me een fijne dag. Ik stond nog even bij de deur met m’n jas aan met bontkraag, ik wilde je je nummer vragen maar ik durfde niet, dus ik hoop dat ik je hier kan vinden! Ik wil dolgraag met je kletsen en mijn fout je niet te hebben aangesproken goedmaken."

A Koster

10 januari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Meppel naar station Zwolle. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zoek geen relatie met haar maar ik vond het gewoon heel gezellig om met haar te praten ik ben alleen helaas vergeten te vragen naar haar nummer of naam. ik stond om 10:18 vast op station Meppel en ik begon te praten met een meid van rond de 19 of 20 jaar oud, ze had bruin haar , een kleurrijke wollen trui of sjaal aan met daar overheen een blauwgrijze jas. volgens mij droeg ze één tas op haar rug. en ik weet het niet zeker maar het kon een tas zijn voor een blaasinstrument. ook had ze witte oortjes in (met draad). ze woont geloof ik in Amsterdam maar ze gaat rond het weekend terug naar haar huis in Sneek Noord. we stapte allebei uit in Zwolle na elkaar succes wensen en afscheid nemen ben ik haar uit het oog verloren toen zij op Zwolle in een trein instapte naar Almere centrum zodat ze daar kon overstappen in een trein naar Amsterdam centraal denkt iemand deze vriendelijke meid te herkennen? ik zelf heb blond lang haar voor één oog en droeg een grijze wollen jas, een muts en ook een paar zwarte handschoenen."

Vera

4 november 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Meppel naar station Utrecht Centraal. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"Ik dame met rood haar kwam met mijn collega in de trein te zitten tegenover jou een leuke man. Wij gingen naar de jaarbeurs en jij ging naar Amsterdam. Mijn collega vertelde hele verhalen terwijl ik graag wat meer met jou had willen praten. We hadden oogcontact en je vroeg nog of ik vaker met de trein reisde. Helaas ging je in Zwolle eruit. Vanaf station keken we elkaar nog even aan. Ik heb spijt dat ik je niet mijn telefoonnummer heb gegeven.. Misschien lees je dit en kunnen we keer elkaar weer zien."

Jelko

26 mei 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Meppel naar station Heerenveen.
"21.12 Een hele leuke blonde meid zwaaide opeens naar mij blonde jongen. Na wat onduidelijke signalen zou ik de deur opendoen maar was helaas echt net te laat. Hey lekkerding, Volgende keer even echt praten?"

René

30 april 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Meppel. Op station Meppel verloren we elkaar uit het oog.
"Geen trein tussen Zwolle en Meppel. Maar een bus. De bus was bijna vol. Naast jou was nog plaats. Je groette zachtjes. Jij blond haar spijkerbroek witte sneakers. In Meppel stapte ik als eerste op. Keek nog even naar je om en je groette weer. Ik wel veel ouder dan jij maar het voelde gelijk soort van vertrouwd..Zal ik je ooit nog weer tegenkomen"

Anna

19 februari 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Meppel naar station Zwolle. Op station Meppel verloren we elkaar uit het oog.
"Op het station van Meppel sprak ik je aan, ik vroeg hoe ik aan de andere kant van het station kon komen. Jij liep mee, we hadden een kort gesprekje en jij vertelde dat je naar Naarden ging. Ik vertelde dat ik naar een singleparty was geweest en een kort nachtje had gehad. Omdat de trein naar Zwolle op het punt stond te vertrekken ben ik gaan rennen om hem te halen maar vind het achteraf jammer. Wie weet zie je dit berichtje!"

Anoniem

7 januari 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Meppel naar station Leeuwarden. Op station Leeuwarden verloren we elkaar uit het oog.
"We kwamen elkaar tegen op het station in Meppel. Doordat we allebij een bekende tegenkwamen. In de trein raakten we aan de praat door de vertragingen op het spoor hadden we uiteindelijk de laatste trein, je bood nog aan dat ik mogelijk met jouw een stuk mee kon rijden als de bussen niet meer reden. Helaas durfde ik niet je nummer te vragen ondanks het voorzetje dat je gaf. Het lijkt me leuk je nog een keer te ontmoeten."

S

12 juli 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Meppel naar station Den Haag Centraal. Op station Schiphol Airport verloren we elkaar uit het oog.
"Jij met hoge laarzen aan, in de 4-zitten in de stiltecoupé. Links achter je. Je was samen met een oudere meneer met een grote koffer waarmee je mee naar Schiphol wandelde. Veel lieve glimlachjes over en weer."

Timo

30 december 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Zuid naar station Leeuwarden. Op station Meppel verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stond vast achter de poortjes tot jij aanbood te helpen en een vrouw erbij haalde. Daarna zaten we bij elkaar in de trein maar hebben we niet meer gesproken. Je had een paarse muts en stapte bij Meppel uit dacht ik."

A..

1 mei 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station t Harde. Op station Meppel verloren we elkaar uit het oog.
"Hi! We zaten naast elkaar, met een gangpad er tussen, onderweg naar het noorden. Ik was met mijn golden retriever puppy en had een roodoranje jas aan. Jij zei dat je mijn hond een lieve hond vond. Ik zei dat ze dat zeker is, maar dat ze de trein nog spannend vindt. Ik durfde verder geen stappen te ondernemen.. Ik was moed aan het verzamelen.. In t harde moesten we overstappen op een snelbus ivm werkzaamheden. In Meppel zag ik je nog achterom kijken, we hadden weer even oogcontact. Je nam de trap, maar met mijn pup kon ik niet die trap op en moest ik verder lopen om de lift te nemen. Helaas heb ik daardoor de aansluiting gemist, jij bent nu waarschijnlijk onderweg maar assen of Groningen.. ik sta te wachten op de volgende trein.. misschien zie ik je in Assen.. Note to self. Grijp je kansen! Anders ben je misschien te laat!"

Y

6 mei 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leeuwarden naar station Meppel. Op station Akkrum verloren we elkaar uit het oog.
"Een prachtig meisje met een zwarte broek, zwarte schoenen, blonde haren en een zwart dun shirtje met plantjes erop. We startten beide in Leeuwarden, in een lege praatcoupé. Voor het uitstappen in Akkrum glimlachte ze heel vriendelijk terug. Ik kon mijn ogen niet van je afhouden. Ik hoop je zo te vinden. -De jongeheer met puntschoenen en geheel in het grijs"

Anoek

2 augustus 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Meppel naar station Den Haag Centraal. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zag je gele jas en je mooie gezicht toen we met de hele groep naar de NS bushalte liepen, om vervolgens weer terug te lopen naar het spoor gezien de storing in Zwolle alweer voorbij was. Toen er werd omgeroepen dat de storing voorbij was juichte ik en dat vond je leuk, je lachte toen heel lief naar me. Verder stonden we nog even bij elkaar in de trein, maar ik durfde zoals gewoonlijk niks te zeggen. Dus vandaar dit berichtje, wie weet vind ik je zo terug :)"

Jan van dijk

1 juni 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Meppel naar station Heerenveen. Op station Heerenveen verloren we elkaar uit het oog.
"Afgelopen zaterdag waren er geplande werkzaamheden aan het spoor, waardoor er vervangend vervoer door de NS (met de bus dus) geregeld moest worden. Volgens mij rondom 14:00 uur. Jij kwam naast mij zitten op het voorste bankje in de bus. Ik had een korte broek en een zomers helmpje aan. We hebben heerlijk gekletst en geroddeld o.a. over de (te) voorzichtig rijdende chauffeuse. Volgens mij keken wij elkaar ook wel heel intens aan. Jij zat op hete kolen vanwege een afspraak. Je had een feest in Wijnjewoude (of Oosterwolde. Ik twijfel.) Het klikte wat mij betreft heel goed tussen ons en ik had zo graag willen zeggen, dat ik jou een mooie knappe en zeker ook lieve vrouw vond en ik had graag onze gegevens willen uitwisselen. Ik dacht er wel over na, maar heb het toch niet gedaan. Wat heb ik daar spijt van. Nu is de kans heel groot, dat ik jou nooit meer zie. Waarom zeg ik dat dan niet gewoon. Ik heb er zo’n spijt van. Hopelijk herken jij je in dit verhaal en vindt ook jij het leuk mij nog eens te ontmoeten of toch minimaal te mailen. Iemand anders mag ook reageren, maar het zou toch wel heel leuk zijn, als ik onze ontmoeting in de bus nog op de een of andere manier kan voortzetten. Sowieso wat mij betreft veel liefs, janjacobvandijk@gmail.com Zie eventueel ook https://www.facebook.com/janjacobvandijk"

Jan van dijk d

1 juni 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Meppel naar station Heerenveen. Op station Heerenveen verloren we elkaar uit het oog.
"Afgelopen zaterdag waren er geplande werkzaamheden aan het spoor, waardoor er vervangend vervoer door de NS (met de bus dus) geregeld moest worden. Volgens mij rondom 14:00 uur. Jij kwam naast mij zitten op het voorste bankje in de bus. Ik had een korte broek en een zomers helmpje aan. Ik weet niet of ik dat verteld heb, maar ik woon dus in Drachten. We hebben heerlijk gekletst en geroddeld o.a. over de (te) voorzichtig rijdende chauffeuse. Volgens mij keken wij elkaar ook wel heel intens aan. Jij zat op hete kolen vanwege een afspraak. Je had een feest in Wijnjewoude (of Oosterwolde. Ik twijfel.) Het klikte wat mij betreft heel goed tussen ons en ik had zo graag willen zeggen, dat ik jou een mooie knappe en zeker ook lieve vrouw vond en ik had graag onze gegevens willen uitwisselen. Ik dacht er wel over na, maar heb het toch niet gedaan. Wat heb ik daar spijt van. Nu is de kans heel groot, dat ik jou nooit meer zie. Waarom zeg ik dat dan niet gewoon. Ik heb er zo’n spijt van. Hopelijk herken jij je in dit verhaal en vindt ook jij het leuk mij nog eens te ontmoeten of toch minimaal te mailen. Iemand anders mag ook reageren, maar het zou toch wel heel leuk zijn, als ik onze ontmoeting in de bus nog op de een of andere manier kan voortzetten. Sowieso wat mij betreft veel liefs, janjacobvandijk@gmail.com Zie eventueel ook https://www.facebook.com/janjacobvandijk"