Rb

30 januari 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Marienberg naar station Coevorden. Op station Coevorden verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte bij station Mariënberg op de trein en kwam schuin tegenover je te zitten in een vierzitter eentje verder dan die van jou. Jij reisde vooruit ik achteruit. We hadden een aantal keren oogcontact. Jij grijs kort haar, een rode rugzak en wandelschoenen. Op een gegeven moment ging je bij het raam zitten omdat iemand naast je uitstapte. Hoewel je toen een beetje uit mijn gezichtsveld was hadden we toch nog een paar keer oogcontact. Aangekomen bij station Coevorden stapten we beide uit. Na het uitchecken liep je naar een vrouw die daar met haar fiets stond te wachten op jou. Jullie begroeten elkaar en toen ik daar langsliep hadden we nog even oogcontact. Ik liep de winkelstraat in en ging naar binnen bij de Music&More geluidszaak. Toen ik daar binnen was zag ik jullie door het raam nog lopen in de winkelstraat. Ik zou je graag nog een keer ontmoeten voor een gesprek bij een kopje koffie (-: Groeten, RB"

Roel

11 januari 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Marienberg naar station Hardenberg. Op station Hardenberg verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte om kwart voor 3 in Mariënberg op de trein en ging tegenover je op zo'n klapstoeltje zitten in een middengedeelte. Jij was chocola aan het eten, we begonnen te praten over chocola (85%) en ik vertelde over mijn zingen met dementerenden en het koor met de kerst. Helaas moest ik er in Hardenberg uit. Had graag doorgepraat met je. Ik hoop dat je dit leest of dat we elkaar wie weet nog weer eens tegenkomen in de trein. Gr. Roel"

S

17 oktober 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Emmen. Op station Marienberg verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi ik ben S. Dinsdag 17 oktober zat ik in de trein van Zwolle richting Emmen tegenover een blonde meid met een lichtgrijze jas en lichtgrijze broek. We zaten in de stiltecoupe en zaten onze lach in te houden wegens enkele andere reizigers. Helaas moest je er in Mariënberg uit, dit was ongeveer rond 17:45. Toen de trein wegreed zwaaide je nog lief terug. Hoewel we amper konden praten vond ik het wel heel gezellig! Ben jij dit? Graag zet ik het gesprek voort in een minder stille setting!"