Anoniem

1 september 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Sittard naar station Maastricht Randwyck.
"We hadden oogcontact op het perron in Sittard en in de trein die richting Maastricht-Randwyck gaat. Ik ben uitgestapt bij Beek-Elsloo, daarna ben ik je uit het oog verloren. Je glimlachte lief naar me. Ik omschrijf je als een prachtige meid met blonde haren. Je had ook een toepasselijke draagtas mee. Ik kan me niet goed herinneren wat er op stond, maar het had te maken met station Sittard."

Jon snow

9 januari 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Maastricht naar station Maastricht Randwyck. Op station Maastricht Randwyck verloren we elkaar uit het oog.
"Jij (meisje met blond haar) en je vriendin zaten voor mij in de bus (buslijn 10 van Maastricht naar Maastricht Noord). Je vriendin was aan het bellen met iemand. Jij vroeg mij naar mijn lievelingseten en naar mijn favoriete film. Je raadde mij aan om Game of Thrones te kijken. Als je dit leest dan hoop ik dat je reageert. Het lijk mij namelijk leuk om een keer samen Game of Thrones kijken :)"

Jim

13 augustus 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Maastricht naar station Maastricht Randwyck. Op station Maastricht Randwyck verloren we elkaar uit het oog.
"was op terras in kanne nabij maastricht, ik fietste met blauwe trui, zij groene fiets"

Frank

21 juli 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Beek-Elsloo naar station Maastricht. Op station Maastricht Randwyck verloren we elkaar uit het oog.
"Ik werd al vrolijk van naast je te zitten. Helaas weet ik niet waar je ingestapt bent. Je had een broek met iets van bloemetjes erop en speelde een of ander spelletje met 'Dragons' in de titel. En je had rode nagellak. Zou het leuk vinden eens iets van je te horen want ik heb nu al spijt dat ik je niet heb aangesproken!"

Patrick

28 mei 2009
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Heerlen naar station Maastricht Randwyck. Op station Maastricht verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten in de ochtend trein van Heerlen(8.45) naar Maastricht. Jij zat schuin tegenover me en we waren beide alleen. Je droeg en zwarte jas en was muziek aan het luisteren. Toen we samen uitstapten op het station in Maastricht liep jij richting de bussen en ik de stad in... Ik had je willen aanspreken, maar heb dit tot mijn grote spijt niet gedaan. Na het vele oogcontact en die mooie glimlach van je heb ik de gehele dag aan dat ritje in de trein moeten denken..."