Je flirt uit het oog verloren op Station Maastricht? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

berry

24 mei 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Maastricht. Op station Eindhoven Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Tussen ongeveer 17-18 uur zaten we in de trein naar Maastricht er was geen contact totdat de treinmachinist een omroep deed om te vragen of cinderella zich zou willen melden wegens een gevonden schoen we zaten aan tegenovergestelde kanten van de trein en moesten beide lachen hierna wat gesproken maar nadat de oudere heer die naast jou zat een boek te lezen wegging hebben we een stuk meer gesproken over dat je in eindhoven een rondleiding zou gaan geven en mij vroeg of ik wat weetjes wist hierna heb ik op de telefoon een webpagina opgezocht waar je misschien wat aan zou hebben je had een cake bij waarvan je zei dat er geen suiker was toegevoegd waarop ik zei te gezond voor mij we hebben elkaar een fijn weekend gewenst toen je je klaar maakte om uit te stappen ik ben nog naar beneden gelopen om nummer uit te wisselen maar je had volgens mij een verder coupe gepakt misschien in verband met wc ik heb er nu 2 weken mee gelopen en kreeg deze website als optie dus poging waard graag zou ik nog een keer met je spreken :)."

Mark

30 april 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Zuid naar station Maastricht. Op station Eindhoven Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We zagen elkaar al op het perron, jij met roze topje en wollen jas, ik met rugzak & flanel. We deelden de stiltecoupé tot Eindhoven waar je met uitstappen leuk naar me glimlachte. Wellicht was het dat, anders zou ik graag eens een drankje met je doen in Eindhoven of elders!"

Anoniem

26 oktober 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Maastricht. Op station s-Hertogenbosch verloren we elkaar uit het oog.
"Jij leuke vlotte meid met spijkerbroek en grijze sweater zat tegenover mij in de 1e klasse van Utrecht naar Den Bosch. Jij moest af en toe lachen omdat ik grappige YouTube filmpjes aan het kijken was en mijn gezicht mijn binnenpret moet hebben verraden. Ik had dezelfde kleur sweater als jij en jij deed bij Den Bosch jouw lange groene (regen)jas aan en na een lieve glimlach zag ik je weggaan. Wie weet hebben we de volgende keer wel de tijd om wat te kletsen… want nu zaten ee in de stiltecoupé…"

Teun

11 oktober 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Tilburg naar station Maastricht. Op station Weert verloren we elkaar uit het oog.
"Jij, een jongen van gemiddelde lengte met een baardje, blauwe lange jas en zwarte rugzak, keek mij, een lange blonde jongen tot tweemaal toe aan in de trein. Eerst in de IC naar Eindhoven, daarna de IC naar Maastricht. Toen je in Weert uitstapte hadden we even oogcontact en heel even had ik de gedachte om ook uit te stappen. Heb dat niet gedaan, heb er wel spijt van haha. Had ook het idee je al ooit eerder in de trein gespot te hebben. Lijkt me leuk je een keer te spreken :)"

Carmen

30 september 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Maastricht. Op station s-Hertogenbosch verloren we elkaar uit het oog.
"Wouter, je stond op zodat ik naast mijn dochtertje kon zitten. Vervolgens begon je zo leuk met haar te kletsen dat mijn hart smolt. Je ging met je moeder een dagje naar het museum. Ik was onder de indruk van je leuke uitstraling en voelde me tot je aangetrokken, maar ik durfde het niet te laten merken. We liepen samen naar buiten, waar jij bij je moeder de auto in stapte. Ik heb de rest van de middag met een glimlach rondgelopen en heb spijt dat ik je niet m’n nummer had gegeven. De kans dat je dit tegenkomt (en het ziet zitten om met een alleenstaande moeder te daten) is vrijwel nihil, maar ik wil het toch proberen :)"

Sandra

24 september 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Mook Molenhoek naar station Roermond. Op station Maastricht verloren we elkaar uit het oog.
"Ik was van Nijmegen onderweg naar Maastricht voor een afspraak met mijn moeder en haar neef. Jij kwam van je broers in Malden en stapte in Mook Molenhoek in. Nadat ik eindelijk genoeg moed bij elkaar had geraapt om iets te zeggen over je Mona Lisa sokken hadden we een erg interessant gesprek en zijn we in Roermond samen overgestapt op de trein naar Maastricht. Ik zou graag eens verder kletsen over paleontologie of de museumnacht bij een lekker drankje."

Jacques

23 september 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Valkenburg naar station Maastricht. Op station Maastricht verloren we elkaar uit het oog.
"Ik sprak jou (ik neem aan single) te kort. Je hebt 3 jaar in Japan gewoond. En je was op weg naar een loods in tweedehands spullen om bijzet tafeltjes te vinden. Zou jou graag beter leren kennen."

jongen met bril

22 september 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Maastricht. Op station Weert verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zat schuin tegenover je (in een 4tje) tussen Eindhoven en Weert. Naast mij (dus tegenover jou) zat een vrouwen te bellen in een vreemde taal. Je las een boek en luisterde naar muziek. Een aantal keer maakten we oogcontact. Je glimlachte. Je bent beeldschoon, ogen en lippen om bij weg te dromen, een gezonde blos op je wangen. Had ik maar het lef gehad om je aan te spreken! Ik had mijn kans moeten pakken toen de bellende vrouw wegging, maar helaas werd haar plaats al snel weer ingenomen (dit is geen excuus voor mijn lafheid...)"

Alexander

22 september 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Amstel naar station Maastricht. Op station Eindhoven Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Op Amstel begon voor mij het gestuntel. Jou niet willen aankijken, maar toch wel. In de trein van Amstel naar Maastricht kwam je met een camera en laptop tegenover me zitten omdat daar een stopcontact was. Nog wat mislukte grappen gemaakt, om nog wat verder te stuntelen. Je was verder druk op je laptop, maar in Eindhoven kreeg je nog een goede reis toegewenst. Ik kreeg er lachende bruine ogen voor terug. En die fotos van je, mag ik die nog eens zien?"

Anoniem

22 september 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Maastricht naar station Alkmaar. Op station Eindhoven Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik (bruine ogen, bruin haar, korte baard, zwarte hoodie) zat op mijn laptop te werken. Jij (lang bruin/lichtbruin haar, bruine ogen) zat schuin tegenover mij aan de andere kant van het gangpad. Je was aan het praten met volgens mij een vriend en vriendin tijdens de reis, maar toen het wat drukker werd, keken we elkaar even aan, en daarna hadden we nog een aantal keer oogcontact. Reageer als jij het was :)"

Anoniem

8 september 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Maastricht naar station Roermond. Op station Roermond verloren we elkaar uit het oog.
"Jij maakte bij het instappen in de trein een leuke opmerking over mijn o zo interessante boek voor studie. Daarna hadden we regelmatig oogcontact, tot ik de trein uitstapte. Drankje doen? Groetjes van een meid met bruin haar, blauwe ogen en een gekke kleurvolle tas. PS: heb je genoten van je Cherry Cola?"

Hanna

27 augustus 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Maastricht. Op station Maastricht verloren we elkaar uit het oog.
"Tim vroeg aan mij welk station we waren beland. Amsterdam centraal! Zei ik. We liepen samen naar onze volgende overstap en stapte samen met zijn vriend in de trein richting Maastricht. We kwamen erachter dat we beide op de Grand Prix hadden gewerkt. Hij op bij de VIP en ik bij de normale bar. Hij had zelfs een biertje getapt voor onze koning Willem. Tijdens de Grand Prix sliepen ze op de camping bij 538. Hij en zijn vriend zaten samen in een dispuut. Zijn vriend (25 jaar oud) deed een studie business nog wat. Hij (21) deed een andere studie. Hij had een Ralf Lauren blouse aan, die hij niet had gestreken. Daar raakte hij en zijn vriend over in discussie. Tim heeft blond haar en is rond de 1,80, woont in een studentenhuis in Maastricht en hij en zijn vriend hebben even samen gewoond, maar dat ging niet helemaal goed samen. Later kwamen er nog een moeder en dochter zich bemoeien met ons gesprek. Hij heeft me belooft carnaval te komen vieren in Breda en ik ben gewoon heel benieuwd of hij zich aan zijn woord gaat houden. Willen jullie hem voor mij opsporen? Ik wil hem graag nog een keertje zien. Groetjes van Hanna uit Breda"

Kev

5 juli 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Kerkrade Centrum naar station Maastricht. Op station Maastricht verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zag je bij het uitstappen in Maastricht, we hadden enkele momenten oogcontact maar gingen beide een andere richting op bij de trappen. Ik droeg een beige broek, had een petje en koptelefoon op. Jij droeg een zwarte beats koptelefoon. Graag zou ik weten wie je bent en samen een drankje doen!"

Ruben

4 juli 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Maastricht. Op station Weert verloren we elkaar uit het oog.
"We zagen elkaar op Eindhoven centraal. Jij had rood kort haar en coole tattoos, waarvan een nog in de folie. Ik heb donker haar en een zwarte jas en zat voor je"

Bike Camper

27 mei 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Maastricht naar station Den Haag Centraal. Op station Maastricht verloren we elkaar uit het oog.
"I saw this amazingly beautiful lady, wearin a pink shirt, today at Maastricht. She does research with medicine while i was just done camping for two days, blocking the way with my fully packed bike, all sweaty, but working as a nurse in homecare. You told me you were too busy for a chat since you had to go to Paris soon. But all i wanted to ask was: What do you have to lose? Id still like to get to know you better"