Luggage Savior

16 januari 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Maastricht. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Early afternoon we boarded the train at Amsterdam Central. I ran into you when you were stressing down the stairs with two very big suitcases. You directly apologized for obstructing the way to the seats. Your lovely but overheated face said it all, so I offered to help out. Worth a million to see the relieve in your face haha. I got out at Utrecht Central and on the way out I passed you. We exchanged satisfying smiles, making me regret not taking the chance to have a chat with you. Who knows we just might get another one..."

Anoniem

20 oktober 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Maastricht. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Je stapte in in de trein van 13:11 en je vroeg heel lief of je bij me mocht zitten omdat de trein vol zat. Toen hadden we veel oogcontact en moesten we toevallig allebei bij utrecht uitstappen. Je zei fijne dag tegen me toen we eenmaal de trap op waren gelopen, maar het ging zo snel dat ik je niet om je nummer heb gevraagd. Toen kwamen we elkaar nog tegen bij de winkels en zag je me lopen met mijn broer. Ik hoop je via hier heel graag te vinden, want je zag er heel lief en leuk uit. Je had een zwarte jas en broek aan en een hele leuke bril in je haar :) Ik droeg een lichtbruine zachte beertjes jas"

Onbekende

11 september 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Maastricht. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Toen je de coupe binnenliep viel ik bijna van mijn stoeltje. Paars kroeshaar en een prachtige lach. Toen ik in Utrecht uitstapte lachte je even kort. Ik liep door, keek halverwege nog een keer om. Je lachte nog steeds en bleef me aankijken. Ik stapte de trein uit, de roltrap op. Je bleef kijken en zwaaide. Ik zwaaide terug, wilde zeggen dat je er prachtig uitzag. Toen de trein wegreed had ik spijt dat ik niet was terug gelopen. Hopelijk lees je dit en wil je keer een kopje thee drinken in de stad."

Bert

10 september 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Amstel naar station Maastricht. Op station s-Hertogenbosch verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zoek een meisje dat ik vandaag zag in de trein (rond 12.30-13.00 uur). Ze had mooi donker haar, bruine ogen en een witte wollen (?) trui en zat tijdens de rit te lezen. Ik droeg een blauwe pet en ik heb blauwe ogen. We keken elkaar af en toe aan tussen de stoelen door en ik had graag een praatje met je willen maken, maar helaas zat ik daarvoor te ver van je af. Het lijkt me leuk om je een keer te spreken en te horen welk boek je zat te lezen. Groetjes, Bert"

Abdulqader

7 september 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Roermond naar station Maastricht. Op station Sittard verloren we elkaar uit het oog.
"في يوم 7/9/2022 جلست جنبي ولم تكن على ما يرام كانت تضع رأسها على الطاولة وتنظر الي النافذة كنت اريد التحدث معها لاكن كنت اراها مرهقا جلست جنبي عندما نطلق القطار من رورموند بتجاه سيتارد وعندها نزل انا من القطار ورميت قفل صغير مع رقم هاتفي وكنت اتمنى ان تتصل بي ولأكن للاسف"

C

29 juli 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Maastricht. Op station Sittard verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte in Eindhoven in en ging naast jou zitten, jij hebt blond haar en droeg een wit shirt, lichtblauwe jeans, witte schoenen en (ik denk) een licht beige jas. Ik heb zwart haar en droeg een blauw t-shirt, zwarte korte broek en zwarte schoenen. Jij was met jouw mondkapje aan het friemelen en ik stelde er een vraag over, we raakten in een kort en gezellig gesprek, ik moest in Sittard over stappen en durfde uiteindelijk jouw nummer niet te vragen. Hopelijk zie je dit en wordt het de volgende keer een lang en gezellig gesprek!"

J

29 juli 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Maastricht. Op station Sittard verloren we elkaar uit het oog.
""Op het station in Eindhoven hadden we al licht oogcontact. Uiteindelijk zaten we dicht bij elkaar in de buurt, maar toch net iets te ver om je aan te spreken. Uiteindelijk kwam je dichterbij zitten, maar ik durfde je niet aan te spreken. Daar ik bang was dat je niet geïnteresseerd was/ bent. Ik ben de jongen met het lichtblauwe shirt, zwarte broek en witte oortjes. Ik had een rugzak mee en een winkeltje van de Sting. Jij had een zwart topje aan, met een leuk rokje en een zwarte zonnebril op je hoofd . Je had draadloze oortjes in met een kabeltje, die je subtiel uitdeed toen ik langs liep. Ik durfde je niet aan te spreken en nu heb ik onwijs spijt.. Ik stapte in Sittard uit en jij zal in Maastricht uitgestapt zijn (eindpunt trein). Als je dit ziet, stuur een berichtje (dat lijkt me leuk!)"."

Eduardian

7 juni 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Tilburg naar station Baarn. Op station Maastricht verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zag je staan in een grote blauwe poncho. Ik lachte je uit, maar we wisten beiden dat ik dit niet zo bedoelde. Je liep snel weg met een rood hoofd, ik deed hetzelfde. Later die dag zag ik je weer in groningen, je deed alsof je aan het bellen was met iemand, toen ik achter je aan liep rende jij snel weg. ik heb zelf ook moeite met contact zoeken dus ik snap dit wel xx. Ik zou je graag nog een keer willen spreken :))))))."

S

30 mei 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Amstel naar station Maastricht. Op station s-Hertogenbosch verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten naast elkaar op het perron en toen zat je ook aan de andere kant van het looppad, toen de mensen naast mij opstonden vroeg je of je naast me kon zitten en ik zei ja. We zaten heel de tijd met onze armen tegen elkaar. Je had een leuk blauw petje op en echt leuke schoenen. Ik wilde je insta vragen maar ik was te nerveus"

Afran

18 mei 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Maastricht naar station Alkmaar. Op station Sittard verloren we elkaar uit het oog.
"We raakte aan de praat. Je kwam erbij zitten. Ik zat nog alleen waar plek was voor 4. Dankjewel 🙏🏻 Ik ben opgegroeid met paarden."

Sjoerd

26 maart 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Maastricht. Op station Roermond verloren we elkaar uit het oog.
"We hadden oogcontact en glimlachten naar el kaar, spraken elkaar kort voor ik de trein uitstapte. Ik was behoorlijk onder de indruk van je. Je ging door naar maastricht."

Mootje T

13 februari 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Maastricht. Op station Sittard verloren we elkaar uit het oog.
"Het was druk in de trein . Ik zat in de buurt van de deur . En de 2 dames stonden naast mij, een andere leuke dame had een zwarte leren broek ik wilde haar aanspreken maar die stap durfde ik niet te zetten omdat ze helemaal rechts stond. Ik stapte trouwens in weert uit wel jammer dat ik je niet kon aanspreken😔 Ze stond niet echt in mijn zicht om haar aan te spreken Ik hoop als je dit leest contact opneemt met mij je ging richting Sittard samen met je andere vriendin."

Vrouw

20 januari 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Eindhoven Stadion. Op station Maastricht verloren we elkaar uit het oog.
"Ik sliep toen ik deze conducteur zag. Hij had een leuke zwarte bril op. Zijn uitstraling was echt charmant en heel vriendelijk."

Joeri

12 januari 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Maastricht. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Jij (kort, donker en rood haar, zwarte koptelefoon en neuspiercing) zat op een vierzits en reed achteruit. Ik (baardje en kaalgeschoren koppie, oordopjes met een rode en een zwart tas) zat op de 2 zits tegenover jou. Tussen de stoelen door keken we elkaar kort aan, maar jij bleef kijken. Soms keken we elkaar lang aan, soms even sneaky. En soms betrapten we elkaar :) Je bent leuk. In Utrecht stapten we allebei uit. Jij eerst. Je bleef wat vertwijfeld op het perron staan. Ik liep vlak langs en natuurlijk keken we elkaar weer aan. Ik zwaaide ook even naar je. Toch het lef niet gehad om je nummer te vragen. Stupid me!"

Lies

15 oktober 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Maastricht. Op station Eindhoven Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Jij zat schuin tegen over mij in een andere 4 zit. Beide nog aan het werk op de laptop, maar wij hadden elkaar duidelijk gezien. Jij had blond haar met een soort slag/krullen erin. Ik ben op Eindhoven eruit gestapt, maar zou graag met je in contact willen komen!"