Afran

18 mei 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Maastricht naar station Alkmaar. Op station Sittard verloren we elkaar uit het oog.
"We raakte aan de praat. Je kwam erbij zitten. Ik zat nog alleen waar plek was voor 4. Dankjewel 🙏🏻 Ik ben opgegroeid met paarden."

Julia

24 april 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Maastricht naar station Enkhuizen.
"Aan de jongen met het Pellegrino flesje op Maastricht Station. Bedankt voor je prachtige pianospel! Het maakte mijn halfuur wachten op de trein zoveel leuker 🤸🏼"

Sjoerd

26 maart 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Maastricht. Op station Roermond verloren we elkaar uit het oog.
"We hadden oogcontact en glimlachten naar el kaar, spraken elkaar kort voor ik de trein uitstapte. Ik was behoorlijk onder de indruk van je. Je ging door naar maastricht."

Mootje T

13 februari 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Maastricht. Op station Sittard verloren we elkaar uit het oog.
"Het was druk in de trein . Ik zat in de buurt van de deur . En de 2 dames stonden naast mij, een andere leuke dame had een zwarte leren broek ik wilde haar aanspreken maar die stap durfde ik niet te zetten omdat ze helemaal rechts stond. Ik stapte trouwens in weert uit wel jammer dat ik je niet kon aanspreken😔 Ze stond niet echt in mijn zicht om haar aan te spreken Ik hoop als je dit leest contact opneemt met mij je ging richting Sittard samen met je andere vriendin."

Vrouw

20 januari 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Eindhoven Stadion. Op station Maastricht verloren we elkaar uit het oog.
"Ik sliep toen ik deze conducteur zag. Hij had een leuke zwarte bril op. Zijn uitstraling was echt charmant en heel vriendelijk."

Joeri

12 januari 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Maastricht. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Jij (kort, donker en rood haar, zwarte koptelefoon en neuspiercing) zat op een vierzits en reed achteruit. Ik (baardje en kaalgeschoren koppie, oordopjes met een rode en een zwart tas) zat op de 2 zits tegenover jou. Tussen de stoelen door keken we elkaar kort aan, maar jij bleef kijken. Soms keken we elkaar lang aan, soms even sneaky. En soms betrapten we elkaar :) Je bent leuk. In Utrecht stapten we allebei uit. Jij eerst. Je bleef wat vertwijfeld op het perron staan. Ik liep vlak langs en natuurlijk keken we elkaar weer aan. Ik zwaaide ook even naar je. Toch het lef niet gehad om je nummer te vragen. Stupid me!"

Lies

15 oktober 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Maastricht. Op station Eindhoven Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Jij zat schuin tegen over mij in een andere 4 zit. Beide nog aan het werk op de laptop, maar wij hadden elkaar duidelijk gezien. Jij had blond haar met een soort slag/krullen erin. Ik ben op Eindhoven eruit gestapt, maar zou graag met je in contact willen komen!"

Sam

9 oktober 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Maastricht naar station Den Haag Centraal. Op station Roermond verloren we elkaar uit het oog.
"je sprong uit de trein en checkte in op Roermond bij het paaltje, daarna ging je de trein weer in en verloren we contact.. blauw/turquoise hemdje & blond haar!"

Rob

28 augustus 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Maastricht.
"Je kwam rond 22:30 met 2 vrienden perron 4b van Ams C opgelopen waar ik al tegen een trapleuning strond. Ons eerste oogcontact was bam en daardoor zeiden we een beetje verrast hey tegen elkaar. Jullie kwamen naast mij staan en ik had nog 5 min voordat de trein kwam maar twijfelde om iets te zeggen omdat ik niet zeker was of de man in jouw gezelschap misschien jouw vriend was. Dom, ik had gewoon iets moeten zeggen, dan had ik dat op een onhandige manier kunnen checken. Wat zij de kansen op een herkansing."

J.E.M

9 juli 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station s-Hertogenbosch naar station Maastricht. Op station Eindhoven Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Heyy, Oké normaal doe ik dit eigenlijk nooit, maar niet geschoten is altijd mis toch?! Vandaag zaten we allebei in de trein naar Eindhoven in het halletje. Ik op het trapje en jij aan de zijkant op een klapstoeltje. Deze trein had enorme vertraging, wat een opening voor ons gesprek werd. Toen de trein nog eens stil stond voor Eindhoven centraal zei je dat het terrasje met vrienden de vertraging helemaal goed zou maken. Want ja bier voor de win toch :) Toen we na een halfuurtje aankwamen in Eindhoven drukte ik op het knopje en viel ik heel casual toen de trein stopte. Uiteindelijk liepen we naar beneden naar de stationshal. Jij met je fiets in de hand. Ik liep naar rechts en jij naar links. Toen ik me omdraaide, zwaaide je nog even heel lief gedag. Om een lang verhaal kort te maken: heb je toevallig zin om samen een keer een terrasje te pakken in Eindhoven? 😊"

R

2 juni 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Maastricht.
"Jij zat tegenover het gangpad naast me met je stoel in de tegenovergestelde richting, de zon was aan het ondergaan, je had een geel jurkje met bijpassende gele/oranje nike schoenen aan (als ik me niet vergis), je mondkapje was roze en je had lang bruin haar. Ik had een paars T-Shirt aan. We zaten in de trein onderweg naar Maastricht vanaf Amsterdam toen je uitstapte in Den Bosch voor de trein naar Dordrecht om 21:33. Nadat je uitgestapt was en op het spoor tegen over onze gestopte trein wachtte, wisselde we vaker oogcontact met elkaar. Je stapte in de trein, ging naar links, maar daarna toch weer naar rechts om vervolgens op een plek te gaan zitten onder in de trein waarbij er nog meer oogcontact ontstond, daarna reed mijn trein weg."

M

3 april 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Maastricht naar station Enkhuizen. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Eerste keer dat ik dit doe, maar ik ben heel benieuwd naar de jongen die zaterdagavond instapte in Maastricht nadat hij 300km had gefietst vanuit Zwolle. Mag ik jouw volgen op strava? 😉"

Nick

19 december 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Maastricht naar station Heerlen. Op station Heerlen verloren we elkaar uit het oog.
"Hey jongedame ! Ik ging in de vierzits naast jou zitten samen met een vriend. Toen hij uitstapte bij het station Houthem – st. Gerlach waren we beiden alleen. Toen een luidruchtig koppel uitstapte keek ik even naar links het gangpad in. Ik zag dat je naar me zat te kijken. Voor heel even hadden we intens oogcontact.Daar werd ik zo verlegen van dat ik snel wegkeek. Daarna dook ik maar in mijn tablet. Nog een tijdje leek je contact te zoeken. Bij het station Heerlen passeerde je mij snel bij de deuren en rende het perron op. Erg jammer dat ik het contact niet terug op zocht. Maybe via deze weg ? Jij: bruin krullend haar en diepbruine ogen. Je had lichtroze sneakers aan en volgens mij ook een trainingsbroek. Ik had een Tommy Hilfiger legerjas aan, blauwe ogen en bruin haar. Groetjes Nick"

Moniek

11 december 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Maastricht naar station Enkhuizen. Op station Weert verloren we elkaar uit het oog.
"Op het station kwam ik je al tegen, daarna per ongeluk ook weer in dezelfde coupé. Ik kreeg een telefoontje welke ik op nam in een tussen stukje om je niet te storen. Daarna liep ik weer rustig met m’n spullen terug naar die plek, twee stoelen voor jou. Volgens mij hebben we daarna stiekem oogcontact gehad en bij het uitstappen maakte je me verlegen achter m’n mondkapje! Ik treinde vervolgens verder en bedacht me dat ik je graag nog eens zou willen zien."

Blauwe trui

22 november 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Maastricht. Op station Roermond verloren we elkaar uit het oog.
"Hai😎 geen idee hoe dit werkt, maar er zat een jongen bij me in de trein van Rotterdam naar Eindhoven en hij is toen (net als ik) overgestapt naar de IC richting Maastricht. Helaas is hij al uitgestapt bij Roermond (wel nog heel lief omgekeken toen hij op het perron stond) en had ik niet het lef om hem aan te spreken. Maar ja, we hadden veel oogcontact, lang oogcontact en een paar keer naar elkaar gelachen (voor zover je dat kan zien met een mondkapje op). Legergroenige North Face jas aan als ik het goed heb gezien 👀"