Valentijn

6 mei 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Maarn naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Jongen, kort bruin haar met donkere blauwe jas. Meisje met lichte spijkerbroek en bruin haar en volgens mij All stars aan. Je was met een vriendinnetje en keken elkaar regelmatig aan. Tijdens het uitstappen draaide je je hoofd nog om en zocht oogcontact. Ook eenmaal in de grote hal keek je nog een keer om."

Ns-wandel-jonge

29 september 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Maarn naar station Driebergen-Zeist.
"NS-wandel-jongens zoeken de spontane NS-wandel-meisjes die vandaag de NS-wandeling van Driebergen-Zeist naar Maarn hebben gelopen. In Utrecht Vaartsche Rijn waren we uitgestapt en zwaaiden nog naar jullie toen de trein weg reed. Het lijkt ons heel gezellig een keer met jullie een andere NS-wnadeling of een drankje te doen."

Gerben

21 oktober 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Maarn. Op station Maarn verloren we elkaar uit het oog.
"Mooi punkmeisje uit almeloo, ik had eigenlijk al gelijk spijt dat ik niet je nummer gevraagd heb ;)"

Hanneke

3 augustus 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rhenen naar station Utrecht Centraal. Op station Maarn verloren we elkaar uit het oog.
"Na zonsondergang in Rhenen gelijk door naar de trein, dus die van 22.09 u. Je was de enige in de trein en droeg een tas met bosui. Ik vroeg of ik met je mocht meereizen op een meereiskaartje. Jij: heel leuk, blauwe korte broek en heel donker haar met klein beetje grijs (indo?). Ik bruine jurk, oncharmante gympen, groene rugzak. Toen de conducteur kwam zei je: “ze reist altijd met mij mee ” en ik zei: ” ja, dat zie je zo”. Daarna toch verlegen en verrast (ik). Misschien beide wachtend tot de ander iets zou vragen, keken we elkaar zoekend in de ogen bij het weggaan. Voelde me daarna alsof ik een suikerlaagje had gekregen dus hoop dat je dit leest. Eerstvolgende zondag bij mooi weer op herhaling?"

Jongen tegenove

23 mei 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Veenendaal Centrum. Op station Maarn verloren we elkaar uit het oog.
"Je stapte in Utrecht Centraal in op perron 14b in de sprinter van 08:27. Ik liet jou eerst instappen en ging bij je zitten in de tweede wagon van voren in een verhoogd vierzitje vlak bij de kreukel. Bij het instappen zag je mij volgens mij nog niet. Jij reisde vooruit en zat bij het raam. Ik zat schuin tegenover je. Het was druk in de trein, maar bij ons zat verder niemand. Je bent een jongen met zwart/ donker haar. Je had o.a. een (grijs dacht ik) shirt met een diepe hals aan, casual schoenen. Op je schoot hield je een rugtas welke je de hele rit op je schoot hield. Je pakte een Spits die naast je lag en ging die lezen. Tijdens de rit keek je me af en toe aan en dan weer weg. Ik voelde dat je het ongemakkelijk vond, net als ik. Via de ruit keek je stiekem naar me. Toen je zag dat ik dit merkte deed je je wenkbrauwen op en neer en lachte. De hele weg zei je geen woord tegen me, maar je lichaamstaal zei genoeg. Toen de conducteur langs kwam keken we elkaar aan van: moet dit nou? Ik pakte mijn ov-chipkaart in doorzichtig hoesje en legde deze op de stoel naast me. Jij probeerde mijn naam te lezen hierop. Toen de conducteur er was hield jij je pas in je portemonnee tegen de handscanner. Toen in Driebergen-Zeist de meeste mensen uitstapten bleef jij zitten, net als ik. Toen ik even later in Maarn er uit moest keek je me lief aan en ik zei 'doei' tegen je. Je was nogal overrompeld en probeerde nog wat te zeggen, maar er kwam niet echt iets uit. Jij reisde door in de richting van Veenendaal Centrum. Ik ben een jongen met oranje/brons haar en had een zandkleurige zomerjas open aan. Ik had een lichtbruine broek, casual schoen zoals jij, verder een geel-grijs overhemd. Op mijn schoot hield ik een katoenen tas met een grote gele opdruk. Ik las net als jij een Spits welke ik net als jij op de stoel naast me legde. Net als jij voelde ik de ongemakkelijkheid en probeerde ik zo vaak als ik kon naar je te kijken. Het enige wat ik tegen je zei was 'doei', toen ik weg ging. Het is echt dom dat ik niets tegen je durfde te zeggen, maar ik kan je niet vergeten. Vanaf het begin dat ik je zag vond ik je leuk en graag wil ik, als jij dat ook wilt, eens met je afspreken om elkaar wat beter te leren kennen. Dus ik hoop dat je me vind."

Ik verwilderd h

12 mei 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Bunnik naar station Maarn. Op station Maarn verloren we elkaar uit het oog.
"Ik (187 blauwe ogen donker haar, d-blauwe longsleeve, groene broek, witte Quick sneakers) stapte om 16:19 met verwilderde haren van een tocht op mijn vouwfiets in op Bunnik, ging tegenover mijn fiets zitten, naast mijn zwarte jas en jij (prachtige dame in de twintig? donker haar met slag, mooie bruine ogen, kleurige geel-wit geruite panty/maillot/legging met opdruk met daaronder laarsjes geloof ik) zat schuin t/o mij met een bos tulpen en een zwarte jas. Je lachte een aantal keer heel leuk naar me (cq naar het meisje dat rondjes ah draaien was aan de paal en die nog aan haar moeder vroeg van wie die fiets was). Op Maarn stapte je uit maar je liep de andere kant op (zuid) dan ik. Ik zocht snel even op of ik ook via jouw kant kon fietsen en idd, maar toen ik dat had uitgezocht, was je al uit beeld. Jammer.. Je hebt indruk gemaakt.. :)"