Elevens

31 maart 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Ede-Wageningen naar station Amersfoort Centraal. Op station Lunteren verloren we elkaar uit het oog.
"Op zoek naar de conductrice die vandaag (31-03) in de ochtend aan het werk was. Donker haar, schat zo'n 160-170 lang, en ergens tussen de 20-25 jaar. Je had de standaard werkkleding aan, dus kan ik daar weinig onderscheidends over melden. Voor je uitstapte met je collega's, bleven we elkaar even een paar tellen aankijken."

Anoniem

28 januari 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Lunteren. Op station Nijmegen verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte de trein in op Amersfoort richting huis, even later kwam je tegenover me zitten. Je deed je oordopjes in en ging rustig zitten. Op een gegeven moment pakte je er een boekje bij waar je van alles in schreef. Af en toe zaten we naar elkaar te kijken maar er kwam geen opvolging, ik wist niet wat ik moest zeggen. Op een gegeven moment gingen je oordopjes uit, maar nog wist ik niks. Tot je me ineens vroeg of je voor deze treinen een ander paaltje moest gebruiken. We raakte in gesprek, maar helaas duurde dit niet zo lang omdat ik er 5 minuten later alweer uit moest. Je vertelde me dat je naar je ouders in Nijmegen ging en zelf in Leiden woonde, je was die dag in Amersfoort geweest met de trein. Want je motor was helaas kapot. Zelf vertelde ik dat ik in Zwolle op school zat en wat ik studeerde. Toen ik vertelde dat ik er helaas uit moest, zeiden we nog gedag en vertelde je me See you later. Ik dacht bij mezelf dat zou ik wel graag willen, maar eenmaal buiten aangekomen bedenk ik me dat ik eigenlijk niet zoveel over je weet. Ik loop langs de trein en je zwaait nog naar me waar ik terug zwaaide. Zelf bedenkend hoe ik je nog een keer ga zien. Mocht je dit lezen laat even wat horen :)"

Abcdef

7 september 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Lunteren naar station Ede-Wageningen. Op station Ede-Wageningen verloren we elkaar uit het oog.
"Jij (jongen, ~19jaar) in een lichtgroen t-shirt zat in paar stoelen voor me in de valleilijn iets voor negen uur savonds. we stapten allebei uit op ede-wageningen en kwamen elkaar nog een keer tegen bij de fietsen. daarna fietsen we nog een stukje in dezelfde richting. Als jij dit bent, laat het weten :)"