Bluebird

12 augustus 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Groningen naar station Loppersum. Op station Bedum verloren we elkaar uit het oog.
"Hey knapperd! Jij: groene trui met Panter print Blond haar Groene ogen En je had een schattig hondje bij je. Je noemde hem Doggy. Ik: kort blond haar Blauwe Adidas trui Groene ogen We hadden veel oogcontact en ik vind je een leuke meid, Misschien keertje een drankje doen? Liefs"

Ok

3 april 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Delfzijl naar station Groningen. Op station Loppersum verloren we elkaar uit het oog.
"Vaak zie ik je instappen een tijdje terug zat je tegen over me leuk oogcontact gehad . Vanmorgen zag ik je weer . Ben jij dat meisje met rood haar en bril ? en stap jij altijd in bij Loppersum ? dan zoek ik jou"

I

12 september 2013
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Groningen naar station Delfzijl. Op station Loppersum verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zat in de trein naar Delfzijl, het was redelijk druk, maar toch kon ik rustig mijn boek lezen. Je stapte op in station Bedum, je kwam naast me zitten, en gelijk was ik verkocht. Je vroeg me welk boek ik las, en vertelde dat je het zelf ook had gelezen, we kwamen aan de praat. Ik was gelijk verkocht. Het was een leuk gesprek, en we wilden onze nummers uitwisselen, maar vlak voor ik mijn telefoon pakte, sprintte je uit de trein, en in Loppersum verloor ik je uit het oog, je keek nog een laatste keer om en je werpte me een handkusje toe. Volledig van de kaart ben ik van jou, graag wil ik weer met je in contact komen, maar helaas heb ik je niet meer gezien in de trein. Lees je dit, reageer dan alsjeblieft, want ik krijg je niet meer uit mijn hoofd, en wil graag ons gesprek voorzetten."