Joost

15 juli 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Lichtenvoorde-Groenlo naar station Breda. Op station Nijmegen verloren we elkaar uit het oog.
"Je kwam van de zwarte cross en had een blauw jurkje aan met witte stippen. Ik vroeg of je bij me kwam zitten om van een stel lastige gasten af te komen. Ik hoop dat je dit leest!"

Anne

16 oktober 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zutphen naar station Winterswijk. Op station Lichtenvoorde-Groenlo verloren we elkaar uit het oog.
"Wie is die jongen die de trein naar Lichtenvoorde-Groenlo rond 17:00 nam? Je had een trui of vest aan met horizontale streepjes, je had een effen bruinige tas en je had donker, kort haar. Je nam de bus naar de Viersprong in Eibergen. Wie ben je?"

Maartje

1 december 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Lichtenvoorde-Groenlo naar station Zutphen. Op station Zutphen verloren we elkaar uit het oog.
"De jongen die alleen op de vroege maandagochtend instapt in Groenlo, rond kwart over zes, heeft al een paar keer mijn aandacht gevangen. Hij is lang, heeft donker haar en een bril. Hij heeft dan altijd zijn koffer bij zich en een tas, als ik me niet vergis van het merk Bjorn Borg. Deze jongen kijkt altijd heel lief en ik vraag mij af wie deze jongen is. Afgelopen vrijdag, stapte hij uit in Ruurlo (in de trein van Zutphen - Winterswijk). Volgens mij heeft hij ook een iPhone, maar ik zou niet zo goed weten welke. Op maandagochtend neemt hij altijd de trein naar Roosendaal. Nou, dat was het weer."