C

14 juli 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Delft naar station Lelystad Centrum. Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte op in Delft en ging tegenover je zitten. Ik zei gedag en jij zei gedag terug met een fijne stem. Je ogen maakten iets in mij los en ik wist me geen houding aan te nemen. Je zat op je mobiel en speelde met je korte rode krullen. Je was prachtig gekleed in een kleurig jumpsuit met groen pluche vest en je had dieprode lippenstift op. Ik was te verlegen om iets tegen je te zeggen, mede door ons leeftijdsverschil. Maar ik kon de hele rit alleen maar aan jou denken. Toen je uit moest stappen op Leiden Centraal stond je op, keek me recht aan en zei weer gedag in die fijne stem. Ik moest er ook uit maar bleef te verlegen om iets te zeggen. De hele dag dat ik in Leiden was hoopte ik je weer tegen te komen, maar helaas. Ik hoop van je te horen."

Denzell

28 april 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Zuid naar station Groningen. Op station Lelystad Centrum verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte in op Amsterdam Zuid en vroeg vriendelijk of ik naast jou plaats mocht nemen. Hiervoor haalde jij je tas weg van de plaats naast je. Ik heb bruin haar en ben redelijk lang, draag een bril en had een roze hoodie aan. Jij bent blond en had een schouder tas bij je. Na een 20 tal minuten naast elkaar gezeten te hebben, legde we contact en vroeg je aan mij of ik wist of er een stopcontact zat in de trein. Jammer genoeg was dit niet het geval. Hierdoor raakte wij aan de praat. Jij deed een studie genees wetenschappen maar ging in Groningen geneeskunde doen. Je was hier heel enthousiast over aangezien je de eerste keer niet door de selectie heen kwam. Je vroeg naar mijn studie en hier vertelde ik jou over. Jammer genoeg waren wij al bijna bij het station waar ik moest uitstappen. Ik had je nog graag gevraagd om bijvoorbeeld je Instagram, maar durfde dit op het moment niet te doen."

Gaby

26 september 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Lelystad Centrum naar station Almere Centrum. Op station Almere Centrum verloren we elkaar uit het oog.
"Mijn ov chipkaart werd gecontroleerd door een mooie en leuke conductrice. Ze heeft rood geverfd haar. Ik had een zonnebril op. Hoop deze dame vaker in de trein te zien alhoewel ik liever met haar op date ga (-:"

S

23 september 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Dordrecht naar station Lelystad Centrum. Op station Den Haag HS verloren we elkaar uit het oog.
"Op donderdag 23 september stapte ik op station Dordrecht in de trein richting lelystad centrum. Jij kwam tegen over me zitten en je krulletjes vielen me gelijk op. Je bent de hele weg bezig geweest met je laptop en met een notitie schrift. Af en toe hadden we oogcontact. Ik wilde zeggen dat de blauwe trui die je aan had erg leuk was maar ik durfde niet meer omdat er net allemaal mensen binnen kwamen. Bij station Den Haag HS stapte ik uit en bleef jij nog zitten."

jeroen

20 augustus 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Dronten naar station Amsterdam Centraal. Op station Lelystad Centrum verloren we elkaar uit het oog.
"We stappen beide in op Dronten om 11.25 in het achterdeel, 6 bak of dubbel 3 zoals dat heet in vak jargon. Je viel me al op op het perron, en ik jou denk ik , want je kwam wel half mijn kant op. Ik in mijn blauw/grijze dienstkleding. Jij in je rood/wit shirt met spijkerbroek. Ik val je naar mijn idee ook op. Ik sta op het perron en kan dan al niet echt mijn blik van je houden. We stappen in en je loopt langs en zegt aller aardigst gedag en ik beantwoord dat ook. Op Lelystad heb ik mijn overstap en blijf jij zitten naar Almere. Ik loop nog een keer onopvallend langs om te zien of je echt door reist (wat je ook doet). Zie ik je morgen weer in de 11.25?? En word het dan iets meer dan "Goedendag." (BLOOS, inwendig)."

Robert

5 juli 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Lelystad Centrum naar station Dordrecht. Op station Delft verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte uit op station Delft, en terwijl ik mijn schoudertas en plastic tas door het gangetje manoeuvreerde kruiste mijn ogen de jouwe, waar jij in een eenpersoons-stoel zat naast de deur naar het balkon. Ik keek nog een keer en toen hielden we elkaars blik even vast. Je had blauwe ogen, blond haar en vast een leuke glimlach achter het mondkapje. Voor ik het wist stond ik al buiten. Ik zou je graag nog een keer zien zonder mondkapje !"

Matthieu

26 september 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Almere Centrum naar station Groningen. Op station Lelystad Centrum verloren we elkaar uit het oog.
"Hi, op het perron (spoor 4) hebben we ons eerste oogcontact gehad, je viel me al direct op! Vervolgens (niet geheel toeval) zaten we schuin tegen over elkaar, waar we ook voortdurend oogcontact hebben gehad. Je droeg zwarte lack dr. Martens, een zwart rokje, spijkerjasje en een zwart mondkapje. Buiten je blonde haren vielen je grote ogen me erg op. Helaas moest ik er in lelystad weer uit en heb ik je niet aangesproken. (Achteraf natuurlijk super dom!) Ik zou graag met je in contact komen om misschien samen een drankje te doen!"

Ramie

10 maart 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Almere Centrum naar station Leeuwarden. Op station Lelystad Centrum verloren we elkaar uit het oog.
"Hi, Gewoon kort maar krachtig bericht. Ben op zoek naar een getinte meisje die haar haar had geblondeerd. We hadden regelmatig oogcontact. Toen ik de trein verliet keken we elkaar aan lachte je naar mij en ik weer naar jou. Ik weet niet zo goed wat je aan had. Volgens mij een legging. Ik had een parajumper jas, wilde je nummer vragen maar we zaten te ver van elkaar. Wie weet komen we elkaar tegen maar dacht Gooi toch even een oproep voor als je deze ziet."

Joris

18 februari 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Lelystad Centrum naar station Almere Centrum. Op station Almere Centrum verloren we elkaar uit het oog.
"Hi there Texan girl! I served you and your family food and drinks at around 14:00 on the 18th of February. It was very interesting to hear your accent, the fact you were from Texas.. Of course, I was working, so I didn't have much time to stay and talk, but if you ever stumble across this message, I'd love to hear more!"

Robert

18 oktober 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Lelystad Centrum naar station Amsterdam Zuid. Op station Amsterdam Zuid verloren we elkaar uit het oog.
"Ik liep vanochtend het perron op, en daar zat je dan om 7.30u. Mooi donker krullend haar, vrij lang en had een zwarte lange jas aan. Onze blikken kruisten elkaar, en de glimlach die je daarop liet volgen was er één uit duizenden. Helaas ben ik je uit het oog verloren door de drukte in de trein, ik zou je graag nog eens ontmoeten :). Herken jij jezelf in dit bericht en lijkt jou een tweede (iets langere ontmoeting) ook een leuk idee? Laat dan wat van je horen!"

Jolanda

14 mei 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Zuid naar station Lelystad Centrum.
"Ik stapte vandaag om 21:12 op Amsterdam Zuid in de trein richting Groningen. Ik zag jou zitten in de stilte coupe en was gelijk onder de indruk. We hebben elkaar nog een paar keer aangekeken. Jij hebt donker haar, een stoppelbaardje en je had een grijs t-shirt aan. Op de stoel naast je lag een tas en je had een grote rol met papier bij je. Ik had een zwarte broek en groen jasje aan en bruin haar met highlights. In Lelystad ben ik uitgestapt en jij ging nog door richting Groningen. Terwijl ik bij de deur stond te wachten draaide jij je nog een keer om en toen ik langs de trein liep keken we elkaar ook nog een keer aan. Achteraf denk ik, ik had om je nummer moeten vragen of je dat van mij moeten geven, maar helaas heb ik dat niet gedaan. Ben jij die leuke man die bij mij in de stilte coupe zat? Lijkt me leuk om met je in contact te komen n"

Marjo

20 april 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Lelystad Centrum naar station Leeuwarden. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"Geen flirt, gewoon eens praten i.p.v op de telefoon. Ik kwam net van mijn werk en ging naast een oudere dame zitten. Zoals tegenwoordig zat bijna iedereen op de telefoon. Dit keer besloot ik eens een gesprek te wagen. Hoe was haar dag? Ze kwam net terug van de Rembrant tentoonstelling en ging door naar een theater voorstelling in het hoge noorden. Vol enthousiasme vertelde me ze vanalles. Wat ze ervan vond, dat ze veel doet op haar oude dag en graag met de trein reist naar allerlei musea. Het halve uur was zo om en abrupt was ik op mijn eind bestemming. Ik hoop dat ze een leuke voorstelling 's avonds heeft gehad 😊 Doe eens gek en knoop ook eens een gesprek aan"

Fox

26 maart 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Schiphol Airport naar station Leeuwarden. Op station Lelystad Centrum verloren we elkaar uit het oog.
"Deze middag stapte ik in op Station Schiphol en kwam met jou in een tussencoupe te zitten. Een jongen vertelde mij heel enthousiast over zijn baan en wij wisselenden een aantal blikken. Hoe dichter wij bij Lelystad kwamen, hoe langer ons oogcontact werd. Jij stapte daar uit, en liep naar het perron daarnaast voor je overstap. We hebben deze minuten ook weer optimaal benut om naar elkaar te kijken. Toen de trein wegreed, besefte ik dat wij geen woord gewisseld hadden....wat zonde!"

Jill

5 november 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Zuid naar station Leeuwarden. Op station Lelystad Centrum verloren we elkaar uit het oog.
"Wie o wie is toch die leuke jongen? We stapten samen in de trein van 14.42 richting Leeuwarden. Als een echte gentleman liet je mij nog voor ook 😉 jij ging zitten bij een vierzitter bij een ouder echtpaar en ik ging in de vierzitter ernaast zitten. Jij pakte een pak kaarten en ging hier trucjes mee doen. Ik was niet de enige die hiervan onder de indruk was want het echtpaar ging al snel met je in gesprek hierover en jij ging kaarttrucs voor hen doen. Wat een leuk moment om naar te kijken, met je grapjes, je 'slechte' acteerspeel als er iets niet goed ging en de trucs die allemaal goed gingen. Helaas toen we bij Lelystad aankwamen pakte jij ineens je spullen en stapte uit, wat had ik nog graag iets willen zeggen tegen je! Toen je uitstapte keek je nog wel even om en kon ik toch nog een keer die mooie blauwe ogen van je zien, hopelijk kan dat nog een keer! Jij was een jongen met bruin haar, supermooie blauwe ogen, een lieve lach, een zwarte jas, een donkere spijkerbroek en een blauwe converse tas. Ik was het meisje wat jou zo graag aan had willen spreken maar helaas haar kans gemist heeft. Ik droeg een zwarte jas, een lichtblauwe broek, blond haar en groene ogen. Ik kom graag nog een keer in contact met je voor een kopje koffie en misschien nog een uitleg van alle trucs die je hebt gedaan! 😉"

Ron

26 oktober 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Lelystad Centrum naar station Meppel. Op station Meppel verloren we elkaar uit het oog.
"Leuke dame die naast mij zat in de trein richting Meppel. Toen we elkaar uit het oog verloren kon ik mezelf wel voor m'n kop slaan dat ik je niet heb aangesproken. Bij het uitstappen van de trein hebben we een aantal keren oogcontact gehad. Jij liep volgens mij naar de bus, ik moest overstappen op een andere trein. Je droeg een lange, zwarte jas en een zwart hoedje. Las een boek met gele kaft met de onvolledige titel "meiden .." Ik droeg een bordeaux rode trui en las ook een boek. Laat even wat van je horen mocht je dit lezen, dan drinken we even wat :)"