Matthieu

26 september 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Almere Centrum naar station Groningen. Op station Lelystad Centrum verloren we elkaar uit het oog.
"Hi, op het perron (spoor 4) hebben we ons eerste oogcontact gehad, je viel me al direct op! Vervolgens (niet geheel toeval) zaten we schuin tegen over elkaar, waar we ook voortdurend oogcontact hebben gehad. Je droeg zwarte lack dr. Martens, een zwart rokje, spijkerjasje en een zwart mondkapje. Buiten je blonde haren vielen je grote ogen me erg op. Helaas moest ik er in lelystad weer uit en heb ik je niet aangesproken. (Achteraf natuurlijk super dom!) Ik zou graag met je in contact komen om misschien samen een drankje te doen!"

Ramie

10 maart 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Almere Centrum naar station Leeuwarden. Op station Lelystad Centrum verloren we elkaar uit het oog.
"Hi, Gewoon kort maar krachtig bericht. Ben op zoek naar een getinte meisje die haar haar had geblondeerd. We hadden regelmatig oogcontact. Toen ik de trein verliet keken we elkaar aan lachte je naar mij en ik weer naar jou. Ik weet niet zo goed wat je aan had. Volgens mij een legging. Ik had een parajumper jas, wilde je nummer vragen maar we zaten te ver van elkaar. Wie weet komen we elkaar tegen maar dacht Gooi toch even een oproep voor als je deze ziet."

Joris

18 februari 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Lelystad Centrum naar station Almere Centrum. Op station Almere Centrum verloren we elkaar uit het oog.
"Hi there Texan girl! I served you and your family food and drinks at around 14:00 on the 18th of February. It was very interesting to hear your accent, the fact you were from Texas.. Of course, I was working, so I didn't have much time to stay and talk, but if you ever stumble across this message, I'd love to hear more!"

Robert

18 oktober 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Lelystad Centrum naar station Amsterdam Zuid. Op station Amsterdam Zuid verloren we elkaar uit het oog.
"Ik liep vanochtend het perron op, en daar zat je dan om 7.30u. Mooi donker krullend haar, vrij lang en had een zwarte lange jas aan. Onze blikken kruisten elkaar, en de glimlach die je daarop liet volgen was er één uit duizenden. Helaas ben ik je uit het oog verloren door de drukte in de trein, ik zou je graag nog eens ontmoeten :). Herken jij jezelf in dit bericht en lijkt jou een tweede (iets langere ontmoeting) ook een leuk idee? Laat dan wat van je horen!"

Jolanda

14 mei 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Zuid naar station Lelystad Centrum.
"Ik stapte vandaag om 21:12 op Amsterdam Zuid in de trein richting Groningen. Ik zag jou zitten in de stilte coupe en was gelijk onder de indruk. We hebben elkaar nog een paar keer aangekeken. Jij hebt donker haar, een stoppelbaardje en je had een grijs t-shirt aan. Op de stoel naast je lag een tas en je had een grote rol met papier bij je. Ik had een zwarte broek en groen jasje aan en bruin haar met highlights. In Lelystad ben ik uitgestapt en jij ging nog door richting Groningen. Terwijl ik bij de deur stond te wachten draaide jij je nog een keer om en toen ik langs de trein liep keken we elkaar ook nog een keer aan. Achteraf denk ik, ik had om je nummer moeten vragen of je dat van mij moeten geven, maar helaas heb ik dat niet gedaan. Ben jij die leuke man die bij mij in de stilte coupe zat? Lijkt me leuk om met je in contact te komen n"

Marjo

20 april 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Lelystad Centrum naar station Leeuwarden. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"Geen flirt, gewoon eens praten i.p.v op de telefoon. Ik kwam net van mijn werk en ging naast een oudere dame zitten. Zoals tegenwoordig zat bijna iedereen op de telefoon. Dit keer besloot ik eens een gesprek te wagen. Hoe was haar dag? Ze kwam net terug van de Rembrant tentoonstelling en ging door naar een theater voorstelling in het hoge noorden. Vol enthousiasme vertelde me ze vanalles. Wat ze ervan vond, dat ze veel doet op haar oude dag en graag met de trein reist naar allerlei musea. Het halve uur was zo om en abrupt was ik op mijn eind bestemming. Ik hoop dat ze een leuke voorstelling 's avonds heeft gehad 😊 Doe eens gek en knoop ook eens een gesprek aan"

Fox

26 maart 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Schiphol Airport naar station Leeuwarden. Op station Lelystad Centrum verloren we elkaar uit het oog.
"Deze middag stapte ik in op Station Schiphol en kwam met jou in een tussencoupe te zitten. Een jongen vertelde mij heel enthousiast over zijn baan en wij wisselenden een aantal blikken. Hoe dichter wij bij Lelystad kwamen, hoe langer ons oogcontact werd. Jij stapte daar uit, en liep naar het perron daarnaast voor je overstap. We hebben deze minuten ook weer optimaal benut om naar elkaar te kijken. Toen de trein wegreed, besefte ik dat wij geen woord gewisseld hadden....wat zonde!"

Jill

5 november 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Zuid naar station Leeuwarden. Op station Lelystad Centrum verloren we elkaar uit het oog.
"Wie o wie is toch die leuke jongen? We stapten samen in de trein van 14.42 richting Leeuwarden. Als een echte gentleman liet je mij nog voor ook 😉 jij ging zitten bij een vierzitter bij een ouder echtpaar en ik ging in de vierzitter ernaast zitten. Jij pakte een pak kaarten en ging hier trucjes mee doen. Ik was niet de enige die hiervan onder de indruk was want het echtpaar ging al snel met je in gesprek hierover en jij ging kaarttrucs voor hen doen. Wat een leuk moment om naar te kijken, met je grapjes, je 'slechte' acteerspeel als er iets niet goed ging en de trucs die allemaal goed gingen. Helaas toen we bij Lelystad aankwamen pakte jij ineens je spullen en stapte uit, wat had ik nog graag iets willen zeggen tegen je! Toen je uitstapte keek je nog wel even om en kon ik toch nog een keer die mooie blauwe ogen van je zien, hopelijk kan dat nog een keer! Jij was een jongen met bruin haar, supermooie blauwe ogen, een lieve lach, een zwarte jas, een donkere spijkerbroek en een blauwe converse tas. Ik was het meisje wat jou zo graag aan had willen spreken maar helaas haar kans gemist heeft. Ik droeg een zwarte jas, een lichtblauwe broek, blond haar en groene ogen. Ik kom graag nog een keer in contact met je voor een kopje koffie en misschien nog een uitleg van alle trucs die je hebt gedaan! 😉"

Ron

26 oktober 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Lelystad Centrum naar station Meppel. Op station Meppel verloren we elkaar uit het oog.
"Leuke dame die naast mij zat in de trein richting Meppel. Toen we elkaar uit het oog verloren kon ik mezelf wel voor m'n kop slaan dat ik je niet heb aangesproken. Bij het uitstappen van de trein hebben we een aantal keren oogcontact gehad. Jij liep volgens mij naar de bus, ik moest overstappen op een andere trein. Je droeg een lange, zwarte jas en een zwart hoedje. Las een boek met gele kaft met de onvolledige titel "meiden .." Ik droeg een bordeaux rode trui en las ook een boek. Laat even wat van je horen mocht je dit lezen, dan drinken we even wat :)"

Boris

23 oktober 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Lelystad Centrum.
"Ik ben opzoek naar de mooie dame met Bruinig haar, diepe jukbeenderen, camouflage schoenen, cargopants, lichte rugzak met kettinkje met lederen hoesje er aan en Fel gekleurde headphones. Je jas is donker met een logo erop van een Rollerskate. We zaten in de IC richting Lelystad op dinsdagavond 23 oktober en ik stapte om 18:15 uit op DH hollandspoor. Ik ben de jongen met blond haar, zwarte headphones en een donkerblauwe jas. We hebben even oogcontact gehad Ik hoop dat je jezelf herkent, en op dit bericht reageert! Ik zou graag met je in contact komen want in de drukke trein durfde ik het toch niet aan.."

Tom

25 augustus 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leiden Centraal naar station Leeuwarden. Op station Lelystad Centrum verloren we elkaar uit het oog.
"Ik hoop dat je je aansluiting hebt gehaald! Je zat steeds al op het scherm boven je te kijken of je het zou halen en we hadden even oogcontact. Normaal gesproken ben ik daar veel te verlegen voor! Toen je uitspate keek je nog een keer en rende je er vandoor."

Deborah

16 augustus 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Lelystad Centrum naar station Dronten. Op station Dronten verloren we elkaar uit het oog.
"Heej, op dronten station stonden we savonds Te wachten en te praten tot we opgehaald werden, je Rookte een jointje en ging richting lowlands, Ik vond je eig wel een leuke jongen, maar werd Ineens opgehaald en heb nooit je naam gevraagd"

Mark

12 juli 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Dordrecht naar station Lelystad Centrum. Op station Den Haag HS verloren we elkaar uit het oog.
"Jij mooie, stille Aziatische vrouw, rode hakken, grijs rokje, wit topje en ik meen grijs colbertje en nette tas die bij je hakken paste. Jij las Anatomy of a Miracle op je witte Amazon Kindje e-reader. Je was ook bezig met je iPhone. Ik durfde je niet aan te spreken. Je had hele mooie kuiten. Als je dit leest kun je je mij vast herinneren."

Anoniem

16 juni 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Zuid naar station Groningen. Op station Lelystad Centrum verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte in Amsterdam zuid rond 16.12 uur in de trein richting Groningen. Ik was met mijn moeder, zij ging alvast een plekje zoeken. Ik kwam later de coupé binnen, ze had een goede coupé uitgekozen want ik zag meteen een enorm knappe, blonde man met heldere ogen zitten. Ik was mijn crème op mijn handen aan het brengen en ik zag je kijken vanuit mijn ooghoeken. Je zat aan mijn rechterkant, wat overduidelijk zou zijn als ik naar je wilde kijken. Toch kon ik het niet laten om dat een paar keer te doen, we hadden oogcontact en je glimlachte. Ik lachte terug maar uit verlegenheid keek ik snel naar beneden. Je had ook een mooie, lage stem, die ik hoorde toen je even kort aan het bellen was. Ik heb nog wel stiekem een paar keer gekeken, ik denk dat je dat wel zag. Helaas kwamen er op een gegeven moment mensen tussen zitten. Helaas moest ik in Lelystad uitstappen, een treinreis is nog nooit zo snel gegaan. In de gang zag ik je nog omkijken, ik keek terug.. Ik moest uitstappen met grote spijt dat ik je niet durfde aan te spreken. Nu is er één grote vraag: wie is deze knappe man?"

Sereen

7 juni 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Lelystad Centrum.
"Ik (vrouw) liep vandaag het station Lelystad binnen rond 16:25 en deed mijn zonnebril af. Ik kwam daardoor direct oog in oog te staan met JOU! conducteur /informatie verstrekker in de hal aan vertrekkende passagiers. Je bent van buitenlandse afkomst (Marokkaans wellicht?), licht getint, kort baardje. Je droeg een lichtblauw overhemd en donkere broek. Ik heb ongeveer 20-30 minuten doorgebracht bij het GWK op station Lelystad. Ik heb je een paar keer voorbij zien lopen en volgens mij hadden wij een enkele keer ook oogcontact. Ik dacht nog misschien moet ik gewoon glimlachen als ik straks naar buiten loop maar precies toen was toen bezig om een passagier te woord te staan. Ik ben erg verlegen (ook om mijzelf te beschermen). Zelfs deze oproep plaatsen vind ik al dood eng. Misschien is het wel niks maar ik vond de ontmoeting van ongeveer 2 seconden bijzonder en het blijft mij bij sinds ik thuis ben, waarom weet ik niet precies... Als jij er hetzelfde over denkt, hoor ik graag van je."