Je flirt uit het oog verloren op Station Leiden Lammenschans? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Tijmen

11 juli 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leiden Lammenschans naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Rond 17:00 uur stapte ik in de trein waar jij toen al in zat. Je had mooi lang blond golvend haar, groene ogen, droeg een wit met blauw jurkje en had een blauwe trolley bij je. Ik droeg een zwart t-shirt met wit-grijze korte broek en had mijn gitaar bij me. Gedurende de rit glimlachte we meerde keren naar elkaar. Op Utrecht Centraal stapte we allebei uit en ben je in de drukte kwijtgeraakt. Ik vond jou en je glimlach zo knap dat ik graag met je in contact zou komen :)"

J

14 juni 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leiden Lammenschans naar station Alphen ad Rijn. Op station Alphen ad Rijn verloren we elkaar uit het oog.
"Jij stapte in om Lammeschans. Hadden even oogcontact tijdens de rit. We stapten tegelijk uit in Alphen. Tijdens her wachten op het uitstappen hadden we via het raam enkele keren oogcontact. Zullen we koffiedrinken?"

Anoniem

1 mei 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Alphen ad Rijn naar station Leiden Centraal. Op station Leiden Lammenschans verloren we elkaar uit het oog.
"Dag lief meisje, Ik was onderweg van Utrecht naar Leiden. Ik had deze avond verschrikkelijk nieuws gekregen. Ik voelde me verschrikkelijk alleen. Ik dacht zelfs dat ik er beter niet meer kon zijn. En toen stapte jij in. Je ging tegenover me zitten. Je had kort zwart kroeshaar en droeg een rood met wit vest en opvallende witte nikes. Ik geloof dat je een blauwe sporttas bijhad. Je glimlachte naar een oudere dame maar je ogen lachten niet mee. Je zag er verdrietig uit en staarde naar buiten. Opeens keek je me recht aan. En je vroeg of het wel goed met me ging. Ik haalde mijn schouders op en glimlachte, je lachte terug. Bij Lammenschans stapte je uit. Je keek nog eveven om. Ik wou dat ik gezegd had. Jij redde vandaag misschien wel mijn leven. Ik hoop dat je dit leest, Anoniem"

Meisje met rood

11 april 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leiden Lammenschans naar station Alphen ad Rijn. Op station Alphen ad Rijn verloren we elkaar uit het oog.
"Vanmorgen stonden we beiden in de trein naar Alphen leunend tegen de deur. Af en toe keken we elkaar aan om vervolgens weg te kijken. Je draagt een bril, hebt een baardje en je had een groene jas aan met spijkerbroek, zwarte schoenen en rode tas bij je. Toen we beide uitstapte (om 8.06 uur) liepen we nog even naast elkaar maar ik had het lef niet om je aan te kijken en hoi te zeggen. Vervolgens fietste ik langs je toen je op het voetpad tegenover de sushi liep en keken we elkaar voor de laatste keer aan! Wie weet lees je dit en kan ik nog een keertje hoi zeggen :)"

Dennis

3 oktober 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leiden Lammenschans naar station Leiden Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ben jij die man die bij halte Korevaar in Leiden opstapt. Ieder keer als ik je zie denk ik waww! Wat een mooie smile heb je. Ik denk dat je ergens 40+ bent. Wat ben jij toch een leuke man, een beetje kalend op je hoofd. Kom je bijna iedere dag in bus 400 (Zoetermeer - Leiden centraal) tegen in de bus. Jij stapt op bij halte Korevaar op. Als we elkaar zien zeggen we gedag tegen mekaar maar meer dan dat ook niet. 1 keer zei ik tegen je werk ze. Je gaat ook iedere dag koffie halen op Leiden centraal. Jij bent vaak in pak gekleed en loopt met een bruine akte tas. Jij pakt de trein daarna richting Utrecht. Ik ben een slanke licht getinte Surinaams hindoestaanse man. Als je dit leest en je herkent dit zou je aub een tegenbericht willen sturen. Ik krijg het ieder keer warm van je. Hopelijk lukt het me om op deze manier in contact met je te komen."

Janneke

20 augustus 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Bodegraven naar station Leiden Lammenschans. Op station Leiden Lammenschans verloren we elkaar uit het oog.
"Ik, jonge vrouw van 25 met spijkerbroek en blauwgroen shirt/vest en kleurrijke sjaal, was op donderdag 20aug ingestapt in de trein van woerden naar leiden. Daar zat ik. met een fles wijn (cadeau voor mn afspraak). En toen stapte jij in. bij Alphen aan de Rijn (althans dat denk ik) een jongeman (+/- 30 jaar, Zwarte DE polo. Spijkerbroek en werkschoenen (?)). De volgende halte, leiden lammerschans, stapte ik uit. En liep over het perron. De jongeman was ook uitgestapt en kwam naast me lopen, hij zei: 'mag ik je wat vragen?' 'Ja hoor' 'je gaat al met iemand wat drinken, of niet?, kijkend naar de fles wijn in mn hand' 'Ja dat klopt.' 'O, want anders had ik je mee uit drinken gevraagd.' 'Ow - verrast-... wat leuk.' 'Ja, naja, doei' en toen stapte hij weer in.  Bij de volgende deur. Ik was zo verrast en vind het super gaaf dat je gewoon bent uitgestapt en me hebt aangesproken dat ik graag wil weten wie je bent."

Anoniem

6 september 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leiden Lammenschans naar station Utrecht Centraal. Op station Alphen ad Rijn verloren we elkaar uit het oog.
"Een man maakte een "bijzondere" foto op het perron rond 18.50 u. Mocht mijn foto toch niet in de krant staan (hi,hi) dan treffen we elkaar misschien via deze site, die blijkt te bestaan!!! Jij ging naar je vrienden in Alphen en ik bleef in de trein om naar huis te gaan."

Annoniem

18 juni 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leiden Lammenschans naar station Utrecht Centraal. Op station Woerden verloren we elkaar uit het oog.
"Je stapte in op Leiden Lammenschans, ik geloof, met een vriendin. Er kwam op het perron nog een dude naar je toe met een foto die hij net gevonden had op de grond. Kon de eigenaar ervan niet meer vinden. Je vriendin stapte bij Alfen of Bodegraven uit. Toen de trein aankwam bij Woerden liep je langs mij. Donkerblauw jasje, witte broek geloof ik, blond golvend haar en prachtige lichtblauwe ogen. Ik hoopte dat je zou uitstappen op Utrecht Centraal."

Laura

14 december 2012
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leiden Centraal naar station Utrecht Centraal. Op station Leiden Lammenschans verloren we elkaar uit het oog.
"Hai leuk lachende blonde jongen met zwarte ray-ban bril, bruine jas en legergroene Converse schoudertas,Ik (drijfnat door de regen, lang bruin haar, bruine ogen, groene broek, zwarte jas, paars/grijs wollen sjaal) kwam tegenover je zitten in een volle trein met een grote koffer. We moesten lachen om de vrolijke conducteurs die het hadden over een Lunapark op de kermis en de machinist die het zo erg vond dat de trein vertraging had dat "hij zijn uiterste best zou gaan doen om de tijd in te halen." Helaas stapte je al in de eerst volgende halte uit, ik durfde je niet aan te spreken. Maar hee, we wonen allebei in Leiden en omstreken, dus heb je zin om een keer iets te drinken?Groetjes, Laura"