T

25 april 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Leiden Centraal. Op station Kampen Zuid verloren we elkaar uit het oog.
"Voor als je het leest, je kwam tegenover me zitten vanuit zwolle terwijl je me gedag zei. Je had een rode jas aan en donker bruin haar. We hadden een paar keer oogcontact en je lachte naar toen je met iemand belde. In kampen zuid stapte je uit en knikte je gedag. Je bent me bij gebleven! Misschien tot een volgende keer in de trein :-)"

Jack Johnson

3 april 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leiden Centraal naar station Den Haag HS. Op station Den Haag HS verloren we elkaar uit het oog.
"Het was maandagavond. Ik stapte in op Leiden. Ik kwam naast je zitten, we roken beide een sterke wietlucht en raakten aan de praat. Je kwam net van een etentje, had een diploma technische geneeskunde van de TU Delft en had ambitieuze plannen om mee te denken over het migratieprobleem. Helaas moest ik eruit bij holland spoor terwijl jij door reed naar Delft. Ik herinner me je lach maar ben vergeten je nummer te vragen."

Paula

17 februari 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leiden Centraal naar station Delft. Op station Den Haag Laan van NOI verloren we elkaar uit het oog.
"Donderdagavomd rond kwart over 11. Ik stapte in een volle trein in Leiden in en kwam naast jou te zitten. Het viel me op dat je er leuk uit zag. Volgens mij had je een groenblauwe Northface jas aan en witte Airmax. Na een tijdje vroeg je me of ik wist waarom het zo druk was op dit tijdstip. Je kwam van een concert, en moest terug naar huis, naar Rotterdam. Helaas met de metro vanaf den Haag laan van NOI. Na een kort gesprekje waren we al bij dat station aangekomen. Je wenste me een fijne avond en liep de trein uit. De tijd was te kort om je naam of nummer te vragen, dus daarom probeer ik het op deze manier. Ik had zelf een blonde knot, wit jasje en helaas een zwarte trainigsbroek met een flesje icetea in mijn hand. Als je jezelf of mij herkent, laat het me weten!"

Anoniem

4 februari 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Alphen ad Rijn naar station Leiden Centraal. Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Beide opgestapt op station Alphen aan den Rijn in de sprinter naar Leiden Centraal. Geen zitplek meer. Beide gestaan. Jij eerst leunend tegen een paal en vanaf Lammenschans staand naast me tegen de deur. Beide luisterend naar muziek. Af en toe een korte blik. Je opende de deur op Leiden CS. Jij de trap naar beneden en ik rechts de korte route naar stads zijde. Je had een groene jas. Blonde krullen. Donkere spijkerbroek en zwarte Dr Martens met een rits aan zijkant. Thuis gekomen dacht ik aan je. Vandaar dit bericht."

Faus

21 november 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leiden Centraal naar station Rotterdam Centraal. Op station Den Haag Laan van NOI verloren we elkaar uit het oog.
"In de intercity naar Dordrecht. Ik stapte uit op Den Haag Laan van NOI We keken elkaar heel kort aan en ik dacht er niks van. Tot ik langs je liep en je goed in je ogen keek, klikte het. Je zat boven in een eenzitter bij de klapdeur. blond, blauwe ogen. Je gaf me een kleine glimlach. Ik: zwart haar, nette zwarte jas, donkerblauwe sjaal en een bruine leren Door de drukte had ik niet de gelegenheid je aan te spreken. Dit was rond 08:40u."

Valentijn

18 november 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leiden Centraal naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Lieve Jort, We kwamen van Leiden Centraal en stapten uit bij Utrecht Centraal. Jij kwam rechts van mij zitten terwijl je tas steeds omviel. Toen de man links van mij weg ging kwam je daar zitten. We praatte over onze studies, waar je mij vertelde over jouw houtbewerking-opleiding en ik met verwondering luisterde. Ik zag je al zitten vanaf het begin en voelde een klik. We hadden dezelfde trui aan en vond je direct leuk eruit zien. Ik durfde niet je nummer te vragen maar vraag die dan ook bij deze. Valentijn"

E

7 november 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Leiden Centraal. Op station Alphen ad Rijn verloren we elkaar uit het oog.
"Op zondagavond kwam je vragen of je naast me kon zitten op het perron, we hebbenn we kort gesproken over wat we in Utrecht hadden gedaan en over muziek. (we waren beiden naar verschillende concerten in Tivoli geweest) Daarna stapten we de trein in. Jij ging verderop in de trein zitten en we wensten elkaar een fijne avond, ik had niet de moed om naast je te gaan zitten en verder te praten. Nadat ik was uitgestapt op mijn halte keken we elkaar nog kort aan door het raam. Jij had zwart haar, een leren jack aan en een neuspiercing. Ik had een bril op, krulletjes, en een zwarte jas aan."

Anoniem

20 oktober 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Schiedam Centrum naar station Haarlem. Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Jij stapte einde van de middag in bij Schiedam Centrum en we zaten in de Intercity naar Haarlem. Je had een lichtbruine jas aan en zat in de trein met je vriendin (of collega) te praten. Ik had een koptelefoon op en volgens mij hadden we een aantal keren kort oogcontact. Toen we uitstapten bij Leiden centraal wist ik zeker dat we nog een aantal keer oogcontact maakten en daarna ben ik je uit het oog verloren. Je lijkt me een heel leuk meisje en hopelijk weet ik je via deze weg te vinden!"

Nils

26 september 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leiden Centraal naar station Amsterdam Zuid. Op station Amsterdam Zuid verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stond op toen de trein bij bij Amsterdam Zuid aankwam, halverwege de ochtend. Toen stond jij een stukje verder, en er was vrij lang oogcontact, je lachte. Daarna liepen we beide richting de VU door de regen, met capuchon en bril. Als ik een paraplu had gehad had ik je zeker wel uitgenodigd. Helaas zorgde het gebrek aan slaap aan gebrek aan hoi zeggen."

J anoniem

20 september 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leiden Centraal naar station Amsterdam Zuid. Op station Amsterdam Zuid verloren we elkaar uit het oog.
"Olaa, Afgelopen dinsdag stapte je in Leiden centraal op in de richting intercity Leeuwarden om 09.17. Ik zat bij een vierzitter en jij kwam naast mij zitten. In Amsterdam zuid gingen we er allebei uit. We keken elkaar nog na, maar ik durfde je niet aan te spreken. Ik had de hele reis mijn oortjes in en keek naar een college. Ik droeg een trenchcoat met zwarte flare en jij droeg een blouse, volgens mij donkergroen. Ik vind het jammer dat ik niks heb gezegd en hoop via deze weg nog contact met je te krijgen."

megan

19 september 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Amsterdam Centraal. Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Op het perron zagen we elkaar al staan en kwam er een lieve glimlach van je af. Ik stapte dezelfde coupe in en ging tactisch schuin tegenover je zitten. Je las eerst een boek. Ik merkte dat we stiekem wel naar elkaar aan het kijken waren en we beide moesten glimlachen. Ik appte enthousiast met een vriendin waardoor ik niet kon ontkomen aan een glimlach, die jij vervolgens weer beantwoordde. Ik moest een beetje blozen en was heel erg aan het twijfelen of ik wat tegen je moest zeggen. Helaas ging je er bij station Leiden Centraal er weer uit en gaven we elkaar de laatste, gemeende glimlach. Ik hoop dat ik je weer een keer tegenkom. Liefs het meisje met de zebrabroek, groene hoodie en een veels te grote jas :)"

Jakko

14 september 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leiden Centraal naar station Hoorn Kersenboogerd. Op station Schiphol Airport verloren we elkaar uit het oog.
"Ik had een snelle reactie had toen mijn tas bijna van mijn schoot af viel gaf je te kennen. Jij vlotte dame met een zwart leren jasje en koffie in je hand. Helaas stapte je op Schiphol uit. Zie ik je nog eens vlotte dame met de koffie"

Reka

13 september 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Den Haag Centraal. Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"he had a green sweater that had the folklore album cover on it, and he had headphones on and i thought he was slay"

Rob

7 augustus 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Den Haag Centraal. Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik kwam met mijn broer de trein in, en omdat de coupe vol zat ging ik naast jou zitten. Je had een geel geblokte blazer aan en je had volgens mij rood haar. We zaten bijna 2 uur lang naast elkaar achter een paar touristen die letterlijk een TV doos bij zich hadden op de stoel voor ons. Het begon met dat onze armen tegen elkaar zaten en op een gegeven moment toen jij je richting mij draaide zaten we echt 20 minuten lang met onze benen tegen elkaar aan. Ik zat met mijn oortjes in, had een buzzcut, een korte zwarte broek aan, mijn grijze vest lag op mn schoot en mijn hoofd was rood omdat ik verbrand was tijdens varen haha. Was helaas te laat met je nummer vragen maar zou je graag nog willen leren kennen. Ik vroeg je uiteindelijk of je bij Leiden Centraal eruit moest en toen zeiden we helaas elkaar gedag ipv dat we elkaar ons nummer/socials gaven... Hopelijk ben jij ook naar deze site geweest om mij op te zoeken!"

Stijn

1 augustus 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leiden Centraal naar station Enschede. Op station Schiphol Airport verloren we elkaar uit het oog.
"We stapten allebei in Leiden op de trein. Ik had je al heel kort op het perron gezien. Ik had een creme wit shirt aan met gekleurd opdruk, een donkere broek, een bril, een gele rugzak en zat in de trein beneden in een vierzits. Plotselingen zat je tegenover me. Je had fel groene kleding aan, mooie ogen en heel veel sproeten. Je had een grijze rugzak (vlgsmij een eastpak) bij je, met boven in een haarclip bevestigd. We keken elkaar aan en lachten. We hebben elkaar een paar keer aangekeken en gelachen. Ik verving mn oortjes met een boek en potlood om misschien met je te kunnen praten. Toen ben ik zo dom geweest om te gaan bellen ipv een gesprek met jou te beginnen. Niet wetende dat je er al op schiphol uit moest. Toen je stond te wachten op de trein deuren hebben we elkaar nog lang aangekeken. Ik zou je graag willen leren kennen!"