Marleen

21 november 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Leiden Centraal. Op station Woerden verloren we elkaar uit het oog.
"Hopelijk was de drukte snel voorbij en kon je de weg naar de wc vinden. Of heb je hier toch je fluit voor moeten gebruiken? 😉 Groetjes, het domme blondje die de volgende keer iets langer nadenkt voordat ze iets zegt"

Emma

13 november 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Schiphol Airport naar station Rotterdam Centraal. Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We stonden beide te wachten op Schiphol met onze kleine koffertjes, jij was naar vrienden geweest in Londen, ik met mijn broer en zussen naar Tenerife. We hadden een kort momentje, even oogcontact en je gaf me een lieve glimlach. Eenmaal in de trein ging je vlakbij zitten, maar de trein zat zo vol dat ik eigenlijk te verlegen werd om verder iets te zeggen. Ik droeg een lichtblauwe trui en licht roze sjaal, jij een zwarte jas en een koptelefoon. Misschien kunnen we samen een koffietje doen?"

Folkert

10 november 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leiden Centraal naar station Den Haag Laan van NOI. Op station Den Haag Laan van NOI verloren we elkaar uit het oog.
"In volle trein veel en fijn oogcontact maar bij uitstappen verloor ik je uit het oog"

Femke

31 oktober 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leiden Centraal naar station Amsterdam Centraal. Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog.
"Je kwam naast me zitten en we hadden een gesprek over mijn assistentiehond. Het was erg gezellig maar ik was te verlegen om je nummer te vragen. Ik moest bij station Haarlem er uit."

Marlon

6 oktober 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal. Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Vanmorgen in de sprinter vanaf Den Haag CS, zat jij al in de trein. Ik kwam tegenover je zitten. Zwarte broek, groen shirt, zwart gilet. Mooi krullend haar en een baardje. En onze brillen zijn van hetzelfde merk, volgens mij zag jij dat ook. Je schreef in een notitieboekje. Bijna had ik je gevraagd of ik mijn nummer er in mocht zetten, maar ik had het lef niet... Ik: paarse lok in mijn haar, gele rok met witte stippen"

Petra

4 oktober 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Leiden Centraal. Op station Schiphol Airport verloren we elkaar uit het oog.
"Op maandagmorgen 31 juli tussen half elf en kwart voor twaalf ontmoette ik je in een tussenwagon bij station Zwolle. Jij met je donker rode Adidas? jack, sneakers, grijze koffer en zwarte handtas. Ik ben naast je komen staan met mijn donkergroen shirt, spijkerjack, oranje koffer en bruine handtas. Misschien dat je mij ook kunt herkennen aan mijn donkere haar en bruine ogen. We stonden naast elkaar in het tussenwagon en hebben eigenlijk alleen kortstondig een paar blikken uitgewisseld en niet met elkaar gesproken. Die blikken waren voor mij heel veelzeggend! Je krachtige uistraling kan ik me nog goed herinneren. Voordat je uitstapte op station Shiphol Airport, keek je me nog een keer langdurig aan en durfde ik niet naar je terug te kijken.. Toen stapte je tot mijn schrik uit en ben ik je uit het oog verloren. In tussentijd ben ik je niet vergeten en zou ik het leuk vinden om jou nog eens te ontmoeten."

Yvonne

21 september 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leiden Centraal naar station Den Haag Centraal. Op station Den Haag Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"jij was samen met een collega/vriend (getint) in de trein, onze ogen maakte contact en ik voelde een Spark. stom dat ik niet zei, ik getinte Dame met bordeaux rood haar .. hopelijk kruisen onze wegen hier misschien"

Jay

16 september 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Roosendaal naar station Amsterdam Centraal. Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Toen de deuren op Leiden Centraal (22.59, trein was vertraagd) opengingen ving je direct mijn blik, je intense ogen keken me recht aan en ik was even helemaal verloren. Ik wist even niet wat ik moest doen, ik had haast. We maakten nog een keer kort maar intents oogcontact toen ik verder was gelopen. later stopte ik nog even om te kijken of je er nog stond, maar de trein, en jij, moesten verder naar Ams Centraal. Je zag er mooi uit, brunette, slank met (vgm) een klein zwart tasje… die mega mooie ogen blijven me bij. Ik had een wit/zwart gestipt Adidas shirtje/polo aan met blauwe jeans, kort gekruld haar. Ik hoop je nog eens te zien"

R.

16 september 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leiden Centraal naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik weet niet meer waar je precies in bent gestapt (ik denk alsnog in Leiden). We kregen op een gegeven moment oogcontact.. jij stond een paar meter verderop bij de deuren en ik zat op een van de stoelen bij het raam. We keken elkaar regelmatig aan en glimlachte af en toe. Ik was op zoek naar een briefje in mijn tas om mijn nummer daar op te schrijven, maar shit ik kon niks vinden. We stapten allebei in Utrecht centraal uit en keken en glimlachte nog één keer naar elkaar toen ik de roltrap op liep. Ik had een lange beige jurk aan, bruin lang haar en jij had een wit shirt aan met je rugzak op + skateboard mee. Ik liep naar mijn fiets en hoopte dat je mij aan zou spreken, maar nee helaas.. ik durfde het zelf niet, maar nu baal ik. Wie o wie ben jij?"

Opa

15 september 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Heemstede-Aerdenhout naar station Roosendaal. Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi, ik zat nog niet in de trein of je dochter begon over van alles en nog wat te praten: kurlevaar, aagje, meegebracht eten etc. Zo hadden we erg leuk contact. Jullie waren op weg naar Roosendaal om te worden opgehaald voor een paar daagjes verblijf in Wemeldinge. Helaas moest ik er in Leiden uit. Ik zou jullie graag nog eens willen zien."

Anne Huber

26 augustus 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Sloterdijk naar station Den Haag Centraal. Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte in de trein en had oogcontact met een knappe guy, bruin haar, snor, groene jas en best lang. Hij glimlachte naar me en keek naar me om toen ik langs liep. Als je dit leest: ik heb wit blond haar en groene ogen. Hopelijk kan je me vinden!"

Floor

17 augustus 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag HS naar station Amsterdam Centraal. Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Man met de broccoli sokken…. Je stapte helaas te vroeg uit om een praatje te maken, maar hebt indruk gemaakt met je broccoli sokken. Nog even oogcontact toen je de roltrap afliep en toen verdween je uit het zicht. Als jij ook al fantaseert over onze bruiloft, stuur me een berichtje :)"

Blue

3 augustus 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Zuid naar station Leiden Centraal. Op station Schiphol Airport verloren we elkaar uit het oog.
"You sat with me because we both had the same blue haircut. I said something awkward about liking your hair too and then proceeded to sit in silence because i was deep in my gay panic. I wish i wouldn’t have done that, I’ve been thinking about you since!"

Emiel

25 juli 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Leiden Centraal. Op station Woerden verloren we elkaar uit het oog.
""Je stond daar op het perron. ik pak een trein later dan dat jij zou doen. maar toen we elkaar tegenkwamen had jij zo een mooie glimlach. toen ging ik zitten op het bankje en kwam je dichtbij staan ik wou je aanspreken maar ik durfde niet. soms keken we elkaar even kort aan en weer die lach. Je droeg een zwarte trui met daarop een volkswagen auto. ik in mijn witte trui en zwarte broek met een nike rugzak had ik je toen maar aangesproken. (Niet mijn echte naam)""

Anoniem

25 juli 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Zuid naar station Den Haag Centraal. Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zat naast je in de trein en jij (een brunette met een leuke lach) vertelde mij over jouw stageplek (iets in de mode?). Je werkte nog in de trein omdat je eerder weg mocht oid. Op een nogal onhandige manier, wenste ik je success terwijl jij nog midden in je verhaal zat. Graag maak ik het goed met een koffie of een drankje."