Je flirt uit het oog verloren op Station Leiden Centraal? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Teun

4 maart 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leiden Centraal naar station Dordrecht. Op station Den Haag HS verloren we elkaar uit het oog.
"We stronden allebei in de gang naast de deur. We maakten veel oogcontact en glimlachten veel naar elkaar. Ik gaf haar de zitplek in de drukke trein. Ze had zwart haar, een septum ring, een piercing in haar linker wenkbrauw, een mooie grote ketting om haar hals, een grote zwarte jas aan, een rode broek en lange zwarte laarzen. Het was een grappig moment toen ze na veel geworstel haar laars uittrok, haar kous uit deed en in de tas stopte. Ik ben iets langer dan zij, ik draag een bril en had een groene regenjas aan. Ik droeg bruine schoenen. Ik wilde al die tijd mezelf voorstellen en haar naar haar naam vragen maar ik durfde dat niet in de volle trein. Dus bij deze waag ik een poging en wie weet wat er uit komt"

Man

16 februari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Amsterdam Centraal. Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Op Den Haag HS zagen wij elkaar voor het eerst. Onze blikken kruisten elkaar enkele keren maar daar bleef het bij. Iets later maakten we langer, voor enkele seconden, oogcontact. Hierna lachte ik ongemakkelijk en keek ik weg. Je prachtig fonkelende ogen, geaccentueerd door een prachtig lichtblauwe hoofddoek, je looks en je uitstraling zijn mij bijgebleven, ik heb nog nooit zo’n mooie vrouw gezien. Hopelijk zie je dit en kunnen wij in contact komen."

Ruben

7 februari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leiden Centraal naar station Utrecht Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Je stapte op bij Leiden en kwam links naast mij zitten, we hadden oogcontact en je was leuk bezig met muzieknoten/liedjes. Ik hoop dat je dit leest :)"

Helena

16 januari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leiden Centraal naar station Amsterdam Centraal. Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog.
"Trein van Leiden richting Amsterdam 16:03u. We stapten samen in de trein, jij stapte uit in Haarlem en keek me nog na met een glimlach na meerdere keren oogcontact. Ik had geblokte vans aan en jij een zwarte pet van carhartt geloof ik."

Miii

9 januari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leiden Centraal naar station Amersfoort Centraal. Op station Heemstede-Aerdenhout verloren we elkaar uit het oog.
"Je sprak mij aan op mijn netje mandarijnen en we hadden nog even een gesprek over walnoten. Heel erg leuk, gaan we een wijntje opentrekken of ben je hartstikke bezet? :)"

Sterre

16 december 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Zuid naar station Den Haag Centraal. Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Je vroeg of alles oke was omdat ik er zo brak uit zag maar vond je heel knap (en lief dat je het vroeg)!!"

Anoniem

10 december 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag HS naar station Leiden Centraal. Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Op HS botsten we op nogal klungelige wijze tegen elkaar aan, zeiden we tegelijkertijd "sorry", maar, op wat diep oogcontact na, stopte de romantische filmscène daar. Ik heb spijt dat ik je daarna niet heb aangesproken. Je had een rode/roze jas en broek aan."

Marleen

21 november 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Leiden Centraal. Op station Woerden verloren we elkaar uit het oog.
"Hopelijk was de drukte snel voorbij en kon je de weg naar de wc vinden. Of heb je hier toch je fluit voor moeten gebruiken? ? Groetjes, het domme blondje die de volgende keer iets langer nadenkt voordat ze iets zegt"

Emma

13 november 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Schiphol Airport naar station Rotterdam Centraal. Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We stonden beide te wachten op Schiphol met onze kleine koffertjes, jij was naar vrienden geweest in Londen, ik met mijn broer en zussen naar Tenerife. We hadden een kort momentje, even oogcontact en je gaf me een lieve glimlach. Eenmaal in de trein ging je vlakbij zitten, maar de trein zat zo vol dat ik eigenlijk te verlegen werd om verder iets te zeggen. Ik droeg een lichtblauwe trui en licht roze sjaal, jij een zwarte jas en een koptelefoon. Misschien kunnen we samen een koffietje doen?"

Folkert

10 november 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leiden Centraal naar station Den Haag Laan van NOI. Op station Den Haag Laan van NOI verloren we elkaar uit het oog.
"In volle trein veel en fijn oogcontact maar bij uitstappen verloor ik je uit het oog"

Femke

31 oktober 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leiden Centraal naar station Amsterdam Centraal. Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog.
"Je kwam naast me zitten en we hadden een gesprek over mijn assistentiehond. Het was erg gezellig maar ik was te verlegen om je nummer te vragen. Ik moest bij station Haarlem er uit."

Marlon

6 oktober 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Vanmorgen in de sprinter vanaf Den Haag CS, zat jij al in de trein. Ik kwam tegenover je zitten. Zwarte broek, groen shirt, zwart gilet. Mooi krullend haar en een baardje. En onze brillen zijn van hetzelfde merk, volgens mij zag jij dat ook. Je schreef in een notitieboekje. Bijna had ik je gevraagd of ik mijn nummer er in mocht zetten, maar ik had het lef niet... Ik: paarse lok in mijn haar, gele rok met witte stippen"

Petra

4 oktober 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Leiden Centraal. Op station Schiphol Airport verloren we elkaar uit het oog.
"Op maandagmorgen 31 juli tussen half elf en kwart voor twaalf ontmoette ik je in een tussenwagon bij station Zwolle. Jij met je donker rode Adidas? jack, sneakers, grijze koffer en zwarte handtas. Ik ben naast je komen staan met mijn donkergroen shirt, spijkerjack, oranje koffer en bruine handtas. Misschien dat je mij ook kunt herkennen aan mijn donkere haar en bruine ogen. We stonden naast elkaar in het tussenwagon en hebben eigenlijk alleen kortstondig een paar blikken uitgewisseld en niet met elkaar gesproken. Die blikken waren voor mij heel veelzeggend! Je krachtige uistraling kan ik me nog goed herinneren. Voordat je uitstapte op station Shiphol Airport, keek je me nog een keer langdurig aan en durfde ik niet naar je terug te kijken.. Toen stapte je tot mijn schrik uit en ben ik je uit het oog verloren. In tussentijd ben ik je niet vergeten en zou ik het leuk vinden om jou nog eens te ontmoeten."

Yvonne

21 september 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leiden Centraal naar station Den Haag Centraal. Op station Den Haag Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"jij was samen met een collega/vriend (getint) in de trein, onze ogen maakte contact en ik voelde een Spark. stom dat ik niet zei, ik getinte Dame met bordeaux rood haar .. hopelijk kruisen onze wegen hier misschien"

Jay

16 september 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Roosendaal naar station Amsterdam Centraal. Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Toen de deuren op Leiden Centraal (22.59, trein was vertraagd) opengingen ving je direct mijn blik, je intense ogen keken me recht aan en ik was even helemaal verloren. Ik wist even niet wat ik moest doen, ik had haast. We maakten nog een keer kort maar intents oogcontact toen ik verder was gelopen. later stopte ik nog even om te kijken of je er nog stond, maar de trein, en jij, moesten verder naar Ams Centraal. Je zag er mooi uit, brunette, slank met (vgm) een klein zwart tasje… die mega mooie ogen blijven me bij. Ik had een wit/zwart gestipt Adidas shirtje/polo aan met blauwe jeans, kort gekruld haar. Ik hoop je nog eens te zien"