Anoniem

22 juni 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leiden Centraal naar station Delft. Op station Den Haag HS verloren we elkaar uit het oog.
"De trein was best vol, ik zat rechts aan de kant van het gangpad in een 4zit. Jij kwam erbij zitten met je frietje. We hadden veel oogcontact en uiteindelijk begon je een gesprek over chemie waar ik mee bezig was. We hebben even gepraat over studie maar het was een stilte coupé. Ik moest de trein uit bij den haag HS. Je had mooi donker krullend haar, en hele mooie bruine ogen."

D

9 juni 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Den Haag Centraal. Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle Centraal naar station Leiden Centraal. Je was samen met je vrienden en je had een jumbo tas vol kleding. Ik vond je super leuk en wil graag contact met je hebben."

Dandini

24 mei 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Groningen. Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Wat oudere man met paarse sweater, zwarte spijkerbroek en rugzak. We keken elkaar een paar keer aan. Ik vond je erg leuk"

I

15 februari 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leiden Centraal naar station Leiden Centraal.
"Hii! 15 feb 2022 stond je op de roltrap omhoog naar een spoor een beetje in het midden van Leiden centraal. Je was volgensmij aan het werk (ns kleding?!) en wou je liever niet storen. Achteraf heb ik spijt en had ik graag je nummer willen vragen. Groetjes, meisje met de zwarte jas & grijze sjaal"

Help

15 november 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leiden Centraal naar station Utrecht Centraal. Op station Alphen ad Rijn verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte in bij Leiden Lammenschans, jij zat al in de trein met een vriendin. Je droeg zwart witte vans en een grijze trui. We hadden oogcontact via het raam en toen je bij Alphen uitstapte keken we elkaar nog na. Ik heb uiteraard niks durven zeggen, maar je trok wel m’n aandacht 👀"

Remco

1 november 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Leiden Centraal. Op station Woerden verloren we elkaar uit het oog.
"Geen flirt!! Wel een heel boeiend gesprek met een jongedame die naar Leiden ging. Zij is net twee maanden ambtenaar in Utrecht en is dieren-consulent. Ik heb net twee maanden een nieuwe baan in Amsterdam. Ik zou het gesprek graag voortzetten, vond je vraag erg interessant :) Misschien reis ik deze week wel vaker via Utrecht. Je draagt een bril met rond montuur. Ik draag er eentje met rechthoekig montuur. En o ja, mijn bakje met pasta mocht op de stoel naast jou blijven staan."

Rob

28 oktober 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leiden Centraal. Op station Rotterdam Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Allebei eruit bij Rotterdam. Nog even gekeken toen we naar de fietsen liepen."

M

7 oktober 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Leeuwarden. Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik, lange jongen met oranje jas, zat anderhalve week geleden in de trein naar Leeuwarden van 09:03. Vlak bij mij zaten vier jongens met koffers die samen op reis gingen. Een van dat groepje was jij, een leuke blonde jongen met een groene trui. Toen ik ging zitten, en later, toen ik uitstapte in Leiden, keken we elkaar aan. Je lieve blik in je ogen heeft mijn dag goed gemaakt. De kans is klein dat je dit leest, maar als je het leest, lijkt het me leuk een keer af te spreken."

Feyenoordfan

26 september 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Stadion naar station Amsterdam Centraal. Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Na een voetbalwedstrijd gezellig met elkaar in gesprek geraakt. Met tussentijds geweldige muziek van de machinist wist je mij te vermaken."

Nickstar

3 september 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Haarlem. Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Zag haar al in de tram zitten. Alternatieve kledingstijl en een super mooi gezicht. Kwam tegen over me zitten in de trein op den haag centraal wou super graag wat zeggen maar kreeg het er maar niet uit 😅 ze had bruine laarzen aan legging soort bontjas en koptelefoon op. Zal wel leuk zijn als je dit ziet ☺️"

Martin

18 augustus 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leiden Centraal naar station Alphen ad Rijn. Op station Gouda verloren we elkaar uit het oog.
"leiden 23.22 trein richting alphen. jij vrouw, dreads, donder gekleed, je legerboots vielen me op. Ik lang, rugtas, kwam net uit werk. we moesten in alphen rennen om de trein naar gouda te halen. we zaten in dezelfde coupe. In gouda ging jij naar de stadskant en ik naar de bloemendaal kant, Iets drinken?"

A

26 juni 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Haarlem naar station Leiden Centraal.
"Heey, Vandaag rond 19.30 zag ik je bij station Haarlem. Je zat niet in de trein maar goed het was wel bij het station dus ik reken het goed.Ik was samen met een vriendin en zij moest nog een kaartje kopen. Daar bij de automaat was een overdekte ruimte met een tafelvoetbalspel. Er werd ook muziek gedraaid. Jij stond voor die ruimte (idk wat het precies was) een sigaretje te roken. Ik weet niet meer precies wat je uiterlijke kenmerken waren maar ik werd aangetrokken door je uitstraling en je was leuk gekleed. Ik maakte een paar keer oogcontact en jij keek jij toen ook terug. Toen ik vanaf de betaalautomaat naar het station liep wierp ik je nog een laatste blik toe en onze blikken kruisten elkaar. Waarschijnlijk lees je dit niet maar als je dit toch leest lijkt het me leuk als je reageert. Ik had trouwens een zwarte broek aan met bloemetjes en een geel jasje en ik heb rood haar. Wie weet zien we elkaar ooit nog terug maar ik vond het hoe dan ook leuk om je te aanschouwen."

Levi

8 juni 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Zuid naar station Den Haag Centraal. Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Amsterdam zuid 21:19. Jij stond in een blauwe top samen met een vriendin in wit op de trein te wachten. We hadden meteen oogcontact. In besloot bij jullie te gaan zitten, we hadden continu oogcontact. Normaal zou ik een gesprek beginnen, maar op een of andere manier leek het me leuker om het een keer op zo’n manier te doen. Ik hoorde dat jij de verhalen over ontmoetingen op het scherm in de trein las dus misschien lees je dit ook en hoop ik dat je hier op reageert. Ik stapte uit in Leiden, we lachte nog een laatste keer naar elkaar en ik verliet de trein. - Levi"

M

19 mei 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leiden Centraal naar station Vlissingen. Op station Delft verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten in de stiltecoupé tegenover elkaar in de trein van 08:15, toen er plots een jongen nogal heftig de trein binnen kwam vallen en er vervolgens uit gezet werd. We wisselden wat blikken en opmerkingen over de situatie uit (excuus aan de mensen die voor hun rust in de stiltecoupé zaten). Je had groene ogen, een roze overhemd aan en las, net als ik, een boek die je uit een plastic AH tas haalde (niet net als ik). Mijn start van de dag was, ondanks het gebrek aan initiatief om je mijn nummer te geven, in ieder geval een heel stuk beter dan die van de arme jongen die achter bleef op Leiden Centraal. Er was wat aansporing voor nodig, maar hier dan mijn oproep. Laat het me weten als het jou ook leuk lijkt om een keer af te spreken! :-)"

Maud

27 februari 2021
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leiden Centraal naar station Dordrecht. Op station Delft verloren we elkaar uit het oog.
"Jij plofte neer schuin tegenover mij op Leiden Centraal en we maakten oogcontact. Mij vielen meteen je blauwe ogen op en je leuke kledingstijl. Onze ogen ontmoetten elkaar nog een keer, maar dat was het. Ik deed heel erg mijn best om geïnteresseerd uit het raam te kijken, volgens mij had jij ook wel door dat dat een act was. Toen stapte je in Delft uit en keken we elkaar nog een keer aan, jij vanuit het perron en ik nog in de trein. Ik zou graag willen weten wie je bent."