Anoniem

20 september 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Groningen naar station Leeuwarden. Op station Leeuwarden Camminghaburen verloren we elkaar uit het oog.
"Wat had ik een mooi uitzicht in de trein van Groningen naar Leeuwarden! We zaten schuin tegenover elkaar en kon je dus goed bekijken. Wat was je knap! Een prachtige enorme bos lange krullen, blond en een knappe uitstraling. Je had een zwart jurkje aan. Jouw jas was antraciet. Je bent niet zo groot ik ook niet dus dat matched goed! We hebben eigenlijk pas op het eind wat blikken uitgewisseld, voor dat jij er in Leeuwarden-Camminghaburen uitstapte. Ik vermoed dat je op ROC Friese Poort zit en daar heen ging. Beide waren we wat verlegen denk ik. Ik had een blauwe jeans aan, een zwarte warme vest en mijn haar wat in een 'kuifmodel' dragend. Toen je uitstapte, heb ik je nog lang nagekeken. Ik hoop dat je dit bericht ziet en we een keer wat gaan afspreken?"

Tineke

19 juli 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leeuwarden naar station Akkrum. Op station Leeuwarden Camminghaburen verloren we elkaar uit het oog.
"op het busstation raakten we aan de praat jij met je zoon ik was met mijn 9 jarige dochter je nam althans dat verstond ik jakko backpack we hebben even zitten praten op het busstation in leeuwarden gr Tineke"

Janvisser

8 november 2012
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Groningen naar station Aalten. Op station Leeuwarden Camminghaburen verloren we elkaar uit het oog.
"Jij hebt zwart haar en zat in de trein van Groningen naar Leeuwarden van 14:34.Je zat eerst naast een man en bij station Zuidhorn ging je één stoel naar voren waardoor je bij het raam zat. Je was veel met je mobiel bezig en maakte af en toe oogcontact met mij.Ik wil je graag ontmoeten"