Ben

7 oktober 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Groningen. Op station Leeuwarden verloren we elkaar uit het oog.
"Beste M, Woensdagmiddag, in de sneltrein van 16:42 naar Leeuwarden. Je kwam naast mij zitten en op een gegeven moment zijn we aan de praat geraakt. Je vertelde o.a. over je favoriete boeken en je opleiding. Het was erg gezellig om met je te kletsen. Toen we in Leeuwarden afscheid namen wilde ik je nummer vragen, maar ik was te verlegen. Ik zou graag alsnog met je in contact willen komen, zodat we misschien eens verder kunnen praten 😊 Groetjes"

R

15 augustus 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Leeuwarden. Op station Leeuwarden verloren we elkaar uit het oog.
"Ik liep op je af om hulp te vragen en jij liep mij observerend tegemoet, pratende met degene naast je. We liepen elkaar tegemoet en wij kwamen veel te dicht bij elkaar, maar dat vond ik eigenlijk niet zo erg. Hoe jij naar mij keek, je blik, je liet mij voelen als een echte vrouw. De hele weg naar Leeuwarden heb ik over vervolg scenario's gefantaseerd. Bij het uitstappen waren we weer samen. Maar degene met wie je in de trein was, wist de situatie ongemakkelijk te maken door totaal niet subtiel je op te hemelen. Hij had het over je fysieke kracht en hoe gespierd je was. Stiekem vond ik het hilarisch, maar omdat het te opvallend was, durfde ik niet meer zelf iets te vragen over je verhalen. Toen wij onze eigen wegen gingen, had ik gehoopt dat jij nog wel iets kon vinden om door te praten. Maar helaas, daar ging ik met mijn fantaserende brein. Toen bleek mijn band lek. Ik hoopte dat ik je onderweg naar huis weer zou tegenkomen. Het was middernacht en allerlei vreemd volk met vreemd gedrag op straat. Ik bad dat je mij achterna zou komen en zou redden als ridder op het witte paard. Dat je die jongens op de hoek die mij om mijn nummer vroegen en zeiden dat ze met mij wilden 'neuken', dat je voor mij op zou komen en mij weer veilig zou laten voelen daardoor. Zelfs voor mijn deur keek ik nog om of je niet heel toevallig langs kwam. Maar helaas, we zagen elkaar niet meer. Zal ik je ooit nog zien?"

Sebas

15 mei 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Leeuwarden. Op station Rotterdam Alexander verloren we elkaar uit het oog.
"Hey you! Ja jij, dat mooie blonde meisje ≈170cm lang met je tijgerprint flaredpants en je zwarte leren jasje,( van de trein uit Rotterdam naar Leeuwarden 16:35) ik zat tegen over je op het andere perron waar we regelmatig oogcontact hadden, met geluk dat mijn trein niet reed moest ik snel de trein pakken op jouw spoor, ik ging naast je zitten aan de andere kant van het gangpad, al toen de trein vertrok werd je gelijk lastig gevallen door een andere jongen, waardoor ik mijn tijd aan het verliezen was om je aan te spreken, helaas toen die gozer je met rust liet kon er niet meer dan een hey en een knipoog gegeven worden voordat ik moest uitstappen (ik ben die jongen met dat suede zwarte jasje, bruin haar en 187cm lang) als je dit leest damn holla at me"

Y

6 mei 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leeuwarden naar station Meppel. Op station Akkrum verloren we elkaar uit het oog.
"Een prachtig meisje met een zwarte broek, zwarte schoenen, blonde haren en een zwart dun shirtje met plantjes erop. We startten beide in Leeuwarden, in een lege praatcoupé. Voor het uitstappen in Akkrum glimlachte ze heel vriendelijk terug. Ik kon mijn ogen niet van je afhouden. Ik hoop je zo te vinden. -De jongeheer met puntschoenen en geheel in het grijs"

Ramie

10 maart 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Almere Centrum naar station Leeuwarden. Op station Lelystad Centrum verloren we elkaar uit het oog.
"Hi, Gewoon kort maar krachtig bericht. Ben op zoek naar een getinte meisje die haar haar had geblondeerd. We hadden regelmatig oogcontact. Toen ik de trein verliet keken we elkaar aan lachte je naar mij en ik weer naar jou. Ik weet niet zo goed wat je aan had. Volgens mij een legging. Ik had een parajumper jas, wilde je nummer vragen maar we zaten te ver van elkaar. Wie weet komen we elkaar tegen maar dacht Gooi toch even een oproep voor als je deze ziet."

Eline van geest

27 februari 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leeuwarden naar station Heerenveen. Op station Heerenveen verloren we elkaar uit het oog.
"Opsporing verzocht:de leuke jongen die de deur voor mij openhield op 27 februari om 14.30 op station Heerenveen. Ben jij ‘t? voeg mij toe op snap :) Groetjes het meisje met de krukken Snap: x_eline12"

Man

20 februari 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Leeuwarden. Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Wij zagen elkaar gisteren (wel) zitten, beide aan het gangpad, min of meer vis-a-vis. Toen ik in Leiden uitstaptee met mijn zwarte sporttas keek je me indringend aan en probeerde ik dat terug te doen. Lijkt me leuk je eens te zien."

Ed

8 februari 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leeuwarden naar station Gouda. Op station Steenwijk verloren we elkaar uit het oog.
"Zaterdag stapte je in de trein in Leeuwarden en kwam je heel even naast me zitten in het halletje van de trein waar ik zat. Wat een indruk maakte je. Later vlak voordat je.uit moestvstappen was je er weer. We hebben kort wat kunnen praten. Wåt een indruk heb je op me gemaakt!!! Je ging naar een concert van Sticky Fingers omdat je ma ziek was of zo Wat zou ik graag weer in contact komen met je! Als ik t goed onthouden heb kwam je uit Havelterberg....Hoop dat je n leuke avond had! Liefs Ed"

Anneloes

31 januari 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leeuwarden naar station Amsterdam Centraal. Op station Heerenveen verloren we elkaar uit het oog.
"Vrijdagochtend 31.01 pakte ik samen met een collega en student de trein naar Rotterdam om naar Amsterdam te gaan. Eerst kwam ik met mn digitale ticket niet door de poortjes waarbij jij , medewerker Veiligheid & Service / Conducteur (?) mij hielp. Direct viel ik voor je lach. Jij: lang, breed, donker getint, donker kort haar, licht grijzend.. We waren nog maar net vertrokken uit Leeuwarden en daar was je alweer. Je controleerde onze tickets en was met name in gesprek met mijn collega. Je gaf me nog een ‘free pass’ zodat ik Amsterdam niet weer gedoe zou hebben bij de poortjes. Ondanks dat wij weinig woorden wisselden, was je blik voldoende... In Heerenveen raakte ik je kwijt, want er was iets aan de hand in Leeuwarden. Geweldig dat al mijn andere studenten daar zich bij ons voegden, maar ik had liever jou de rest van de reis gesproken! Je had geen ring om je vingers.. wat natuurlijk niets zegt, maar ongeacht dat had ik gewoon om je nummer moeten vragen.. dus als je jezelf hierin herkent, koffie?!"

Jay

15 januari 2020
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Leeuwarden. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Het was de trein van 7u35 van Rotterdam CS naar Leeuwarden. De intercity van 7u20 richting Utrecht CS was uitgevallen. Ik zat op de stoelen van de stiltecoupé direct na de deur aan de linkerzijde bij het raam (grijze jas, grijze broek) Netflix te kijken. Jij stond in het gangpad.  Je droeg een bordeauxrode jas met daaronder een bordeauxrode wollen trui/jurk. Je had lang donkerblond haar met lichte krullen dat je los droeg met een kleine scheiding erin. Je had een paar prachtige groenachtige ogen die mij dromerig en twinkelend aankeken en die werden vergezeld door een zachte glimlach. Je leunde nonchalant op de hoofdsteun met je hand onder je kin.  Op Utrecht CS moest ik uitstappen en verloor ik je uit het oog. Ik zou je graag nog eens willen zien. "

Daan

31 december 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Leeuwarden. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"Hoi onbekende, Je ging met Oud & Nieuw kamperen, bespraken we tijdens een sigaretje op Utrecht Centraal. Toen ik de coupé instapte, had ik pas in de gaten dat je nog acher me liep. Graag had ik ons gesprek voortgezet, maar de ontmoeting met een bekende leidde mij weg van jou. Ik wenste je een goede kampeertocht toe, toen je in Zwolle de trein verliet. Jij riep mij "wandelse" toe, omdat ik je had verteld dat ik naar Spanje wil gaan lopen. Misschien lees je dit. Dat lijkt me leuk. Je hebt bruine ogen, kort zwart haar en bent ongeveer 1,70 m. Verder weet ik eigenlijk niks van je. Niet eens je naam. De mijne is Daan. Wie weet vinden we elkaar terug..."

Sanne

12 november 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leeuwarden naar station Zwolle. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"Om kwart voor negen stapte jij uit op station Zwolle. Jij met kort bruin haar, zwarte jas en zwarte schoenen, zwarte/donker blauwe broek met grijze strepen en een zwarte iphone (waar je de hele tijd naar aan het kijken was). Ik zat in de vierzits, jij stapte in Meppel in en kwam tegen over mij zitten. Ik kon met mijn ochtendhumeur je lieve glimlach maar slecht beantwoorden. Neem je mijn grimas niet kwalijk en heb je zin in koffie?"

Geerke

24 augustus 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Leeuwarden. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"Om 18.13 stapte jij, in linnen geklede fotograaf met donkere baard en pet, over op de trein naar Groningen en ik bleef zitten in de eerste klas richting Leeuwarden. We hadden meteen intiem oogcontact zodra je voor me ging zitten in Utrecht. Je verplaatste vervolgens zodat je met de rijrichting mee ging. We lachten en keken uitgebreid naar elkaar maar ik had niet het lef om het gesprek te openen. Ik droeg een zomerjurkje met decolleté en heb bruin haar in een staartje en groenbruine ogen. Wie ben je?"

Thomas

3 juli 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Leeuwarden.
"Ik weet niet of een oproep hier nut heeft maar nooit geschoten is altijd mis haha. Ik, jongen met blauw shirt, zag jou en je vriendin iets verderop zitten wachten op de trein. We zaten op die bankjes op het station. Toen ik even later even omkeek zag ik een blik van jou met een glimlach. Idiote ik was teveel in gedachte om iets met die blik te doen. Pas tijdens de treinreis dacht ik even terug aan die blik en kon ik mezelf wel voor mijn hoofd slaan dat ik niet ben gaan kijken of die blik toeval was of dat je me zag zitten. Ik zag jou in ieder geval wel zitten haha. Dus als er meer achter zit, stuur maar een berichtje. Dan ga ik nog graag alsnog een praatje met je aan."

Anoniem

18 juni 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leeuwarden naar station Rotterdam Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Je zult nu wel niet net als ik aan het googlen zijn, hoe vind ik die knapperd uit de trein? We hebben wel 20 keer naar elkaar gekeken, maar toch durfde ik je niet aan te spreken.. Ik heb niet echt gelet op wat je droeg of aan het doen was, volgens mij had je een lichtblauw overhemd en een bruine tas. Wat er wel door mijn hoofd heen ging, was 'godver wat een lekkerding.' Toen we uitstapten, allebij, zei je nog doei, maar daar bleef het bij.. Dit was op het centraal station van Utrecht. En zo kwam ik op deze site terecht. Mocht je dit lezen hoop dit dat dit rijmpje het doet. Het is niet mijn sterkste kant maar zoenen kan ik wel heel goed"