Myrna

30 juni 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Leeuwarden. Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Als ik na een lange avonddienst in de trein zit (23.03 vanaf Den Haag CS), kom jij langs. Je hebt 2 koude biertjes in je hand. Na een kort praatje ga je naar een coupe. Ik blijf op het balkon kletsend achter met een andere meneer. Leuke jongen dacht ik, maar helaas die zie ik niet meer. Tot je bij Leiden de coupe uitkwam en vroeg of wij (andere meneer en ik ons nog vermaakte). We raken een beetje aan de praat over het gesprek tussen mij en de andere meneer en mijn werk. Je vertelt dat je een biertje op hebt. Ik grap, terwijl we uitstappen, geef die andere maar aan mij! Ik denk dat je het niet hoorde of ik zag jouw reactie niet meer. Jij stapt in de andere trein aan de overkant van het perron en ik ga de trap af richting de fietsenstalling. Je had een donkerblauw t-shirt aan, earpods, spijkerbroek en een rugzak. En uiteraard 2 koude Corona biertjes in je hand. Als je nog een keer een drankje wil delen, Let me know 😉!"

T

22 juni 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leiden Centraal naar station Leeuwarden. Op station Amsterdam Zuid verloren we elkaar uit het oog.
"Rond 9:15 ging je tegenover mij zitten in de trein. Jij had een olijfgroene jurk aan, bruin golvend haar en mooie lichtblauwe ogen. Ik had een groen overhemd aan een een korte spijkerbroek. Je lachte vriendelijk naar me terwijl we oogcontact hadden. We hebben elkaar nog om de beurt stiekem een paar keer aangekeken. We stapten allebei uit op Amsterdam Zuid. Jij pakte de metro, ik de fiets."

Vanessa

27 mei 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Leeuwarden. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"Leuk gesprek gehad met een blonde jonge uit Zuid Afrika, wonend in Amsterdam. Jij ging mountainbiken met je vrienden en ik was met mijn racefiets. Volgende keer maar eens samen fietsen?"

Eric

26 mei 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Groningen naar station Leeuwarden. Op station Zuidhorn verloren we elkaar uit het oog.
"We hadden een spontaan gesprek over van alles en nog wat. Ondanks dat je niet in Friesland woonde verstond je wel Fries omdat je een Friese pake en beppe hebt. Ook hebben we nog over je sterrenbeeld gesproken. Toen je uitstapte hebben we nog naar elkaar gezwaaid door het raam van de trein. Ik vond het een leuk gesprek en het zou me fantastisch lijken weer met je te praten!"

Romeo

16 april 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Leeuwarden. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"We hebben een kort maar zeer leuke gesprek gehad. Je bent het creatieve meisje van de camera dat naar Leuwaarden gaat om architectuur afstuderen.Ik ben de colombiaanse jonge en het zou wel fijne om met je nog een keer een leuke gesprek hebben. Ps: Je hebt echte mooie ogen."

G

17 maart 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Groningen. Op station Leeuwarden verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte de trein in van 08.05 om naar werk te gaan. Ik vroeg of ik naast je mocht zitten en dat was geen probleem, alleen pakte je je tas zo snel op je schoot en had je op je tafel nog een koffie staan dus zat het wat onhandig. Heel lief maar direct vroeg je of ik het goed vond dat je even de koffie op mijn tafeltje kon zetten. Een hele normale vraag, maar vanaf hier voelde het voor mij al erg goed en leuk. Dit bracht me in de verlegenheid en in combinatie dat we in een stilte coupe zaten wist ik niet wat ik moest doen. Vanaf Rotterdam Alexander kwamen er 2 jongens aan de andere kant van het gangpad zitten en die waren enthousiast aan het praten over disney en nickelodeon kinder series, de hele rit lang. Tijdens dat ik mijn broodje at was ik wat aan het schaken en je keek mee. Later in de rit waren we allebei voor werk wat aan het doen, aan het einde van de rit vertelde je me dat je bij NHL stenden werk. Als ik het goed verstaan heb. We raakte kort in gesprek op Utrecht centraal, maar hier moest ik ook uitstappen voor werk. Omdat er vanaf eerste blik goed voelde had ik spanning en vergat ik je naam te vragen. Toen ik was uitgestapt zwaaide je nog heel lief naar buiten, ik zwaaide terug. Ik zou graag met je in contact komen dus ik hoop dat je hetzelfde gevoel hebt en ook bent gaan zoeken naar een website als dit haha."

Anoniem

7 januari 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Meppel naar station Leeuwarden. Op station Leeuwarden verloren we elkaar uit het oog.
"We kwamen elkaar tegen op het station in Meppel. Doordat we allebij een bekende tegenkwamen. In de trein raakten we aan de praat door de vertragingen op het spoor hadden we uiteindelijk de laatste trein, je bood nog aan dat ik mogelijk met jouw een stuk mee kon rijden als de bussen niet meer reden. Helaas durfde ik niet je nummer te vragen ondanks het voorzetje dat je gaf. Het lijkt me leuk je nog een keer te ontmoeten."

Sander

27 september 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Leeuwarden. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zit in de trein met mijn tassen op de stoel naast me. Vrijwel de gehele weg keek ik naar mijn telefoon en af en toe wat door de trein. Ik hield mijn tassen wat in de gaten. Dit was een papieren tas van de winkel van nijntje en een normale rugzak. We arriveerden in Zwolle waarna vrijwel de gehele coupe zich uit de voeten maakten. Ik moest nog een station verder (Meppel) en bleef dus rustig zitten. Kort nadat iedereen was uitgestapt viel me een briefje in de papieren tas op. Lieve medereiziger, Ik merkte je meteen op toen jouw aanwezigheid.. Hierna volgde een tekening van een gevallen persoon met de tekst ballon ik val voor je Ik heb dit briefje te laat gevonden, misschien was dat juist de bedoeling. Zo niet kom ik alsnog graag in contact. Je mag weten dat je mijn avond hebt gemaakt en ik met vleugels mijn weg heb vervolgd. Dankjewel!"

Roos

17 augustus 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Leeuwarden. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten naast elkaar, hij een rode hoodie ik een zwierige broek met zebrastrepen. 📖 Eerst liep ik nog door, opzoek naar een leeg paar stoelen, maar toen liep ik terug en ging ik naast hem zitten. Hij las een boek en ging er zo in op dat hij soms een geluid maakte bij wat hij las. En ik hield van de manier waarop hij soms ging verzitten. Maar... volgens mij had hij, ondanks het boek, ook goed door dat ik naast hem zat. Toen hij zijn benen verplaatste, raakte onze onderbenen. Ik dacht dat ik misschien wat op moest schuiven, dat hij meer ruimte nodig had (het stond best vol met tassen), maar op het moment dat ik me dat afvroeg, keek hij me zo leuk en vrolijk aan. Onze onderbenen bleven tegen elkaar tot het volgende station, ik stond als eerste op, hij later. En tja... Toen liep ik gewoon naar de bus. 🤦🏼‍♀️ Oef."

Laura

13 juli 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leeuwarden naar station Rotterdam Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik liep met mijn dochtertje door de coupe naar de wc en op de terugweg keek ik naar je en ik denk jij ook naar mij, je droeg een zonnebril. Toen ik weer in de tussencoupe ging zitten, zag ik dat je je omdraaide en me nakeek. Toen we Utrecht centraal naderden stapte je op me af en maakte eerst contact met mijn dochtertje. Je vroeg haar naam en hoe oud ze was. De sfeer was echter een beetje ongemakkelijk omdat je zag dat mijn moeder naast me zat en ik voelde dat je daarom niet echt wist wat je doen moest. Ik vertelde intussen dat we op weg waren naar Zeeland. Je droeg een pet, donkerblauwe polo en ik geloof een gouden kruisketting. Toen je met mij en Nalini praatte, zette je je zonnebril af en dat was voor mij een aangename verrassing. Je hebt een open, zachte blik en een mooie uitstraling. Wie weet ben je ook op het idee gekomen op deze site te kijken want ik geloof dat we beide baaalden dat moeder tussen ons inzat ."

Sam

7 juli 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leeuwarden naar station Den Haag Centraal. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten allebei in de trein van Leeuwarden naar Den Haag. Ik stapte uit bij Zwolle, stapte over op de trein naar Rotterdam op hetzelfde station. Hij bleef zitten en we keken elkaar aan van ja en nu dan?! toen kwam mijn trein aan en moest ik instappen. hij heeft blond haar en droeg een wit shirt en ging naar schiphol dacht ik, hij had een grote blauwe koffer bij zich. hopelijk kan ik hem vinden.."

F

19 juni 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Schiphol Airport naar station Leeuwarden. Op station Almere Centrum verloren we elkaar uit het oog.
"I met you at the train when we got in at schiphol airport. You were carrying a blue suitecase. First you were sitting on the left with the back towards me. After people were standing up you sat right in front of me and we started smiling. I had a bucket with roses. We had a little conversation and were smiling all the time and when I left the train at Almere centrum we gave a wink to each other and I loved your smile. I would love to keep in touch with each other. On the phone you were speaking another language. I think when you read this you will recognize. :)"

S.

13 juni 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Leeuwarden. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"In de trein van Utrecht naar Leeuwarden zag ik jou, jonge vrouw, met je lieve gezichtje 😍 Je lieve blik naar buiten (of mij) deed mij heel goed, je vertelde je vriendin over mooie stationnetjes. Samen met een vriendin stapte je in Zwolle uit 👋🏼 ga ik je nog eens zien?"

Sara

10 juni 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Leeuwarden.
"Ik kwam met een grote bos bloemen aangesjokt in een drukke trein en besloot naast je zitten in een stilte coupé. Je maakte ruimte en glimlachte vriendelijk naar mij en de kleurrijke bos! Ik had een deadline en moest noodgedwongen mijn laptop openen, maar ik had liever een paar woordjes met je uitgewisseld (zelfs in een stilte coupé had ik dat aangedurfd). Ik moest er helaas vandoor in Schiphol en pakte snel mijn spullen in om te gaan. Jij gaf mij vervolgens de reminder dat ik mijn bos bloemen bijna vergat en dat het wel erg zonde zou zijn… Ik zou je graag bedanken met een kop koffie!"

Anoniem

2 juni 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leeuwarden naar station Rotterdam Centraal. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Donderdagochtend trein van 7.26u station Meppel, ik stap nog wat slaperig de volle trein in. Ineens kruisen onze ogen, jij zit 2 rijen voor mij. Je hebt een wit/grijzige pet op en hele sprekende blauwe ogen. Bij Zwolle wissel ik van plek naar de 4 zits aan de andere kant waar wat meer ruimte is, maar nog steeds in elkaars gezichtsveld. Onze blikken kruisen meerdere keren en een kleine glimlach ontstaat. In Utrecht cs stap ik uit, zal ik wat zeggen of niet. Ik loop langs je en zie dat jij naar een papier op je schoot kijkt, ik loop door en kijk nog eens achterom..zonder iets te zeggen.. Hopelijk kruisen onze paden elkaar nog eens!"