Je flirt uit het oog verloren op Station Leeuwarden? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Lisanne

16 februari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leeuwarden naar station Rotterdam Centraal. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"In de volle trein vanaf Leeuwarden kwam ik naast je te zitten, we maakten even oogcontact. Ik was niet alleen, jij was druk bezig op je ipad en telefoon en het kwam er niet van een gesprek aan te gaan. Ik stapte uit op Amersfoort, jij bleef zitten. Je had een trui over een overhemd en spijkerbroek aan, en lijkt me een leuk iemand :) een keer een drankje doen?"

Y Noya

12 januari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Zuid naar station Leeuwarden. Op station Almere Centrum verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten in een tussenstuk van de trein en ik was met 2 vrienden en een andere man over Japan aan het praten. Toevallig kwam jij net uit Japan terug na een 2 weken lange vakantie. Ik heb bruin medium lang haar en bruine ogen, zwarte jas en bruine broek aan. Jij had bruin haar en bruine ogen. Anyways, vond de praat over Japan leuk en had nog meer willen praten hahaha."

Christopher

23 december 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Leeuwarden.
"Jij, zat daar zo gewoontjes maar zo mooi naast een jonge man met een gele/oranje muts op. (De kleur weet ik niet meer zo goed ☺️) Ik reed achteruit, jij vooruit. Ik durfde je werkelijk niet aan te kijken, jij deed dat wel op een moment… Momentjes waren er om naar je te kijken, als je t niet merkte of wanneer je even je ogen dichtdeed voor een slaapje…Momentjes die ik heel zorgvuldig uitkoos. Wat een beauty dacht ik.? Waar ken ik haar van? Wie ben jij? Ik verdronk werkelijk in je….. Je had een zwarte jas aan en een tasje om je schouder. Oortjes in met een draadje. Ik zat een paar stoelen verder voor jou aan de rechterkant van het raam. Hoofdtelefoon op, mosgroene jas. Heel erg verlegen. Mijn hemel wat als ik je op dat moment in de ogen had gekeken. Dat ene moment… Ik zie je vaak voor me, gisteren, vandaag en nog heeeel lang, je blijft hangen en ik denk met een glimlach terug. Ik sta op om naar de deuren te lopen, de trein is nog niet bij Amsterdam Zuid. Waar ik uitstap. Op het perron probeer ik nog een glimp van je te vangen. Heel kort lukt dat. En ik weet mocht deze manier niet lukken, dan zie ik je weer ergens….en dat geeft me hoop. Want als het bedoeld is dan is t zo, zonder of met veel moeite. Het is zo als het is. ?"

Julian

20 december 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Leeuwarden. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"Ze moest iemand hebben waarmee ze mee reis korting kreeg"

Anoniem

17 december 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Zuid naar station Leeuwarden. Op station Lelystad Centrum verloren we elkaar uit het oog.
"Amsterdam zuid 19:42 Intercity richting Leeuwarden.Het was druk, er waren een hoop voetbalfans, dus we moesten staan. Jij, je vriendin en ik hielden alledrie de metalen paal in het midden vast. Naast ons bij de deuren zaten mensen met koffers en achter jou hadden een paar dronken gasten ruzie bij de wc. Jij hebt blond haar, blauwe ogen. Je was aan het praten met je vriendin, zij had een lange grijze jas aan. Ik zag je een paar keer naar me kijken. Je hebt een mooie lach. We hebben een paar keer kort oogcontact gemaakt. Ik ben de getinte jongeman met ronde brilglazen, zwart haar, een zwart puffer jack, een zandkleurige broek en witte sneakers. Ik had volgens mij de capuchon van mijn hoodie op. Ik ging eruit bij Lelystad centrum. Ik heb er spijt van dat ik je niet heb aangesproken, je maakte me verlegen. Ik hoop dat je dit ziet."

Bart

24 november 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Leeuwarden. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Jongen met je grijze broek, blauw telefoonhoesje en je blauwgroene fitnessband in je tas, toen je uitstapte op Utrecht Centraal baalde ik dat ik te bang was dat ik je niet heb aangesproken... Met mijn neus verscholen in een (geel) boek hebben we toch een aantal keer oogcontact gemaakt waarbij jij telkens je wenkbrauwen optrok. Ik wenste dat ik de ballen had om op je af te stappen, maar dat had ik niet... Als ik je signalen verkeerd heb opgevat dan is dat jammergenoeg wat het is. Je hebt mijn dag in ieder geval een stuk mooier gemaakt."

Erik

1 oktober 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Zuid naar station Leeuwarden. Op station Leeuwarden verloren we elkaar uit het oog.
"Hallo kunstenares, Naar mijn weten stapte je in de trein op Amsterdam Zuid. Even later ging je een boekje schetsen, en vertelde dat je naar een museum was geweest voor inspiratie. Op Almere centrum wou je nog een sneltrein (?) pakken maar toen reed de trein al weg en liet ik je het reisschema zien. Op Leeuwarden zijn we beiden uitgestapt maar bij het uitchecken ongeveer ben ik je uit het zicht verloren. Jij droeg rode schoenen, groene broek en een soort beige vestje (?) met een Sony koptelefoon. Hopelijk hoor ik nog van je!"

Myrna

30 juni 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Leeuwarden. Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Als ik na een lange avonddienst in de trein zit (23.03 vanaf Den Haag CS), kom jij langs. Je hebt 2 koude biertjes in je hand. Na een kort praatje ga je naar een coupe. Ik blijf op het balkon kletsend achter met een andere meneer. Leuke jongen dacht ik, maar helaas die zie ik niet meer. Tot je bij Leiden de coupe uitkwam en vroeg of wij (andere meneer en ik ons nog vermaakte). We raken een beetje aan de praat over het gesprek tussen mij en de andere meneer en mijn werk. Je vertelt dat je een biertje op hebt. Ik grap, terwijl we uitstappen, geef die andere maar aan mij! Ik denk dat je het niet hoorde of ik zag jouw reactie niet meer. Jij stapt in de andere trein aan de overkant van het perron en ik ga de trap af richting de fietsenstalling. Je had een donkerblauw t-shirt aan, earpods, spijkerbroek en een rugzak. En uiteraard 2 koude Corona biertjes in je hand. Als je nog een keer een drankje wil delen, Let me know ?!"

T

22 juni 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leiden Centraal naar station Leeuwarden. Op station Amsterdam Zuid verloren we elkaar uit het oog.
"Rond 9:15 ging je tegenover mij zitten in de trein. Jij had een olijfgroene jurk aan, bruin golvend haar en mooie lichtblauwe ogen. Ik had een groen overhemd aan een een korte spijkerbroek. Je lachte vriendelijk naar me terwijl we oogcontact hadden. We hebben elkaar nog om de beurt stiekem een paar keer aangekeken. We stapten allebei uit op Amsterdam Zuid. Jij pakte de metro, ik de fiets."

Vanessa

27 mei 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Leeuwarden. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"Leuk gesprek gehad met een blonde jonge uit Zuid Afrika, wonend in Amsterdam. Jij ging mountainbiken met je vrienden en ik was met mijn racefiets. Volgende keer maar eens samen fietsen?"

Eric

26 mei 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Groningen naar station Leeuwarden. Op station Zuidhorn verloren we elkaar uit het oog.
"We hadden een spontaan gesprek over van alles en nog wat. Ondanks dat je niet in Friesland woonde verstond je wel Fries omdat je een Friese pake en beppe hebt. Ook hebben we nog over je sterrenbeeld gesproken. Toen je uitstapte hebben we nog naar elkaar gezwaaid door het raam van de trein. Ik vond het een leuk gesprek en het zou me fantastisch lijken weer met je te praten!"

Romeo

16 april 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Leeuwarden. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"We hebben een kort maar zeer leuke gesprek gehad. Je bent het creatieve meisje van de camera dat naar Leuwaarden gaat om architectuur afstuderen.Ik ben de colombiaanse jonge en het zou wel fijne om met je nog een keer een leuke gesprek hebben. Ps: Je hebt echte mooie ogen."

G

17 maart 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Groningen. Op station Leeuwarden verloren we elkaar uit het oog.
"Ik stapte de trein in van 08.05 om naar werk te gaan. Ik vroeg of ik naast je mocht zitten en dat was geen probleem, alleen pakte je je tas zo snel op je schoot en had je op je tafel nog een koffie staan dus zat het wat onhandig. Heel lief maar direct vroeg je of ik het goed vond dat je even de koffie op mijn tafeltje kon zetten. Een hele normale vraag, maar vanaf hier voelde het voor mij al erg goed en leuk. Dit bracht me in de verlegenheid en in combinatie dat we in een stilte coupe zaten wist ik niet wat ik moest doen. Vanaf Rotterdam Alexander kwamen er 2 jongens aan de andere kant van het gangpad zitten en die waren enthousiast aan het praten over disney en nickelodeon kinder series, de hele rit lang. Tijdens dat ik mijn broodje at was ik wat aan het schaken en je keek mee. Later in de rit waren we allebei voor werk wat aan het doen, aan het einde van de rit vertelde je me dat je bij NHL stenden werk. Als ik het goed verstaan heb. We raakte kort in gesprek op Utrecht centraal, maar hier moest ik ook uitstappen voor werk. Omdat er vanaf eerste blik goed voelde had ik spanning en vergat ik je naam te vragen. Toen ik was uitgestapt zwaaide je nog heel lief naar buiten, ik zwaaide terug. Ik zou graag met je in contact komen dus ik hoop dat je hetzelfde gevoel hebt en ook bent gaan zoeken naar een website als dit haha."

Anoniem

7 januari 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Meppel naar station Leeuwarden. Op station Leeuwarden verloren we elkaar uit het oog.
"We kwamen elkaar tegen op het station in Meppel. Doordat we allebij een bekende tegenkwamen. In de trein raakten we aan de praat door de vertragingen op het spoor hadden we uiteindelijk de laatste trein, je bood nog aan dat ik mogelijk met jouw een stuk mee kon rijden als de bussen niet meer reden. Helaas durfde ik niet je nummer te vragen ondanks het voorzetje dat je gaf. Het lijkt me leuk je nog een keer te ontmoeten."

Sander

27 september 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Leeuwarden. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zit in de trein met mijn tassen op de stoel naast me. Vrijwel de gehele weg keek ik naar mijn telefoon en af en toe wat door de trein. Ik hield mijn tassen wat in de gaten. Dit was een papieren tas van de winkel van nijntje en een normale rugzak. We arriveerden in Zwolle waarna vrijwel de gehele coupe zich uit de voeten maakten. Ik moest nog een station verder (Meppel) en bleef dus rustig zitten. Kort nadat iedereen was uitgestapt viel me een briefje in de papieren tas op. Lieve medereiziger, Ik merkte je meteen op toen jouw aanwezigheid.. Hierna volgde een tekening van een gevallen persoon met de tekst ballon ik val voor je Ik heb dit briefje te laat gevonden, misschien was dat juist de bedoeling. Zo niet kom ik alsnog graag in contact. Je mag weten dat je mijn avond hebt gemaakt en ik met vleugels mijn weg heb vervolgd. Dankjewel!"