Je flirt uit het oog verloren op Station Leeuwarden? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Pien

2 juni 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leeuwarden naar station Rotterdam Alexander. Op station Akkrum verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten naast elkaar in de bus van Leeuwarden naar Akkrum (treinvervangend vervoer) van 10:19 uur, en raakten halverwege deze rit aan de praat. Jij ging naar Amsterdam om je stemkaart op te halen voor de verkiezingen donderdag 6 juni, en vond het fijn nu weer in Friesland te wonen, ondanks dat Amsterdam ook wel gezelligheid met zich mee brengt. Ik vertelde dat ik later ook wel op een dorp zou willen wonen. Bij station Akkrum sloot jij je weer bij je reisgenoot aan om je reis te vervolgen, en pakte ik mijn vouwfiets om vervolgens beide verder te reizen in de trein."

Pim

7 april 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leeuwarden naar station Groningen. Op station Feanwâlden verloren we elkaar uit het oog.
"Ik was een dagje naar Warkum, musuem van Jopie Huisman bezoeken. En terug naar huis wachte ik in Leeuwarden op de trein naar Feanwalden (ri. Groningen). Ik stond op het perron , had een blauwe wandelstok in handen. Daar stond jij, we keken aan en glimlachten. Dan bij het instappen twijfelde je nog welke deur te nemen, je stond bij de deur waar ik ook in wilde stappen. Je deed nog je haar in model kijkend in het spiegelend trein raam. Ik keek stiekem ook. We stapten in, ik ging zitten in de lawaaicoupe, wie weet kwam je ook daar zitten. Bij het vertrekken zag ik je niet. Ik moest er weer uit bij de volgende halte. Misschien zat ze verderop, ik maakte een berichtje klaar maar net iedereen moest ook bij de volgende halte uitstappen :) En toen ik zelf uitstapte, zag ik je pas, in de stilte coupe achter je laptop. Ik had willen zeggen "Je hebt een hele mooie glimlach, hou die vast en geniet.""

M

3 april 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Groningen naar station Leeuwarden. Op station Leeuwarden verloren we elkaar uit het oog.
"‘Je kwam in Groningen iets na 3 uur in de sneltrein naast me zitten, ik dronk koffie en had een boek op schoot. Ik wilde eigenlijk wat opmerken over je mooie telefoonhoesje. In Leeuwarden stapte je nog over denk ik, helaas geen idee waarnaartoe.’"

R

3 april 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Leeuwarden. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"Had leuk contact met jou van Utrecht (17.21u) tot en met Zwolle. Je liet je dop vallen, die ik weer aan je terug gaf. Vind je het leuk om ons contact voort te zetten?"

Jan

11 maart 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Zwolle naar station Leeuwarden. Op station Heerenveen verloren we elkaar uit het oog.
"Heb je mij wel gezien? Ik jou wel en probeerde te flirten. Jij was de hele tijd met jouw telefoon bezig. Ik heb jou wel gezien en wil je nog heel vaak zien. Ik vond jou een heel mooie vrouw. Ik schat jou ongeveer 50 jaar. Ik stapte dus in Heerenveen uit, want ik moest naar Drachten, waar ik dus woon. Ik ben een wakkere niet-rokende naturist en pescotariër en zat aan de andere kant van het pad volgens mij 4 banken verder. Jij bleef nog even zitten, maar ik moest er toch echt uit. Helaas hebben wij dus geen woorden gewisseld. Als jij nu twijfelt of ik degene ben, die met jou geflirt heeft, je mag sowieso reageren en dan merken we gauw genoeg of we voor elkaar de moeite zijn om verder te kletsen."

Lisanne

16 februari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leeuwarden naar station Rotterdam Centraal. Op station Amersfoort Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"In de volle trein vanaf Leeuwarden kwam ik naast je te zitten, we maakten even oogcontact. Ik was niet alleen, jij was druk bezig op je ipad en telefoon en het kwam er niet van een gesprek aan te gaan. Ik stapte uit op Amersfoort, jij bleef zitten. Je had een trui over een overhemd en spijkerbroek aan, en lijkt me een leuk iemand :) een keer een drankje doen?"

Y Noya

12 januari 2024
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Zuid naar station Leeuwarden. Op station Almere Centrum verloren we elkaar uit het oog.
"We zaten in een tussenstuk van de trein en ik was met 2 vrienden en een andere man over Japan aan het praten. Toevallig kwam jij net uit Japan terug na een 2 weken lange vakantie. Ik heb bruin medium lang haar en bruine ogen, zwarte jas en bruine broek aan. Jij had bruin haar en bruine ogen. Anyways, vond de praat over Japan leuk en had nog meer willen praten hahaha."

Christopher

23 december 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Leeuwarden.
"Jij, zat daar zo gewoontjes maar zo mooi naast een jonge man met een gele/oranje muts op. (De kleur weet ik niet meer zo goed ☺️) Ik reed achteruit, jij vooruit. Ik durfde je werkelijk niet aan te kijken, jij deed dat wel op een moment… Momentjes waren er om naar je te kijken, als je t niet merkte of wanneer je even je ogen dichtdeed voor een slaapje…Momentjes die ik heel zorgvuldig uitkoos. Wat een beauty dacht ik.? Waar ken ik haar van? Wie ben jij? Ik verdronk werkelijk in je….. Je had een zwarte jas aan en een tasje om je schouder. Oortjes in met een draadje. Ik zat een paar stoelen verder voor jou aan de rechterkant van het raam. Hoofdtelefoon op, mosgroene jas. Heel erg verlegen. Mijn hemel wat als ik je op dat moment in de ogen had gekeken. Dat ene moment… Ik zie je vaak voor me, gisteren, vandaag en nog heeeel lang, je blijft hangen en ik denk met een glimlach terug. Ik sta op om naar de deuren te lopen, de trein is nog niet bij Amsterdam Zuid. Waar ik uitstap. Op het perron probeer ik nog een glimp van je te vangen. Heel kort lukt dat. En ik weet mocht deze manier niet lukken, dan zie ik je weer ergens….en dat geeft me hoop. Want als het bedoeld is dan is t zo, zonder of met veel moeite. Het is zo als het is. ?"

Julian

20 december 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Leeuwarden. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"Ze moest iemand hebben waarmee ze mee reis korting kreeg"

Anoniem

17 december 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Zuid naar station Leeuwarden. Op station Lelystad Centrum verloren we elkaar uit het oog.
"Amsterdam zuid 19:42 Intercity richting Leeuwarden.Het was druk, er waren een hoop voetbalfans, dus we moesten staan. Jij, je vriendin en ik hielden alledrie de metalen paal in het midden vast. Naast ons bij de deuren zaten mensen met koffers en achter jou hadden een paar dronken gasten ruzie bij de wc. Jij hebt blond haar, blauwe ogen. Je was aan het praten met je vriendin, zij had een lange grijze jas aan. Ik zag je een paar keer naar me kijken. Je hebt een mooie lach. We hebben een paar keer kort oogcontact gemaakt. Ik ben de getinte jongeman met ronde brilglazen, zwart haar, een zwart puffer jack, een zandkleurige broek en witte sneakers. Ik had volgens mij de capuchon van mijn hoodie op. Ik ging eruit bij Lelystad centrum. Ik heb er spijt van dat ik je niet heb aangesproken, je maakte me verlegen. Ik hoop dat je dit ziet."

Bart

24 november 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Rotterdam Centraal naar station Leeuwarden. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Jongen met je grijze broek, blauw telefoonhoesje en je blauwgroene fitnessband in je tas, toen je uitstapte op Utrecht Centraal baalde ik dat ik te bang was dat ik je niet heb aangesproken... Met mijn neus verscholen in een (geel) boek hebben we toch een aantal keer oogcontact gemaakt waarbij jij telkens je wenkbrauwen optrok. Ik wenste dat ik de ballen had om op je af te stappen, maar dat had ik niet... Als ik je signalen verkeerd heb opgevat dan is dat jammergenoeg wat het is. Je hebt mijn dag in ieder geval een stuk mooier gemaakt."

Erik

1 oktober 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Zuid naar station Leeuwarden. Op station Leeuwarden verloren we elkaar uit het oog.
"Hallo kunstenares, Naar mijn weten stapte je in de trein op Amsterdam Zuid. Even later ging je een boekje schetsen, en vertelde dat je naar een museum was geweest voor inspiratie. Op Almere centrum wou je nog een sneltrein (?) pakken maar toen reed de trein al weg en liet ik je het reisschema zien. Op Leeuwarden zijn we beiden uitgestapt maar bij het uitchecken ongeveer ben ik je uit het zicht verloren. Jij droeg rode schoenen, groene broek en een soort beige vestje (?) met een Sony koptelefoon. Hopelijk hoor ik nog van je!"

Myrna

30 juni 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Den Haag Centraal naar station Leeuwarden. Op station Leiden Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Als ik na een lange avonddienst in de trein zit (23.03 vanaf Den Haag CS), kom jij langs. Je hebt 2 koude biertjes in je hand. Na een kort praatje ga je naar een coupe. Ik blijf op het balkon kletsend achter met een andere meneer. Leuke jongen dacht ik, maar helaas die zie ik niet meer. Tot je bij Leiden de coupe uitkwam en vroeg of wij (andere meneer en ik ons nog vermaakte). We raken een beetje aan de praat over het gesprek tussen mij en de andere meneer en mijn werk. Je vertelt dat je een biertje op hebt. Ik grap, terwijl we uitstappen, geef die andere maar aan mij! Ik denk dat je het niet hoorde of ik zag jouw reactie niet meer. Jij stapt in de andere trein aan de overkant van het perron en ik ga de trap af richting de fietsenstalling. Je had een donkerblauw t-shirt aan, earpods, spijkerbroek en een rugzak. En uiteraard 2 koude Corona biertjes in je hand. Als je nog een keer een drankje wil delen, Let me know ?!"

T

22 juni 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leiden Centraal naar station Leeuwarden. Op station Amsterdam Zuid verloren we elkaar uit het oog.
"Rond 9:15 ging je tegenover mij zitten in de trein. Jij had een olijfgroene jurk aan, bruin golvend haar en mooie lichtblauwe ogen. Ik had een groen overhemd aan een een korte spijkerbroek. Je lachte vriendelijk naar me terwijl we oogcontact hadden. We hebben elkaar nog om de beurt stiekem een paar keer aangekeken. We stapten allebei uit op Amsterdam Zuid. Jij pakte de metro, ik de fiets."

Vanessa

27 mei 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amersfoort Centraal naar station Leeuwarden. Op station Zwolle verloren we elkaar uit het oog.
"Leuk gesprek gehad met een blonde jonge uit Zuid Afrika, wonend in Amsterdam. Jij ging mountainbiken met je vrienden en ik was met mijn racefiets. Volgende keer maar eens samen fietsen?"