J

20 december 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Leerdam. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Hey ik zag je in de bus en had oogcontact na het instappen. Ik zag het leuke 2 kleurige haar en de badges met my chemical romance, metallica, star wars en nog een paar op je tas maar voor ik het kon complimenteren stond de bus bomvol. Je had een enorme lieve lach en was de eerste stop de bus uit hoopte wanneer het rustiger was een gesprek te kunnen starten maar lukte helaas niet"

Maarten

19 februari 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Dordrecht naar station Hardinxveld-Giessendam. Op station Leerdam verloren we elkaar uit het oog.
"Vrijdagmiddag zat ik in de trein, en zaten we samen te lachen om een paar kleine kinderen die een spelletje aan het doen waren. Je was oorbellen in aan het doen en je hebt blond haar met krullen. Ben jij dit? Neem dan contact met me op :)"

Jeffrey

6 juni 2015
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Utrecht Centraal naar station Leerdam. Op station Geldermalsen verloren we elkaar uit het oog.
"ik zat samen met een collega in de trein van Utrecht centraal naar Geldermalsen de trein zat al aardig vol en toen kwam je naast mij zitten en je vriendin naast mn collega. de eerste minuten zeiden we niks en toen had je een vraag over je ov kaart. ik wist daar ook niks van. even later had ik het over waar we geweest waren in Zandvoort we hadden geen grote gesprekken maar dat je naast me kwam zitten vond ik super fijn vond het dus ook jammer dat jullie in Geldermalsen over moesten stappen! je droeg een beige witte jas je had mooi blond haar en je vriendin een zwart leren jack. ben ook een beetje verlegen als het om vrouwen gaat! ik zou je dolgraag nog een keer willen zien groetjes jeffrey p.s ik droeg een spijker jack spijkerbroek heb ook blond haar (hanenkam)"