Joerie

30 april 2017
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Leeuwarden naar station Geldrop. Op station Landgraaf verloren we elkaar uit het oog.
"Leuven - genk (belgie loopt weer achter en heeft dit nog niet) Rond 20 uur vertrok de trein met zon 20 minuten vertraging. Je stapte af in landen nadat we samen in zon lange wagon zaten met een donkere vrouw :p. Ik kwam terug van een lang weekend en was te moe en te dom om de connectie die we hadden te begrijpen. Als die connectie er ook echt was zal je dit waarschijnlijk wel lezen. :)"

Shorty

7 juni 2014
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Landgraaf.
"Ik zat met een vriend op weg naar Pinkpop in de trein naar Landgraaf. Jij stond daar denk ik met je dochter. Wij zaten al een biertje te drinken om in the mood te komen en raakten in gesprek over Parkpop Den Haag. Volgens mij ging jij wandelen te zien aan je uitrusting.Je stapte eerder uit dan wij. Heb spijt dat ik je gegevens niet gevraagd heb. Naderhand bleken we allebei onder de indruk van jou. Ik was degene met haar (lol)."

Iris

9 maart 2012
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Maastricht naar station Kerkrade Centrum. Op station Landgraaf verloren we elkaar uit het oog.
"In de trein van 07:42 van Maastricht naar Kerkrade kwam je tegenover mij zitten met de spits in je hand. Een kort bruin kapsel, een blauwe jas en een mooie bruine bril. Ik droeg een paarse jas, leren laarzen en ik heb een blonde staart. Helaas te verlegen om een gesprekje aan te knopen maar misschien maak ik op deze manier nog een kans!"