Je flirt uit het oog verloren op Station Lage Zwaluwe? Bekijk contactoproepen op treinflirt.nl

Danielle

3 oktober 2023
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Amsterdam Centraal naar station Lage Zwaluwe. Op station Haarlem verloren we elkaar uit het oog.
"Je ging via marktplaats een kite ophalen, ergens na de halte van Haarlem. Het was heel druk en we zaten naast elkaar op de trap. Je droeg een pet. Ik raakte met je aan de praat, omdat ik je vroeg voor mij op 9292 te kijken. Lekker ouderwets de weg vragen aan een leuke jongen. Gekletst over kitesurfen en je gaf me de tip naar een kite schooltje in Zandvoort te gaan. "Misschien kom ik je daar ooit weer tegen" grapte ik en stapte uit in Haarlem. Toen ik vanmorgen de trein nam schoot je door mijn hoofd. Het lijkt me heel leuk om in contact met je te komen"

Heidy

10 juli 2022
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Wijchen naar station Lage Zwaluwe. Op station Utrecht Centraal verloren we elkaar uit het oog.
"Ik vertrok om 10:32 uur vanaf station Wijchen samen met mijn ouders met de trein (6533?) naar Lage Zwaluwe. Rond 10:40 uur kwam jij (conducteur) controleren. Je zag dat ik vergeten was om in te checken en vertelde me dat ik er bij station Oss even uit mocht om in te checken, (waarop ik zei : "Niet stiekem wegrijden hè"!!") Dat deed ik. Toen de trein weer reed, kwam je voorbij gelopen. Mijn vader wees naar mij en je zei : "Ja , ik heb het gezien, ik heb haar zelfs zien rennen"... Sindsdien laat het mij niet los en ik zou graag met je in contact komen. Je bent lang, slank gebouwd, kaal, rossig baardje en je droeg een bril..... Help!!??"

Anoniem

20 mei 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Lage Zwaluwe naar station Breda. Op station Breda verloren we elkaar uit het oog.
"Ik zag je op het station in de avond, je was samen met mij de enige op het perron. Volgens mij kwam je net van een sportvereniging, je had een grote sporttas bij je. Elke keer wanneer jij keek, keek ik weg. Je ogen zijn groot een heel mooi blauw. We stapten dezelfde trein in en gingen er ook allebei bij station Breda weer uit. Misschien lees je dit ooit, ik hoop het want ik was te bang om je aan te spreken en daar heb ik erg veel spijt van."

T

15 april 2016
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Eindhoven Centraal naar station Lage Zwaluwe. Op station Breda verloren we elkaar uit het oog.
"Jij, bruin haar, groenige hemd en met een gele tas voor je voeten, zat een (ietwat verfomfaaid) boek te lezen. Je zat aan de gang kant van een vierzitter. Ik; bril, bruin haar, bruine jas met een (helaas) ietwat onverzorgd examenbaardje zat schuin tegenover jou. Onze blikken kruisten elkaar en er was meteen chemie, maar wildvreemde mensen aanspreken is niet echt mijn ding, dus misschien via deze weg? Ik moest er uit in Breda, en ik weet niet of jij bent blijven zitten of niet."