Thomas

29 juni 2019
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Bergen op Zoom naar station Kruiningen-Yerseke.
"Je zat daar in een wit topje vlak bij de deur in de 2e klas. Misschien met terug van vakantie want je had een koffer naast je staan. Je keek een paar keer. Ik keek een paar keer terug maar had een zonnebril op dus misschien was dat niet duidelijk. Iets later ging je half op je koffer liggen. Wellicht moe van de lange reis? Ik, gekleed in een korte grijze broek met mouwloos t-shirt met Lucky luke op, moest er helaas uit in kruiningen-yerseke. Voordat ik uitstapte keek ik nog even om het hoekje. Het leek of jij ook nog even contact leek te zoeken. Was dat ook zo?"

Thomas

2 juli 2018
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Kruiningen-Yerseke naar station Bergen op Zoom. Op station Bergen op Zoom verloren we elkaar uit het oog.
"Jij zat in het groen gekleed zachtjes mee te zingen met je muziek. Je was in kruiningen-yerseke ingestapt en op weg naar je moeder. Je zou met haar, je oma en je tante op vakantie gaan naar Bruinisse. Ik was daar lang geleden eens geweest, maar ik kon je niet vertellen of het daar nu nog leuk was. Ons gesprek begon eigenlijk omdat je me vroeg een shagje te draaien voor je. Ik was een beetje zenuwachtig... haha. Ik vond het gezellig. Misschien jij ook?"

Suzym

29 november 2008
We hadden oogcontact in de trein vanaf station Roosendaal naar station Vlissingen. Op station Kruiningen-Yerseke verloren we elkaar uit het oog.
"Jij: Natuurkundestudent, Delft, die weinig in Zeeland komt. Ik: Journalistiekstudent, Mechelen, België, die graag Snickers eet. Wij: lezen graag mee over iemand anders\\\' schouder, en waren moe."